Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Twarze do PES4
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Archiwum
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97
norek
James

...nie czepiac sie bo fota byla tragiczna :?
norek
Ameobi
diego
diego
Nie pierwsza bo juz ktoras z koleji morda,w kazdym bądz razie pierwsza ktorą zamieszczam.Dopiero zaczynam !! :]
Komętarze mile widziane tongue.gif zwłaszcza ze norek takze odwalił carlosa,i to na dodatek lepszego odemnie(Nic Dziwnego tongue.gif)
norek
Carlos
norek
Ronaldinho....color palette update
stara paleta kolorow

nowa paleta kolorow
GHOST
GHOST
norek
Shaun Wright-Phillips
GHOST

nie miałem dobrej fotki ;D
Kris Dee
Maciek Żurawski

z tej marnej foty ;D =>
T-Mac
Juan Pablo Angel
T-Mac
Vassell
T-Mac
Eric Djemba-Djemba
diego

Jerg Boehme czy jakos tak tongue.gif
według mnie fatalny ale następne będą lepsze
T-Mac
Cytat

Jerg Boehme czy jakos tak tongue.gif
według mnie fatalny ale następne będą lepsze

myslalem ze to schols za mlodu tongue.gif
T-Mac
Yakubu
GHOST
Kjs
Cytat

czyja ta fryzurka? Tzn ktory pliczek jest odpowiedzialny za taki fryzek?:] Pozdro
Smoti
Basturk ma fryzurke Reyesa(o ile sie nie myle to hairy013!!!)a swoja droga Kapitalny jest ten BASTURK!!!GRATULUJE:)
GHOST
Weidenfeller update
Kris Dee
Ronaldo (update)
Kris Dee
Jonathan Zebina (not finished)
T-Mac
STEFFEN HOFMANN (RAPID VIENNA)
normal fece - hair

BIN

special face - hair

BIN
BIN Hair
Raffels
Trojan (VFL Bochum)
kemocik

Shearer

Popełniłem błąd - zrobiłem na w051.bin, a tego modelu nie da się edytować... Dlatego te usta skopane... sad.gif

Poza tym to moja druga twarz (pierwsza była moja wink.gif)
GHOST
T-Mac
Cytat
Popełniłem błąd - zrobiłem na w051.bin, a tego modelu nie da się edytować... Dlatego te usta skopane... sad.gif

Poza tym to moja druga twarz (pierwsza była moja wink.gif)

masz moze foto z ktorej robiles Alana ??
GHOST
GHOST
kemocik
Cytat
masz moze foto z ktorej robiles Alana ??

Mam. To było najlepsze jakie znalazłem. Oto ono:

Ale powiedzcie coś, bo nie wiem czy inne robić wink.gif...
GHOST
diego

Miał byc Svenson .............. a czy to przypomina Svensona to sami ocencie
GHOST

z krytycznej fotki

PS. Diego
Ty go nałożyłeś za specjalna twarz ;D i nie podobny
diego
Nie był podkładany za specjalną twarz to po pierwsze,moge ci podesłąc BMP i zobaczysz,podkładałem za w183 a to ze jest niepodobny to sie niedziw,dopiero zaczynam przygode z robieniem twarzy,ale cos mi sie wydaje ze szybko ją zakoncze
tak na marginesie to Wosz ci totalnie niewyszedł tongue.gif
GHOST
Cytat
Nie był podkładany za specjalną twarz to po pierwsze,moge ci podesłąc BMP i zobaczysz,podkładałem za w183 a to ze jest niepodobny to sie niedziw,dopiero zaczynam przygode z robieniem twarzy,ale cos mi sie wydaje ze szybko ją zakoncze
tak na marginesie to Wosz ci totalnie niewyszedł tongue.gif

widze że jest za specjalna ale nie bede sie kłucił a co do Wosza to niewiem czy go widziałeś prawdziwego tak dla przykładu tu masz fotke
Łysy
Siama
czy mogl by ktos bin do etoo dac byle jaki PLISSSS laugh.gif
wiem ze gdzies tu byl ale nie moge znalesc :cry:
GHOST
dzenda_dzenda
A ja mam prośbę do jakiegoś miłosiernego samarytanina: mògłbyś mi Proszę Pana zrobić Ben'a Arfę bo to jest niezły rzeźnik a ja jestem zielony nawet w obsługiwaniu Photoshopa sad.gif i nie umiem go zrobić? Magic word: Proszę. http://www.lyonpeople.com/Dossiers/ol_doss...it_benarfa.html
http://sports.fr/fr/football/images/photos...oueurs/7752.jpg (tutaj jak debil wyszedł :wink: )hahaha
a i jeszcze: http://www.lyonpeople.com/Dossiers/ol_doss...it_benarfa.html smile.gif
Raffels
Trojan update
kemocik

Zostali zawodnicy, do ktòrych fot lepszych nie mogę znaleźć.

Powiedzcie coś, poradźcie. To moja trzecia twarz... Robię w GIMP - ie.
norek
Murphy
norek
Rommedahl
norek
Thomas
T-Mac
Andrew Johnson
norek
Lokvenc
kemot
GHOST z calym szacunkiem ale ty zawsze uwazasz ze kogos ryjki sa gorsze od twoich wiec ogolnie lepiej by bylo dla atmosfery gdybys nie ocenial czyjejs pracy. Nastepnie Wosz dobry, tylko sama fryzura smieszna, Dede to stan krytyczny. Diego robisz postepy, Svenson bardzo mi sie podoba, ogolnie krytyke traktuj jako zlo konieczne, rob swoje... :]
GHOST
Cytat
GHOST z calym szacunkiem ale ty zawsze uwazasz ze kogos ryjki sa gorsze od twoich wiec ogolnie lepiej by bylo dla atmosfery gdybys nie ocenial czyjejs pracy. Nastepnie Wosz dobry, tylko sama fryzura smieszna, Dede to stan krytyczny. Diego robisz postepy, Svenson bardzo mi sie podoba, ogolnie krytyke traktuj jako zlo konieczne, rob swoje... :]

Po pierwsze to jest pierwsza osoba ktòrą oceniam
Po drugie Wosz teraz ma taka fryzura
Po trzecie z tej fotki Dede ktòra miałem nic lepszego sie nie wyciągnie
Po czwarte co do tego svenssona to za specjalna twarz był robiony i jakaś dziwna plama ma z boku twarzy i jak chcesz to za specjalna twarz moge go zrobić takiego że ohmy.gif tylko że wtedy stracisz innego (lepszego) zawodnika
GHOST
GHOST
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.