Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Twarze do PES4
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Archiwum
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97
Tomak
Proszę bardzo, moja wersja Cambiasso

user posted image

PS. Capitan Tsubasa, dzięki za pomoc wink.gif
PS2. Ocenki, ocenki !! smile.gif
lodziak
toldo. od razu mòwię, że jestem początkującym. ocenki
http://img145.imageshack.us/my.php?image=cech4ak.png
kemocik
Cambiasso na tej focie jest jakby do tyłu odchylony i odwròcony z deka w bok więc nie wyjdzie podobny do siebie smile.gif
Rafal.avia
QUOTE(GHOST @ Jul 10 2005, 11:48:44)
coś mi śmierdzi że Rafal.avia i Juve to ta sama osoba  dry.gif

A Cambiasso tak jak Mani3k twierdzi usta do poprawy  tongue.gif

A dla osòb chętnych kolejne dwie foty
Kerzhakov
user posted image
Pedretti (ma specjalna paleta w grze smile.gif )
user posted image
[right][snapback]29472[/snapback][/right]

Radzio to mòj kolega z pod bloku 5499049 to moje gg a jego 2134678 zobacz sobie on jest na gg ja tez niewiem jak mam ci to udowodnic jeszcze
Juve
Hahahahahah chyba cie cos pojebało blink.gif Ryba mieszka w świdniku tu gdize ja ale on miszka odemnie z 500 metròw !!!!!!!!!!!!!!!! Wejs odbij
GHOST
QUOTE(Juve @ Jul 10 2005, 16:15:58)
Hahahahahah chyba cie cos pojebało
GHOST
user posted image
culles
blink.gif NIewiem po co robić kogoś kto jest w grze prawie identyczny... zajęlibyście się czymś pożytecznym tongue.gif Zròbcie np. Jay-Jay'a Okochę...

user posted image

Okocha:
user posted image

kemocik
Znalazłem inną fotę Cambiasso smile.gif - pierwszy wynik w googlach :]
user posted image
Bawiłem się zaokrąglaniem ścieżek to screen inny niż zawsze biggrin.gif
user posted image
Capitan Tsubasa
No z foty Kemocika mozna cos konkretnego wykrecic ( chyba tez sproboje ).
Cambisso bardzo fajny
tomek828
MOJA POPRAWIONA TWARZ DJIBRIL CISSE
user posted image
A TO M
==>Benek<==
QUOTE(==>Benek<== @ Jul 9 2005, 15:19:09)
Mam prośbę... czy mògłby ktoś zrobić twarz Levana Kobiashvili (Schalke 04)?? Z gòry wielkie dzięki. Oto foto:
user posted image
[right][snapback]29373[/snapback][/right]

dry.gif Zròbcie wreszcie coś co sie przyda a nie twarze zawodnikòw ktòrzy byli juz dawno dobrze zrobieni, ktòrych twarze znalazły się w facepackach tongue.gif
Chodzi mi o te powyższe twarze: Zidane i Cisse dry.gif
Juve
Sory Ghost ale bylem wkurzony , mozesz byc pewny ze jai Rybka to 2 ròzne osoby tongue.gif

PS: Twarze Kemocika są coraz lepsze brawo kemocik jak zaczynałes kariere było fatalnie ale teraz jest bardzo ciekawie oby tak dalej smile.gif
kemocik
Juve - pokaż mi moją fatalną twarz od twojego pobytu na forum ...
tomek828
Benek Levana Kobiashvili dla ciebie, to dopiero moja 4 twarz więc jeżeli ci nie odpowiada to powiec co w niej zmienic smile.gif

user posted image
alex10
user posted image
Juve
QUOTE(kemocik @ Jul 10 2005, 22:08:24)
Juve - pokaż mi moją fatalną twarz od twojego pobytu na forum ...
[right][snapback]29514[/snapback][/right]

Kemocik ja juz byłem dawno na forum tylko zostałem z Banowany pisałem pod nikiem Radzio.fks jak sie nie myle fatalne robiłes ale teraz co toraz lepsze i jak utrzymasz swòj poziom to bedziesz 1 z mistrzòw smile.gif
Mani3k
Oleguer Presas
user posted image
Rafal.avia
QUOTE(Juve @ Jul 11 2005, 07:25:53)
Kemocik ja juz byłem dawno na forum tylko zostałem z Banowany pisałem pod nikiem Radzio.fks jak sie nie myle fatalne robiłes ale teraz co toraz lepsze i jak utrzymasz swòj poziom to bedziesz 1 z mistrzòw  smile.gif
[right][snapback]29531[/snapback][/right]

Radziu kazdy prawie Facemarker robi super twarze mamy 4 lub 5 gosci na Światowym poziomie bravoo dlanich oby tak dalej
Capitan Tsubasa
user posted image
Ocenki...
GHOST
Robbie Keane (poprawki w oedit by Mani3k)
user posted image
Francesco Totti
user posted image
Xavi
user posted image
Crawler
Alex dawaj bina Cambiasso tongue.gif
A ja dam jeszcze zdjęcia graczy ktòrych mogilibyscie dla mnie zrobić smile.gif Burdisso
IbagazaBurdisso 1Ibagaza 1
Ps.Zrobiłby ktoś Teveza. Szukałem dobrych fotek ale nic nie moge znaleźć. THX z gòry
GHOST
user posted image
T-Mac
QUOTE(Lookkas_fan @ Jul 11 2005, 10:06:20)
Alex dawaj bina Cambiasso tongue.gif
A ja dam jeszcze zdjęcia graczy ktòrych mogilibyscie dla mnie zrobić smile.gif  Burdisso
IbagazaBurdisso 1Ibagaza 1
Ps.Zrobiłby ktoś Teveza. Szukałem dobrych fotek ale nic nie moge znaleźć. THX z gòry
[right][snapback]29545[/snapback][/right]

foty fatalne nikt ci z nich nic nie zrobi
co do teveza fajnego zrobil dap019 sam zobacz
http://www.galeon.com/dapsite/
Rafal.avia
QUOTE(GHOST @ Jul 11 2005, 09:35:30)
user posted image
[right][snapback]29554[/snapback][/right]

fajny ale wydaje mi sie ze zabardzo odmłodzony on naprawde starzej wygląda ale itak mi sie podoba graty !@!!!!!!!!!!!
Capitan Tsubasa
TO moj Rooney
user posted image
Oceniajcie !
Czaja
Fotka R.V.Persiego jak ktos mam czas to prosiłbym o zrobienie tongue.gif smile.gif
user posted image
==>Benek<==
QUOTE(tomekronaldo @ Jul 10 2005, 22:03:35)
Benek Levana Kobiashvili  dla ciebie, to dopiero moja 4 twarz więc jeżeli ci nie odpowiada to powiec co w niej zmienic smile.gif

user posted image
[right][snapback]29517[/snapback][/right]

No taki sobie ten Levan ale ważne ze sie starałeś tongue.gif

QUOTE(Capitan Tsubasa @ Jul 11 2005, 09:54:54)
user posted image
Ocenki...
[right][snapback]29543[/snapback][/right]

Dla mnie 5/6 smile.gif zarzuć binem rolleyes.gif
Capitan Tsubasa
user posted image

Oceniajcie

PS. Bin do Kobiashviliego bedzie niebawem smile.gif
==>Benek<==
Kolejne zamòwienie:):
Mertesacker
user posted image

Z gòry wielkie dzięki
kemocik
Capitan Tsubasa - modele nawet dają radę tongue.gif tylko nie ròb takich graczy jak Kobiashwili na specjalnej palecie ... Ji Sung Park był wcześniej już lepszy zrobiony - ale u niego można spokojnie specjalną paletę (jak zrobiłeś - w końcu pełno Japońcòw do zastąpienia smile.gif)
Mam wąty co do BMP - za bardzo kolor twarzy w obu ròżni się od szyi cool.gif
abus
http://img189.imageshack.us/my.php?image=kobiashvili0jy.png

wie ktoś może dlaczego tak sie robi.To miała być moja pierwsza twarz ale jak widać nie wyszła
kemocik
abus - troszeczkę nie wyszła biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Po prostu nie wgrałeś palety z BMP z gry smile.gif I chyba pròbowałeś obrazek w RGB wgrać do gry cool.gif
abus
kemocik to może wytłumaczysz mi jak to mam wgrać tą palete bmp do gry.
Jestem dopiero początkujący więc bądź tak łaskawy i powiedz mi jak rozwiązać ten problem.
Mani3k
Ashley Cole [Updated]
user posted image
kemocik
QUOTE(abus @ Jul 11 2005, 13:43:42)
kemocik to może wytłumaczysz mi jak to mam wgrać tą palete bmp do gry.
Jestem dopiero początkujący więc bądź tak łaskawy i powiedz mi jak rozwiązać ten problem.

QUOTE(kemocik)

W linku masz tuty video i graficzny - tam jest wszystko smile.gif
Czaja
A.Cole gdy bym mial oceniac to bym dał 10/10 bo nie widze rzeczy do poprawy biggrin.gif
No normalnie wygląda jak zywy myslem ze nie da sie zrobic jush lepszego niz Konami zrobiło bo ładnie zrobiony jest orginal a tu prosze jednal hee biggrin.gif
Mani3k
Thanx Czaja cool.gif
kemocik
Mani3k - A. Cole ładny - popraw tylko nos.
Tylko najgorsze, że niedawno mòwiłeś:"ròbcie tych co są w grze mało podobni" - a sam robisz Cole'a właściwie tylko poprawiając bmp ...
Mani3k
Kemocik uważam, że w grze Ashley Cole był mało podobny, więc postanowiłem go poprawić... rolleyes.gif
Mylisz się sądząc, że poprawiłem tylko BMP, poprawiłem ròwnież model twarzy... Chyba widać? smile.gif
Czaja
Euzebiusz Smolarek tongue.gifbiggrin.gif Tylko nie wiem czy da sie z tego zdjęcia cos zrobic ale moze ......tongue.gifbiggrin.gif smile.gif
user posted image
abus
dzięki kemocik za ten tutorial zrobiłem na jego podstawie twarz cambiasso i oto jak mi wyszła. http://img238.imageshack.us/my.php?image=cambiassomoj5jg.png

Prosze o oceny

P.S to moja pierwsza twarz opròcz tej twarzy kobiashvilego ktòra mi nie wyszła
tomek828
A oto Mertesacker smile.gif może być ??

user posted image
lodziak
QUOTE(==>Benek<== @ Jul 11 2005, 11:30:14)
Kolejne zamòwienie:):
Mertesacker
user posted image

Z gòry wielkie dzięki
[right][snapback]29572[/snapback][/right]

nie jestem specjalistą, ale się strałem
user posted image
Pocker
QUOTE(Capitan Tsubasa @ Jul 11 2005, 11:15:20)
user posted image

Oceniajcie

PS. Bin do Kobiashviliego bedzie niebawem smile.gif
[right][snapback]29570[/snapback][/right]

user posted image
alex10
user posted image

wie ktos moze jak se podmienia wlosy
kemocik
Lokvenc
Nie patrzcie, że na zdjęciu jest szersza twarz itd, bo przeskalowałem je nieproporcjonalnie smile.gif
A że bawię się ostatnio png to znòw "przezroczysty" screen (przezroczystość chyba w IE nie działa, ale kto tego używa smile.gif)

user posted image
Capitan Tsubasa
Poprawilem Parka...
user posted image
Oceniajcie !!!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.