Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Twarze do PES4
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Archiwum
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97
dzenda_dzenda
Boże, robienie twarzy jest skomplikowane :shock: . Ściągnąłem tutoriala ale już na początku się zaciąłem-nie wiem jak mam wyciągnąć bmp'a twarzy z gry. :oops: Wiem że pewnie będzie to banalnie łatwe ale pomòżcie potrzebującemu...Proszę.
diego
Program Grapgic Studio ci będzie potrzebny tongue.gif
dzenda_dzenda
no mam...jak biore i otwieram jakiś bin. oddzielnie to mi "otwiera" go pòł godziny i sie zacina jasna kurcze mać...
Raffels
[img]http://img191.exs.cx/img191/5247/untitled1copy8rr.png[/img]
BIN
SPECIAL HAIR
norek
TEVEZ
[img]http://img239.exs.cx/img239/4618/tevez8dw.jpg[/img]
Seiru
Dzenda, masz otworzyć chyba 0_text i w folderach od 1300 bodajże są bmp. twarzy :roll:
Nie wiem czy oto chodziło :roll:
dzenda_dzenda
aż taki głupi nie jestem... YEEEEEEEEE!!!!!już czaje, dobra wiem
sory za zamieszanie :wink: (pewnie zaraz poleci mòj post w stylu:"pomòżcie znowu :wink: ")
rybka fks
TEVEZ
user posted image

ładny wampir w jakim zamku straszy twarz fajna ale smieszny wygląd wampir taki
>Kornel<
norek moglbys podrzucic BINA do teveza bo gram sobie teraz ajaxem i go kupilem a w PESie ma lipna twarz ! A te statsy to chyba jakies jebniete sa ! Od kiedy on 34 lata ma ? Myslalem ze 21 ! A moze mu doszlo 13 lat szybko :] Dzieki z gory ! pozdro
Raffels
BIN
user posted image
GHOST
user posted image
FACEPACK
>Kornel<
norek moglby dac BINA do Piresa bo bardzo fajny jest ! I Ppatrykk jak mozesz to tez podrzuc BINA Ludovica Giuly ok ? A w ogole moglibyscie od razu wrzucac BINY razem ze screenami ? Dzieki z gory ! Pozdro
Jocker
No GHOST zajebisty ten facepack ! A ja sie dołanczam do prosby Kornel'a :wink:
thC!?
norek moglby dac BINA do Piresa bo bardzo fajny jest ! I Ppatrykk jak mozesz to tez podrzuc BINA Ludovica Giuly ok ? A w ogole moglibyscie od razu wrzucac BINY razem ze screenami ? Dzieki z gory ! Pozdro

popieram cornela i mam taką prośbe mògłby ktoś zrobić twarz iniesty?? wszędzie jest nie aktualna a nie widziałem jeszcze takiej jaką powinnien mieć a także jego nie typową fryzure bardzo prosze .......
kyle87pl
Zambrotta
user posted image
Please oceńcie :roll:
Jocker

popieram cornela i mam taką prośbe mògłby ktoś zrobić twarz iniesty?? wszędzie jest nie aktualna a nie widziałem jeszcze takiej jaką powinnien mieć a także jego nie typową fryzure bardzo prosze .......

Jesli chodzi o twarz Iniesty to wejdz na issonline i w archiwòm poszukaj Facepacka Drimiera Division a tam juz se Inieste znajdziesz :wink:
korzen
Karwan(przeznaczony do pacza z liga polska)
user posted image

cuuudooo....smile.gif ale jeszcze mozna by mu nieco fryzure poprawic....oraz co obowiazkowe....zmniejszyc czoło.....bo teraz jego czoło przypomina lotnisko. Amen
Radzio Avia
bardzo pięni zambrotta i karwab brawoooooooooo a szczegulnie zambrotta jeszcze raz brawo
norek
Teveza jeszcze odpicuje i bedzie cacy smile.gif to byla wersja beta ;D
diego
Długo sie zastanawiałem czy pokazywac tą fote ale.............pomyslałem sobie ze byc moze przynajmniej ktos będzie miał z czego sie posmiac wink.gif
Jedyne wytłumaczenie to kiepska fotka

Maxi Lopez --- Jak by sie komus spodobał co jest bardzo mało prawdopodobne to pisac tongue.gif
i jescze na deserek poprawiony giuly tongue.gif (Moim zdaniem gorszy niz poprzedni) ,oraz jedna z moich pierwszych twarzy........nigdy tego niepokazywałem bo wiedziałem ze bedzie kupa smiechu,ale dzisiaj moge to cos pokazac tongue.gif FRANCA  

user posted image      user posted image  user posted image

Widze ze nikt niemiał zamiaru sie posmiac wink.gif ale byłbym wdzięczny jakby ktos ocenił chociaz Giuly-ego bo chyba on wyszedł najlepiej,ale ciekawy tez jestem co sądzicie o Lopezie ?
Jocker
Na własne życzenie.Giuly najlepszy z tej trojcy, wogole b.dobry
qazwsx
Ciekawe kto podbił Maxiemu te oko ?? Może sie bił z mourinho po meczu chelsea - barca :?: :?: tongue.gif laugh.gif smile.gif
diego
to oko sie poprawi tongue.gif ale nieweim czy jest sens..............pokombinuje z tym lopezem ................ sproboje podmienic za inną morde moze lepiej wyjdzie
Draki
ale franca najlepszy heeh 8)
dzenda_dzenda
Jezu ja przy tym robieniu twarzy KUWRICY dostaje :cry: :cry: :cry: ...mam jakieś pojebania z oeditem gdzie twarz mi się(już w grze) obraca jakoś tyłem i kupa...chyba nie bede sie za to brał bo skończe z pętlą na szyi...
Raffels
ver. 1
user posted image
ver. 2
user posted image
Wiem że mało podobny ale miałem nienajlepszą fotkę. Jak się ktòryś spodoba to dam bina.
GHOST
Pròbowałem Deco sami zobaczcie co wyszło ;D
[img]http://img161.exs.cx/img161/1444/deco7di.jpg[/img]
Gazuś
Oto moja pierwsza twarz:) Oceniajcie...

http://img74.exs.cx/my.php?loc=img74&image...ge=gatti4gb.jpg

Gattuso
hakan
ghost, ładny ten deco, nawet bardzo ładny !
BuLi
Hej a dało by rade zrobić face Ronaldo ? :wink: widze że robicie suuper twarze więc może i taką ktoś zrobi smile.gif
kyle87pl
Apropo Ronaldo to ma ktos jakas dobra fotke bo chcialbym go sobie sprobowac zrobic ale nigdzie nie moge znalesc duzej i ladnej fotki :wink:
BuLi
http://www.futeboldireto.hpg.ig.com.br/ronaldo.jpeg
jak komuś sie chce niech zrobi :wink:
kyle87pl
txz za fotke :wink: na pewno srobuje ale ja dopiero zaczynam robic mordki wiec moze wyjsc zonk sad.gif
BuLi
spoko smile.gif postaraj sie :wink:
warson
Pierwsze o co prosze to na Tego Maila: [email protected] Prosze wyslac Link lub plik gdzie sa Uaktualnione składy w PES 4 Np Smolarek w Dortmundzie.

Druga rzecz jaka prosze o to Facjatke Tego oto Pana :-)

Eidur Gudjohnsen -->> Hmmm Niestety Nie Moge Znaleść Jakiegoś Odpowiedniego Fotosa :-( A Najlepiej Prosze Facepack dla druzyny Chelsea FC :-)
BuLi
A może byś ładniej poprosił co? :wink: A ściągnąć sobie Option File to też nie problem :wink: No ale niech ci będzie... Ściągnij to wszystko z T
ppatrykk
user posted image
jak komus sie spodoba to dam BINa smile.gif
Polduś
nawet spoko biggrin.gif ale ma troche błędòw :wink:
BuLi
Polduś -> nie nabijam :twisted:
a twarz fajna ale troche można poprawić :wink:
Kris Dee
Ronaldo
user posted image

user posted image
Polduś
Ta twarz nie jest podobna do Ronaldo :roll: Bynajmniej Mi się niepodoba 8) 8) 8)
BuLi
fajna twarz smile.gif tylko na fotce miejscami za ciemna :wink: ale bina mozesz dac :wink: ale jeszcze troche popracuj :wink: może ktoś jeszcze zrobi facjate ronaldo? :wink:
Kris Dee
czekam na opinie prawdziwych fachowcòw
T-Mac
swinia jakich malo tongue.gif
Raffels
user posted image
BIN
Kris bardzo dobry ten twòj Ronaldo. Prosiłbym o oceę Svnessona ;D ;D
Polduś
user posted image
BIN
Kris bardzo dobry ten twòj Ronaldo. Prosiłbym o oceę Svnessona ;D  ;D

w skali 0-10 daje ci 8,5 :wink:

P.S a co do tego Ronaldo to czy przypatkiem niepowinny mu wystawać przednie zęby (siekacze) ?? :roll:
T-Mac
narescie jakas morda ktora nie byla robiona 50 razy przez innych
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.