WITAM !!
CZY M
http://www.wichniarek.widzewlodz.com/ 8)
tam masz od .... tych zdjęć wybierz se :roll: [/img][/code]
| QUOTE | Czekałem az ktos napisze cos w stylu tego co napisał Norek..............powinienes załozyc nowy temat albo cos w tym stylu,bo zrobiłes sobie małą sonde Tego komenta kieruje oczywiscie do GHOSTA,bez obrazy,bo pomysł niezły ale mały zament sie zrobił... |
jaki zamęt z tego co widze to dzisiaj chyba już nik tnie głosuje poprostu przy okazji pisania posta ktoś przy okazjo mògł napisać głosuje na Lyon lub coś w tym stylu
Ps a sam nie mogłeś tego napisać tylko czekać aż norek cie wyręczy :wink:
Krisbit
Mar 15 2005, 12:21
Głosuje na Schalke 04 oczywiscie podaje link do strony z najlepszymi zdjeciami tej drużyny łącznie z trenerami masazysami itd.
[url]http://www.schalke04.de/91_mannschaftsfoto/mannschaftsfoto.php [/url]
wystarczy wybrac pilkarza z listy ponizej a potem kliknac na zdjecie w ceu powiekszenia
osobiście to Chelsea nie lubie ale dorwałem jego dobrą fote wiec :wink:
Jocker
Mar 15 2005, 13:31
Mòj głos rowniez idzie na konto OL :wink:
Kriss i GHOST facepacki zajedwabiste :wink: :shock: ;D
ja tez zmieniam glos z Inter Mediolan na OL
Zrobiłem druga facjatke !! ocencie i napiszcie co ew.robie zle!!!
http://img203.exs.cx/my.php?loc=img203&ima...e=hyypia0es.png
lukasz0
Mar 15 2005, 15:17
Kris Dee face-pack jest nieziemski(full wypas) najbardziej mi sie podobaja twarze Torresa i Beckhama- choc pozostale tez za good;)
pozdro i dziekie ta packa;D
| QUOTE | | Zrobiłem druga facjatke !! ocencie i napiszcie co ew.robie zle!!!
http://img203.exs.cx/my.php?loc=img203&image=hyypia0es.png |
wszystko robisz GIT takie jest moje zdanie :wink:
P-All
Jocker
Mar 15 2005, 15:51
| QUOTE | | Zrobiłem druga facjatke !! ocencie i napiszcie co ew.robie zle!!!
http://img203.exs.cx/my.php?loc=img203&image=hyypia0es.png |
Szczerze ci powiem ze bardzo fajnie to wyszło :wink:
Radzio Avia DAJ NR. GG !!!! ;D
NOREK pliss zròb Wichniaraka wiem ze ty to zrobisz GIT  :wink:
| QUOTE | Radzio Avia DAJ NR. GG !!!! ;D NOREK pliss zròb Wichniaraka wiem ze ty to zrobisz GIT :) :wink: |
w profilu ma ? gg 8)
kyle87pl
Mar 15 2005, 16:46
Jezeli nie nasza reprezentacja to PSV Eindhoven
| QUOTE | | QUOTE | Czekałem az ktos napisze cos w stylu tego co napisał Norek..............powinienes załozyc nowy temat albo cos w tym stylu,bo zrobiłes sobie małą sonde Tego komenta kieruje oczywiscie do GHOSTA,bez obrazy,bo pomysł niezły ale mały zament sie zrobił... |
jaki zamęt z tego co widze to dzisiaj chyba już nik tnie głosuje poprostu przy okazji pisania posta ktoś przy okazjo mògł napisać głosuje na Lyon lub coś w tym stylu
Ps a sam nie mogłeś tego napisać tylko czekać aż norek cie wyręczy :wink: |
Wiedziałem ze mnie zle zrozumiesz :? Chodzi mi poprostu o to ze ludzie zamiast oceniac czyjes prace skupili sie na głosowaniu i zrobił sie na tym temacie mały bajzel,a czekałem na to az ktos cos napisze bo ja na tym forum jestem od niedawna więc niebęde tu przestawiał starych wyjadaczy po kątach Jak juz wczesniej pisałem pomysł bardzo fajny,swoj głos nawet oddałem na borusie dordtmund............ Pozdrowionka i sory jesli cie uraziłem
Ariel Ibagaza
Nicola Legrottaglie (obecnie Bologna)
Maxi Lopez ............... Podejscie numer 2 ....... oceny mile widziane
Jezli chodzi o Maxi-ego to Kiepska fota była więc wyszedł taki jak widzicie :?
A Deco ?..............sami ocencie
boberto
Mar 15 2005, 18:41
Maxi - slaby...
Deco - dobry :wink:
Radzio Avia
Mar 15 2005, 18:46
Sorki za tamto z żołtą kartke przyjmoje z pokorą
Maxi od 1 do 10 daje 6
Deco daje 9
==>Benek<==
Mar 15 2005, 19:47
| QUOTE | | QUOTE | tak w tej chwili wyglądają wyniki głosowania
Manchester United 1
Vfb Stuttgart 1
Borussia Dortmund 3
FC Barcelona 0
Werder Bremen 0
Ajax Amsterdam 2
Arsenal London 3
AC Milan 1
Schalke 04 0
Inter Mediolan 2
AS Monaco 0
PSV Eindhoven 0
AS Roma 0
Olympique Lyon 9
Mixed faces 1
Widać dominacje Olympique Lyon ktòry bo wysokim zwycięstwie nad Werderem zyskał wielu sympatykòw ;D | ja tez wybiore lyon bo tam jest juninho |
Głosuję na Olympique Lyon bo jest Govu, Wiltord, i Juninho
rybka fks
Mar 15 2005, 19:54
| QUOTE | | Ludzie wytlumacze sie Ryba napisal ze jestem dzban bo podalem swoj numer gg w poscie a mnie oto prosil łysy . A ja sie pomylilem i myslalem ze prosił mnie tez draki . Więc PRZEPRASZAM ZA PROBLEMY |
Popier..... skurwi......... nerozumiesz kur...... ze masz pisac w temacie hu... obchodzi nas twòj turniej nagròd niedasz bo kurde ciekawe skąd wienc stul pysk i pisz o twarzach czaisz
chyba teraz juz zrozumiałes
| QUOTE | NOREK !!
JEDZIESZ Z WICHNIARKIEM !! :oops: :wink: DZIEKI ! ! ! ! ! :) :) |
hehe to sie nazywa uparty jak os... jak mu raz powiedzales to ci zrobi jak mu sie chce :twisted:
Radzio Avia
Mar 15 2005, 20:30
rybka fks
Mar 15 2005, 20:37
| QUOTE | http://www.uefa.com/competitions/UCL/Players/Player=61534/index.html
Oto link do zdjęcia Juninho jakbysciemogli to zrobcie | tego juninho dałem 3 tygodnie temu baranie czytaj wszystkie posty
sorry chłopaki za te przeklenstwa w tamtym poscie al typ pisze 10 razy jak moze posta edytowac zasmieca forum
Radzio jeszcze jeden post w tym temacie i banuje bo nie ma sensu ci tlumaczyc zasad tutaj panujacych...
Raffels
Mar 15 2005, 20:46
ppatrykk
Mar 15 2005, 21:42
PROSZE TO DLA CIEBIE LYSY !!!  jak chcesz BINa to pisz
a co do sprawy Rybki i Radzia......wedlug mnie Rybka przesadziles troche z tym obrazaniem i nie wkurzaj sie tak na Radzia :/ fakt-zle zrobil ze na temat o twarzach dal post o konkursie o calkiem innym temacie ale nie trzeba od razu tak sie wkurzac...to jest moje zdanie i chcialbym zebyscie mu dali jeszcze jedna szanse  pozdro
ppatrykk
Mar 15 2005, 21:53
>Kornel<
Mar 15 2005, 22:02
Rybka wyluzuj troche ! Boze czlowieku jaki Ty jestes nerwowy to masakra ! Usiadz wygodnie,wez 3 glebokie wdechy (tylko nei zapomnij o wydechach  ) i odprez sie ! A tak w ogole to nie temat o oddychaniu tylko o twarzach wiec jak chcecie sie klocic to won na prywatne albo gg a nie zasmiecacie forum ! :evil: a jak ;D ale serio rybka daj se siana ! PPATRYKK zajebiste twarze,kris dee,norek,t-mac,ghost i reszta ekipy - SZACUNEK jestescie super ! Pozdro
ale typy...ludzie zajmujcie sie soba...sprawa byla ale juz jej nie ma i koniec kuuuuuurde!!!
Raffels
Mar 15 2005, 22:17
| QUOTE | | ale typy...ludzie zajmujcie sie soba...sprawa byla ale juz jej nie ma i koniec kuuuuuurde!!! |
That's right :!: :!: :!: :!:
Kazdy offtopic nagradzamy zolta kartka, 3 - 2 - 1 - START...
Ja glosuje na Olympique Lyon
ppatryk widze fajnie ci wyszledl ten wichniarek i to niespecjalna twarz
| QUOTE | ppatryk widze fajnie ci wyszledl ten wichniarek i to niespecjalna twarz  |
jak na moje oko to i tu jest specjalna paleta...
Julio Cruz OCENIAJCIE!!!
http://img102.exs.cx/my.php?loc=img102&ima...uliocruz0ca.png
aha oddaje głos na Borusje Dortmund!!
zagroo
Mar 16 2005, 10:16
Moglby ktoś zrobić Camoranesiego ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
|