Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Twarze do PES4
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Archiwum
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97
Capitan Tsubasa
T-mac podzielam twoje zdanie !!! Alex naprawde robisz te twarze juz bardzo dlugo chyba nawet dluzej niz ja ale i tak ZERO poprawy i nie obrazaj sie za to tylko bardziej sie postaraj z BMP zadzialac . Inne twarze sa srednie ale oni dopiero zaczynaja wiec rozumiem mysle ze Kubek robi najlepsze twarze z wszystkich poczatkujacych. POZDRAWIAM I BEZ OBRAZY !!!
kubek12
dzieki wielkie biggrin.gif a gdzie moge biny dac jak by ktos chcial zassac ? aha i prosze o jakas fote Luisa Garcia bez usmiechu bo mam z usmiechem i takie cos wyszlo biggrin.gif

Ocencje czy moze taki miec biggrin.gif Ale raczej nie

user posted image
Capitan Tsubasa
QUOTE(kubek12 @ Jul 12 2005, 13:27:00)
dzieki wielkie biggrin.gif a gdzie moge biny dac jak by ktos chcial zassac ?
[right][snapback]29692[/snapback][/right]

http://rapidshare.de/
T-Mac
szczerze to nie

a to moje nowe wypociny
user posted image

no i ciagle piekny i mlody Tomek Iwan (robilem ze starej fotki wiec pieknieszy sie moze wydawac niz obecnie tongue.gif )
user posted image

jak ktos posiada aktualna i dobra fote iwana to prosze o zapodanie tu na forum

ps. biny dam pozniej
kubek12
QUOTE(T-Mac @ Jul 12 2005, 12:27:55)
szczerze to nie

[right][snapback]29694[/snapback][/right]

to macie jakeis dwa rozne zdania myslalem ze dobre robie <placz>
Capitan Tsubasa
QUOTE(kubek12 @ Jul 12 2005, 13:40:12)
to macie jakeis dwa rozne zdania myslalem ze dobre robie <placz>
[right][snapback]29696[/snapback][/right]

Hmmm dobre to raczej jeszcze nie ale jesetes najlepszy z poczatkujacych wiec widze swietlana przyszlosc przed toba tongue.gif
kubek12
aa to takie buty
SOLIDUS
Ej no niech mi ktos powie jak wstawic fotki bo chcial bym wam pokazac co zrobilem PLISSSSSSSSSSSSS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 tongue.gif sad.gif sad.gif tongue.gif
kubek12
Lepiej nie wink.gif

Nie no masz stronke do obrazkow http://www.imageshack.us/ tongue.gif

PS:Capitan Tsubasa
http://img48.imageshack.us/img48/3875/kobiashvili6gk.jpg
ładna morda
kemot
Panowie mniej nabijania bo zamykam temat, i na tym forum publikowac bedzie tylko - nasz jedyny i ukochany T-Mac
SOLIDUS
user posted image

A o to i moj TOTTI prosze o ocenki bo bardzo dlugo juz nie rozbilem twarzy.!!!!!!!!!!!
tomek828
Cienki ten Plutti, strasznie się błyszczy i kolor twarzy nie jest adekwatny do koloru szyji ph34r.gif
norek
no fajne twarze smile.gif i powròt T-Maca smile.gif
P.S narazie nie robie mordek bo mam plyte glowna spalona smile.gif pozdrawiam
==>Benek<==
Po długich poszukiwaniach...foty Sissoko:
user posted image

user posted image
Miejmy nadzieję że uda się coś z tego zrobić dry.gif ... Z gòry wielkie dzięki...smile.gif
GHOST
QUOTE(SOLIDUS @ Jul 12 2005, 14:17:41)
user posted image

A o to i moj TOTTI prosze o ocenki bo bardzo  dlugo juz nie rozbilem twarzy.!!!!!!!!!!!
[right][snapback]29704[/snapback][/right]

może spròbuuj z ktòrejś z tych fot wink.gif
user posted image
user posted image

PS
Mam zamiar sie obciąć tak samo jak Sissoko na 1 fotce cool.gif
kubek12
Probowalem zrobic tego sisonko pierwsza fota za szara druga za mala jak znajde jakas to ci zrobie i dam bina biggrin.gif
alex10
QUOTE(Capitan Tsubasa @ Jul 12 2005, 12:48:52)
Alex jaka dajesz screena na forum to wez zwieksz detale na maxa w pesie i rozdzialke bo chyba wszystko masz na minimum i gowno widac. Tak wogole to twarz za bardzo zolta jest w porownaniu do szyi, a reszty nie widac z wczesniej wspomnianego powodu.
[right][snapback]29684[/snapback][/right]

TY kapitan jak jestes taki madry to sam rob jakies DOBRE twarze bo co widze to ty tylko komentujesz (krytykujesz) . bez obrazy cool.gif biggrin.gif
Capitan Tsubasa
QUOTE(alex10 @ Jul 12 2005, 20:38:27)
TY kapitan jak jestes taki madry to sam rob jakies DOBRE twarze bo co widze to ty tylko komentujesz (krytykujesz) . bez obrazy cool.gif  biggrin.gif
[right][snapback]29731[/snapback][/right]

Moze mi jeszcze powiesz ze ta morda jest slaba : user posted image
I chyba forum nie czytasz bo wrzucilem jeszcze duzo ic=nnych twarzy no ale coz ... pozostawiam to bez komentarza. I jeszcze nikogo nie skrytykowalem tylko ty juz mnie powoli dobijasz swoja glupota ... Bez obrazy buahahahahah laugh.gif

alex10
QUOTE(Capitan Tsubasa @ Jul 12 2005, 20:52:42)
Moze mi jeszcze powiesz ze ta morda jest slaba : user posted image
I chyba forum nie czytasz bo wrzucilem jeszcze duzo ic=nnych twarzy no ale coz ... pozostawiam to bez komentarza. I jeszcze nikogo nie skrytykowalem tylko ty juz mnie powoli dobijasz swoja glupota ... Bez obrazy buahahahahah laugh.gif
[right][snapback]29732[/snapback][/right]

jedna morda co ci moze wyszla ale nie do konca z jednej stony popalony jakis

ale na pewno ta nie jest najgorszauser posted image
i wiele wielu innych . a reszta twoich pyskow to pewnie same kupy ... ale wiesz bez obrazy hehehe biggrin.gif aha i zakoncz juz ten temat
Capitan Tsubasa
Sorry alex no coz jestes odemnie lepszy rzeczywiscie robie mordy duuuzo gorsze od twoich i wszystkie moje mordy to kupy buahahahaha. Tak po za tym wiesz ze zeby oceniac mordy nie trzeba wcale ich dobrze robic to tak jak z aktorem nie trzeba byc dobrym aktorem zeby powidziec ze dobrze odgrywa swoja role smile.gif
Powiedz co mi nie wyszlo w Parku .... Jednak twoja glupota nie zna granic.
Bez obrazy...

PS. To ty zaczoles ta klutnie wiec nie pierdziel zeby skonczyc temat !!

SORRY ZA ZASMIECANIE FORUM I WYWALCIE NAJLEPJEJ TE POSTY

Pozdrawiam
Pocker
QUOTE(alex10 @ Jul 12 2005, 19:25:01)
jedna morda co ci moze wyszla ale nie do konca z jednej stony popalony jakis

ale na pewno ta nie jest najgorszauser posted image
i wiele wielu innych . a reszta twoich pyskow to pewnie same kupy ... ale wiesz bez obrazy hehehe biggrin.gif aha i zakoncz juz ten temat
[right][snapback]29735[/snapback][/right]

Ty mega nie wyraźnie screeny robisz rolleyes.gif Ròb ze je wieksze i bardziej widoczne wink.gif

Tsubasa nie przejmuj sie tymi opiniami alexa . Mnie sie Twoje twarze podobaja smile.gif
kemot
Nowa zabawa !!! !!! !!!

3 ostrzezenia z mojej strony i zamykamy ten temat - pobawmy sie w zbiorowa odpowiedzialnosc !!!

1 ostrzezenie za debilizm Capitan'a Tsubasy i alexa

akurat
Moze Ktoś by Zrobił MEGA MEGA FACE PACK - czyli ktòrys z kolekcjoneròw zebrał by najlepsze twarzyczki zawodnikòw i wsadził w packa!!!POZDR
==>Benek<==
Capitanie Tsubasa wrzuć bina tego Kobiashvili smile.gif
Capitan Tsubasa
QUOTE(kemot @ Jul 12 2005, 22:20:04)
Nowa zabawa !!! !!! !!!

3 ostrzezenia z mojej strony i zamykamy ten temat - pobawmy sie w zbiorowa odpowiedzialnosc !!!

1 ostrzezenie za debilizm Capitan'a Tsubasy i alexa
[right][snapback]29745[/snapback][/right]

Sorrki Kemot za to, wiedzialem ze ta klutnia tak sie skonczy no ale nie moglem juz wytrzymac jak koles wali twarze male, brzydkie, slabej jakosci z chyba pol rocznym doswiadczeniem. Ja zwracam mu uwage zeby fote dal wieksza i lepszej jakosci i postaral sie obrobic twarz lepiej a koles mi wyjezdza odrazu ze ja tylko krytykuje wszystkich i twarze z dupy robie. Jeszcze raz WIELKIE SORRY

QUOTE(==>Benek<== @ Jul 12 2005, 22:42:17)
Capitanie Tsubasa wrzuć bina tego Kobiashvili smile.gif
[right][snapback]29757[/snapback][/right]

Bin Kobiashviliego bedzie niebawem w moim facepacku na stronie ktorej jestem adminem jak wyjdzie dowiesz sie o tym jako pierwszy smile.gif
Mani3k
QUOTE(akurat @ Jul 12 2005, 22:33:49)
Moze Ktoś by Zrobił MEGA MEGA FACE PACK - czyli ktòrys z kolekcjoneròw zebrał by najlepsze twarzyczki zawodnikòw i wsadził w packa!!!POZDR
[right][snapback]29749[/snapback][/right]

Ja i Ghost szykujemy nowego FacePack'a...
Cierpliwości rolleyes.gif
Warto czekać cool.gif
Pozdr
SOLIDUS
user posted image

Beckham PROSZE O OCENKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tongue.gif tongue.gif tongue.gif
SOLIDUS
A tego TOTTIEGO zrobie na jutro na BANK cierpliwości !!!!!!!!!!! biggrin.gif tongue.gif laugh.gif
Czaja
SOLIDUS: hmm ten Beckham no còz nie wiem czy ty zaczynasz dopiero robic twarze czy jush jakis czas robisz ale bym ocenił w skali 10 na 3,5 tongue.gifbiggrin.gifsmile.gif Nie przejmuj sie zrobisz jeszcze lepsze biggrin.gifsmile.gifbiggrin.gif
Mani3k
Robinho
user posted image
T-Mac
Ebi Smolarek
user posted image
Mani3k
T-Mac Ebi świetny ! ohmy.gif
GHOST
nom Ebi wyjechany w kosmos wink.gif brawa za niego wink.gif
boberto
Ebi dobry ale oczy ma takie jakby byl zajebany... moze z holandii przyjechal taki przepalony laugh.gif tongue.gif
Capitan Tsubasa
user posted image

Oceniajcie !!

PS. Wiem ze byl Schweinsteiger byl juz robiony pare razy wink.gif
GHOST
QUOTE(boberto @ Jul 13 2005, 10:27:26)
Ebi dobry ale oczy ma takie jakby byl zajebany... moze z holandii przyjechal taki przepalony  laugh.gif  tongue.gif
[right][snapback]29784[/snapback][/right]

większość piłkarzy ktòrzy przebywali lub przebywają w holandii ma takie oczy
biggrin.gif widziałeś Venegoora , Ooijera albo Zlatana tongue.gif
boberto
no widzilem dlatego napisalem ze to po tej holandii laugh.gif tongue.gif ale jest Ebi wypasiony
==>Benek<==
QUOTE(T-Mac @ Jul 13 2005, 08:24:47)
Ebi Smolarek
user posted image
[right][snapback]29780[/snapback][/right]

Smolarek świetny wink.gif

QUOTE(Capitan Tsubasa @ Jul 13 2005, 09:37:37)
user posted image

Oceniajcie !!

PS. Wiem ze byl Schweinsteiger byl juz robiony pare razy  wink.gif
[right][snapback]29785[/snapback][/right]

Schweinsteiger bardzo dobry!!:) Pozdro
kubek12
F.Modesto (AS Monaco )

Jak chodzi o kolor twarzy to on jest taki wyblakly biggrin.gif

user posted image
abus
David Beckham
http://img318.imageshack.us/my.php?image=beckham3uc.png
==>Benek<==
QUOTE(abus @ Jul 13 2005, 10:21:13)
David Beckham
http://img318.imageshack.us/my.php?image=beckham3uc.png
[right][snapback]29795[/snapback][/right]

Zobacz sobie jak wygląda Beckham(robiony przez Norka):
http://landhell.fpp.pl/issonline/index.php...IR=PES%204/Face
Czaja
QUOTE(T-Mac @ Jul 13 2005, 08:24:47)
Ebi Smolarek
user posted image
[right][snapback]29780[/snapback][/right]

Ebi wypasiony smile.gif
Mani3k
Juliano Belletti
user posted image
Czaja
Moim zdaniem jest to twoja kolena twarz do ktorej nie można mieć żadnych zastrzeżeń, poprostu wypas
Jest to chyba najlepszy Belletti, ktòrego ktokolwiek zrobił...smile.gif tongue.gif
Oby tak dalej Mani3k biggrin.gif biggrin.gif smile.gif
10/10
=@CiChY@=
ma ktos bina do tego krzynòwka ???

Jacek Krzynowek (Bayer Leverkusen)
user posted image
Rafal.avia
co do krzynia to słaby w skali do 10 daje mu 4 jakos młodod wygląda za młodo ja mam w Kompie lepszego ostatnio fajnego zrobił GHOST tylko teraz czekam na włosy
kubek12
co ty gadasz on chcce bina biggrin.gif a nie ze on to robil cos slabo u ciebie z czytaniem tongue.gif
kubek12
S.Kaluo ( Feyernord )

user posted image
Mani3k
QUOTE(kubek12 @ Jul 13 2005, 15:00:26)
S.Kaluo ( Feyernord )

user posted image
[right][snapback]29816[/snapback][/right]

Kubek12 tragedia dry.gif
Po co wrzucacie tutaj wszytko co zrobicie, nie widzicie jak wyglądaja wasze twarze? unsure.gif
Posiedzcie troche nad nimi, dopracujcie i wrzuccie dopiero jak bedą jakoś wyglądać... rolleyes.gif
Nie ròbmy śmietnika z forum smile.gif
Cya
kubek12
robilem go troche ale ok a modesto jak wyglada tez tragedia ??
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.