Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Twarze do PES4
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Archiwum
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97
norek
Given
Tomak
Witam ;D Oto moja pierwsza facjata smile.gif Rui Costa :

Wiem że musze poprawić oczy , bo wygląda jakby się malował ... Możecie mi jakoś pomòc ?? Please ...
Jocker
Obydwa Kluivert'y są wyczesane :wink: Ale o ciut ciut lepszy ten norka (bez urazy ) :wink: ;D Pozdro!!!
Jocker
Given wyrombany w kosmos :!: :!: :!: Ale Rui gdyby nie te oczy tez wyjebany :wink:
norek
Pizzaro
GHOST
Tomak widać że wiesz o co chodzi czuje że masz potencjał jakbyś czegoś niewiedział zgloś sie do mnie na gg a chętnie ci pomoge ;D
norek
Upson
norek
De La Cruz
norek
Tomak skriny wrzucaj na wszystko tylko nie na interie :evil: bo zanim zobacze twarz to sie odechce wszystkiego ;D
Tomak
Cytat
Tomak skriny wrzucaj na wszystko tylko nie na interie :evil:   bo zanim zobacze twarz to sie odechce wszystkiego ;D

Of koz :] znajde coś innego spox biggrin.gif
Maćko z Bohdańca
macie jakoś przedstawione wrzucanie bmp przez graphic studio twarzy,bo jak wrzucam to mam przeźroczysta twarz
norek
opacity na 100% ustaw!!!!!!!!!!1
norek
McManaman
GHOST
nuhi
Tu jest dobra fotka Hamita Altintopa

Jocker
Kur*a norek jak ty to robisz ?? :shock: Wszystkie twoje twarze jakie widzialem są zajebiste ... :wink:

Ghost--> Di Vaio wyjebany smile.gif
Maćko z Bohdańca
dzięki norek:)smile.gif
Vadim
Panowie tylko Kluivert teraz ma inne włosy :wink: Pasiaste dredy :wink:
Maćko z Bohdańca
ale mam jeszcze jeden problem:D:D Jak nakładam niektòre twarze w bmp to nie nakładają sie poprawnie tylko mam 4 pary oczu:D bo zwykłe są niżej a z zaimportowanej są niżej
T-Mac

To juz 3 face-pack naszej produkcji. Tym razem jest to zestaw twarzy graczy niemieckej bundesligi.
Autorami packa są GHOST, Norek, T-Mac, Raffaels.
Download Pack
diego
Rewelacja !!! bravo chłopaki wink.gif
ppatrykk
zrobilem z Qmplem moja pierwsza twarz smile.gif prosze o komentarze smile.gif (twarz jest jeszcze do poprawki:P)
ppatrykk
no wiec zrobilem drugi FACE smile.gif oceniajcie smile.gif

wedlug mnie ta jest lepiej zrobiona od tamtej smile.gif zwazywszy na to ze to moja druga twarz:D
Tomak
Oto Rui Costa wersja po poprawkach. Za rady dziękuję Ghost`owi smile.gif

Proszę o ocene ;D
Tomak
Shevchenko :

norek
rui costa nawet nawet ale shevchenko ma jakies dziwne oczy smile.gif
kazikcky
Hello smile.gif Oto moja pierwsza facjata, Morientes :

Mile widziane komentarze :wink:
norek
kazikcky no morientes estetycznie wyglada...mysle ze male poprawki w oedicie i bedzie cacy smile.gif moglbys zapodac fote z ktorej robiles?
kazikcky
Oto i fota :

Norek moglbys dac link do oedita ??
norek
http://oedit.nd4spdworld.com/ musisz miec jeszcze konvertera...mozna go sciagnac z socceraces.....
norek
potrzebujemy fot graczy Spanish Primera Divisiòn :!: :!: :!: podrzucajcie co macie dobrego!!
kazikcky
www.uefa.com ----tu jest wiele fotek...
Jocker
Na www.realmadryt.pl jest pare mordek :wink:
Vadim
Cytat

wedlug mnie ta jest lepiej zrobiona od tamtej smile.gif zwazywszy na to ze to moja druga twarz:D

Co on taki smutny ? Nie wysrał sie czy co ? 8)
ppatrykk
Cytat
Cytat

Co on taki smutny ? Nie wysrał sie czy co ? 8)

ale smieszne:P:P taka fota byla smile.gif i mial taki wyraz twarzy tongue.gif
Tomak
Prośba do Norka : Możesz wyjaśnić pokròtce co i jak się robi w tym OEdicie ?? Ściągnełem program i coverter i zamienilem bina na format OEdita .. Ale co dalej ??
Tomak
Zamieszczam moją 3 twarz , moim zdaniem nie jest najgorzej ;D Napiszcie co o tym sądzicie : Nesta :

Tomak
Raul Gonzalez :

Oceniajcie ;D
Stęga64
Cytat
Raul Gonzalez :  

Oceniajcie  ;D

jak dla mnie fajny smile.gif

Pozdro
Jocker
Jak dla mnie RAUL WYJEBANY w kosmos :!: :!: :!: :wink: Gooood job :wink:
kazikcky
I znowu moja kolej ;D :wink:
Zlatan :

Jak zwykle prosze o komentarz :roll:
norek
jak juz zamieni na ten format to otwierasz teksture i sie bawisz punkatmi aby wyglad sie zgadzal tongue.gif
norek
Raul
Tomak
Dzięki Norek ;D Tym Raulem sprowadzileś mnie na ziemię biggrin.gif
norek
Joaquin
_DEVIL_
czesc bardzo bym prosil o linka lub zameszczenie twazy graczy realu madryt lub czolowych pilkarzy klubow w PES 4.......................bardzo bym prosil najlepiej wbindach ,,,wielkie dzieki z gory
pasiak KRK
:shock: to teraz zwariowalem, a na głòwnej stronie nie widzisz face packa :shock:
diego
Tomak niełam sie...............ze mną było tak samo.........jak zrobiłem r.Carlosa to norek za 20 minut wyskoczył se swoim i tyle było mojej radosci tongue.gif heheh
norek
ej chlopaki ja nie robie tego zbey kogos zalamac tlyko CI gracze sa mi potrzebni a ze trafila sie okazja o raulu i o carlosie to pokazalem prace smile.gif
kazikcky
Oto i moja 3 mordeczka
Salgado :

PS.Zycze wszystkim udanch prac :wink:
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.