Kris Dee
Feb 17 2005, 00:25
Marek Zieńczuk
Kris Dee
Feb 17 2005, 01:35
Mauro Cantoro (not finished)
ej wrzuccie na luz :!: ghost to nie jest specjalna twarz:)
diego pracuj dalej a cos napewno wyjdze..i Twoje prace sa naprawde dobre..choc moze nie sa zbyt podobni ale wydaje mi sie ze bmp jest niezle tylko wykonczenie bokow trzea poprawic i bedzie naprawde dobrze

ale zebys zobaczyl mojego pierwszego radka majdana to by sie taczal ze smiechu ;D pozdro
Dzięki norek za wsparcie

............. a ty ghost sprawdz sobie morde w183 to wtedy pogadamy,zanim cos napiszesz to sie upewnij czy masz racje........pozdro
Ghost jestem laikiem graficznym, nie zwracam uwagi na "plamy" bo watpie by ktos w grze naciskal pauze i sobie przyblizal ryja i sie podniecal, Svenson mi sie podobal bo jest podobny i tyle. Diego jest poczatkujacym i lepiej dla niego jezeli ktos by mu cos podpowiedzial a nie probowal sprowadzic do parteru, zreszta twoje pierwsze twarze byly jakie byly. Nastepnie z tym Dede, nie uwazasz ze mija sie z celem robienie kogos, kto nie ma dobrej foty, a ryj wyglada jak polany kwasem?
dzenda_dzenda
Feb 17 2005, 09:25

czyli nie ma tu miłosiernego samarytanina?...
_kamil_
Feb 17 2005, 10:28
kurcze tez go mam w druzynie i myslalem ze moze ktos zrobi, bo ta twarz z Pesa troche nierealistyczna.
Ale ja nie o tym chcialem gadac. Mam trzy pytania
1. Kiedy mniej wiecej wyjda patche?
2. Czy ukaza sie razem czy pojedynczo?
3. Czy planujecie zrobic patche Seria A i La Liga?
spoko ja nie napisałem że diego robi złe twarze jak troche posiedzie to napewno mu zaczną wychodzić zajebiste ale co to svenssona to może sie i myliłem ale norek go już zrobił .
ps ten Dede rzeczywiście nie wyszedł ale to jest tak jakby robić liga polska bez żurawskiego on jest gwiazdą w bundeslidze i powinien mieć swoja twarz więc jak go nie bedziesz chciał to do gry nie wrzucaj
Raffels
Feb 17 2005, 11:35
Trojan (ostateczna wersja)
Kris Dee
Feb 17 2005, 13:53
Radek Majdan
kemocik
Feb 17 2005, 13:55
Też spròbowałem Dede z tej marnej foty (jedynej odpowiedniej)
i wyszło mi "coś" takiego:
Raffels
Feb 17 2005, 14:01
Trojan - naprawdę ostateczna wersja ;D ;D
Kewell
Kris Dee
Feb 17 2005, 14:41
Mauro Cantoro (Final Version)
Duff
Dobra juz bez zbędnych kłutni...............(o ile to była kłutnia:P)
Ghost pełen szacunek do ciebie bo twarze robisz bardzo fajne
Byc moze MordoTworca ze mnie nie jest najlepszy ale zaciekawiło mnie to, więc w kwestitwarzy postanowiłem sam cos pokombinowac,na swoim koncie mam chyba tylko jedną udaną morde chociaz i tak mogła by byc lepsza.
Hamann
SIEMA !!
BŁAGAM DAJ KTOŚ BIN Etoo PLISSSSSSSSS
BYLE JAKI BLAGAM !!!!!!
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Łysy jestes kolejnym niereformowalnym uzytkownikiem, zolta kartka...
ppatrykk
Feb 17 2005, 17:16
elo wszystkim

mam mala prosbe , a mianowicie czy moglibyscie dac wszystkie biny twarzy zawodnikow Bayernu , jakie zrobiliscie

no chyba ze macie zamiar poczekac z tym do tego az wyjdzie ten caly pack , a wlasnie - kiedy on wyjdzie ?? z gory THX

:D:D
Patrik Berger
ej KEMOT a tak mianowicie o co ci chodzi czlowieku :evil:
dajesz mi zòłte kartki nie wiem za co no ale còż tak byyyywa
Byc moze nie taki jak Ghosta ale mysle ze chociaz troche przypomina Basturk-a.Wydaje mi sie ze "Basturk . 2" lepiej mi wyszedł
Basturk . 1
Basturk . 2
Kris Dee
Feb 17 2005, 23:37
Tomasz Frankowski (v.2)
Kevin Kuranyi
Hamann v.2
Riise
1 Wersja Franka Lepsza 8)
XaViEr89
Feb 18 2005, 14:31
ludzie zapodajcie linkiem do Graphic Studio !!
Morda Hamit-a Altintop-a w 2 wersjach.Mnie osobiscie wydaje sie ze ta bez specjalnef fryzury lepiej mi wyszła
Mariolo
Feb 18 2005, 15:01
Na kiedy planowany jest ten update?
Cytat
ludzie zapodajcie linkiem do Graphic Studio !!
A co samemu ciężko poszukać :?: :?:
niech ci będzie : www.google.pl może być ?? ;D
Cytat
Morda Hamit-a Altintop-a w 2 wersjach.Mnie osobiscie wydaje sie ze ta bez specjalnef fryzury lepiej mi wyszła

te oko jakies nie teges
Daje fotke Altintopa........... moze ktos bedzie miał ochote cos zmajstrowac.
ja tez daje bez tego oka
Raffels
Feb 18 2005, 16:06
Kris dee - Franek v.1 zdecydowanie lepszy. Diego Basturk bardzo dobry, spory postęp pozdro ;D ;D
Dzięki Reffels............. postaram sie jeszcze dzisiaj cos zmajstrowac :]
Butt
Kluivert
_kamil_
Feb 18 2005, 17:47
kluivert nawet fajny ale wyglada jakby mial podwojna brode
co do tych altintopòw to daliscie dwa inne ;D jeden to hamit a drugi to jego mlodszy brat halil
Ja dałem Hamit-a Altintop-a i jego morde wykonałem :]
Konchesky
Kluivert
Wiem ze ma jeszcze pełno niedociągniec ale to wstępna wersja
Hargreaves
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.