Karol Johnn
May 31 2005, 22:06
No panie Norek z ciebie to normalnie majster, Gerrard masakra, Dudek tez ladnie zrobiony, a Deco w konami tez dobry!
Pozdrawiam
Witam, a moze ktorys z naszych wspanialych facemakerow zrobilby tego oto pana? Jesli fota jest zla to oczywiscie dostarcze kolejna.

Z gory dzieki.
Karol Johnn
Jun 1 2005, 09:01
A ten u gory to co to za ziuum?
zrobiłem bmp Didy wiec jesli chcialby ktos sie pobawic modelem 3d to prosze bardzo...
dajenda
Jun 1 2005, 20:38
Mam problem ze wstawieniem wlosow bechamowi twarz jest pod facew061 ,myslalem ze wlosy powinny byc wiec pod hairw061 i tam je wstawilem i tam sa(w Graphic Studio) ale w grze dalej ma te krotkie (prawie na lyso)moze trzeba to jakos w EditOptionFile edytowac?
Wie ktos?
Karol Johnn
Jun 1 2005, 20:56
A moze kto by sie szarpnal na Joe Cole'a bo ten z konami w patchu cienizna
Norek moglbys w wolnej chwili zrobic powyzszego pana? Z gory dzieki ;]
piekne mordki naprawde gratuluje
| CYTAT (dajenda @ 1.06.2005 - 21:42) |
Mam problem ze wstawieniem wlosow bechamowi twarz jest pod facew061 ,myslalem ze wlosy powinny byc wiec pod hairw061 i tam je wstawilem i tam sa(w Graphic Studio) ale w grze dalej ma te krotkie (prawie na lyso)moze trzeba to jakos w EditOptionFile edytowac? Wie ktos? |
to proste

1. musisz w graphic studio zamienic ze soba twarze beckhama i scholsa

2. gdy juz to zrobisz musisz przestawic ta operacje w edit option file ustawiajac odpowiednie twarze zawodnikom
3. gdy juz zrobisz to co napisalem mozesz zmieniac fryzurki nie nie bedzie jezyka na glowie
(tak na marginesie wlasnie skonczylem robic wlosy dla becksa )

___________ a panowie od cola poprosze zdjecia
>Kornel<
Jun 1 2005, 22:22
siema ! no Norek czlowieku jestes nie do przebicia ! ale czemu nikt Ci nie pomoze ? przeciez sam wszystkeigo nie zrobisz (chyba)

a pewnie jest kilka osob ktore potrafi cos wyskrobac

pomozcie Sz.P.Norkowi

twarze kosmiczne po prostu ! jak na live ! czlowieku nie zmarnuj tego talentu

pozdro
Beckham
Karol Johnn
Jun 2 2005, 10:02
Mam Cole'a tylko nie wiem jak wkleic go do posta
_DEVIL_
Jun 2 2005, 13:12
| CYTAT (norek @ 1.06.2005 - 23:40) |
Beckham
|
Norek!!!! beckham zajebist......y normalnie porazka ...możesz plis zuc bina!!!!!!!
aha i czy moglbys zrobic pozadnego Luisa Figo
No no Beckham jak prawdziwy jednym słowem zajechany
| CYTAT (Tomi84 @ 2.06.2005 - 12:45) |
Mògłby ktòrys z facemakeròw zrobić Riquleme i D'Alessandro.
Wrzuce pare fotek, jak sie nie nadaja to poszukam lepszych:

|
| CYTAT (Tomi84 @ 2.06.2005 - 12:45) |
Mògłby ktòrys z facemakeròw zrobić Riquleme i D'Alessandro.
Wrzuce pare fotek, jak sie nie nadaja to poszukam lepszych: |
Riquelme sprobuje, dalessandro moze tez ale nic nie obiecuje
Jun 2 2005, 15:22
Nie wiem czy wyjdzie ale trzymaj
http://img141.echo.cx/img141/3172/cole8rj.jpgBedzie ciezko o lepszy efekt niz poprzednie ryjki, moze wlosy mu takie zrobic, bardziej kontur twarzy zaokraglic! chodzi o COLA oczywiscie
fantomas
Jun 2 2005, 15:22
| CYTAT |
| Riquelme sprobuje, dalessandro moze tez ale nic nie obiecuje |
D'Alessandro jest super w facepacku icemana...Riquelme zreszta tez ale z checia poczekam na tego od Norka
| CYTAT (fantomas @ 2.06.2005 - 16:26) |
| CYTAT | | Riquelme sprobuje, dalessandro moze tez ale nic nie obiecuje |
D'Alessandro jest super w facepacku icemana...Riquelme zreszta tez ale z checia poczekam na tego od Norka
|
Jak możesz to podklep link do tego facepacka. Poczekam jeszcze co co Norek wymysli bo ma chłopaczyna talent - trzeba mu to przyznać
dajenda
Jun 2 2005, 16:45
Jakie wlosy podstawic dla beckhama on juz nie ma lysej glowy,chcilem te z czubem blad podstawic i jescze jakies inne blad podobne to wychodzi straszna lipa jakie wy macie do niego wlosy ?
Zwaczek
Jun 2 2005, 19:44
Przeczytałem na jakiejś stronie, że do robienia twarzy potrzebny jest program Adobe Photoshop. Czy to prawda? Jeśli tak to chciałem prosic o jakis link do niego. A moze jest jeszcze jakis inny program potrzebny? Też chciałbym prosić o linka
Z gòry thx!
| CYTAT (Zwaczek @ 2.06.2005 - 20:48) |
Przeczytałem na jakiejś stronie, że do robienia twarzy potrzebny jest program Adobe Photoshop. Czy to prawda? Jeśli tak to chciałem prosic o jakis link do niego. A moze jest jeszcze jakis inny program potrzebny? Też chciałbym prosić o linka Z gòry thx! |
kur*a nie denerwuj czlowieku...www.google.pl i se poszukaj
Jun 2 2005, 22:06
| CYTAT |
Jak możesz to podklep link do tego facepacka. Poczekam jeszcze co co Norek wymysli bo ma chłopaczyna talent - trzeba mu to przyznać
Widzę, że dzięki Norkowi ten temat się nadal kręci- "Ostatni sprawiedliwy"
Beckham Hair update
fantomas
Jun 3 2005, 08:35
Panie Norku jako ze zbliza sie wielkimi krokami puchar francji a robil Pan brata tego czlowieka to prosze o zrobienie twrazy Bonaventure Kalou http://editorial.gettyimages.com/source/se...0%7c0&p=2&tag=1foto 1 =>go to page 6 foto 2 =>go to page 5
Karol Johnn
Jun 3 2005, 09:54
Czemu Norek jest osamotniony? a gdzie rafels, t-mac to wiem ze cos tam nie moze, gdzie sa inni, pozostal tylko Norek a jak mu sie znudzi to juz calkiem bedzie lipa, chociaz tak po prawdzie to juz prawie wszystkie ryje w pesie zrobili
Ghost - Już nie produkujesz face'òw?
Zrobiłem Xabiego Alonso ale nie wiem czemu ta fryzurka taka zjebana:(  moze ktos cos poradzi jak to naprawic??
| CYTAT (Look @ 3.06.2005 - 11:52) | Ghost - Już nie produkujesz face'òw? |
niestety nie
| CYTAT (Smoti @ 3.06.2005 - 16:41) | Zrobiłem Xabiego Alonso ale nie wiem czemu ta fryzurka taka zjebana:(
 moze ktos cos poradzi jak to naprawic?? |
musisz w OEDIT zmniejszyc czolo ( znaczy zrobie bardziej plaskie bo zapewne ma wystajaca blache ) to na 100% zniweluje problem _____________ jak nie chcecie zeby mi sie znudzilo robienie mordek to rzucajcie foty bo ja juz naprawde nie mam pomyslow kogo robic....
_kamil_
Jun 3 2005, 16:30
Ja mam Norek tylko jedna prosbe: moglbys zrobic dobrego Raula? sorry ze nie daje zdjec, ale odkad mam znow internet na modem musze bardzo uwazac z czasem...
Ronaldo
tomek828
Jun 3 2005, 19:07
| CYTAT (norek @ 3.06.2005 - 19:29) | Ronaldo
|
zajebisty Ronaldo  chyba najleprzy jakiego widziałem
Beckham Hair Update v.2
_kamil_
Jun 3 2005, 19:34
| CYTAT (norek @ 3.06.2005 - 19:29) | Beckham Hair Update v.2
|
wg. pierwszy update byl lepszy
| CYTAT (_kamil_ @ 3.06.2005 - 20:38) | | CYTAT (norek @ 3.06.2005 - 19:29) | Beckham Hair Update v.2
|
wg. pierwszy update byl lepszy
|
pierwsze wloski lepiej wygladaja ale beckham to bezguscie i wlasnie ma taki fryz jak w v.2
OFFTOPIC:| Sorki za OT..Norek..Mam pytanie ..W jakim patchu można dostać, taki dodatek, aby w EDIT MODE w tle był te gwiazdy LM ..? | KONIEC OFFA.
Norek please,zròb 3 pilkarzy ,Luis Garcia , Joe Cole, Maciej Zurawski ! Jak znajde fotki to wrzuce ! POZDRO
| CYTAT (Look @ 3.06.2005 - 21:44) | <span style='font-weight:bold; font-size:10px'>OFFTOPIC:</span> <table class=offtopic><tr><td>Sorki za OT..Norek..Mam pytanie ..W jakim patchu można dostać, taki dodatek, aby w EDIT MODE w tle był te gwiazdy LM ..? </td></tr></table><span style='font-weight:bold; font-size:10px'>KONIEC OFFA. |
wolf jak dobrze kojarze a jesli nie to championsleague patch... a co do pytania ktore zapewne bys zadal to nie wiem skad je sciagnac
fantomas
Jun 4 2005, 00:53
Ronaldinho
Norek!!Zadupiste twarze tymbardziej ten Ronaldinho!!!
Kompany Beta
Witam ! NOREK ziomku z Białegostoku  zarzycirz face ronaldo czy szykujesz kolejnego zajebistego packa
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
|