Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Twarze do PES4
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Archiwum
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97
norek
Rio Ferdinand BIN
Kleberson BIN
Love BIN
Riquelme BIN HAIR
Salas BIN HAIR
Wawrot
C.Ronaldo dobry,na pewno lepszy niż ten z gry. :wink:
Zapodaj bina :!:
michau000
dobry, siur że jasne!
kazda twarz o takiej jakosci jest dobra, nawet jezeli niepodobna! kurna, tylko jak się takową osiąga?!

tak na marginesie, na pierwszy rzut oka przypomina Deco, brwi takie do gòry zadarte. ale potem juz nie :wink:
Jocker
Salas dla mnie wyjebany :!: :wink: Ale reszta tez świetne.
Smoti
NOREK i GHOST dzienks za biny!!!!swietne prace!!
T-MAC czekamy na twoja odpowiedz...
T-Mac
na jaka moja odpowiedz ?? smile.gif
GHOST

BIN
Smoti
No czekamy na jakas paczuszke z twarzyczkami:)
GHOST

BIN
Special hair
Vadim
Cytat

Te usta to ma identyczne jak Stefan Meller smile.gif

Stefan - Em jak miłosc :wink:
Draki
zrobił by ktoś tuturiala do robienia twarzy plz tez bym porobil
T-Mac
Ricardo Quaresma

BIN
norek
Balde

BIN
norek
Lewandowski
norek
BIN i HAIR do C.Ronaldo
norek
Nesta

BIN
Smoti
NOREK rozwaliłes mi serce tym Balde!!!! ON JEST POPROSTU GENIALNY!! jak zywy!!!
T-MAC uprzedziłes moja prosbe miałem pisac zebys Quaresme zrobił.Twoja praca tez jest super!!!
norek
Ogbeche (FC Metz)

BIN
rybka fks
japierdole norek jestes zajbisty ten c.ronaldo jest jak zywy super blade tez spoko
norek
De jong

BIN
Kris Dee
Radosław Sobolewski
Wawrot
Wasze prace wymiatają :!:
Maćko z Bohdańca
Czymożecie dać bin'a do sobolewskiego i jak macie to jeszcze do cantoro.

Proponuje wypuścić jakiś patch z twarzami wiślakòw ;D
GHOST

BIN
Draki
ma moze ktos twarz victora valdesa ?
norek
Draki twarze graczy barcy,realu i valenci beda dosptene w packu...
Draki
ok to sora ze pytalem
GHOST

BIN
Special hair
robinho
a ja sie chcialem zapytac jak je przetworzyc na bin bo zrobilem se jedna twarz ale mam ja w typie pliku adobe photoshop image ?
GHOST

BIN
Special hair
ppatrykk
witam wszystkich laugh.gif zrobilem swoja kolejna twarz smile.gif

prosze o oceny wink.gif pozdro for ALL ! smile.gif ;D 8)
Raffels
Valdes (not finished)
PS. On nie jest przeznaczony do packa z ligą hiszpańską (Barce ma T-mac)
norek
chlopie biny sie exportuje graphic studio i tego sie nie zapisuje w photoshopie ;D
norek
Raffels olbrzymie postepy..oby tak dalej smile.gif
cpr
Cavenaghi

ktos prosil o niego, to se zrobilem ;P pewnie sux ale co tam wink.gif troche brode musze poprawic ale teraz juz nie mam czasu ;p i nie wiedzialem jakie ma teraz wlosy ale to se mozna samemu zmienic wink.gif jakby ten ktos chcial bina to niech da jakos znac ;p a jak nie to nie wink.gif inni tez niech skomentuja tongue.gif
robinho
aha to sory za glupie pytanie :oops:
a przy okazji spytam jak zrobic zeby twarz niebyla czarno biala tylko normalna :wink: ??
norek
Cytat
aha to sory za glupie pytanie  
a przy okazji spytam jak zrobic zeby twarz niebyla czarno biala tylko normalna  ??

nie przechodz w skale szarosci smile.gif
T-Mac
Costinha

BIN
robinho
Cytat
Cytat
aha to sory za glupie pytanie  
a przy okazji spytam jak zrobic zeby twarz niebyla czarno biala tylko normalna  ??

nie przechodz w skale szarosci smile.gif

aha dzieki Norek ;D
Smoti
GHOST na 49 stronie tego tematu jest Berbatov(według mnie swietny)mogłbys zapodac BINa??bo albo jestem slepy(0.0001%)albo nie dałes jeszcze(99.9999%)
Dj_Dario
siema mam pytanie: albo jestem niedoświadczony albo nie wiem biggrin.gif nie da się wpakować wszystkich twarzy, bo niektòre są podmieniane za poprzednie dodane, więc nie da sie miec wszystkich zawodnikow dobrze zrobionych?? bo czasami dwoch nawet trzech ma ten sam plik twarzy?? czy mam racje, czy sie myle??
kosa
Cytat

zajebisty...
warson
Czy Moze Kots Podac Link gdzie Jest Opisane KROK PO KROKU JAK INSTALOWAC TWARZE DO PESA 4??
Regz
Cytat
Czy Moze Kots Podac Link gdzie Jest Opisane KROK PO KROKU JAK INSTALOWAC TWARZE DO PESA 4??

A szukałeś może na pierwszej stronie tego tematu :?: :idea: :?
lukasz0
Cytat

chlopie co ty chcesz "instalowac" ? Twarze sie importuje/podmienia;d
i tyle- takie to trudne:>?
raczek
Ekhmm pytanie moze nie na miejscu ale jak sie importuje nowe fryzury?
Aa i mam taki maly problemik otoz podmienilem twarz Krzynowka a niestety efekt w grze jest zaden.. dlaczego?
rybka fks
ej niewiem ale wy chyba robicie najlepsze twarze na siwcie norek t-mac i kilku jeszcze jesli sie myle czy mozecie mi podac strony gdzie robią lepsze twarze ale chyba takiech niema
GHOST
Cytat
GHOST na 49 stronie tego tematu jest Berbatov(według mnie swietny)mogłbys zapodac BINa??bo albo jestem slepy(0.0001%)albo nie dałes jeszcze(99.9999%)

Masz racje zapomniałem ;D teraz koryguje ten błąd
BIN BERBATOV
Raffels
Victor Valdes - first update
warson
Wlasnie ja mam ten Sam problem, dodaje Twarz Np jacka Krzynowka czy Zienczuka jest twarzyczka ładnie ale Czemu Oni są Łysi?? Co zrobic aby dodawal twarz wraz z wlosami ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.