Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Twarze do PES4
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Archiwum
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97
baski18
Bylby to wspanialy prezent na zblizajace sie świeta smile.gif
Party Biene
Wasze twarze są niesamowitte !! :twisted: JEśtescie naljepsi w tym co robicie !! 3majcie tak dalej i nie pooszczajcie !!!!
Smoti
Marcus Babbel(nie pytac o BINy szykuje facepacka)

user posted image[/code]
lukasz0
Marcus Babbel(nie pytac o BINy szykuje facepacka)

user posted image[/code]

hmm Babbel calkiem calkiem- ale mozna by go jeszcze troche "doszlifowac"
czaka na paczke twarzy
wszechmogący
Babbel ok.. tylko ta jego jedna wielka DZIURA w nosie :!: :!: :!: :shock: laugh.gif
onix_the_chosen
Babbel fajny tylko troche nos do poprawy ;D
Smoti
Babela poprawie,bedzie dobry w facepacku(dzieki za uwagi)

Mark Viduka

user posted image
GHOST
boberto czemu mi zwędziłeś avatara ??
michau000
T-mc, Żurawski absolutnie niepodobny ;/ (to tak w Twoim stylu powiedziane :wink: )

mogłby ktoś objaśnić jak to jest z tymi kolorami, jak zrobić żeby ich nie "tracic"?
Smoti
Neil Mellor LIVERPOOL

user posted image
_kamil_
nie moglem sie doczekac patcha Lyonu, wiec wzialem sprawy w swoje rece i zrobilem twarz, na ktorej najbardziej mi zalezalo. mam nadzieje ze moze niektorym tez umili to oczekiwanie na patcha. ;D

[img]http://img103.exs.cx/img103/1526/beznazwy2kopia2zn.jpg[/img]

BIN

foty z jakich korzystalem

[img]http://olweb.fr/images/photo/2004/33/2469.jpg[/img]
[img]http://www.lyonpeople.com/Dossiers/ol_dossier_04/portrait/benarfa.jpg[/img]

mialem problem z doborem skory, ale po przyjzeniu sie innym zdjecia tego pilkarza zdecydowalem sie na bialy, chociaz jakby sie tak pozniej zastanowilem to lepiej wygladalby chyba jako zolty :?
diego
Franca był piłkarzem ktorego twarz robiłem jako pierwszą w mojej kraierze "MordoTwòrcy" wink.gif
Postanowiłem więc go troche podrasowac bo troszke sie juz poduczyłem w temacie twarzy,Oceniajcie Więc wink.gif Wiem ze usta i broda wyglądają bardzo kiepsko ale niechce mi sie tego poprwiac .......... wink.gif byc moze komus sie spodoba taki jaki jest teraz 8)

[img]http://img168.exs.cx/img168/2446/francas5cn.jpg[/img]
T-Mac
i tyle bylo z waszej strony pomocy biggrin.gif
Smoti
To moja wersja pewnego piłkarza,moze zgadniecie kto to???
Wiem wykonanie nie jest najlepsze:P

[img]http://img167.exs.cx/img167/270/marekcitko4te.jpg[/img]
michau000
skoro niezbyt dobre wykonanie, to może franek?
onix_the_chosen
zajezdza mi on frankiem ;D
wszechmogący
Nie najlepsze wykonanie, hmm.. może to Olisadebe ? 8)
Benarfa, według mnie biały na pewno być nie powwinien smile.gif
Smoti, uważam ze mordy w twoim wykonaniu po minimalnych poprawkach będą naprawde b. dobre. Oby tak dalej... :wink:
T-Mac
to marek citko tylko po co ta broda ??
onix_the_chosen
Przed przeczytaniem skonsultuj sie z lekarzem lub farmaceuta ;D

To moze ja tak ;D
-Dzwigala taki sobie (3+) Sprobowac z tych innych fotek
-Viduka - zajebioza, watpie zeby trzeba bylo cos poprawic, naprawde dobry face (5)
-Ben Arfa - jakis bialy i wogole niepodogny gdybym nie wiedzial ze to ma byc on, a te fotki i twarz w grze to kosmos (2)
-A ten "niby" Citko do poprawy i musi zgolic brode bo inaczej kicha ;D o ile to citko a nie franek tongue.gif
-Neil Mellor - dosyc dobra twarz, nie wiem jak ona naprawde wyglada ale jakosciowo moze byc (4)
-Franca - niezly ale moim zdaniem zle dobrany model (4-) ;D
Smoti
Gratu..T-Mac zgadłes zrobilem Citke!! chcialem ci pomoc po przeczytaniu listy.Nie dawałem go wczesniej bo pisałem ze mi nie wyszedł,ale jak tak labiedziłes na forum ze nikt nie reaguje na twoja liste to zaryzykowalem i dalem moja SLABA produkcje.
...a po co Markowi broda????
odp.tego to najstarsi gòrale nie wiedza... ;D
T-Mac
Przed przeczytaniem skonsultuj sie z lekarzem lub farmaceuta  ;D  

To moze ja tak  ;D  
-Viduka - zajebioza, watpie zeby trzeba bylo cos poprawic, naprawde dobry face (5)
-Ben Arfa - jakis bialy i wogole niepodogny gdybym nie wiedzial ze to ma byc on, a te fotki i twarz w grze to kosmos (2)
-A ten \"niby\" Citko do poprawy i musi zgolic brode bo inaczej kicha  ;D o ile to citko a nie franek tongue.gif
-Neil Mellor - dosyc dobra twarz, nie wiem jak ona naprawde wyglada ale jakosciowo moze byc (4)
-Franca - niezly ale moim zdaniem zle dobrany model (4-)  ;D

Franca 4- biggrin.gif ja bym nie dal 1+ bez urazy ale wyglada tragicznie smile.gif
Viduka sredni
onix_the_chosen
No dobra moze z tym Francą to przesadzilem biggrin.gif Trza podbudowac chlopa ;D tongue.gif
GHOST
Zrobiłem kolejnego (chyba ostatniego) facepacka ;D
[img]http://img104.exs.cx/img104/7775/facepackcover3qm.jpg[/img]
FACEPACK
diego
Przed przeczytaniem skonsultuj sie z lekarzem lub farmaceuta  ;D  

To moze ja tak  ;D  
-A ten \"niby\" Citko do poprawy i musi zgolic brode bo inaczej kicha  ;D o ile to citko a nie franek tongue.gif
-Franca - niezly ale moim zdaniem zle dobrany model (4-)  ;D

Franca 4- biggrin.gif ja bym nie dal 1+ bez urazy ale wyglada tragicznie smile.gif
Viduka sredni

Ty to jednak potrawisz dołowac ludzi ............ jezeli ten franca jest taki tragiczny to dochodze do wniosku ze wszystkie moje twarze są do dupy !!
Prosisz o pomoc przy robieniu twarzy do ligi polskiej ale ja po takich deklaracjach niemam zbytnio motywacji zeby je robic,bo z gory wiem ze będzie dla ciebie tragicznie !! POZDRO
T-Mac
nie no parodia klapki masz na oczach czy co nie widzisz ze wogole ci nie wyszedl wszystko jest w nim do poprawy
chyba nie bede ci pisal ze twarz jest zajebista jak wyglada koszmarnie
qazwsx
super robota GHOST !! wpaniały facepack !! mam pytanie :
czemu napisałeś że to twòj ostatni facepack ?? też gdzieś wyjeżdzasz ??
:?
GHOST
nie poprostu niemam już motywacji na robienia takiej ilości twarzy jak kiedyś co jakiś czas jak dobrą fotke dorwe to coś zmajstruje smile.gif
Radzio Avia
Ghost odwaliles kawal dobrej roboty :wink: najbardzej podoba mi sie forlan i deco jeszce raz brawa :wink:
onix_the_chosen
Dziekujemy za wszystkie zrobione twarze i za ostatni facpack :wink: Jak bedziesz mial jakas dobra fotke i wolny czas to mozesz od czasu do czasu walnac jakas twarz ;D I oczywiscie.............................dac bina hehehehe ;D
Raffels
Kolejna pròboa powrotu do dawnej dyspozycji ;D ;D ;D ;D Sami oceńcie.
[img]http://img215.exs.cx/img215/764/untitled1copy7tu.png[/img]
>Kornel<
no no Raffels wracasz do dawnej dyspozycji :] Super Lucic ! Mozesz podrzucic bina ? A tak w ogole wszyscy facemakerzy mogliby pomoc T-mac'owi w robieniu twarzy do polskiej ligi ! im szybciej tym lepiej ! Wiec panowie zakasac rekawy i do roboty laugh.gif a tak serio to jak macie moment to porobcie :] Ja jakbym mial do tego reke sam bym pomogl ! Pozdro
boberto
boberto czemu mi zwędziłeś avatara ??

nie zwedzilem Ci tylko taki mi zrobili ale jak chcez to zmienie powiedz to zmienie sobie....
mixer__
user posted image
Moja pierwsza mordka-Konrad Gołoś. Jutro dam fotkę z gry tylko muszę skołować GS'a...
Raffels
Za jaką twarz robiłeś??
Maćko z Bohdańca
mam problem. wszystkie twarze chodzą ok, ale włosy mam przeźroczyste:) co z tym zrtobić????
mixer__
Za jaką twarz robiłeś??

To była pròba więc znalazłem sobie teksturkę Pedro Emmanuela i na niej go robiłem...
GHOST
miałem chwile czasu to zrobiłem 2 mordki pòźniej dam Biny
user posted image
user posted image
Mati5
Zrobił by ktoś " H. Guti" i "A.Mutu twarze ? :cry:
GHOST
jak dasz dobre foty to spròbuje
onix_the_chosen
Jak ma ktos czas to moze zrobic Larsa Rickena :
http://img167.exs.cx/img167/7655/9663537qx.jpg
Dzieki z gory ;D
_kamil_
czyzbym cos przegapil? Norek coz twoim facepakiem lyonu? nie zebym poganial ale ani widu ani slychu o nim. ani screenow twarzy... Mam nadzieje ze nie pozuciles tego pomyslu bo czekam na niego z niecierpliwoscia ;D
GHOST
czyzbym cos przegapil? Norek coz twoim facepakiem lyonu? nie zebym poganial ale ani widu ani slychu o nim. ani screenow twarzy... Mam nadzieje ze nie pozuciles tego pomyslu bo czekam na niego z niecierpliwoscia  ;D

tego facepacka ja miałem robić ale niestety go porzuciłem sad.gif poprostu nie miałem motywacji wogòle teraz dałem sobie na luz z twarzami i mam nadzieje że na forum znajdą się godni następcy ;D
fantomas
eno chłopaki trzeba w jakiś sposòb zmotywować Ghosta...
T-Mac
buahhaha
onix_the_chosen
No to Lyonu jak narazie nie ma :wink:
dzenda_dzenda
no nie no ja sie zaszlachtuje... :cry: :cry: robie wszystko tak jak jest pokazane w tutorialu(przy okazji gratulacje niezły tutorial dla mądrych inaczej-czyli dla mnie) i kurw...importuje tego .bina do gry i...NIC!!!! nie widać w ogòle tej twarzy!! jest stara twarz... :evil: :evil: :cry: :cry: Mam zainstalowanego pacza wolfa 2...niewiem czy to ma wplyw na to ale kurde no niedziala... :cry: :cry: plis help?
diego
Ghost więc po co to całe głosowanie ? narobiłes nadzieji fanom Lyonu a teraz olałes sprawe wink.gif tak sie nierobi :twisted: Chyba ze to tylko zarcik 8) albo FacePack juz wyszedł tylko ja cos przegapiłem biggrin.gif
GHOST
Facepacka nie zrobie tylko jak bede miał czas bede dawał po jednym pilkarzu Lyonu
T-Mac
nie macie pomyslow na zrobienie jakiegos gracza
to zrobcie tych smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
GHOST
spoko Timak thx za foty już sie biore do roboty ;D
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.