Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Twarze do PES4
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Archiwum
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97
Smoti
na tej stronjie sa swietnie zrobione twarze 5 pilkarzy http://www.breamster.com/ polecam:) jak cosik znajde to napisze!!
_kamil_
ten Berbatov troche Morientesem zalatuje...
GHOST
i skończony Fernando Torres
Sokòł
a jak wkleic np. tego berbatova ??
bo to jest tylko obrazek ?????????
GHOST
niestety nie wkleisz go dopòki nowa wersja packa nie wyjdzie
a ten Berbatov rzeczywiście był robiony na podstawie twarzy Morientesa ale Morientes też bedzie w grze bo ma podwòjna twarz !!!!!!!!!!!!!!
i jeszcze na koniec dnia Wilfredzik biggrin.gif
nuhi
Panowie fachowcy, bardzo Was proszę zròbcie jeszcze trochę Polakòw, a nie od razu piłkarzy z zagranicy.

Prosiliście o zdjęcie Boruca, więc dałem i co ... i nie ma smile.gif

Naprawdę mi na zależy na tej twarzy biggrin.gif
GHOST
dawajcie fotki jakiś dobrych zagranicznych piłkarzy to może coś będzie
Smoti
GHOSTowi gratulujemy Fernando Torresa REWELACJA!!! a mozesz napisac w przyblizeniu kiedy wyjdzie kolejny face pack??
GHOST
o to do Tmc to on jest za to odpowiedzialny
i podsyłajcie fotki to więcej twarzy bedzie biggrin.gif
GHOST
i jeszcze De Rossi prawie skończony
T-Mac
Nilmar (finished)
culles
GHOST, jest szansa że zrobisz moją własną twarzyczkę jeśli podeślę ci odpowiednie zdjęcie? Marzy mi się podbòj ML ze sobą w składzie.
kemot
WTF! Kto to jest Nilmar? T.Mc nie ma bardziej znanych ludzikow do zrobienia? Po Baszczynskim wierze ze mozna zrobic bardzo dobrze reszte polakow...
Vadim
Cytat
WTF! Kto to jest Nilmar? T.Mc nie ma bardziej znanych ludzikow do zrobienia? Po Baszczynskim wierze ze mozna zrobic bardzo dobrze reszte polakow...

Ten co strzelił dwie bramki w meczu ze Fenerbache ..Jedną w 90 min a drugą w 94 :wink: coraz bardziej znany
GHOST
De Rossi skończony
T-Mac
Cytat

zrobilem go ze wzgledu na siebie biggrin.gif
podoba mi sie jego gra smile.gif
GHOST
Miroslav Klose (not finished)
T-Mac
Xavi (finished)
rogertw
ja poprosze o twarz ROBINHO
Oto zdjęcie jego :

8)
mermi
Cytat
Xavi (finished)

Wspaniale! Cudnie! Siedemsetna wersja Xaviego.... Kemot juz o tym pisal - po co robic geby bardzo znanych pilkarzy, za ktorych bierze sie setka innych ludzi???? Czy nie mozna bylo zajac sie dokladniej Polakami??? Druzyna Wisly jest niemalze w 100% zrobiona, a z legionistow tylko jedna (wg mnie kiepskiej jakosci) twarz Wlodarczyka...
No chyba, ze walczycie o malojecka slawe w swiecie facemakerow i staracie sie konkurowac z innymi.
Tak wiec prosba - zajmijcie sie twarzami polskich pilkarzy!
Sokòł
zamiast tych rysunkòw moglibyscie dac cos co mozna zaimportowadz do gry sad.gif
T-Mac
ta twarz zrobilem dla kolegi z redakcji sina, a ze jest to ja udostepnilem
jezeli chcesz twarze polakow daj jakas dobra fotke !!
GHOST
Nie piszcie mi co jest źle zrobione tylko czy podobny bo to jest nie skończona twarz
>pit<
jak dla mnie to nieźle Ricardo wygląda podobieństwo jest biggrin.gif tylko na tem screenie troche zgarbiony i nie widać go dobrze
GHOST
i oto jeszcze kilka screenòw z Ricardo Quaresmą

ps jak ktoś zna jakiegoś piłkarza ktòry ma taką fryzure: grzywka blond a włsy czarne albo brązowe lub grzywka czarna a włosy blond niech pisze biggrin.gif
PogonMKS
Mam prośbe a kto zrobi twarz Kaźmierczaka,grzelaka,bugaja i milara (wszyscy Pogoń) !!
GHOST
Simao (not finished)
Raffels
No wreszcie ktoś zaczął robić Quaresme biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Podobny jest ale poprawka się przyda!!!!
T-Mac
Cytat
Mam prośbe a kto zrobi twarz Kaźmierczaka,grzelaka,bugaja i milara (wszyscy Pogoń) !!

przygotuj dobre fotki to sie zobaczy
Raffels
Dla pogonmks zamieszczam foty piłkarzy pogoni(to nie jest moja prośba!!!!!!!!!!!):

Chłopak nie wiedział jak wkleić te obrazki to mu pomogłem biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
walczu
Cytat
Chłopak nie wiedział jak wkleić te obrazki to mu pomogłem biggrin.gif  :D  :D  :D  :D

Jasne laugh.gif
T-Mac
fotka nr 2 sie tylko nadaje szukac dalej
Raffels
Qrde ja nie jestem fanem Pogoni!!!!!!!!!!!!Ale się wkręciłem biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifI nie dla siebie te twarze wklejałem!!!!!!
T-Mac
Bebatov

Klose

Blasi
nuhi

Czy to zdjęcie się nadaje i może ktoś zrobić Artura Boruca?
Sokòł
kiedy wyjdzie jakis kolejny facepak ??? (i czy te skriny [rysunki np.berbatova zamieszczone wyzej] mozna jakos wkleic do GS ??
jak nie to prosze o jak najszybszy facepak !! 8)
T-Mac
jeszcze trza poczekac smile.gif
cierliwosci
Łysy
AFS mozna wkleic ten skrin Berbatova lub Klose do GS i czy to bedzie dzialczyć ??????????? biggrin.gif ohmy.gif smile.gif
T-Mac
Cytat
AFS mozna wkleic ten skrin Berbatova lub Klose do GS i czy to bedzie dzialczyć ??????????? biggrin.gif  :o   smile.gif

NIE musza byc bmp a w przypadku tych twarzy bin bo model 3d zmienialem
Łysy
BŁAGAM czy mògł by ktos zrobic zòłte i czarne siatki BŁAGAM !!!!! :oops:
T-Mac
Cytat
BŁAGAM czy mògł by ktos zrobic zòłte i czarne siatki BŁAGAM !!!!! :oops:

CO ??
Łysy
Sin3 juz powiedzial ze zrobi (chodzi mi o siatki do bramek w kolorach podanych wyzej ) smile.gif
T-Mac
o to lista twarzy w nastepnym packu
3 pack bedzie zawieral wiecej plskich mordek smile.gif

Xavi (Barcelona) - finished
Steve Finnan (Liverpool) - finished
Jerzy Dudek (Liverpool)
Gabriel Heinze (MU) - finished
Nilmar (Lyon) - finished
Milan Baros (Liverpool) - finished
Santiago Canizares (Valencia) - finished
Diego (Porto)
Olisadebe (Panathinaikos) - finished
Carlos Marchena (Valencia)
Ljuboja (PSG) - finished
Berbatov (Leverkusen) - finished
Fernando Torres (A.Madrid)
Patrice Evra (Monaco)
Manuel Almunia (Arsnenal) - finished
Ivan Klasnic (Werder)
Michal Zewlakow (Anderlecht)
Manuele Blasi (Juventus) - finished
Miroslav Klose (Werder) - finished
Sebastien Frey (Parma)
Alberto Gilardino (Parma)
De Rossi (Roma)
norek
ja chcem monitor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!T-mac mordki zajefajne!
Jaqbek
Witam jako nowy czlonek zespolu issonline :] kiedys z powodzeniem tworzylem twarze do fify ludzie cenili mnie jako ryjmejkera tongue.gif ale fifa umiera a tworzenie do pes4 jest ciekawsze smile.gif

oto klika moich ryjkow

kemocik
Cytat
T-mac mordki zajefajne!!

przyłączam się i mòwię podobnie: Jaqbek mordki jak dla mnie zajefajniejsze!!!!
Łysy
Kiedy wyjdzie ten facepak ?????????? :mrgreen:
nuhi

Może ktoś w końcu wykonać twarz Boruca?! Bardzo Was proszę... Piszę już o tym 3 raz, ale każdy kto robi twarze ma to ... nie powiem gdzie tongue.gif

Napiszcie czy jest szansa, że zrobicie...
T-Mac
nie ma w dupie nie ma wink.gif
Boruca juz probowalem ale jakos dziwnie mi wychodzil
bede probowal dalej nie pekaj smile.gif

Torres
Kjs
Jaqbek, bardzo ciekawe twarzyczki trzymaj tak dalej :] A my czekamy sobie na facepack'a t-mca... BTW nuhi, mozliwe ze zobaczysz swojego Boruca w kolejnym packu z twarzyczkami, w ktorym podobno ma byc wiecej Polaczkow :] Pozdro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.