baski18
Mar 22 2005, 11:08
Bylby to wspanialy prezent na zblizajace sie świeta
Party Biene
Mar 22 2005, 13:01
Wasze twarze są niesamowitte !! :twisted: JEśtescie naljepsi w tym co robicie !! 3majcie tak dalej i nie pooszczajcie !!!!
Marcus Babbel(nie pytac o BINy szykuje facepacka)

[/code]
lukasz0
Mar 22 2005, 16:43
| QUOTE |
Marcus Babbel(nie pytac o BINy szykuje facepacka)
[/code] |
hmm Babbel calkiem calkiem- ale mozna by go jeszcze troche "doszlifowac"
czaka na paczke twarzy
wszechmogący
Mar 22 2005, 16:54
Babbel ok.. tylko ta jego jedna wielka DZIURA w nosie :!: :!: :!: :shock:
onix_the_chosen
Mar 22 2005, 17:07
Babbel fajny tylko troche nos do poprawy ;D
Babela poprawie,bedzie dobry w facepacku(dzieki za uwagi)
Mark Viduka
boberto czemu mi zwędziłeś avatara ??
michau000
Mar 22 2005, 18:13
T-mc, Żurawski absolutnie niepodobny ;/ (to tak w Twoim stylu powiedziane :wink: )
mogłby ktoś objaśnić jak to jest z tymi kolorami, jak zrobić żeby ich nie "tracic"?
Neil Mellor LIVERPOOL
_kamil_
Mar 22 2005, 19:36
nie moglem sie doczekac patcha Lyonu, wiec wzialem sprawy w swoje rece i zrobilem twarz, na ktorej najbardziej mi zalezalo. mam nadzieje ze moze niektorym tez umili to oczekiwanie na patcha. ;D
[img]http://img103.exs.cx/img103/1526/beznazwy2kopia2zn.jpg[/img]
BIN
foty z jakich korzystalem
[img]http://olweb.fr/images/photo/2004/33/2469.jpg[/img]
[img]http://www.lyonpeople.com/Dossiers/ol_dossier_04/portrait/benarfa.jpg[/img]
mialem problem z doborem skory, ale po przyjzeniu sie innym zdjecia tego pilkarza zdecydowalem sie na bialy, chociaz jakby sie tak pozniej zastanowilem to lepiej wygladalby chyba jako zolty :?
Franca był piłkarzem ktorego twarz robiłem jako pierwszą w mojej kraierze "MordoTwòrcy"
Postanowiłem więc go troche podrasowac bo troszke sie juz poduczyłem w temacie twarzy,Oceniajcie Więc

Wiem ze usta i broda wyglądają bardzo kiepsko ale niechce mi sie tego poprwiac ..........

byc moze komus sie spodoba taki jaki jest teraz 8)
[img]http://img168.exs.cx/img168/2446/francas5cn.jpg[/img]
i tyle bylo z waszej strony pomocy
To moja wersja pewnego piłkarza,moze zgadniecie kto to???
Wiem wykonanie nie jest najlepsze:P
[img]http://img167.exs.cx/img167/270/marekcitko4te.jpg[/img]
michau000
Mar 22 2005, 22:02
skoro niezbyt dobre wykonanie, to może franek?
onix_the_chosen
Mar 22 2005, 22:19
zajezdza mi on frankiem ;D
wszechmogący
Mar 22 2005, 22:20
Nie najlepsze wykonanie, hmm.. może to Olisadebe ? 8)
Benarfa, według mnie biały na pewno być nie powwinien
Smoti, uważam ze mordy w twoim wykonaniu po minimalnych poprawkach będą naprawde b. dobre. Oby tak dalej... :wink:
to marek citko tylko po co ta broda ??
onix_the_chosen
Mar 22 2005, 22:49
Przed przeczytaniem skonsultuj sie z lekarzem lub farmaceuta ;D
To moze ja tak ;D
-Dzwigala taki sobie (3+) Sprobowac z tych innych fotek
-Viduka - zajebioza, watpie zeby trzeba bylo cos poprawic, naprawde dobry face (5)
-Ben Arfa - jakis bialy i wogole niepodogny gdybym nie wiedzial ze to ma byc on, a te fotki i twarz w grze to kosmos (2)
-A ten "niby" Citko do poprawy i musi zgolic brode bo inaczej kicha ;D o ile to citko a nie franek
-Neil Mellor - dosyc dobra twarz, nie wiem jak ona naprawde wyglada ale jakosciowo moze byc (4)
-Franca - niezly ale moim zdaniem zle dobrany model (4-) ;D
Gratu..T-Mac zgadłes zrobilem Citke!! chcialem ci pomoc po przeczytaniu listy.Nie dawałem go wczesniej bo pisałem ze mi nie wyszedł,ale jak tak labiedziłes na forum ze nikt nie reaguje na twoja liste to zaryzykowalem i dalem moja SLABA produkcje.
...a po co Markowi broda????
odp.tego to najstarsi gòrale nie wiedza... ;D
| QUOTE |
Przed przeczytaniem skonsultuj sie z lekarzem lub farmaceuta ;D
To moze ja tak ;D -Dzwigala taki sobie (3+) Sprobowac z tych innych fotek
-Viduka - zajebioza, watpie zeby trzeba bylo cos poprawic, naprawde dobry face (5)
-Ben Arfa - jakis bialy i wogole niepodogny gdybym nie wiedzial ze to ma byc on, a te fotki i twarz w grze to kosmos (2)
-A ten \"niby\" Citko do poprawy i musi zgolic brode bo inaczej kicha ;D o ile to citko a nie franek
-Neil Mellor - dosyc dobra twarz, nie wiem jak ona naprawde wyglada ale jakosciowo moze byc (4)
-Franca - niezly ale moim zdaniem zle dobrany model (4-) ;D |
Franca 4-
ja bym nie dal 1+ bez urazy ale wyglada tragicznie
Viduka sredni
onix_the_chosen
Mar 23 2005, 00:06
No dobra moze z tym Francą to przesadzilem

Trza podbudowac chlopa ;D
Zrobiłem kolejnego (chyba ostatniego) facepacka ;D
[img]http://img104.exs.cx/img104/7775/facepackcover3qm.jpg[/img]
FACEPACK
| QUOTE |
| QUOTE | Przed przeczytaniem skonsultuj sie z lekarzem lub farmaceuta ;D
To moze ja tak ;D -Dzwigala taki sobie (3+) Sprobowac z tych innych fotek
-A ten \"niby\" Citko do poprawy i musi zgolic brode bo inaczej kicha ;D o ile to citko a nie franek
-Franca - niezly ale moim zdaniem zle dobrany model (4-) ;D |
Franca 4- ja bym nie dal 1+ bez urazy ale wyglada tragicznie
Viduka sredni |
Ty to jednak potrawisz dołowac ludzi ............ jezeli ten franca jest taki tragiczny to dochodze do wniosku ze wszystkie moje twarze są do dupy !!
Prosisz o pomoc przy robieniu twarzy do ligi polskiej ale ja po takich deklaracjach niemam zbytnio motywacji zeby je robic,bo z gory wiem ze będzie dla ciebie tragicznie !! POZDRO
nie no parodia klapki masz na oczach czy co nie widzisz ze wogole ci nie wyszedl wszystko jest w nim do poprawy
chyba nie bede ci pisal ze twarz jest zajebista jak wyglada koszmarnie
qazwsx
Mar 23 2005, 14:09
super robota GHOST !! wpaniały facepack !! mam pytanie :
czemu napisałeś że to twòj ostatni facepack ?? też gdzieś wyjeżdzasz ??
:?
nie poprostu niemam już motywacji na robienia takiej ilości twarzy jak kiedyś co jakiś czas jak dobrą fotke dorwe to coś zmajstruje
Radzio Avia
Mar 23 2005, 16:16
Ghost odwaliles kawal dobrej roboty :wink: najbardzej podoba mi sie forlan i deco jeszce raz brawa :wink:
onix_the_chosen
Mar 23 2005, 16:21
Dziekujemy za wszystkie zrobione twarze i za ostatni facpack :wink: Jak bedziesz mial jakas dobra fotke i wolny czas to mozesz od czasu do czasu walnac jakas twarz ;D I oczywiscie.............................dac bina hehehehe ;D
Raffels
Mar 23 2005, 17:34
Kolejna pròboa powrotu do dawnej dyspozycji ;D ;D ;D ;D Sami oceńcie.
[img]http://img215.exs.cx/img215/764/untitled1copy7tu.png[/img]
>Kornel<
Mar 23 2005, 19:17
no no Raffels wracasz do dawnej dyspozycji :] Super Lucic ! Mozesz podrzucic bina ? A tak w ogole wszyscy facemakerzy mogliby pomoc T-mac'owi w robieniu twarzy do polskiej ligi ! im szybciej tym lepiej ! Wiec panowie zakasac rekawy i do roboty

a tak serio to jak macie moment to porobcie :] Ja jakbym mial do tego reke sam bym pomogl ! Pozdro
boberto
Mar 23 2005, 20:07
| QUOTE |
| boberto czemu mi zwędziłeś avatara ?? |
nie zwedzilem Ci tylko taki mi zrobili ale jak chcez to zmienie powiedz to zmienie sobie....
mixer__
Mar 23 2005, 20:26
Moja pierwsza mordka-Konrad Gołoś. Jutro dam fotkę z gry tylko muszę skołować GS'a...
Raffels
Mar 23 2005, 21:49
Za jaką twarz robiłeś??
Maćko z Bohdańca
Mar 24 2005, 07:58
mam problem. wszystkie twarze chodzą ok, ale włosy mam przeźroczyste:) co z tym zrtobić????
mixer__
Mar 24 2005, 11:20
| QUOTE |
| Za jaką twarz robiłeś?? |
To była pròba więc znalazłem sobie teksturkę Pedro Emmanuela i na niej go robiłem...
miałem chwile czasu to zrobiłem 2 mordki pòźniej dam Biny
Zrobił by ktoś " H. Guti" i "A.Mutu twarze ? :cry:
jak dasz dobre foty to spròbuje
onix_the_chosen
Mar 24 2005, 12:49
Jak ma ktos czas to moze zrobic Larsa Rickena :
http://img167.exs.cx/img167/7655/9663537qx.jpg
Dzieki z gory ;D
_kamil_
Mar 24 2005, 15:02
czyzbym cos przegapil? Norek coz twoim facepakiem lyonu? nie zebym poganial ale ani widu ani slychu o nim. ani screenow twarzy... Mam nadzieje ze nie pozuciles tego pomyslu bo czekam na niego z niecierpliwoscia ;D
| QUOTE |
| czyzbym cos przegapil? Norek coz twoim facepakiem lyonu? nie zebym poganial ale ani widu ani slychu o nim. ani screenow twarzy... Mam nadzieje ze nie pozuciles tego pomyslu bo czekam na niego z niecierpliwoscia ;D |
tego facepacka ja miałem robić ale niestety go porzuciłem
poprostu nie miałem motywacji wogòle teraz dałem sobie na luz z twarzami i mam nadzieje że na forum znajdą się godni następcy ;D
fantomas
Mar 24 2005, 17:04
eno chłopaki trzeba w jakiś sposòb zmotywować Ghosta...
onix_the_chosen
Mar 24 2005, 17:32
No to Lyonu jak narazie nie ma :wink:
dzenda_dzenda
Mar 24 2005, 17:58
no nie no ja sie zaszlachtuje... :cry: :cry: robie wszystko tak jak jest pokazane w tutorialu(przy okazji gratulacje niezły tutorial dla mądrych inaczej-czyli dla mnie) i kurw...importuje tego .bina do gry i...NIC!!!! nie widać w ogòle tej twarzy!! jest stara twarz... :evil: :evil: :cry: :cry: Mam zainstalowanego pacza wolfa 2...niewiem czy to ma wplyw na to ale kurde no niedziala... :cry: :cry: plis help?
Ghost więc po co to całe głosowanie ? narobiłes nadzieji fanom Lyonu a teraz olałes sprawe

tak sie nierobi :twisted: Chyba ze to tylko zarcik 8) albo FacePack juz wyszedł tylko ja cos przegapiłem
Facepacka nie zrobie tylko jak bede miał czas bede dawał po jednym pilkarzu Lyonu
spoko Timak thx za foty już sie biore do roboty ;D
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.