Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Twarze do PES4
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Archiwum
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97
Kris Dee
Marek Zieńczuk
Kris Dee
Mauro Cantoro (not finished)
norek
ej wrzuccie na luz :!: ghost to nie jest specjalna twarz:)
norek
diego pracuj dalej a cos napewno wyjdze..i Twoje prace sa naprawde dobre..choc moze nie sa zbyt podobni ale wydaje mi sie ze bmp jest niezle tylko wykonczenie bokow trzea poprawic i bedzie naprawde dobrze smile.gif ale zebys zobaczyl mojego pierwszego radka majdana to by sie taczal ze smiechu ;D pozdro
diego
Dzięki norek za wsparcie tongue.gif ............. a ty ghost sprawdz sobie morde w183 to wtedy pogadamy,zanim cos napiszesz to sie upewnij czy masz racje........pozdro
kemot
Ghost jestem laikiem graficznym, nie zwracam uwagi na "plamy" bo watpie by ktos w grze naciskal pauze i sobie przyblizal ryja i sie podniecal, Svenson mi sie podobal bo jest podobny i tyle. Diego jest poczatkujacym i lepiej dla niego jezeli ktos by mu cos podpowiedzial a nie probowal sprowadzic do parteru, zreszta twoje pierwsze twarze byly jakie byly. Nastepnie z tym Dede, nie uwazasz ze mija sie z celem robienie kogos, kto nie ma dobrej foty, a ryj wyglada jak polany kwasem?
dzenda_dzenda
sad.gif sad.gif czyli nie ma tu miłosiernego samarytanina?...
_kamil_
kurcze tez go mam w druzynie i myslalem ze moze ktos zrobi, bo ta twarz z Pesa troche nierealistyczna.

Ale ja nie o tym chcialem gadac. Mam trzy pytania
1. Kiedy mniej wiecej wyjda patche?
2. Czy ukaza sie razem czy pojedynczo?
3. Czy planujecie zrobic patche Seria A i La Liga?
GHOST
spoko ja nie napisałem że diego robi złe twarze jak troche posiedzie to napewno mu zaczną wychodzić zajebiste ale co to svenssona to może sie i myliłem ale norek go już zrobił .

ps ten Dede rzeczywiście nie wyszedł ale to jest tak jakby robić liga polska bez żurawskiego on jest gwiazdą w bundeslidze i powinien mieć swoja twarz więc jak go nie bedziesz chciał to do gry nie wrzucaj
Raffels
Trojan (ostateczna wersja)
GHOST
Kris Dee
Radek Majdan
kemocik
Też spròbowałem Dede z tej marnej foty (jedynej odpowiedniej)

i wyszło mi "coś" takiego:
Raffels
Trojan - naprawdę ostateczna wersja ;D ;D
norek
Kewell
Kris Dee
Mauro Cantoro (Final Version)
norek
Duff
diego
Dobra juz bez zbędnych kłutni...............(o ile to była kłutnia:P)
Ghost pełen szacunek do ciebie bo twarze robisz bardzo fajne
Byc moze MordoTworca ze mnie nie jest najlepszy ale zaciekawiło mnie to, więc w kwestitwarzy postanowiłem sam cos pokombinowac,na swoim koncie mam chyba tylko jedną udaną morde chociaz i tak mogła by byc lepsza.

norek
Hamann
Łysy
SIEMA !!

BŁAGAM DAJ KTOŚ BIN Etoo PLISSSSSSSSS

BYLE JAKI BLAGAM !!!!!!

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
kemot
Łysy jestes kolejnym niereformowalnym uzytkownikiem, zolta kartka...
GHOST
ppatrykk
elo wszystkim smile.gif mam mala prosbe , a mianowicie czy moglibyscie dac wszystkie biny twarzy zawodnikow Bayernu , jakie zrobiliscie smile.gif no chyba ze macie zamiar poczekac z tym do tego az wyjdzie ten caly pack , a wlasnie - kiedy on wyjdzie ?? z gory THX smile.gifsmile.gifsmile.gif biggrin.gif:D:D
GHOST
T-Mac
Patrik Berger
Łysy
ej KEMOT a tak mianowicie o co ci chodzi czlowieku :evil:
dajesz mi zòłte kartki nie wiem za co no ale còż tak byyyywa laugh.gif
diego
Byc moze nie taki jak Ghosta ale mysle ze chociaz troche przypomina Basturk-a.Wydaje mi sie ze "Basturk . 2" lepiej mi wyszedł

Basturk . 1

Basturk . 2

GHOST
Kris Dee
Tomasz Frankowski (v.2)
T-Mac
Kevin Kuranyi
T-Mac
Hamann v.2
T-Mac
Riise
Łysy
1 Wersja Franka Lepsza 8)
XaViEr89
ludzie zapodajcie linkiem do Graphic Studio !!
diego
Morda Hamit-a Altintop-a w 2 wersjach.Mnie osobiscie wydaje sie ze ta bez specjalnef fryzury lepiej mi wyszła

Mariolo
Na kiedy planowany jest ten update?
Tomak
Cytat
ludzie zapodajcie linkiem do Graphic Studio !!

A co samemu ciężko poszukać :?: :?:
niech ci będzie : www.google.pl może być ?? ;D
kosa
Cytat
Morda Hamit-a Altintop-a w 2 wersjach.Mnie osobiscie wydaje sie ze ta bez specjalnef fryzury lepiej mi wyszła

te oko jakies nie teges
diego
Daje fotke Altintopa........... moze ktos bedzie miał ochote cos zmajstrowac.

kosa
ja tez daje bez tego oka

Raffels

Kris dee - Franek v.1 zdecydowanie lepszy. Diego Basturk bardzo dobry, spory postęp pozdro ;D ;D
diego
Dzięki Reffels............. postaram sie jeszcze dzisiaj cos zmajstrowac :]
norek
Butt
norek
Kluivert
Tomak
Wypasiony Kluivert !!!
_kamil_
kluivert nawet fajny ale wyglada jakby mial podwojna brode

co do tych altintopòw to daliscie dwa inne ;D jeden to hamit a drugi to jego mlodszy brat halil
diego
Ja dałem Hamit-a Altintop-a i jego morde wykonałem :]
norek
Konchesky
diego
Kluivert

Wiem ze ma jeszcze pełno niedociągniec ale to wstępna wersja
norek
Hargreaves
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.