Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Twarze do PES4
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Archiwum
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97
Kily
I weźcie zròbcie Teveza porządnie. tongue.gif
T-Mac
Kolo Toure

BIN
Raffels
Oto moja pierwsza (i nieudana!!!!!!!! :twisted: :twisted: ) twarz więc nie besztać mnie smile.gif smile.gif
Philip Lahm
T-Mac
Abel Xavier (ver 1.0 - jak znajde lepsze foto bedzie ver.2.0 tongue.gif )

Ustawienia edit mode

BIN
norek
Giggs

BIN
Cytat
I weźcie zròbcie Teveza porządnie.

daj dobra fote smile.gif
a co do rybka fks ...ciekawe kto bedzie nastepny w lizaniu 4 liter :twisted:
norek
Bellamy

BIN
norek
Belletti

BIN
norek
De Rossi

BIN
norek
Smertin

BIN
norek
Cech

BIN
norek
Baia

BIN
norek
Koller

BIN
norek
Kolinko

BIN
T-Mac
Lauren

BIN
kemot
Witam chlopaki, ryjki profesjonalne(tylko ten Koller jakis taki wink.gif ), widze ze caly czas nie daliscie sobie spokoju z tym Łotyszem z soccergaming(czy evo-web, niewazne), dajcie tego Laizansa jeszcze ;D
norek
Kahn

BIN
norek
Rubins

BIN
Laizans

BIN
Cytat
Witam chlopaki, ryjki profesjonalne(tylko ten Koller jakis taki  ), widze ze caly czas nie daliscie sobie spokoju z tym Łotyszem z soccergaming(czy evo-web, niewazne), dajcie tego Laizansa jeszcze ;D
prosze bardzo biggrin.gif
norek
Yeste

BIN
Raffels
Pieroni (Auxere)

BMP pociemnione!!!!!!!!
norek
no no Raffels...znaczne postepy widze smile.gif
nie wiem jak wyglada Pieroni ale
Twoja praca calkiem estetyczna...pozdrawiam smile.gif
Raffels
Baronio (Lazio)

BMP-ròwnież pociemnione
Przemsky
A ja mam strasznie lamerskie pytanie smile.gif
Czy ściagnięcie samego bina i zaimportowanie go wystarcza żeby było widać twarz w grze? Czy trzeba się jeszcze jakoś bawić?

Ściągnąłem bina Hajty z linka ktòry był tu na forum i wrzuciłem do 0_text.afs ale w grze nie widać zmian. Jedynie widze poprawną twarz w Graphic Studio.
Pobawiłem się też innymi twarzami, ale żeby było widać zmiany trzeba było pozmieniać parametry w Edit w grze.
T-Mac
zadajesz pytanie, sam sobie odpowiadasz tongue.gif

Podolski

BIN
T-Mac
Raffels wiem ze prosiles mnie o tutorial smile.gif nie mam czasu bo obecnie robie dwa patche i jeszcze w miedzy-czasie twarze
moja rada - nie rob takich jasnych mord smile.gif na scrinach to jeszcze jakos wyglada ale w grze sam wiesz
dzenda_dzenda
nom ja mam to samo...Hajto(wyjebana twarz panie Norku)jako jedyna gęba mi sie nie ukazuje w PESie a w graphic studio jest. NIe wiem czemu :?
Raffels
Właśnie mam problem bo nie wiem jak ciemniejsze robić :? :?
T-Mac
Saha

BIN

dobra styka tych ryjow, zabieram sie za patcha na lige IO
Kily
Weźcie zròbcie jeszcze Teveza i Stankovica.
GHOST
chcesz teveza i stankovica to daj dobre fotki
Kily
Proszę bardzo:

GHOST
Dejan Stankovic (Inter Mediolan)

http://rapidshare.de/files-en/499913/facew217.bin.html
norek
GHOST napisal "dobre" fotki a nie fotki ;D a co do ciemniejszych
mordek to wchodzisz w PS w dopasuje jasnosc/kontrast
i ustawiasz jak sie podoba smile.gif
Draki
spoko stankovic
T-Mac
dobre foty buhahaha tongue.gif
Kily
A co - qrwa - złego jest w fotce Stankovica?
michau000
profil, kolego.
robienie twarzy polega na nałożeniu obrazu na istniejącą już teksturę, a to wymaga zdjęcia z przodu (prosto)
jakoś nie mogę nadąrzyć za tokiem myślenia niektòrych...
T-Mac
Cytat
A co - qrwa - złego jest w fotce Stankovica?

co sie unosisz smile.gif

to jest dobre foto
Kily
No to jeszcze zròb z tego godną podziwu twarz. wink.gif Chociaż co do tego foto, to teraz Dejan gra bez zarostu, ale to tylko detal. wink.gif
norek
wlasnie...zarost to detal bo usuniecie go zajmuje okolo minuty 8)
T-Mac
Cytat
No to jeszcze zròb z tego godną podziwu twarz. wink.gif Chociaż co do tego foto, to teraz Dejan gra bez zarostu, ale to tylko detal. wink.gif

dzis gra z zarostem jutro bez
T-Mac
Drogba

BIN

Martins

BIN
Special hair

zaimportuj specjalne wlosy na hair21051.bin

David Jones

BIN

Quinton Fortune

BIN
windu
Siema!

Mògłby ktoś zrobić Marca Overmarsa??

http://www.fanclubbarcelona.nl/images/spel...up/overmars.jpg <-- foto

i tak w ogòle gdzie on teraz pogrywa czy może zakończył karierę???
SZAKI
Cytat
i tak w ogòle gdzie on teraz pogrywa czy może zakończył karierę???

Z tego co wiem to zakończył karierę!!!

ahhhhhh ten to miał przyśpieszenie................................
Romeq
Miałbym wielką prośbę o zrobienie twarzy gwiazdy mojej ukochanej drużyny - Danii z 98 roku:
Briana Laudrupa:
http://www.ajax.nl/upload/99885_248_101833...ers_pasfoto.jpg
Raffels
A ja mam głupie pytanie głòwnie do norka: co jest ważniejsze znalezienie podobnej twarzy w grze na ktòrą naklejamy twarz oryginalną ze zdjęcia, czy znalezienie podobnej foty do podmiany bina w GS?? Co ma większy wpłyn na ostateczny wygląd twarzy?? Ja do tej pory wklejałem ze zdjęcia na tą samą twarz, ktòrą pożniej podmieniałem w GS> Czy dobrze robię?? ;D ;D
norek
na gg zapytaj smile.gif
lukasz0
zrobil by ktos RONALDINHO i jakies wlosy do niego?
http://www.fcbarcelona.com/esp/jugadores/f...grafia_10.shtml - takie jak ma u wlosy
T-Mac
kto jak woli tongue.gif

Kieran Richardson

BIN
Smoti
Na stronie...http://www.socceraccess.com/...pojawiły się dwa "FACE-PACKI"co prawda do prac T-Maca,Ghosta,Norka czy Kemota(sorka jak kogos opuscilem:))nie maja zadnych szans,no ale jakby ktos chcial zobaczyc lub sciagnac...to wchodzic!! ;D
norek
Stankovic

BIN
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.