Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Twarze do PES4
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Archiwum
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97
Rafal.avia
Gdyby niebyło napisane ze to sheva to był go nierozpoznał ale gratulacje zato ze sie starasz napewno niedługo zaczniesz robic super mordki Powo
kemot
Podsumujmy:

Solidus - jak nie umiesz znalesc jednego z najbardziej znanych pilkarzy na swiecie, nie wpisuj sie na tym forum, a tym bardziej nie rob twarzy

Kubek12 - nie masz talentu (nie umiesz?) - nie rob twarzy, tym bardziej nie publikuj na forum

Program do robienia twarzy do PES4 blink.gif Pes4FaceMakingTool ? biggrin.gif

Powiedzmy ze to 2,5 ostrzezenia...
kubek12
user posted image

GHOST
ej nie ròb śmietnika dry.gif jak widzisz że ci twarz nie wyszła (a to widać gołym okiem smile.gif ) to po co ją dajesz mad.gif niektòrzy to naprawde mają płytka wyobraźnie huh.gif i przez takich zamkną ten temat wink.gif
T-Mac
byl jakis konkurs na pancaro ?? tongue.gif
o to moj
user posted image

oraz Jan-Ingwer Callsen-Bracker niestety w robieniu wlosow nie jestem za dobry i cos slabo mi wyszly

user posted image
Kusik
T-Mac, zeby kazdy robil tak kiepsko facjaty jak Ty byloby fajnie smile.gif kubek12 bez kitu nie wychodza Ci przynajmniej narazie, to nie publikuj. Pocwicz i wtedy pokaz czego sie nauczyles smile.gif
Mani3k
Jos
Pocker
Very Nice Edmilson smile.gif
Capitan Tsubasa
user posted image
alex10
user posted image
norek
QUOTE(Mani3k @ Jul 14 2005, 17:19:20)
Andreas Hinkel
user posted image
[right][snapback]29919[/snapback][/right]

podobny lecz uwazam ze z tego zdjecia z ktorego robiles mozna wyciagnac duzo duzo wiecej smile.gif

p.s vieira w juve...ciekawe czy bedzie jeszcze jakis ciekawy transfer smile.gif

a płyta juz 2 tydzien w naprawie i nie wiem kioedy bedzie sprawna
Czaja
QUOTE(Mani3k @ Jul 15 2005, 10:53:49)
Jos
Mani3k
Może i można Panie Norek, ale ja jestem początkujący... rolleyes.gif
To moja 15 twarz? huh.gif
Będę się bardziej starał... cool.gif
Smagi
Może podacie jakiegoś "FacePacka" z kilku ostatnich dni, bo widzę że nie pròżnowaliście!
T-Mac
user posted image
trelo
Nie no Żurawski zarąbisty jeszcze tylko fryzurka i bedzie cacy
SOLIDUS
Wiem ze zaraz sie wszyscy na mnie wkurza ale moge prosic o zapodanie FOTKI VAN BOMMELA bo jest mi strasznie POTRZEBNA Zurawski poprosty WYPAS NA MAXA
Monkie
Czesc to znowu ja tongue.gif i moja kolejna twarz, tym razem Jonathan Zebina
user posted image
nie wiem czy jest dobry ale to juz poddaje waszej ocenie. I jedna Uwaga SOLIDIUS nie pisz na forum prosz o foty pilkarzy masz od tego www.google.pl lub www.gettyimages.com a jak nie to napish do mnie na gg ale nie na forum bo nie chce zeby zamkneli ten temat. To jest taka mala prosba z mojej stronki. pozdro 4 all biggrin.gif
i moj adrian Mutu
user posted image
i korzystajac z okazji tongue.gif Paulo Ferreira
user posted image
Moze ktos to skomentuje z tych Co sie znaja troszke na tym. Z gory THX wielkie biggrin.gif
Capitan Tsubasa
T-mac Zuraw rzadzi jakbys mogl to zarzuc bina smile.gif
Jocker
Brawo Timak !! Własnie niedawno szukalem mordki Żurawia... tongue.gif
Czekam na bina lub facepacka.

POZDRO 4 ALL
Karol Johnn
Zuraw zajebiscie wykonany ale jakos nie przekonuje mnie, malo podobny zdeczka, chyba powinny byc oczy wieksze albo kij wie ,ale cos trza poprawic! Ale wykonanie super!
kemot
QUOTE(Karol Johnn @ Jul 15 2005, 23:04:01)
Zuraw zajebiscie wykonany ale jakos nie przekonuje mnie, malo podobny zdeczka, chyba powinny byc oczy wieksze albo kij wie ,ale cos trza poprawic! Ale wykonanie super!
[right][snapback]30016[/snapback][/right]

To albo zajebisty albo zjebany - a nie pucujecie mu jakby cos znaczyl ;-D

Na fotce pewnie mial taka mine inna i na "fejsie" wyszlo troche inaczej niz zwykle, ale i tak T-Mc rulezzzi nikt nie podskoczy (na tym forum)
Capitan Tsubasa
QUOTE(T-Mac @ Jul 15 2005, 19:39:38)
user posted image
[right][snapback]29999[/snapback][/right]

Czy to bylo robione na specjalnej palecie czy na zwyklej ?? Bo jesli na zwyklej to stary gratulacje za utrzymanie zajebistych kolorkow !!!
Mani3k
Rub
T-Mac
user posted image
Mani3k
T-Mac Micoud świetny cool.gif
onix_the_chosen
user posted image

Boże, jeszcze tak wspaniałego Żurawia nie było, brawooooooo, twarz iście fotorealistyczna cool.gif
Karol Johnn
Kemot: Mowie ze zajebiscie wykonany(kolorki i tam tego) ale zdeczka nie podobny jak dla mmnie kumasz? czy nie bardzo?
Kjs
user posted image

Prosze o bina :]
Capitan Tsubasa
user posted image

HAIR BY CIGMAN !!!
kemot
QUOTE(Karol Johnn @ Jul 16 2005, 11:15:23)
Kemot: Mowie ze zajebiscie wykonany(kolorki i tam tego) ale zdeczka nie podobny jak dla mmnie kumasz? czy nie bardzo?
[right][snapback]30031[/snapback][/right]

Zajebiscie wykonany? T-Mc nigdy nie odwalal fuszerki, a lizania mu wystarczy bo sie jeszcze rozpanoszy chlopak :]
lualua
QUOTE(Capitan Tsubasa @ Jul 16 2005, 12:34:18)
user posted image

HAIR BY CIGMAN !!!
[right][snapback]30040[/snapback][/right]

kto to jest na tym obrazku?
kemot
QUOTE(lualua @ Jul 16 2005, 13:46:17)
kto to jest na tym obrazku?
[right][snapback]30045[/snapback][/right]

Co to jest za mix co ja go tutaj namalowalem ? ;D

Uwaga to jest C.Ronaldo - w wersji: nieodzowny (trudne slowo) opiekun prostytutek lat 30 :-D
T-Mac
user posted image

powiecie pewnie ze staro wyszedl ale taka fota, zreszta gosc ma juz swoje lata no i Doda wysysa z niego zycie (i cos jeszcze w promocji)
Capitan Tsubasa
Cicho tongue.gif... C. Ronaldo trudno zrobic biggrin.gif Tylko Cigman zrobil zajebistego a reszte alfonsow jest z dupy rolleyes.gif
zagroo
timak zapodaj biny do swoich face
kemot
QUOTE(T-Mac @ Jul 16 2005, 14:22:30)
user posted image

powiecie pewnie ze staro wyszedl ale taka fota,  zreszta gosc ma juz swoje lata no i Doda wysysa z niego zycie (i cos jeszcze w promocji)
[right][snapback]30047[/snapback][/right]

Jaka to promocja? ;-D

QUOTE(zagroo @ Jul 16 2005, 14:57:05)
timak zapodaj biny do swoich face
[right][snapback]30049[/snapback][/right]

Wyslij SMS'a o treści face_majdan na numer 7992 (9zl+VAT)
onix_the_chosen
QUOTE(T-Mac @ Jul 16 2005, 14:22:30)
user posted image

powiecie pewnie ze staro wyszedl ale taka fota,  zreszta gosc ma juz swoje lata no i Doda wysysa z niego zycie (i cos jeszcze w promocji)
[right][snapback]30047[/snapback][/right]

Majdan ok, staro wyglada bo jest juz troche stary, a co do Dody to przydalaby sie jej twarz w PESIE tongue.gif ..................... moze ktos wykona ? smile.gif
kubek12
user posted image

Moj lepiej wyszedl biggrin.gif
kemot
QUOTE(kubek12 @ Jul 16 2005, 15:07:53)
user posted image

Moj lepiej wyszedl biggrin.gif
[right][snapback]30053[/snapback][/right]

Mowisz o tym podwojnym prawym oku?
zagroo
wyslalem sms i nic tongue.gif timak robisz jakis facepack?? jak nie to zarzuć jakies biny
onix_the_chosen
mozeby ktos sprobowal Kollera (BVB) ? cool.gif zapodaje fotke smile.gif

user posted image

albo Kake (AC Milan) biggrin.gif

user posted image
user posted image
user posted image
onix_the_chosen
QUOTE(bartosz05 @ Jul 16 2005, 18:30:12)
http://img336.imageshack.us/my.php?image=c...t05super3vc.png a ot moj cisse
[right][snapback]30066[/snapback][/right]

zeby nie sklamac to powiem ze jest calkiem w deche cool.gif szczegolnie nos i usta przypadly mi do gustu wink.gif
lukasz0
bartosz05 EDYTUJ POSTY!!!
Capitan Tsubasa
Poprawiony....

user posted image

Kubek rzczywiscie masz sie czym chwalic, twoj Ronaldo jest SUPER !!!

PS. Oczywiscie hair by Cigman smile.gif
Capitan Tsubasa
user posted image

Oceniajcie !!
onix_the_chosen
QUOTE(Capitan Tsubasa @ Jul 16 2005, 20:52:52)
user posted image

Oceniajcie !!
[right][snapback]30078[/snapback][/right]

Sprobuj jakos poprawic jakosc bmp bo fotka jest naprawde dobra, a kollerek wyszedl troche rozmazany smile.gif
Capitan Tsubasa
QUOTE(onix_the_chosen @ Jul 17 2005, 00:01:24)
Sprobuj jakos poprawic jakosc bmp bo fotka jest naprawde dobra, a kollerek wyszedl troche rozmazany  smile.gif
[right][snapback]30091[/snapback][/right]

Prosze cie bardzo ....
user posted image
... jak teraz ??
SOLIDUS
MAM pytanie skad bierzecie ten fotki bo widze ze tam jest napis BONGARTS GETTY iMAGE ale nic nie moge znalezc powicie mi prosze !!?? sad.gif sad.gif
SOLIDUS
user posted image

C.RONALDO jak by ktos nie wiedział
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.