Given
Witam ;D Oto moja pierwsza facjata

Rui Costa :
Wiem że musze poprawić oczy , bo wygląda jakby się malował ... Możecie mi jakoś pomòc ?? Please ...
Jocker
Feb 18 2005, 21:25
Obydwa Kluivert'y są wyczesane :wink: Ale o ciut ciut lepszy ten norka (bez urazy ) :wink: ;D Pozdro!!!
Jocker
Feb 18 2005, 21:27
Given wyrombany w kosmos :!: :!: :!: Ale Rui gdyby nie te oczy tez wyjebany :wink:
Pizzaro
Tomak widać że wiesz o co chodzi czuje że masz potencjał jakbyś czegoś niewiedział zgloś sie do mnie na gg a chętnie ci pomoge ;D
Upson
De La Cruz
Tomak skriny wrzucaj na wszystko tylko nie na interie :evil: bo zanim zobacze twarz to sie odechce wszystkiego ;D
Cytat
Tomak skriny wrzucaj na wszystko tylko nie na interie :evil: bo zanim zobacze twarz to sie odechce wszystkiego ;D
Of koz :] znajde coś innego spox
Maćko z Bohdańca
Feb 18 2005, 22:36
macie jakoś przedstawione wrzucanie bmp przez graphic studio twarzy,bo jak wrzucam to mam przeźroczysta twarz
opacity na 100% ustaw!!!!!!!!!!1
McManaman
Tu jest dobra fotka Hamita Altintopa
Jocker
Feb 19 2005, 08:33
Kur*a norek jak ty to robisz ?? :shock: Wszystkie twoje twarze jakie widzialem są zajebiste ... :wink:
Ghost--> Di Vaio wyjebany
Maćko z Bohdańca
Feb 19 2005, 08:36
dzięki norek:)
Panowie tylko Kluivert teraz ma inne włosy :wink: Pasiaste dredy :wink:
Maćko z Bohdańca
Feb 19 2005, 08:42
ale mam jeszcze jeden problem:D:D Jak nakładam niektòre twarze w bmp to nie nakładają sie poprawnie tylko mam 4 pary oczu:D bo zwykłe są niżej a z zaimportowanej są niżej
To juz 3 face-pack naszej produkcji. Tym razem jest to zestaw twarzy graczy niemieckej bundesligi.
Autorami packa są GHOST, Norek, T-Mac, Raffaels.
Download Pack
Rewelacja !!! bravo chłopaki
ppatrykk
Feb 19 2005, 17:31
zrobilem z Qmplem moja pierwsza twarz

prosze o komentarze

(twarz jest jeszcze do poprawki:P)
ppatrykk
Feb 19 2005, 18:02
no wiec zrobilem drugi FACE

oceniajcie
wedlug mnie ta jest lepiej zrobiona od tamtej

zwazywszy na to ze to moja druga twarz:D
Oto Rui Costa wersja po poprawkach. Za rady dziękuję Ghost`owi
Proszę o ocene ;D
Shevchenko :
rui costa nawet nawet ale shevchenko ma jakies dziwne oczy
kazikcky
Feb 19 2005, 22:58
Hello

Oto moja pierwsza facjata, Morientes :
Mile widziane komentarze :wink:
kazikcky no morientes estetycznie wyglada...mysle ze male poprawki w oedicie i bedzie cacy

moglbys zapodac fote z ktorej robiles?
kazikcky
Feb 20 2005, 11:47
Oto i fota :
Norek moglbys dac link do oedita ??
http://oedit.nd4spdworld.com/ musisz miec jeszcze konvertera...mozna go sciagnac z socceraces.....
potrzebujemy fot graczy Spanish Primera Divisiòn :!: :!: :!: podrzucajcie co macie dobrego!!
kazikcky
Feb 20 2005, 15:03
www.uefa.com ----tu jest wiele fotek...
Jocker
Feb 20 2005, 15:30
Na www.realmadryt.pl jest pare mordek :wink:
Cytat

oceniajcie

Co on taki smutny ? Nie wysrał sie czy co ? 8)
ppatrykk
Feb 20 2005, 16:38
Cytat
Cytat

oceniajcie

Co on taki smutny ? Nie wysrał sie czy co ? 8)
ale smieszne:P:P taka fota byla

i mial taki wyraz twarzy
Prośba do Norka : Możesz wyjaśnić pokròtce co i jak się robi w tym OEdicie ?? Ściągnełem program i coverter i zamienilem bina na format OEdita .. Ale co dalej ??
Zamieszczam moją 3 twarz , moim zdaniem nie jest najgorzej ;D Napiszcie co o tym sądzicie : Nesta :
Raul Gonzalez :
Oceniajcie ;D
Stęga64
Feb 20 2005, 18:51
Cytat
Raul Gonzalez :
Oceniajcie ;D
jak dla mnie fajny
Pozdro
Jocker
Feb 20 2005, 18:54
Jak dla mnie RAUL WYJEBANY w kosmos :!: :!: :!: :wink: Gooood job :wink:
kazikcky
Feb 20 2005, 19:46
I znowu moja kolej ;D :wink:
Zlatan :
Jak zwykle prosze o komentarz :roll:
jak juz zamieni na ten format to otwierasz teksture i sie bawisz punkatmi aby wyglad sie zgadzal
Raul
Dzięki Norek ;D Tym Raulem sprowadzileś mnie na ziemię
Joaquin
_DEVIL_
Feb 20 2005, 23:08
czesc bardzo bym prosil o linka lub zameszczenie twazy graczy realu madryt lub czolowych pilkarzy klubow w PES 4.......................bardzo bym prosil najlepiej wbindach ,,,wielkie dzieki z gory
pasiak KRK
Feb 20 2005, 23:39
:shock: to teraz zwariowalem, a na głòwnej stronie nie widzisz face packa :shock:
Tomak niełam sie...............ze mną było tak samo.........jak zrobiłem r.Carlosa to norek za 20 minut wyskoczył se swoim i tyle było mojej radosci

heheh
ej chlopaki ja nie robie tego zbey kogos zalamac tlyko CI gracze sa mi potrzebni a ze trafila sie okazja o raulu i o carlosie to pokazalem prace
kazikcky
Feb 21 2005, 09:23
Oto i moja 3 mordeczka
Salgado :
PS.Zycze wszystkim udanch prac :wink:
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.