ppatrykk
Mar 1 2005, 21:38
jeszcze do poprawki
ppatrykk zmyj mu ten
ròż z twarzy i bedzie git
==>Benek<==
Mar 1 2005, 21:56
ppatrykk zapodaj binem... będę wdzieczny... gram milanem a ta twarzyczka orginalna nie najlepsza jest...
rybka fks
Mar 2 2005, 07:50
ej mam prosbe moze ktos zrobił by juninho pernambucano z Lyonu prosze będe bardzo wdzięczny
rybka jest taka zasada chcesz kogos daj fote
Anelka
BIN
BINA dam pòźniej bo rapidsahre przeciążony :? [/url]
zrobilem 2 wersje Zidana
Zidane ver1
BIN
Zidane ver2
BIN
ppatrykk
Mar 2 2005, 15:56
poprawilem troche tego Tomassona....
osobiscie to mi sie wydaje ze tamte kolory byly lepsze....chociaz zbyt rozowe ale niewiem jak to idzie poprawic..tu poprostu dalem palete z gry

sami ocencie..aha potem dam linka do tego starego Tomassona bo jest RAPIDSHARE przeciazony :/
no moim zdaniem ten jest lepszy od tego starego mniej ten rozowy widac ale nie wiem jak na to eksperci
ppatrykk
Mar 2 2005, 16:37
dzieki Draki :] szczerze to faktycznie lepiej bez rozu ale jakis taki wyblakly wedlug mnie

hehe ale jest spoko :] a tu nastepny face:Kacha Kaladze
Raffels
Mar 2 2005, 17:03
V. Valdes
BIN
van der Schaaf
BIN
Special hair for van der Schaaf
BIN
ppatrykk
Mar 2 2005, 17:12
(wedlug mnie jednak gorszy od tego od Ghost'a

, ale moze komus sie bardziej spodoba

)
ppatrykk
Mar 2 2005, 17:16
ppatrykk
Mar 2 2005, 17:49
Filippo "super-pippo" Inzaghi
wszechmogący
Mar 2 2005, 17:59
O fak, zajebiaszcze te ryje! Tak trzymać, nie popuszczać. :wink: Fajnie jakbyście robili ryje druzynami tj. z danej druzyny zrobić mordy najlepsiejszych i najbardziej znanych zawodnikòw. Sam bym se zrobił, ale nie wiem jak, hehe. 8) Robiłoby niezmiernie grać timem, w ktòrym większość zawodnikòw wygląda elegancko i tak jak ci w rzeczywistości. ;D Jeszcze raz mòwie, zajebiste ryje tzn. większośc, reszta dobra.
Raffels
Mar 2 2005, 18:01
Ma ktoś może spolszczenie do Photoshopa?? Byłbym wdzięczny ;D ;D ;D ;D
pasiak KRK
Mar 2 2005, 18:18
ppatryk jak mozesz to daj bina Kaladze, bo naprawde dobry jest
Inzaghi też spoko , tylko tak dalej i już bedziemy mieli the best facemaker of the world !!
nom rosnie w siłe nowy gosc od twarzy ppatrykk fajne twarze robi
Morientes (Liverpool)
jak sie spodoba to bina zapodam
Świetny morientes norek tylko ta szczęka jakoś nie tegez
ppatrykk
Mar 2 2005, 18:39
lukasz0
Mar 2 2005, 18:50
nono:> kolejna Wilak Postac na forum "ppatrykk" superanckie twarze- tak 3mac;d
Norek El Moro wyrombany zazuc bina :wink:
Wielkie thx ppatrykk za superpippo !!
Zrobiłby ktoś jankulovskiego ?? mam tylko taką fote :
http://sport.virgilio.it/it/calcio/euro200...jankulovski.jpg
qazwsx jankulovskiego jak dobrze pamietam robil Timak....zerknij kilka postow wczesniej
==>Benek<==
Mar 2 2005, 19:17
Prośba o stworzenie facjaty Juninho
==>Benek<==
Mar 2 2005, 19:23
Morientes - miodzio
fotka juninho slaba niestety...lubie juninho ale problem z fota jest...moze sie komus uda znalezc
ppatrykk
Mar 2 2005, 19:30
jeszcze do obrobki z kolorami

(no chyba ze moze byc to spoko

)
rybka fks
Mar 2 2005, 19:32
ej tez lubie juninho ma tą fote ale przeszukałem chyba wszystkie strony nigdzie go niema
wience pompa
jak zywy tylko prawe oko jakies dziwne :roll:
lewe też

troche źle zdjęcie podłożyłeś czy tam nałożyłeś

szybko popraw i poka wersje final bo ci idzie doskonale
==>Benek<==
Mar 2 2005, 19:44
Czy z tych fotek da sie coś stworzyc???
ppatrykk
Mar 2 2005, 19:45
zmienilem Marca

jeszcze idzie troszke kolory poprawic w nim chyba ze jest ok to ... ok
no teraz spoko no moze to drugie oko ale kto w ferworze walki na meczu bedize patrzyl na oko 8)
Di Vaio jakos nie taki tzn nie chodzi o zrobienie ale jakas nie taka fotka byla malo podobna do niego
pytanko do fachowcòw: gdy tworzycie twarz zawodnika ktòrego nie ma w grze to jak dobieracie model twarzy (rozstaw oczu, długość nosa, położenie ust itp.) czy na zasadzie przeglądania tych standartowych czy można go stworzyć np. w edit mode i jakoś zapisac a na niego nałożyć teksturę?
1.T-mac to zapewne fota z uefa.com choc moge sie mylic
2. trzeba dobrac odpoweidni model twarzy bo wyedytowanych sie nie da zapisac
michau000
Mar 2 2005, 21:25
ppatrykk, jak dla mnie jesteś najlepszy. bez urazy dla reszty ofkoz, ale te jego twarze sa wyrabanej jakosci!
proponuje, zebys zrobil teraz jakiegos pacjenta, ktorego twarzy nie ma w grze. bo narazie to chyba tylko tych oryginalnych robiles...
miod;)
i dlatego sa dobre niech sie pomeczy z kims od zera wtedy sie okarze ile potrafi

niech dziala bo ja sie powoli z tymi ryjami wycofuje nie calkowicie ale mniej bede robil
ppatryk spròbuj zrobić kogoś kto niema specjalnej twarzy bo na specjalach za łatwo sie robi ;D
wszechmogący
Mar 2 2005, 21:35
Jezeli macie ryje kogoś z Romy, to bardzo bym prosił o zapodanie... :wink:
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.