Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Twarze do PES4
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Archiwum
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97
Look
CYTAT (norek @ 5.06.2005 - 11:36)
CYTAT (dajenda @ 5.06.2005 - 11:26)
a czemu wlosy beckhamam sa czarne ,tylko grzywka blond ,u wszystkich tak jest?

wez mazaka i pokoloruj...ludzie czy naprawde ciezko jest tak dojsc do tego dlaczego tak jest?? mad.gif zmmieniasz kolor w editoptfile i po sprawie mad.gif

Widze Norek, że nie dałeś za wygraną Alexowi - Gryzło Cię, że On zrobił dobrą twarz Cafu .. laugh.gif
tomek828
panie ten Cafu najwyższej klasy ohmy.gif poprostu boski huh.gif
dajenda
dzieki juz mam
Mortin
--Resize_Images_Alt_Text--
ciekawem czy ktos sie pozna co to za pilkarz
ocenki mile widziane
Look
Willi Sagnol (Łili Saniol) FC Bayern Munchen

To Twoja pierwsza twarz ? Jeżeli tak to jest to zrozumiałe że nie jest ona na szczeblu europejskim ..Ale dobre to, że idzie poznać co to za zawodnik ..Musisz popracować nad modelem twarzy, bo jak narazie nie jest on zbyt rewelacyjny ..- 5/10 blink.gif Połowa sukcesu - Poznać co to za zawodnik
tomek828
Nom twarz nie jest rewelacyjna dry.gif raczej taka średnia wink.gif
PS: nie wiedziałem co to za zawodnik huh.gif
kemocik
Mortin - po co pytasz co to za piłkarz nazywając plik tak a nie inaczej...
img297.echo.cx/img297/901/sagnol4se.jpg
Look
CYTAT (kemocik @ 5.06.2005 - 13:14)

No ja niestety nie skorzystałem z tej "ściągi" zafundowanej przez Mortina wink.gif
Crawler
CYTAT (kemocik @ 5.06.2005 - 13:14)

Co się czepiasz kemocik ? Nie pomyślał , jak miał pomyśleć jak IQ ma pewnie 0,001 laugh.gif rolleyes.gif
GHOST
mam tutaj packa ze zdjęciami takich pilkarzy:
Hamit Altintop (Schalke)
Emre Belozoglu (Inter)
Gokdeniz Karadeniz (Trabzonspor)
Ali Karimi (Bayern)
Ilhan Mansiz (Hertha)
Hihat Kahveci (Sociedad)
Serhat Akin (Fenerbahce)
Fatih Tekke (Trabzonspor)
Ibrahim Toraman (Trabzonspor)
Sanli Tuncay (Fenerbahce)
Jaby ktòryś z facemakeròw chciał zrobić wink.gif sam miałem zamiar zrobić facepacka z tymi zawodnikami ale zrezygnowałem z robienia twarzy wink.gif
Oto link do zdjęć:
ZDJ
Szymi
Jeszcze raz prosze kogos o zrobienie twarzy Luisa Garci i Joe Cole'a ! mad.gif I jeszcze taka jedna mala prosba...Jakis poradnik jak robic face'y do Pes 4 wink.gif Pozdro
Look
CYTAT (Szymi @ 5.06.2005 - 14:44)
Jeszcze raz prosze kogos o zrobienie twarzy Luisa Garci i Joe Cole'a ! mad.gif I jeszcze taka jedna mala prosba...Jakis poradnik jak robic face'y do Pes 4 wink.gif Pozdro

KLIK_DOWLOAD_TUTORIAL_GRAFIC

Jak ściągnąć ??

Wchodzisz na stronę, na dole wciskasz "FREE" i czekasz kilkadziesiąt sekund, aż system będzie gotowy do zassania tutorialu ..

le waży tutorial ??

Tutorial waży 2073 kb

KLIK_DOWLOAD_TUTORIAL_VIDEO

Jak ściągnąć ??

Wchodzisz na stronę, na dole wciskasz "FREE" i czekasz kilkadziesiąt sekund, aż system będzie gotowy do zassania tutorialu ..

Ile waży tutorial ??

Tutorial waży 11561 kb

fantomas
CYTAT (Raffels @ 5.06.2005 - 14:35)
DOWNLOAD

Raffels super face pack zwlaszcza chodzi mi o francuzow
dzieki wielkie
Karol Johnn
CYTAT (Raffels @ 5.06.2005 - 16:35)
DOWNLOAD

Anelka dobry, Dalmat dobry, ale van bommel- byl lepiej zrobiony przez norka, a cocu- lepiej wyglada zrobiony przez panow z konami....
norek
DOWNLOAD

najs:)
Look
DOWNLOAD

Van Bommel - Twarz technicznie jest dobrze dopracowana, poprawna jakość i myślę, że naprawde Ci się ona udała ..Ocena 8/10 !

Cocu - Ròwnież bardzo dobra twarz ...Podobizna świadczy o tym, że znasz się na fah(ch)u i potrafisz robić twarze .Co prawda P.Cocu zrobiony przez Konami jest bardzo bardzo dobry, ale to nie oznacza - że ten jest gorszy ..Trochę taką nie zaciekawą mine ma ten Filip ph34r.gif 8/10

Anelka - Nie jest ona najlepszą twarzą w Twoim wykonaniu ...Zbyt gładką cere ma ten Nicolas i wygląda on tak bardziej "komputerowo" niż życiowo ..O wiele lepiej wyszły Ci twarze dwòch Holendròw ..Jakość dobra, technika dobra, lecz tak jak mòwiłem .Troche tę cere ma zagładką - mogłeś mu jakiegoś pryszcza dodać tongue.gif 7.5/10

Ostatnia twarz - Delmat - Ròwnież bardzo podobnie jak przy twarzy Anelki ..Zbyt gładki jest ten Francuz - Mogłeś jakieś efekty wizualne dodać, prezentowały by się to zapewne o wiele lepiej ..No, ale ogòlnie twarz jest dobra.. 8/10
kemocik
Od razu zaznaczam, że robione z cieniutkiej fotki, bardzo nędzna. Sami zobaczcie: (jak nie poznajecie z fotki to zobaczcie nazwy plikòw albo powiem tongue.gif - Luis Garcia)
A oto, co mi wyszło: tongue.gif
Szymi
Bez komentarza ten Garcia blink.gif Ale mam nadzieje ze jak jeszcze dzisiaj dam tu dobra fote to zrobisz ladnego Luisa co nie ? Juz szukam fotki...

POZDRO ! wink.gif
Crawler

NIe powtarzaj że chcesz Tutorial. Poszukaj sobie w newsach. A poza tym to dawałem Ci linki. Pewnie nie umiałeś ściągnąć ?? Biedaczysko...
norek
Zrobiłem Update włosòw Mutu
Download
(ach ten nowy converter) biggrin.gif
Mortin
Gokdeniz
z tej foty
Look
CYTAT (Lookkas_fan @ 5.06.2005 - 20:25)
Jeszcze raz prosze kogos o zrobienie twarzy Luisa Garci i Joe Cole'a !  mad.gif I jeszcze taka jedna mala prosba...Jakis poradnik jak robic face'y do Pes 4 wink.gif Pozdro

NIe powtarzaj że chcesz Tutorial. Poszukaj sobie w newsach. A poza tym to dawałem Ci linki. Pewnie nie umiałeś ściągnąć ?? Biedaczysko...

Spoko Lookas - Już podawałem dwa linki do tutoriala i graficznego i video ..I jeżeli ktoś następnym razem zapyta o tutorial - to wtedy go zjedziemy wink.gif
norek
CYTAT (Mortin @ 5.06.2005 - 22:20)
Gokdeniz
z tej foty

popraw usta i bedzie cacy:)
Raffels
NOT FINISHED
trelo
No Morientes wypasiony smile.gif
alex10
--Resize_Images_Alt_Text----Resize_Images_Alt_Text----Resize_Images_Alt_Text--

OCENKI MILE WIDZIANE
dajenda
SZYMI masz tu link ,przejrzuj ta stronke i tam jest luis garcia w facepacku do pobrania z wlosami nawet dobry wyszedl[URL=http://forum.pesinsight.com/showthread.php?t=23470&page=4&pp=20]
norek
CYTAT (alex10 @ 5.06.2005 - 23:33)

OCENKI MILE WIDZIANE

Ronaldinho- fajny, podoba mi sie
Deco- nieudany
Dibril podobny ale uwazam ze trrzeba robic go z fotki z zamknieta buzia:)
Piecia
NO A TEGI RENSINGA KTOŚ MI ZROBIŁBY? biggrin.gif Dawałem fote kilka stron wczesniej.
norek
CYTAT (Piecia @ 6.06.2005 - 07:14)
NO A TEGI RENSINGA KTOŚ MI ZROBIŁBY? biggrin.gif Dawałem fote kilka stron wczesniej.

jak nikt nie odpisuje to znaczy ze foty zj**bane smile.gif
tomek828

OCENKI MILE WIDZIANE

srednio wykonane twarze wink.gif norka nie dogonisz biggrin.gif
Crawler

OCENKI MILE WIDZIANE

Ronaldinho - Zrobiłeś z uśmieszkiem dlatego mi sie podoba biggrin.gif 7/10
Deco - Zostawiam bez komentarza dry.gif 2/10
Cisse - Cisse jakiś niepodobny i tak jak mòwił Norek bierz foty kiedy ma zamknięte usta 5/10
Capitan Tsubasa
Po miesiacu przerwy zrobilem twarz smile.gif
user posted image

O boze zalosa
Mani3k
user posted imageuser posted image

Ocenki mile widziane rolleyes.gif
Jocker
Zajedwabisty Ezquerro i Navarro !! Czekam na biny biggrin.gif

P.S Skąt masz nowy stroj Barcy w Pes'ie ??
GHOST
no ekstra ci wyśli ci dwaj katalończycy smile.gif
może byś chciał ślusarskiego albo piechniaka spròbować mam gdzieś ich fotki z czasòw kiedy sam robiłem twarze rolleyes.gif
Mani3k
F.C. Barcelona (2005-2006) biggrin.gif

user posted image
user posted image
saper
pfuu ale stroje :]

a mieli miec sponsora huh.gif

jak mozesz to wysli mi je : [email protected] ;]

Capitan Tsubasa
Poprawak Flatchera

user posted image

Ocenki mile widziane tongue.gif
Dario
QUOTE(saper @ Jun 30 2005, 05:36:56)
pfuu ale stroje :]

a mieli miec sponsora  huh.gif

jak mozesz to wysli mi je : [email protected] ;]
[right][snapback]28631[/snapback][/right]

siemanko czy ja tez mogłbym prosic o te stroje Barcy???!!!!!!!niech ktos mi je prześle [email protected] albo powie chociaz skąd je wziąść!!!!!!?????? huh.gif
F3niX.
Jezu ludzie ... nauczcie sie samemu poszukac strojow poprostu na zagraniczych forach (nie wiem jak to sie pisze ; o) jest mnostwo strojow na najblizszy sezon ; ) wystarcza dobre checi i znajdziecie sami ; o
Mortin
na tej stronie sciagniecie pelno strojow na nadchodzacy sezon w tym Barcy www.pes.xx.pl
Mortin
ten Ezquerro Mańka jest zajebisty wiec zrobilem tez swoja wersje nowego nabytku BARCELONY
user posted image
ocenki mile widziane!! tongue.gif
Jocker
No Mortin tez zarombiscie Ci wyszedl !! Jak bys jeszcze dal wlosy Aimara to by bylo GIT !

P.S-Pozdo for all !!
Tomak
Bez poròwnania... Mani3k brawo, great job man !
Capitan Tsubasa
Ostateczna wersja Flatchera
user posted image

Ocencie mnie chociaz raz smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.