Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Twarze do PES4
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Archiwum
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97
kubek12
Ocenil ktos mojego jankulovskiego byl na poprzedniej stronie biggrin.gif
Monkie
nie wiem dokladnie jak w realiach wyglada kolega jankulovski ale cos z tym nosem ma nie tak wink.gif same dziurki w nosie jakos krzywy nos u podstawy tongue.gif popraw oedicie i bedzie gitess tongue.gif
norek
QUOTE(SOLIDUS @ Jul 17 2005, 01:16:38)
user posted image

C.RONALDO jak by ktos nie wiedział
[right][snapback]30102[/snapback][/right]

złodziej....brak słòw pod czyjąś twarza sie podpisywac blink.gif
alex10
user posted image
lualua
QUOTE(alex10 @ Jul 19 2005, 12:05:55)
user posted image
[right][snapback]30296[/snapback][/right]

podobny do takiego żula ode mnie z osiedla, też taka czerwona, zapita, nieogolona morda tongue.gif ja tam nie mam czasu na bawienie sie w te mordy, przecierz je widać tylko w riplejach
Crawler
Facjatka do Del Piero w ogòle nie podobna, ale jako twarz nikogo ładna. 5/10
Karol Johnn
QUOTE(kubek12 @ Jul 18 2005, 13:44:10)
user posted image

tongue.gif
Capitan Tsubasa
user posted image

Oceniajcie !!
Monkie
broda i krance twarzy nie pasuja do swiecacego sie odcieniami pomaranczu srodka .... takie moje zdanie, gdyby nie koszulka to nie poznam go huh.gif

a moze to jest podrobka alex del pedro ?? rolleyes.gif biggrin.gif
alex10
QUOTE(Capitan Tsubasa @ Jul 19 2005, 17:13:23)
user posted image

Oceniajcie !!
[right][snapback]30315[/snapback][/right]

moi zdanie del piero jest w cale nie podobny
baski18
a Twoj byl podobny ?? tez nie ... bardzo trudno znalesc dobra fotke Alessandra ... jedyne co dobrze Ci wyszlo (czego nie mogli zrobic inni) to nos. Jest jak w orginale smile.gif Mowie o facie Capitana Tsubasy smile.gif

Pozdro
Mortin
witam
mam pytanie czy ktos z was wie jak robic twarz na specjalnej palecie ?? i jak te palete wyciagnac z gry zebym mogl twarz zrobic na niej ??
pozdro
Monkie
wiadomo kto :
user posted image
z tej fotki :

user posted image
kubek12
Maakay biggrin.gif

user posted image

I poprawiony Ronaldo

user posted image

Fryzy nie moje biggrin.gif
Johnes
Ibrahimovic bardzo dobry. Co z moimi fotkami??Zrobiś ktoś Klatta??
odp...
pozdro
kemot
Jeszcze raz spytasz o Klatta i dostajesz 7 dni zawieszenia na przemyslenia...
Monkie
Kemot rulezz biggrin.gif laugh.gif
Mortin
user posted image
kubek12
kto to ?? robinho ?
Karol Johnn
Ale chlopka zjechali!!! heh
Juz nie bedzie wiecej pieknych facepackow by kubek heh
Pa Kubek laugh.gif
T-Mac
nie robie zadnych pieknych okladek do facepacka bo juz wyroslem z tego smile.gif poprostu dam ostatnie moje wypociny (wszystkie mordy na specjalnej palecie)
w packu sa mordy takich oto graczy:
Zurawski
Majdan
Smolarek
Iwan
Luis Garcia
Messi
Pancaro
Micoud
Lincoln
Face Pack
kubek12
no wrescie paczka tongue.gif
T-Mac
pogadac w taki sposob to mozecie sobie na gg
obaj zaraz OUT
jano
Mortin zarzuc BINEM do Robinho!! Bardzo ładny!! wink.gif
Monkie
user posted image

na ktorym face robiłeś MORTIN tego ROBINHO ??
Bakel
QUOTE(bartosz05 @ Jul 17 2005, 17:23:45)
onix prosił bym o fote Flawio Conceicao.I jeszcze jeżeli ktoś się podejmi wyzwania proszę o zrobienie tego oto pana z tej fotkiuser posted imageDavid Berkamp jeżeli ktoś nie wie.
[right][snapback]30170[/snapback][/right]

David, ku***, David...
Typowa piłeczka, do odstrzału w pierwszej kolejności. Na razie wisi, wkròtce może utonąć.

QUOTE(jano @ Jul 18 2005, 10:58:01)
Oto moja pierwsza twarz !! pracowalem z oeditem i nie moglem poprawic noska i oczka ! ! user posted image Wlosy kolegi z soccer gaming (nie pamietam kogo) Prosze o ocenki  wink.gif  pamietajcie to moja pierwsza twarz !!  wink.gif  Ocenki :
[right][snapback]30206[/snapback][/right]

Tak, tak, popracuj z oeditem, niestety na pracę szarych komòrek nie ma co liczyć.

Jeżeli jeszcze raz ktoś zapoda w tym wątku twarz wyglądającą jak Quasimodo w sobotni poranek po piątkowym melanżu lub żul Mietek spod Żabki po ćwiartce niesączonego denaturatu to dostanie ode mnie w prezencie moc blackcurranta w miejsce po avatarkiem (dla niekumatych - 20%)

Monkie
dry.gif oceni ktos mojego ZEBIN
Capitan Tsubasa
Poprawiony...
user posted image
Oceniajcie !!!
Bakel
QUOTE(Capitan Tsubasa @ Jul 20 2005, 11:55:31)
Poprawiony...
user posted image
Oceniajcie !!!
[right][snapback]30371[/snapback][/right]

Hm, zastanòwmy się... Czy Ty chciałbyś wyglądać jak pacjent sosnowieckiej oparzeniòwki? -Nie?
To po co dajesz do oceny właśnie takiego Del Piero? Z czym do ludzi, geeez.
Ni krzty samokrytyki.

michau000
wybacz Bakel, ale chyba trochę przesadzasz (przesadzacie) z tym czepianiem się. przeciez nie mozecie wymagac aby kazdy robil twarze na poziomie T-mc'a albo norka... gosciu probuje, jest nawet niezly (pomijajac inne aspekty jego konta), a zrobic piekna twarz naprawde nie jest tak latwo jakby sie moglo wydawac.
moim zdaniem del pierdol calkiem calkiem, chociaz faktycznie wyglada jak po pierwszym goleniu. moze dorob jakies facial hair, powinno byc ladnie.

mam jeszcze przy okazji jedno pytanie. posiadam photoshopa 6.0, w ktòrym niestety nie ma bardzo przydatnego w robieniu twarzy narzędzia (taki "autostempel", sam wyrownuje kolory...). moze ktos z Was wie czy da sie sciagnac osobno sam ten bajerek i wrzucic do starszej wersji?
lualua
Jeśli to coś choćby troche przypomina Alexa to mi powiedzcie, widać mam coś źle z oczami
Capitan Tsubasa
QUOTE(michau000 @ Jul 20 2005, 13:27:11)
pomijajac inne aspekty jego konta[right][snapback]30373[/snapback][/right]

Jakie asekty masz na mysli ???
T-Mac
jest tyle dobrych fotek del piero a ty musiales akurat robic z takiej co sie przypalil
zobacz sobie te foty
user posted image
user posted image
user posted image
alex10
user posted image

jak z tej ostatniej foty usunac ten napis ??

A kto to??smile.gif - dop. by kusik
Pocker
Koller wogòle nie podobny .. 3/10
Blade
Mam pytanko... czy wyszedl kiedys face pack graczy Lyanu, ktory przygotowywal bodajze GHOST?? Jak tak to prosze o linka:]
Monkie
Na gorze mash taki button jak SZUKAJ wiec poszukaj a sie nie wyreczaj innymi. Troszke chęci ludzie!!! I nie zadawaj wiecej takich pytan.
Blade
Szukalem i nie znalazlem chociaz pamietam, ze cos takiego przygotowywal... moze cos przegapilem :/
Bakel
QUOTE(michau000 @ Jul 20 2005, 12:27:11)
wybacz Bakel, ale chyba trochę przesadzasz (przesadzacie) z tym czepianiem się. przeciez nie mozecie wymagac aby kazdy robil twarze na poziomie T-mc'a albo norka... gosciu probuje, jest nawet niezly (pomijajac inne aspekty jego konta), a zrobic piekna twarz naprawde nie jest tak latwo jakby sie moglo wydawac.
moim zdaniem del pierdol calkiem calkiem, chociaz faktycznie wyglada jak po pierwszym goleniu. moze dorob jakies facial hair, powinno byc ladnie.
mam jeszcze przy okazji jedno pytanie. posiadam photoshopa 6.0, w ktòrym niestety nie ma bardzo przydatnego w robieniu twarzy narzędzia (taki "autostempel", sam wyrownuje kolory...). moze ktos z Was wie czy da sie sciagnac osobno sam ten bajerek i wrzucic do starszej wersji?
[right][snapback]30373[/snapback][/right]

Swòj rozum chyba jednak ma i widzi, że ten Del Piero czy niedawno wrzucony Koller to paszkwile.

Są dwie opcje:
1. Nie umiesz, nie ròb - oszczędzisz nam skrętu kiszek.
2. Nie umiesz, praktykuj u siebie, dopieszczaj twarzyczki, aż do tego momentu, gdy uznasz, że posiadając taką facjatę mògłbyś pokazać się na mieście. Inaczej to mija się z celem.

Ktoś wystawi do oceny jakąś maszkarę i pragnie by go ocenić. Ludzie, zwròćcie uwagę, że w tym temacie nie ma ŻADNYCH konstruktywnych uwag.
Ktoś napisze, że twarz i czoło za bardzo ròżnią się kolorystycznie. Prawda. Ale czy autor owej twarzyczki ma -10 dioptrii i bez sugestii nie zauważył owego niuansu?
Szanujmy się.

W ramach pozytwnej motywacji za każdego opublikowanego pokemona, 10% bonusu.
Capitan Tsubasa
user posted image
Ocenki...
Karol Johnn
QUOTE(Capitan Tsubasa @ Jul 20 2005, 20:38:03)
user posted image
Ocenki...
[right][snapback]30395[/snapback][/right]

Daj spokoj, konami zrobilo lepszego, duzo lepszego...!!!
Mortin
QUOTE(Raku @ Jul 20 2005, 09:23:54)
user posted image

na ktorym face robiłeś MORTIN tego ROBINHO ??
[right][snapback]30354[/snapback][/right]

daje bina do robinho na prosbe jano a twarz robiona byla na k019
http://rapidshare.de/files/3211271/k019_ROBINHO.bin.html

a swoja droga Karolu Johnnie nie zapominaj ze Capitan Tsubasa nie pracuje w konami i jak dla mnie ta twarz jest bardzo dobrej jakosci
8/10
o i jeszcze jedno czy ktos mi powie jak zrobic twarz na specjalnej palecie??
jak nie na forum to na gg
podaje swoj numer 6792871
prosze niech ktos mi to wytlumaczy
pozdro
Capitan Tsubasa
user posted image
Ocenki...

PS. Dzieki Mortin smile.gif
Raffels
QUOTE(Bakel @ Jul 20 2005, 16:47:57)
Swòj rozum chyba jednak ma i widzi, że ten Del Piero czy niedawno wrzucony Koller to paszkwile.

Są dwie opcje:
1. Nie umiesz, nie ròb - oszczędzisz nam skrętu kiszek.
2. Nie umiesz, praktykuj u siebie,  dopieszczaj twarzyczki, aż do tego momentu, gdy uznasz, że posiadając taką facjatę mògłbyś pokazać się na mieście. Inaczej to mija się z celem.

Ktoś wystawi do oceny jakąś maszkarę i pragnie by go ocenić. Ludzie, zwròćcie uwagę, że w tym temacie nie ma ŻADNYCH konstruktywnych uwag.
Ktoś napisze, że twarz i czoło za bardzo ròżnią się kolorystycznie. Prawda. Ale czy autor owej twarzyczki ma -10 dioptrii i bez sugestii nie zauważył owego niuansu?
Szanujmy się.

W ramach pozytwnej motywacji za każdego opublikowanego pokemona, 10% bonusu.
[right][snapback]30393[/snapback][/right]

Dokładnie jak mòwisz naprawde ten temat schodzi na psy twarze są coraz gorszej jakośći każdy robi byle zrobić byle jak i pokazać na forum. To nie oto chodzi - popatrzcie na zagraniczne fora tam nie prezentuja przeciętnych prac tam każdy dopracowywuje każdy element do perfekcji(może trochę przesadziłęm ;p ). Więczastanowić się czy warto pokazywać kit na forum. Amen
Capitan Tsubasa
hmm... Mysle ze moje ostatnie dwie prace i niektore wczesniejsze ( np. Park ) nie sa wcale zle wedlug mnie sa nawet dobre, a wierzcie mi nad Del Piero troche siedialem trudno nie wyszedl, zakonczmy temat...
kemot
Ten del Piero juz chwile temu mnie leczyl, ale nie chcialem wyjsc kolejny raz na zatwardzialego desperata ktory odreagowuje swoje kompleksy na forum, wiec sie wstrzymalem, ale ten Koller to mnie rozjebal, normalnie po 3 piwkach leze na ziemii i nie moge ze smiechu - dzieki za takie"fejsy" normalnie beka roku

Zobaczcie kto sie wpisal krytycznie w ten temat - Bakel - to juz cos znaczy - przemyslcie to smile.gif
onix_the_chosen
QUOTE(Raffels @ Jul 20 2005, 19:58:50)
Dokładnie jak mòwisz naprawde ten temat schodzi na psy twarze są coraz gorszej jakośći każdy robi byle zrobić byle jak i pokazać na forum. To nie oto chodzi - popatrzcie na zagraniczne fora tam nie prezentuja przeciętnych prac tam każdy dopracowywuje każdy element do perfekcji(może trochę przesadziłęm ;p ). Więczastanowić się czy warto pokazywać kit na forum. Amen
[right][snapback]30403[/snapback][/right]

Wszystko sie zgadza, ale zeby nie bylo teraz tak, ze jak ktos opublikuje na forum "dobra" morde, to wszyscy beda najezdzali ze jest beznadziejna. A co do Kollera to wogole model twarzy zle dobrany, on ma leb bardziej podluzny cool.gif
T-Mac
sie chyba wszyscy przestraszyli kemota i bakela bo jakis maly ruch biggrin.gif
chyba nie dostane 10% do bana tongue.gif za ta facjate
user posted image
Bakel
QUOTE(T-Mac @ Jul 21 2005, 12:50:21)
sie chyba wszyscy przestraszyli kemota i bakela bo jakis maly ruch biggrin.gif
chyba nie dostane 10% do bana tongue.gif za ta facjate

Permanentny ban! biggrin.gif
kubek12
user posted image

Tylko zebym nie dostal 10% do bana <modlitwa> biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.