Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Twarze do PES4
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Archiwum
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97
Crawler
Nie wiem czy ktoś zauważył ale Ronni na wszystkich twarzach nie ma uśmiechu. Nawet najmiejszego ! A Ronaldinho cały czas sie uśmiecha biggrin.gif Ronaldinho pewnie nigdy nie będzie miał dobrej facjatki w Pesie...
Ps. Według mnie to w Fifie 2003 był nawet nawet wink.gif A w innych gierkach już nie był nawe nawet biggrin.gif biggrin.gif
Look
Najlepszy Ronni jest na screenie od FIFA 06 laugh.gif laugh.gif dry.gif
Szymi
Norek<<<<< Jak pobrac te twarze do wklejasz do posta np. Kompany ? Jest tylko screen :/ jedyne co mi sie udalo pobrac to Gerrard bo pod zdjeciem bylo od razu Gerrard DOWNOLAND .POMOCY !

POZDRO wink.gif
lukasz0
CYTAT (Łysy @ 4.06.2005 - 08:41)
Witam !
NOREK ziomku z Białegostoku cool.gif zarzycirz face ronaldo czy szykujesz kolejnego zajebistego packa wink.gif

oj chyba NOREK szykuje kolejnego WSPANIAŁEGO FACEPACK'a tongue.gif
i dobrze:)

pozdro
Piecia
A mi juz Rensinga nikt nie zrobi?;] Dałem fotki jakis czas temu.
norek
Kompany
--Resize_Images_Alt_Text--
Download
CYTAT (norek @ 3.06.2005 - 20:10)
CYTAT (_kamil_ @ 3.06.2005 - 20:38)
CYTAT (norek @ 3.06.2005 - 19:29)
Beckham Hair Update v.2

wg. pierwszy update byl lepszy

pierwsze wloski lepiej wygladaja ale beckham to bezguscie i wlasnie ma taki fryz jak w v.2 smile.gif

ale jak bedziesz dawal facepacka to dodaj tez ten pierwszy update wink.gif
GHOST
CYTAT (norek @ 4.06.2005 - 11:14)
Kompany
Download

Kompany pierwsza klasa wink.gif
onix_the_chosen
CYTAT (GHOST @ 4.06.2005 - 12:29)
CYTAT (norek @ 4.06.2005 - 11:14)
Kompany
Download

Kompany pierwsza klasa wink.gif

pierwsza klasa to malo powiedziane. Twarzyczka po prostu wypas smile.gif
pancer
norek, i jak da sie cos z tamtych zdjec teveza zrobic??
Szymi
Jeszcze raz prosze o Luisa Garcie i Joe Cole'a !!L Jak znajde fotki to oczywiscie wrzuce smile.gif

Norek POZDRO wink.gif
norek
CYTAT (pancer @ 4.06.2005 - 13:51)
norek, i jak da sie cos z tamtych zdjec teveza zrobic??

potrzebuje lepszych bo z tamtych nic sie nie zrobi
pancer
norek, jest problem, zaimportowalem przez GS'a ta twarz i wlosy kompanego, zamiast Dioufa i taki efekt:
wiesz czemu?????????? albo ktos inny wie????
dzenda_dzenda
http://www.uefa.com/ml/ImagesContent/Compe...0x600/26667.jpg

Venegoora już ktoś robił? Jeśli nie to porosiłbym bo to na prawde dobry plejer.
Panie Norku można na Pana liczyć?
norek
CYTAT (pancer @ 4.06.2005 - 14:21)
norek, jest problem, zaimportowalem przez GS'a ta twarz i wlosy kompanego, zamiast Dioufa i taki efekt:
wiesz czemu?????????? albo ktos inny wie????

podmien za facer023 i hairr023 lub zwieksz miejsce przez afs bo wgrales jedynie teksture na model diufa ;/
pancer
hej norek, wszedlem na forum zagraniczne (tam co cigman robi face'y) i zauwazylem ze baaaaardzo duzo twarzy zamieszczacie z raffelsem i ghostem wlasnie tam, a tutaj one sie nie pojawiaja, np. swietny face robinho, ja tutaj go nie widzialem a to wlasnie ty go tam zamiesciles huh.gif a tak apropos to tam tez zrobiles face'a Teveza o ktorego pytalem, twarz fajna ale fryzurka moglaby byc troszke zmieniona. sprobowalbys ja zedytowac tak zeby byla troche bardziej zaje*ista ??
norek
CYTAT (pancer @ 4.06.2005 - 14:50)
hej norek, wszedlem na forum zagraniczne (tam co cigman robi face'y) i zauwazylem ze baaaaardzo duzo twarzy zamieszczacie z raffelsem i ghostem wlasnie tam, a tutaj one sie nie pojawiaja, np. swietny face robinho, ja tutaj go nie widzialem a to wlasnie ty go tam zamiesciles
kemocik
Bergkamp - po przerwie ;]

Mòwić coś tongue.gif
Look
Bergkamp - Ocena : 6/10

- Trochę mało podobny ten "nie latający" holender ..

+ Dobra jakość twarzy

Facepack 3 stars by:norek - Ocena : 9/10

- Moim zdaniem, Ronaldo wygląda za młodo .Te oczy ma takie, gdyby przeżył dopiero ok . 17 wiosen 7/10

- Mogłeś jeszcze jakieś twarze dorobić, aby stał się trochę większy facepack..

+ Jak zwykle pięknie dopracowane twarze ..
+ Dobrze zrobiony D.Beckham.. 9/10
+ Ronni ròwnież bardzo dobry ..9/10
tomek828
kemocik ładna twarz biggrin.gif brawo laugh.gif norek pack twarzy pierwsza klasa huh.gif światowy poziom cool.gif
norek
CYTAT (kemocik @ 4.06.2005 - 18:03)
Bergkamp - po przerwie ;]

Mòwić coś tongue.gif

witamy po przerwie smile.gif bardzo ladnie:)
Look
kemocik - Mam nadzieję, że z biegiem czasu będziesz tworzył coraz lepsze twarze i doròwnasz norkowi

[1 enter]

Znòw wazelina cool.gif

kemocik - Czekam'y na następne twarze w Twoim wykonaniu
kemocik
Dobra dzięki dzięki tongue.gif
Mały apdejcik

Ktòry lepszy?? ;]

PS: Norek - dałeś mi tą fotę Anelki, ale go nie ma w pesie w żadnej drużynie u mnie, w ktòrej wiem, że grał ... No więc, wiecie gdzie gra Anelka??
Mortin
witam
norek prosilem Cie pare postow wczesniej o zrobionie twarzy Puyola
wiec ponawiam moja prosbe
a tak na marginesie jestes debesciak tongue.gif
abus_09
nie chciałem zakładać nowego tematu więc tu zapytam czy ktoś wie z kąd wziąść conventer jak ktoś wie to niech zarzuci linkiem
norek
CYTAT (Mortin @ 4.06.2005 - 19:27)
witam

foty, foty jeszcze raz foty
kemocik
PES TO OEDIT CONVERTER VERSION 2.0
KOD
http://www.gamingaccess.com/welcome.php?file_id=3313&page=downloads

Można też edytować włosy.
abus_09
kemocik mam jużten conventer ale teraz jak go włańczam i naciskam PES ->O edit to wyskakuje taki komunikat "You need to Setup o edit path" Oedit mam wersje v0.2.41 wiesz co z tym zrobić ?
kemocik
Wejdź w Options>OeditPath i wskaż, gdzie na dysku znajduje się oedit.exe
Mortin
CYTAT (norek @ 4.06.2005 - 19:31)
CYTAT (Mortin @ 4.06.2005 - 19:27)
witam

foty, foty jeszcze raz foty

prosze tu masz mysle ze dobra fote Puyola jak cos to jeszcze pare zarzuce
http://www.uefa.com/ml/ImagesContent/Compe...0x600/42872.jpg
abus_09
dzięki ale mam jeszcze jedno pytanie jak z gry wyciągnąć bmp
GHOST
Jak niemasz pomysłòw Norek to możesz zrobić ktòregoś z tych piłkarzy sam chciałem ich zrobić ale znudziło mi sie robienie twarzy wink.gif
Emre Belozoglu

Ilhan Mansiz

Serhat Akin

Fatih Tekke

Sanli Tuncay

Gokdeniz Karadeniz

Ci gracze jeszcze bedą dużo znaczyć w zawodowym futbolu wink.gif
alex10

Ocenki mile widziane
GHOST
CYTAT (alex10 @ 4.06.2005 - 21:12)

Ocenki mile widziane

tak szczerze to nie zaciekawie sie to prezentuje sad.gif ale nie zniechęcaj sie wink.gif
POZDRO
Mortin
no nie wiem ghost czy masz racje jak dla mnie Adriano takiś śjakiś dziwny i heitinga ma szczurzy ryj ze tak sie wyraze ale ogolnie b.dobrej jakosci twarze szczegolnie swietnie prezentuje sie CAFU
tak trzymac alex
tomek828
Mi się ten face pack bardzo podoba biggrin.gif wszystkie twarze dobrej jakości opròcz Zannetiego (chyba ci nie wyszedł ) biggrin.gif
norek

Ocenki mile widziane

ocenki mile widziane...a wiec:
veron: konami zrobilo zajebistego verona wiec ciezko go pobic...Twoj jest podobny ale zapomaranczowy
zanetti: zła bmp tez za mocno czerwona
cafu: najlepsza Twoja mordka smile.gif juz wrzucilem do gry:)
heitinga : kojarzylem go zawsze z zamknieta buzka:)
gonzalez i adriano jak pierwsza dwojka..zle kolory
ale trening czyni mistrza...czekamy na dalsze prace smile.gif
pancer
norek to w takim razie pokaz mi na tym temacie, na ktorej stronie tego tematu jest ta twarz teveza ktora dales na soccer gaming forum :/
Szymi
CYTAT (GHOST @ 4.06.2005 - 21:26)

Ocenki mile widziane

tak szczerze to nie zaciekawie sie to prezentuje sad.gif ale nie zniechęcaj sie wink.gif
POZDRO

Ma ktos moze poradnik jak robic wlasne twarze do Pes 4 ?? sad.gif Pisac
Tomi84
Norek - co do tego Riquelme i D'Alessandro - chcesz jeszcze jakieś foty ?? czy wystarczą te co dałem ??? Bo jak potrzeba więcej fotek to pisz, poszukam w necie smile.gif
fantomas
CYTAT (fantomas @ 4.06.2005 - 01:57)

ogladaliscie final pucharu francji?..Mysle ze po tym co zrobil zasluzyl sobie na face w PES4!!!!
allez allez AUXERRE
Crawler
CYTAT (Szymi @ 4.06.2005 - 22:46)
Ma ktos moze poradnik jak robic wlasne twarze do Pes 4 ?? sad.gif Pisac

Wystarczyło poszukać w newsach. Tutoriale zrobili T-mac i Norek.
Masz video T-maca http://landhell.fpp.pl/issonline/index.php...S%204/TUTORIALE i graficzny Norka http://rapidshare.de/files/776360/Face_Tut..._norek.rar.html
Pozdro
Maćko z Bohdańca
Mam pewien problem z włosami Beckham'a. Otòż po wgraniu widac tylko przednią część fruzyry, a jej tylnia cześć jest prawie przeźroczysta. Co mam zrobić z tym fantem???? unsure.gif
Look

Ocenki mile widziane

Witam

Od razu przejdę do rzeczy ..Zacznę od ocen i sugestii co do mini facepacka wink.gif

J.S. Veron - Twarz jest trochę nie dopracowana, tak jak mòwił Norek - Konami stowrzyło świetnego "Huana" i będzie go b.trudno pobić ..Nie wyszedł Ci Veron .. - 6/10

Zanetti - On zawsze miał zrombanego ryjoka ..I nawet jak będzie on dopracowany maxymalnie, to zawsze będzie brzydki..Ta twarz ròwnież Ci nie wyszła ..Ten pomarańcz jest zbyt dokuczliwy i zapewne nie podoba się wielu fanom Pro Evo 4 .. - 6/10

Cafu - No naprawde spodobał mi się ten utalentowany, po przejściach Brazylijczyk ..Jest on zapewne o wiele wiele lepszy niż ten macierzyński, zrobiony przez działaczy Konami ...Jedyna twarz, ktòra mi się naprawde spodobała....- 9/10

Heitinga - Podobnie jak z twarzą Zanettiego ..Nie wyszedł Ci ten zawodnik ..Zbyt "szczurowato" wygląda...- 6/10

Gonzalez - Ponownie, tej mordzie dokucza dość troskliwie ten pomarańcz .. Jeżeli chodzi o jakość twarzy to jest ona popawna,, lecz tak jak mòwiłem - ten pomarańcz odpycha fanòw:)

Na koniec twarz Adriano, ktòra mnie się podoba ..Mam w grze identycznego Adrian(a) więc jej wgrywać nie będę ...Technicznie - twarz zrobiona poprawnie..Druga twarz, ktòra mi się podoba ....- 9/10
real34
hej ludzie mam takie pytanko, potrzebuje twarze "orłòw gòrskiego" smile.gif czy jakbym dostarczyl foty mozliwe bylo by ich zrobienie?? mam zamiar wstawic je zamiast np. clasic holland. prosze o szybka odpowiedz smile.gif
z gory dzieki
pozdro biggrin.gif
zborek
No no mi też najbardziej podoba się ryj Cafu.Norek zròb Sagnola.Dawałem fotki proszę.

Pozdro
biggrin.gif biggrin.gif
norek
CYTAT (Maćko z Bohdańca @ 5.06.2005 - 08:50)
Mam pewien problem z włosami Beckham'a. Otòż po wgraniu widac tylko przednią część fruzyry, a jej tylnia cześć jest prawie przeźroczysta. Co mam zrobić z tym fantem???? unsure.gif

wrzucic beckhama pod inny facew i ustawic to w editoption file...
alex10
jaki sie wrzuca biny??
dajenda
a czemu wlosy beckhamam sa czarne ,tylko grzywka blond ,u wszystkich tak jest?
norek
CYTAT (dajenda @ 5.06.2005 - 11:26)
a czemu wlosy beckhamam sa czarne ,tylko grzywka blond ,u wszystkich tak jest?

wez mazaka i pokoloruj...ludzie czy naprawde ciezko jest tak dojsc do tego dlaczego tak jest?? mad.gif zmmieniasz kolor w editoptfile i po sprawie mad.gif

Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.