Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Twarze do PES4
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Archiwum
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97
Draki
Julio Cruz OCENIAJCIE!!!  
http://img102.exs.cx/my.php?loc=img102&ima...uliocruz0ca.png

aha oddaje głos na Borusje Dortmund!!

dla mnie fajny mozesz zapodac bina
Mani3k
Prosimy o BIN'a Cruza ;D
Radzio Avia
Przyłanczam sie do apelu Mani3k o bina Cruza.Jest zawalisty
Seiru
user posted image
Walnąłem Camora ;D
Oceńcie 8)
diego
user posted image
Walnąłem Camora  ;D  
Oceńcie 8)

Niezły tylko troche chłopak sie chyba zawstydził(CZERWONA MORDA) trzeba by gasnice przyniesc tongue.gif
ale jak dla mnie twarz niezła tylko te kolorki pozmieniac i będzie git
Smoti
ja z checia wam dam Bina tylko ze nie wiem jak!!!!!jak mi powiecie to z checia zapodam!!w koncu po toi robie twarze
;D
Tomak
wrzuć go na www.rapidshare.de
i pozniej linka wklej na forum ;D
Smoti
macie (mam nadzieje ze dobrze to zrobilem)

http://rapidshare.de/files/889361/Julio_Cr...z_y003.bin.html
Tomak
macie (mam nadzieje ze dobrze to zrobilem)
http://rapidshare.de/files/889361/Julio_Cruz_y003.bin.html

Dobrze dobrze :] Cruz Extra :!:
Smoti
Tomak a mozesz mi napisac jak mam zrobic zeby zdjecia byly odrazu na forum??tzn.na jaki server mam je ladowac zeby byly przy mojej wiadomosci?
jak robie tak "[img]link do obrazka[/img]"to zamiast obrazkajest link na forum!!pomoz mi plisss...
Draki
zdjecia wrzuc TU
Seiru
user posted image
Poprawiony Camor 8)
Tomak

jak robie tak \"[img]link do obrazka[/img]\"to zamiast obrazkajest link na forum!!pomoz mi plisss...

no ja mam tak samo :] jak masz fote twarzy to wrzucaj na imageshack.us
i tam jak zauploaduje to wtedy pojawiają sie linki do wyboru .. i bierzesz se jeden np. srodkowy i wklejasz na forum smile.gif
Radzio Avia
camoro wywalony moze bin ?? czekam ;D
Seiru
http://rapidshare.de/files/889883/Face_y_S..._Seiru.rar.html
Dałem moje face'y do jednego rar'a: Camor, Legro, Ibagaza, Kameni, Lehmann, Hildebrand.

PS. Mutu z tej twojej foty to raczej nie wyjdzie laugh.gif
ppatrykk
tak - Wichniarek jest robiony na specjalnej palecie:P:P ja bym sie od razu skapnal tongue.gif a co do radzia to sorki Rybka masz racje ze chodzi o te gg tongue.gif pomylka moja - sorki tongue.gif
CRIS_89
chlopaki czy ktos moglby mi zrzucic ten swiety face pack Kisa Dee gdyz jak wchodzi juz robie pobierz to wyskakuje mi ze plik juz nie istnieje oto email [email protected] z gory thx :wink:
konsej
Co do glosowania to stawiam an olympique LYon;)
jonny
Co dotego glosowania to ja bym chcial lyon bo teraz ostro graja i wogole spoko ejst ten klub ..
ppatrykk
user posted image
jak chcecie BINa to piszcie to wrzuce smile.gif
kazikcky
ej panowie nie robcie po kilka razy tych samych twarzy :!: Bez sensu !!

PS. Ppatrykk zarzuć BIN do Camoranesiego ;D
ppatrykk
BIN
sorki za tego Camoranesi'ego sad.gif wiem ze w koncu go zrobil Seiru wczesniej sorki wink.gif pozdro laugh.gif
Seiru
Ale jeżeli ktoś zrobi lepszą twarz niż poprzednia, czy tez poprawi czyjąś to chyba powinien ją dac dla dobra ogòłu ;D
GHOST
Tak teraz wyglądają wyniki głosowania
Manchester United 3
Vfb Stuttgart 1
Borussia Dortmund 5
FC Barcelona 1
Werder Bremen 0
Ajax Amsterdam 3
Arsenal London 4
AC Milan 1
Schalke 04 1
Inter Milan 1
AS Monaco 0
PSV Eindhoven 1
AS Roma 0
Olympique Lyon 17
Mixed faces 4
chyba już moge zacząć robić twarze Lyonu bo dominacja nieziemska jest biggrin.gif
boberto
ppatrykk mozesz zrobic face packa do borusi dortmund? :wink: prosze Cie bardzo
norek
[quote][img]http://img219.exs.cx/img219/9256/camoranesi7cp.jpg[/img]
jak chcecie BINa to piszcie to wrzuce smile.gif[/quote]
camoranesi nie jest zly...ale ppatrykk moja dobra rada...zrob wkoncu tych co nie maja facjatek w grze i nie sa na specjalnych paletach...pzodro
Draki
mial by ktos jakies specjalne wlosy dla figo bo te w grze ma sywskie
GHOST
[img]http://img118.exs.cx/img118/9531/forlan5wp.jpg[/img]
ppatrykk
przygotowalem mala niespodzianke dla fanow ( i nie tylko ) druzyny ktora wczoraj jako ostatnia dolaczyla do grona ćwierćfinalistow LM smile.gif a mianowicie zrobilem maly facepack kilku pilkarzy ww klubu smile.gif mam nadzieje ze sie spodoba wink.gif pozdro laugh.gif
user posted image
INTER FACEPACK by PpAtRyKk
_kamil_
ghost mam goraca prosbe abys zrobil w tym facepacku lyonu twarz Hatema Benarfy. Moze nie jest to zbyt znany zawodnik, aly na pewno jego obecnosc ucieszy grajacych w Master Ligue
Draki
no widze ppatryk juz twoj 2 facepack ale czego do niego niedales Recoby a zrobiles go bardzo fajnego :|
>Kornel<
ej ludzie powiedzcie ktore pliki sa odpowiedzialne za te ziwerzece fryzury ? Bo chce sobie wrzucic te nowe a nie wiem ktore to sa te od zwierzat ! Pomozcie ! Dzieki z gory
Tomak
Kornel , sprawdz wczesniejsze strony w tym temacie , gdzieś to było napisane smile.gif
Radzio Avia
Dajta Bin'a do forlana Plissssssssssssss
Draki
ale jak ja wrzucam fryzy za te zwierzeta to mi jakies dziwne wychodza wlosy ;/
Tomak
Draki ---> a zwiekszyłeś im miejsce ??
kazikcky
No to i ja oddam glos na LYON . Zycze udanych prac :wink:
norek
ej ludzie powiedzcie ktore pliki sa odpowiedzialne za te ziwerzece fryzury ? Bo chce sobie wrzucic te nowe a nie wiem ktore to sa te od zwierzat ! Pomozcie ! Dzieki z gory

1.zapraszam na 19 strone tego tematu
2. podmieniamy biny a nie tekstury
3.wybuieramy bin do podmiany o podobnej wielkosci...pozdro
GHOST
ghost mam goraca prosbe abys zrobil w tym facepacku lyonu twarz Hatema Benarfy. Moze nie jest to zbyt znany zawodnik, aly na pewno jego obecnosc ucieszy grajacych w Master Ligue

A skąd wiesz że bedzie facepack olympique Lyon ;D a tak wogòle to zrobie wszystkich ktòrych dobre foty bede miał

Ps taka mała rada dla cwaniaczkòw:
osoby ktòre mają jeden post nie są brane pod uwagę ;D
ppatrykk
myslalem ze bedzie lepiej ale widze ze moj mini-facepack cieszy sie znikomym powodzeniem sad.gif a szkoda sad.gif trzeba sprobowac cos innego i lepszego sad.gif ....
Draki
czego ja zassalem i wpakowalem do gry laugh.gif
diego
Juliano Belletti wink.gif

user posted image

zgodnie z tradycja ........ komenty mile widziane wink.gif
Seiru
user posted image
Sebastien Frey
Ocenki plizzz :wink:
T-Mac
dawno nie robilem zadnej mordy wiec cos ode mnie
chyba nie wyszedlem z wprawy

Vorobey
user posted image
BIN
Seiru
user posted image
Mark Bresciano

user posted image
Alberto Gilardino
GHOST
user posted image
saviola13
jesli Ghost bedziesz robil ten facepack LYONU bedzie gdzies na niedziele . poniedzialek??
>Kornel<
wrzuccie bina do belettiego i forlana bo sa bardzo fajni ! PPATRYKK pack zajebisty jak zwykle zreszta ! Pozdro
norek
dawno juz jakis mordek nie robilem...po za tym moim ostatni ze roberto....teraz cos dla fanow juve
Buffon
user posted image
diego
Norek Buffon idealny smile.gif
i przy okazji bin do Belletti-ego bo chyba Kornel prosił
http://rapidshare.de/files/894599/y115__be...lletti.bin.html
Norek jakbys zapodał bina do buffona to bym sie nieobraził tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.