Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Twarze do PES4
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Archiwum
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97
Capitan Tsubasa
QUOTE(SOLIDUS @ Jul 17 2005, 01:16:38)
user posted image

C.RONALDO jak by ktos nie wiedział
[right][snapback]30102[/snapback][/right]

Ty cwelu ten C. Ronaldo to morda Cigmana z Socceraccess nastepny idiota co kosi twarze i wystawia na forum .... Boze skad wy sie bierzecie duszek teraz ty, BANA MU Z MIEJSCA !!!!!!!
onix_the_chosen
QUOTE(SOLIDUS @ Jul 17 2005, 01:10:51)
MAM pytanie skad bierzecie ten fotki bo widze ze tam jest napis  BONGARTS  GETTY iMAGE ale nic nie moge znalezc powicie mi prosze !!??  sad.gif  sad.gif
[right][snapback]30101[/snapback][/right]

http://editorial.gettyimages.com/
SOLIDUS
Przeciez wiem chyba nie jestem tempy ale widzilem ze robiliscie wienc chcialem wam pokazac normalnego !!
onix_the_chosen
QUOTE(Capitan Tsubasa @ Jul 17 2005, 00:57:24)
Prosze cie bardzo ....
user posted image
... jak teraz ??
[right][snapback]30100[/snapback][/right]

teraz juz lepiej biggrin.gif czekamy na nastepne propozycje czeskiego Janka cool.gif
SOLIDUS
A tam na tej stronce GETTYIMAGE to treba sie ZALOGOWAC bo jak tak noramalnie wchodze to nie dziala mi nie pokazuja sie zdjecia ???????? tongue.gif sad.gif
onix_the_chosen
po lewej masz SEARCH blink.gif tam wpisujesz naprzykład: ronaldo, i wyskocza ci fotki
Monkie
szczerze to tu jest wiecej gadania a mniej sie dzieje sad.gif blink.gif
SOLIDUS
No ale wlasnie tam gdzie powinny byc zdiecja wyskakuja mi tylko białe POLA i same opisy do zdjec biggrin.gif
onix_the_chosen
dobra skonczmy ta glupia gadke, wracamy do tematu. Zapodaje fotke Helguery (RM), jak ktos zechce, moze wykonac smile.gif

user posted image
kemot
Jako ze wiekszosc zlapala o co chodzi w tym temacie to nie zamykam jeszcze - SOLIDUS konto zawieszone na 1 dzien...
tomek828
HELGUERA

user posted image

Proszę o ocenki i ewentualne podpowiedzi co zmienić smile.gif
Tomak
tomekronaldo - nos i lewe oko nie wyglądają zbyt dobrze ... Popraw te błędy i będzie bardzo dobry smile.gif
kubek12
QUOTE(Capitan Tsubasa @ Jul 17 2005, 00:32:51)
Ty cwelu ten C. Ronaldo to morda Cigmana z Socceraccess nastepny idiota co kosi twarze i wystawia na forum .... Boze skad wy sie bierzecie duszek teraz ty, BANA MU Z MIEJSCA !!!!!!!
[right][snapback]30104[/snapback][/right]

znowu plagiat ah blink.gif
Capitan Tsubasa
user posted image

Slaba fota tongue.gif
tomek828
Poprawiony HELGUERA

user posted image

Może być ?? smile.gif
Capitan Tsubasa
Moim zdaniem Helguera malo podobny ( moze dlatego ze taka dziwna mine ma na zdjeciu z ktorego robiles ), w grze hmmm... jest calkiem dobry a ten jest taki sobie. Pozatym musisz jeszcze nad nim popracowac bo nos caly czas jest przkrzywiony
onix_the_chosen
bartosz, edytuj posty mad.gif

A co do helguery to w skali szkolnej 4-/5, mysle ze da sie go jeszcze poprawic cool.gif Jak potrzebuje ktos jakies foty to pisac, postaram sie znalezc wink.gif
onix_the_chosen
bartosz nie zamieszczaj wszystkich twarzy jezeli sa one beznadziejne lub niedopracowane mad.gif Jak narazie to jeszcze Cisse przejdzie, ale reszta niepowinna sie tu znalezc. Popracuj wiecej, dopracuj twarz i dopiero udostepnij ja nam, abysmy ja ocenili dry.gif Nie widzisz ze sie robi syf, piszesz jednego posta pod drugim ..................... ehhh a tak wogole to szkoda gadac dry.gif

Del Piero wogole do bani, bmp Verona slabe i jeszcze zle dobrane kolory, bo twarz ma inny kolor, a reszta glowy tez inny blink.gif
culles
QUOTE(onix_the_chosen @ Jul 17 2005, 16:12:48)
bartosz nie zamieszczaj wszystkich twarzy jezeli sa one beznadziejne lub niedopracowane  mad.gif Jak narazie to jeszcze Cisse przejdzie, ale reszta niepowinna sie tu znalezc. Popracuj wiecej, dopracuj twarz i dopiero udostepnij ja nam, abysmy ja ocenili  dry.gif Nie widzisz ze sie robi syf, piszesz jednego posta pod drugim ..................... ehhh a tak wogole to szkoda gadac  dry.gif

Del Piero wogole do bani, bmp Verona slabe i jeszcze zle dobrane kolory, bo twarz ma inny kolor, a reszta glowy tez inny  blink.gif
[right][snapback]30145[/snapback][/right]

blink.gif hmmmm co? Że słabe? :rotfl:
bartosz05 dawaj może skriny z edit mode dla onix'a, wogòle tak będzie lepiej....
onix_the_chosen
QUOTE(culles @ Jul 17 2005, 16:20:10)
blink.gif
kyle87pl
IVAN HELGUERA

user posted image
onix_the_chosen
QUOTE(kyle87pl @ Jul 17 2005, 16:39:06)
IVAN HELGUERA

user posted image
[right][snapback]30150[/snapback][/right]

powiem ci ze spodobal mi sie ten Helguera, ladna bmp, i wyglada bardziej mesko od tomkaronaldo smile.gif Robiles z tej foty, co ja dalem ? czy z innej ? tongue.gif
Monkie
onix_the_chosen jak chcesz to poszukaj fajnej fotki Fabio Cannavaro
onix_the_chosen
mowisz, masz smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
P.S duzo znalazlem fajnych, ale z usmiechem, wiec podjerzewam ze beda zle wink.gif
kyle87pl
WALTER SAMUEL

user posted image

QUOTE(onix_the_chosen)
Robiles z tej foty, co ja dalem ? czy z innej ?

Nie pamiętam robiłem jakiś czas temu ale chyba z innej
Monkie
Onix thx za fotki. A nie wiedzialem ze Samuel jest czarny ph34r.gif tongue.gif
Capitan Tsubasa
user posted image

Co do brwi to on wlasnie takie ma...
OCENIAJCIE !!!

PS. Poco robisz z tej samej fotki co w grze ??? Wicej od kolesi z KONAMI nie wyciagniesz z tego zdiecia, a jezeli juz o wez go rozjasnij bo wyglada jak murzynek bambo
onix_the_chosen
bartosz05 nie moge znalezc foty muntariego. Znalazlem tylko jedna, ale bardzo, bardzo slaba, wiec nie daje, bo nie ma sensu. Jeszcze jedna fotka dla Raka cool.gif
user posted image
kemot
Batrosz05 10%+ , szybkim krokiem zmierzasz do bana - prosby o cokolwiek mozesz pisac jako PW ...
Capitan Tsubasa
Poprawiony...
user posted image
Ocenki mile widzidziane
onix_the_chosen
Flavio dla bartka (usun tylko napis w Adobie)
user posted image
T-Mac
ty sobie jaja z nas robisz dajesz screena 100x100 pikseli i chcesz zeby zobaczyc co do poprawy, jak dla mnie to wszystko
a to moj nonda robiony na poczatku kariery faceroba czyli koniec roku 2004
user posted image
kubek12
http://scratch27.junsofts.com/ Solidus czy to nie z tad ta twarz ?
Czaja
QUOTE(bartosz05 @ Jul 17 2005, 17:23:45)
onix prosił bym o fote Flawio Conceicao.I jeszcze jeżeli ktoś się podejmi wyzwania proszę o zrobienie tego oto pana z tej fotkiuser posted imageDavid Berkamp jeżeli ktoś nie wie.
[right][snapback]30170[/snapback][/right]

Berkamp byl jush robiony i bardzo ładny nic nie trzeba poprawiac wiec po co jeszcze raz będziesz robił !!
Dj_Dario
Ja pierdykam niech ktoś zbanuje tego BARTOSHA 05 nawala sobie postòw jak cholera( 100 dziennie smile.gif ), nawet po prośbie poprzednikòw o nie wrzucaniu kiepskich twarzy i tak to robi, albo niech kolo się uspokoi z tymi postami, albo juz nie wiem co..... troche WYKR
kemot
bartosz05 tydzien zawieszenia
onix_the_chosen
QUOTE(T-Mac @ Jul 17 2005, 19:19:34)
ty sobie jaja z nas robisz dajesz screena 100x100 pikseli

Moze on chcial avatarka biggrin.gif Tak myslalem ze skonczy sie zawiechą, ale tak to jest jak sie pisze zeby nie wrzucac byle jakich twarzy. T-mac, ja pamietam tego Nonde cool.gif
P.S Pozwolcie ze zapytam: szykuje ktos jakiegos wyczesanego facepacka ? smile.gif

kubek12
user posted image

tongue.gif Moze oczy nie takie ale daje do oceny biggrin.gif
jano
Oto moja pierwsza twarz !! pracowalem z oeditem i nie moglem poprawic noska i oczka ! ! user posted image Wlosy kolegi z soccer gaming (nie pamietam kogo) Prosze o ocenki wink.gif pamietajcie to moja pierwsza twarz !! wink.gif Ocenki :
Tomak
Wygląda tak, jakby ktoś go ostro pobił ... Jeszcze z tym okiem to massakra ...
Spròbuj poprawić ... smile.gif
lualua
QUOTE(jano @ Jul 18 2005, 10:58:01)
Oto moja pierwsza twarz !! pracowalem z oeditem i nie moglem poprawic noska i oczka ! ! user posted image Wlosy kolegi z soccer gaming (nie pamietam kogo) Prosze o ocenki  wink.gif  pamietajcie to moja pierwsza twarz !!  wink.gif  Ocenki :
[right][snapback]30206[/snapback][/right]

jeeezu, przecież wogòle niepodobny
Rafal.avia
QUOTE(lualua @ Jul 18 2005, 11:36:38)
jeeezu, przecież wogòle niepodobny
[right][snapback]30212[/snapback][/right]

Nie no nawet jaj nieròb typie co ty tu pokazujesz zròb cos podebnego a nie zasmiecasz temat ban powinien byc
Czaja
QUOTE(jano @ Jul 18 2005, 10:58:01)
Oto moja pierwsza twarz !! pracowalem z oeditem i nie moglem poprawic noska i oczka ! ! user posted image Wlosy kolegi z soccer gaming (nie pamietam kogo) Prosze o ocenki  wink.gif  pamietajcie to moja pierwsza twarz !!  wink.gif  Ocenki :
[right][snapback]30206[/snapback][/right]

Hmm szczerze to tragicznie wyszła ta twraz no ale to w końcu twoja 1 twarz biggrin.gif
alex10
user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted imageuser posted image
[URL=http://www.imageshack.us]
Tomak
Ile jeszcze razy będziesz pokazywał ciągle te same facjaty ??
Capitan Tsubasa
QUOTE(alex10 @ Jul 18 2005, 18:50:14)
[right][snapback]30244[/snapback][/right]

Lucio- calkiem podobny ale byl robiony i to duzo lepszy
Robinho- zero podobienstwa, kolor twarzy zabardzo rozni sie od reszty ciala
Camiasso-jakis wygladzony, ktos zrobil lepszego chyba kemocik( ? )
Dyer- widac przejscie kolorw, usta zwalone wogule b. slaby
Sylvinho- dziwna czacha i widac ze z boku trekstura twarzy nachodzi na wlosy
Kuranyi- byl robiony 1000 rzzy lepszy a twoj jest najgorszy jakiego widzialem
Ferdinand- za zielony
Pancaro-to jedyna dobra twarz ( razem z Lucio )
Carlos-kolor kory za bardzi rozni sie od glacy

Ogolnie twarze marne jak na tyle czasu praktyki unsure.gif postaraj sie bardziej
spawn
Cristiano to terminator !!!!!!!!!! czy jak ??????????

jaka beka zajebista twarzyczka
Johnes
Cze!
Czy mògłby ktoś wykonać twarz nowego nabytku Legii - Marcina Klatta. Oto fotki (jeśli są złe postaram się znaleźć inne):
http://kujawiak-hydrobudowa.q4.pl/media/1/bib-1/klatt.jpg
http://www.q4.pl/c/a/a940ecffb8d307ed216dc79d6499420c.jpg
http://www.90minut.pl/pix/players/klatt_marcin.jpg
Z gòry thx!
Pozdro.
Karol Johnn
QUOTE(alex10 @ Jul 18 2005, 20:50:14)
[right][snapback]30244[/snapback][/right]

Tak ci powiem ze:
Kuranyi - calkiem ciekawy
Carlos - jak popracujesz nad wlosami a wlasciwie nad i ch brakiem bedzie looz
Dyer - dobry tylko pewnie 3 tys osob go robilo ( a kogo nie robili - nie wazne)
Robinho - Tragedia
Silvinho - bardzo dobry, tylko popraw mu te jajko na glowie
Pancaro - tez calkiem calkiem
Cambiasso - o kant ch... rozbic
Ferdinand - wszystko byloby dobrze gdyby nie ten zzielonialy ryj
LuCIo - tez ciekawy 8/10
no to na tyle
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.