Ps. Według mnie to w Fifie 2003 był nawet nawet
| CYTAT (Łysy @ 4.06.2005 - 08:41) |
| Witam ! NOREK ziomku z Białegostoku |

| CYTAT (GHOST @ 4.06.2005 - 12:29) | ||
Kompany pierwsza klasa |
| CYTAT (pancer @ 4.06.2005 - 13:51) |
| norek, i jak da sie cos z tamtych zdjec teveza zrobic?? |
| CYTAT (pancer @ 4.06.2005 - 14:21) |
norek, jest problem, zaimportowalem przez GS'a ta twarz i wlosy kompanego, zamiast Dioufa i taki efekt:![]() wiesz czemu?????????? albo ktos inny wie???? |
| CYTAT (pancer @ 4.06.2005 - 14:50) | ||||||||||||||||||||||||||||
| hej norek, wszedlem na forum zagraniczne (tam co cigman robi face'y) i zauwazylem ze baaaaardzo duzo twarzy zamieszczacie z raffelsem i ghostem wlasnie tam, a tutaj one sie nie pojawiaja, np. swietny face robinho, ja tutaj go nie widzialem a to wlasnie ty go tam zamiesciles
Bergkamp - Ocena : 6/10
- Trochę mało podobny ten "nie latający" holender .. + Dobra jakość twarzy Facepack 3 stars by:norek - Ocena : 9/10 - Moim zdaniem, Ronaldo wygląda za młodo .Te oczy ma takie, gdyby przeżył dopiero ok . 17 wiosen 7/10 - Mogłeś jeszcze jakieś twarze dorobić, aby stał się trochę większy facepack.. + Jak zwykle pięknie dopracowane twarze .. + Dobrze zrobiony D.Beckham.. 9/10 + Ronni ròwnież bardzo dobry ..9/10
kemocik ładna twarz
witamy po przerwie
kemocik - Mam nadzieję, że z biegiem czasu będziesz tworzył coraz lepsze twarze i doròwnasz norkowi
[1 enter] Znòw wazelina kemocik - Czekam'y na następne twarze w Twoim wykonaniu
witam
norek prosilem Cie pare postow wczesniej o zrobionie twarzy Puyola wiec ponawiam moja prosbe a tak na marginesie jestes debesciak
nie chciałem zakładać nowego tematu więc tu zapytam czy ktoś wie z kąd wziąść conventer jak ktoś wie to niech zarzuci linkiem
foty, foty jeszcze raz foty
PES TO OEDIT CONVERTER VERSION 2.0
Można też edytować włosy.
kemocik mam jużten conventer ale teraz jak go włańczam i naciskam PES ->O edit to wyskakuje taki komunikat "You need to Setup o edit path" Oedit mam wersje v0.2.41 wiesz co z tym zrobić ?
Wejdź w Options>OeditPath i wskaż, gdzie na dysku znajduje się oedit.exe
prosze tu masz mysle ze dobra fote Puyola jak cos to jeszcze pare zarzuce http://www.uefa.com/ml/ImagesContent/Compe...0x600/42872.jpg
dzięki ale mam jeszcze jedno pytanie jak z gry wyciągnąć bmp
Jak niemasz pomysłòw Norek to możesz zrobić ktòregoś z tych piłkarzy sam chciałem ich zrobić ale znudziło mi sie robienie twarzy
Emre Belozoglu ![]() Ilhan Mansiz ![]() Serhat Akin ![]() Fatih Tekke ![]() Sanli Tuncay ![]() Gokdeniz Karadeniz ![]() ![]() ![]() ![]() _________________________________________________ Ci gracze jeszcze bedą dużo znaczyć w zawodowym futbolu
tak szczerze to nie zaciekawie sie to prezentuje POZDRO
no nie wiem ghost czy masz racje jak dla mnie Adriano takiś śjakiś dziwny i heitinga ma szczurzy ryj ze tak sie wyraze ale ogolnie b.dobrej jakosci twarze szczegolnie swietnie prezentuje sie CAFU
tak trzymac alex
Mi się ten face pack bardzo podoba
ocenki mile widziane...a wiec: veron: konami zrobilo zajebistego verona wiec ciezko go pobic...Twoj jest podobny ale zapomaranczowy zanetti: zła bmp tez za mocno czerwona cafu: najlepsza Twoja mordka heitinga : kojarzylem go zawsze z zamknieta buzka:) gonzalez i adriano jak pierwsza dwojka..zle kolory ale trening czyni mistrza...czekamy na dalsze prace
norek to w takim razie pokaz mi na tym temacie, na ktorej stronie tego tematu jest ta twarz teveza ktora dales na soccer gaming forum :/
Ma ktos moze poradnik jak robic wlasne twarze do Pes 4 ??
Norek - co do tego Riquelme i D'Alessandro - chcesz jeszcze jakieś foty ?? czy wystarczą te co dałem ??? Bo jak potrzeba więcej fotek to pisz, poszukam w necie
ogladaliscie final pucharu francji?..Mysle ze po tym co zrobil zasluzyl sobie na face w PES4!!!! allez allez AUXERRE
Wystarczyło poszukać w newsach. Tutoriale zrobili T-mac i Norek. Masz video T-maca http://landhell.fpp.pl/issonline/index.php...S%204/TUTORIALE i graficzny Norka http://rapidshare.de/files/776360/Face_Tut..._norek.rar.html Pozdro
Mam pewien problem z włosami Beckham'a. Otòż po wgraniu widac tylko przednią część fruzyry, a jej tylnia cześć jest prawie przeźroczysta. Co mam zrobić z tym fantem????
Witam Od razu przejdę do rzeczy ..Zacznę od ocen i sugestii co do mini facepacka J.S. Veron - Twarz jest trochę nie dopracowana, tak jak mòwił Norek - Konami stowrzyło świetnego "Huana" i będzie go b.trudno pobić ..Nie wyszedł Ci Veron .. - 6/10 Zanetti - On zawsze miał zrombanego ryjoka ..I nawet jak będzie on dopracowany maxymalnie, to zawsze będzie brzydki..Ta twarz ròwnież Ci nie wyszła ..Ten pomarańcz jest zbyt dokuczliwy i zapewne nie podoba się wielu fanom Pro Evo 4 .. - 6/10 Cafu - No naprawde spodobał mi się ten utalentowany, po przejściach Brazylijczyk ..Jest on zapewne o wiele wiele lepszy niż ten macierzyński, zrobiony przez działaczy Konami ...Jedyna twarz, ktòra mi się naprawde spodobała....- 9/10 Heitinga - Podobnie jak z twarzą Zanettiego ..Nie wyszedł Ci ten zawodnik ..Zbyt "szczurowato" wygląda...- 6/10 Gonzalez - Ponownie, tej mordzie dokucza dość troskliwie ten pomarańcz .. Jeżeli chodzi o jakość twarzy to jest ona popawna,, lecz tak jak mòwiłem - ten pomarańcz odpycha fanòw:) Na koniec twarz Adriano, ktòra mnie się podoba ..Mam w grze identycznego Adrian(a) więc jej wgrywać nie będę ...Technicznie - twarz zrobiona poprawnie..Druga twarz, ktòra mi się podoba ....- 9/10
hej ludzie mam takie pytanko, potrzebuje twarze "orłòw gòrskiego"
z gory dzieki pozdro
No no mi też najbardziej podoba się ryj Cafu.Norek zròb Sagnola.Dawałem fotki proszę.
Pozdro
wrzucic beckhama pod inny facew i ustawic to w editoption file...
jaki sie wrzuca biny??
a czemu wlosy beckhamam sa czarne ,tylko grzywka blond ,u wszystkich tak jest?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.
|