Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Twarze do PES4
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Archiwum
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97
GHOST

BIN
GHOST

BIN
HAIR
hakan
witam wszystkich. mam problem z włosami... :wink: twarze zamieniam sobie bez problemu, ale co do włosòw, to zamieniam je zgodnie z numeracja i efektu nie widze. czy może ktoś mi wyjasnić co robię źle ???? na stronie 19 jest zbyt ogòlnie wyjasnione !!! sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif
ppatrykk

jeszcze do poprawki smile.gif
norek
ppatrykk zmyj mu ten ròż z twarzy i bedzie git smile.gif
==>Benek<==
ppatrykk zapodaj binem... będę wdzieczny... gram milanem a ta twarzyczka orginalna nie najlepsza jest...
rybka fks
ej mam prosbe moze ktos zrobił by juninho pernambucano z Lyonu prosze będe bardzo wdzięczny
norek
rybka jest taka zasada chcesz kogos daj fote
norek
Anelka

BIN
GHOST

BINA dam pòźniej bo rapidsahre przeciążony :? [/url]
T-Mac
zrobilem 2 wersje Zidana

Zidane ver1

BIN

Zidane ver2

BIN
GHOST

ppatrykk
poprawilem troche tego Tomassona....
osobiscie to mi sie wydaje ze tamte kolory byly lepsze....chociaz zbyt rozowe ale niewiem jak to idzie poprawic..tu poprostu dalem palete z gry tongue.gif sami ocencie..aha potem dam linka do tego starego Tomassona bo jest RAPIDSHARE przeciazony :/
Draki
no moim zdaniem ten jest lepszy od tego starego mniej ten rozowy widac ale nie wiem jak na to eksperci biggrin.gif
ppatrykk
dzieki Draki :] szczerze to faktycznie lepiej bez rozu ale jakis taki wyblakly wedlug mnie tongue.gif hehe ale jest spoko :] a tu nastepny face:Kacha Kaladze smile.gif
Raffels
V. Valdes BIN
van der Schaaf BIN
Special hair for van der Schaaf BIN
ppatrykk

(wedlug mnie jednak gorszy od tego od Ghost'a tongue.gif , ale moze komus sie bardziej spodoba laugh.gif )
ppatrykk
podaje biny do Tomasson'a
ten pierwszy ->http://rapidshare.de/files/745654/facew056...56_old.bin.html
ten poprawiony ->http://rapidshare.de/files/745662/facew056...56_new.bin.html
ppatrykk

Filippo "super-pippo" Inzaghi tongue.gif
wszechmogący
O fak, zajebiaszcze te ryje! Tak trzymać, nie popuszczać. :wink: Fajnie jakbyście robili ryje druzynami tj. z danej druzyny zrobić mordy najlepsiejszych i najbardziej znanych zawodnikòw. Sam bym se zrobił, ale nie wiem jak, hehe. 8) Robiłoby niezmiernie grać timem, w ktòrym większość zawodnikòw wygląda elegancko i tak jak ci w rzeczywistości. ;D Jeszcze raz mòwie, zajebiste ryje tzn. większośc, reszta dobra. smile.gif
Raffels
Ma ktoś może spolszczenie do Photoshopa?? Byłbym wdzięczny ;D ;D ;D ;D
pasiak KRK
ppatryk jak mozesz to daj bina Kaladze, bo naprawde dobry jest
qazwsx
Inzaghi też spoko , tylko tak dalej i już bedziemy mieli the best facemaker of the world !! tongue.gif
Draki
nom rosnie w siłe nowy gosc od twarzy ppatrykk fajne twarze robi
norek
Morientes (Liverpool)

jak sie spodoba to bina zapodam smile.gif
qazwsx
Świetny morientes norek tylko ta szczęka jakoś nie tegez smile.gif
ppatrykk
Kaladze -> http://rapidshare.de/files/746462/facew127.bin.html
Inzaghi (jakby tak qazwsx chcial tongue.gif ) -> http://rapidshare.de/files/746474/facew150.bin.html
lukasz0
nono:> kolejna Wilak Postac na forum "ppatrykk" superanckie twarze- tak 3mac;d
Jocker
Norek El Moro wyrombany zazuc bina :wink:
qazwsx
Wielkie thx ppatrykk za superpippo !!

Zrobiłby ktoś jankulovskiego ?? mam tylko taką fote :
http://sport.virgilio.it/it/calcio/euro200...jankulovski.jpg
norek
qazwsx jankulovskiego jak dobrze pamietam robil Timak....zerknij kilka postow wczesniej smile.gif
==>Benek<==
Prośba o stworzenie facjaty Juninho
norek
Morientes BIN
==>Benek<==
Morientes - miodzio smile.gif
norek
fotka juninho slaba niestety...lubie juninho ale problem z fota jest...moze sie komus uda znalezc smile.gif
ppatrykk
jeszcze do obrobki z kolorami smile.gif (no chyba ze moze byc to spoko tongue.gif )
rybka fks
ej tez lubie juninho ma tą fote ale przeszukałem chyba wszystkie strony nigdzie go niema
wience pompa
Draki
jak zywy tylko prawe oko jakies dziwne :roll:
Tomak
lewe też biggrin.gif troche źle zdjęcie podłożyłeś czy tam nałożyłeś biggrin.gif szybko popraw i poka wersje final bo ci idzie doskonale biggrin.gif
==>Benek<==
Czy z tych fotek da sie coś stworzyc???

ppatrykk
zmienilem Marca smile.gif jeszcze idzie troszke kolory poprawic w nim chyba ze jest ok to ... ok tongue.gif
Draki
no teraz spoko no moze to drugie oko ale kto w ferworze walki na meczu bedize patrzyl na oko 8)
T-Mac
Di Vaio jakos nie taki tzn nie chodzi o zrobienie ale jakas nie taka fotka byla malo podobna do niego smile.gif
miko
pytanko do fachowcòw: gdy tworzycie twarz zawodnika ktòrego nie ma w grze to jak dobieracie model twarzy (rozstaw oczu, długość nosa, położenie ust itp.) czy na zasadzie przeglądania tych standartowych czy można go stworzyć np. w edit mode i jakoś zapisac a na niego nałożyć teksturę?
norek
1.T-mac to zapewne fota z uefa.com choc moge sie mylic
2. trzeba dobrac odpoweidni model twarzy bo wyedytowanych sie nie da zapisac smile.gif
michau000
ppatrykk, jak dla mnie jesteś najlepszy. bez urazy dla reszty ofkoz, ale te jego twarze sa wyrabanej jakosci!
proponuje, zebys zrobil teraz jakiegos pacjenta, ktorego twarzy nie ma w grze. bo narazie to chyba tylko tych oryginalnych robiles...

miod;)
T-Mac
i dlatego sa dobre niech sie pomeczy z kims od zera wtedy sie okarze ile potrafi smile.gif niech dziala bo ja sie powoli z tymi ryjami wycofuje nie calkowicie ale mniej bede robil
GHOST
ppatryk spròbuj zrobić kogoś kto niema specjalnej twarzy bo na specjalach za łatwo sie robi ;D
wszechmogący
Jezeli macie ryje kogoś z Romy, to bardzo bym prosił o zapodanie... :wink:
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.