Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Twarze do PES4
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Archiwum
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97
Rumi
Cytat
Rumi troche wyruzomialosci biggrin.gif  wiem ze majdan wyglada smiesznie ale to moje pierwsze prace ...... nastepne beda lep[sze   :twisted:

Napisałem przeciarz że szacunek za prace włożoną w Wisełke
Raffels
A oto twarze do packa Neovico:[img]
culles
oj Raffels, Raffels, czy nie prościej było zrobić tak:
http://www.soccergaming.tv/showthread.php?...threadid=115409

Teraz wszyscy będą mogli obserwować pracę NEOVICO
Jimbo
Norek - Frankowski ci całkiem niezły wyszedł, ale z Żurawskiego to już polałem wink.gif
Jimbo
Zrobiłem Franka w edytorze:
http://www.fifaserwis.com/board/showthread...4988#post184988
T-Mac
no no widze ze cos probojecie smile.gif

norek mala rada smile.gif aby twarz byla prawie ze idealna trza narpierw w grze znalesc podobna do tej co chcemy wstawic

acha widze ze macie ten sam problem co ja na poczatku siwe rozstepy na mordzie oczywiscie na bmp nie na sobie tongue.gif

ps. moze niedlugo bedziemy robic takie mordy jak ten
Neovico tongue.gif
norek

poprawilem dudka.....mysle ze wyglada lepiej
Jimbo
Po co robić Dudka, skoro w grze jest całkiem nieźle zrobiony ??
kemot
To po kiego robiles Morientesa jak jest w grze? Kurwa chlopak cos robi i od razu deska w plecy... Norek czekamy na wiecej Dudek bardzo ladny...
T-Mac
Cytat

poprawilem dudka.....mysle ze wyglada lepiej

Norek sproboj dac plaster na nos smile.gif

dobra robota

ps. wrzuc bmp albo bina
Jimbo
Cytat
To po kiego robiles Morientesa jak jest w grze? Kurwa chlopak cos robi i od razu deska w plecy... Norek czekamy na wiecej Dudek bardzo ladny...

Zrobiłem Morientesa, bo w grze jest beznadziejny, wogòle nie podobny. A Dudek jest całkiem dobrze zrobiony, dlatego się dziwię. Rozumiesz już ?
kemot
Nie rozumiem, w grze jest 3x lepszy niz twoj edit, i w 99% przypadkow tekstura(nawet marna) jest lepsza niz reczne edytowanie, wiec lepiej popraw teksture z gry aby byla super niz bawimy sie w edytowanie ktore kazdy moze sobie zrobic po swojemu

PS: Nie chce sie klocic...
norek

trzeba podmienic pod w14 wtedy wyglada najlepiej...pozdro
Jimbo
Cytat
Nie rozumiem, w grze jest 3x lepszy niz twoj edit, i w 99% przypadkow tekstura(nawet marna) jest lepsza niz reczne edytowanie, wiec lepiej popraw teksture z gry aby byla super niz bawimy sie w edytowanie ktore kazdy moze sobie zrobic po swojemu

PS: Nie chce sie klocic...

W grze jest 3 razy lepszy smile.gif) Jest tak 3 razy lepszy, jak Lampard biega w czerwonych butach i nikt nie gra w F50 Black/White ? Z tobą to już mi się nie chce gadać, boś głupi.
Raffels
Zgadzam się z Kemotem.Twarz Morientesa w grze jest 100x lepsza od twojej(gdyby nie było podpisu nie wiedziałbym nawt, że to Morientes0.Neovico wypuścił właśnie dzisiaj fajowy facepack.Polecam!!!!!!!!
Rumi
Cytat
Zgadzam się z Kemotem.Twarz Morientesa w grze jest 100x lepsza od twojej(gdyby nie było podpisu nie wiedziałbym nawt, że to Morientes0.Neovico wypuścił właśnie dzisiaj fajowy facepack.Polecam!!!!!!!!

Wiem troszke leniwym ale zapytam czy można dokładny namiar??
Raffels
Proszę bardzo - dla wszystkich leniwych:http://www.socceraccess.net/Download_Info/2746.php
kemot
Jimbo jest takie cos jak szacunek, czy ja cie obrazilem? Jak nie masz ochoty na kulture na tym forum moge cie amputowac w 10 minut chojraku...

Norek a miniaturke tez masz? tongue.gif
Rumi
ok ściągłem fenks Raffels a jeszcze jak to mam "załadować", ostatni raz bawiłem sie tym w pes3 ale tam to jakoś łatwiej szło, a do patcha na Wisełke do pes4 dobry Wiślak zrobił wersje instalacyjną i poszło raz dwa

Jak sie wygłupiłem bo było na początku tematu tłumaczone bodz osobny temat to z gòry sorki ale jak już pisałem leniwym strasznie zwłaszcza od święta

Pozdro
T-Mac
Jimbo pierwsze ostrzezenie jeszcze jedno i ban
Raffels
OK Rumi, Święta wszystkich rozleniwjają - nawt mnie biggrin.gif biggrin.gif. Najpierw afs explorerem otwierasz plik 0_tex.afs(w katalogu DATA). Następnie podmieniasz pliki z facepacka i już.Po kłopocie!!!!!!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
T-Mac
Mariusz Lewandowski

pozniej dam bmp
Rumi
Cytat
OK Rumi, Święta wszystkich rozleniwjają - nawt mnie biggrin.gif  :D. Najpierw afs explorerem otwierasz plik 0_tex.afs(w katalogu DATA). Następnie podmieniasz pliki z facepacka i już.Po kłopocie!!!!!!!!  :D  :D  :D  :D

Pròbowałem tak ale pisze przy zapisie że za mało miejsca w pliku czy coś takiego

pyta sie jeszcze w jakim innym pliku zapisać i jak daje jeszcze raz na ten sam to że sie nie powiodła operacja to jak mam zapisać w tym samym pliku gdzie indziej a potem podmienić większy za mniejszy :?: :?:
T-Mac
nie wrzucaj afs'em najlepiej Graphic Studio

to kolejna facjata jak to mowi kolega kemot smile.gif

oceniajcie smile.gif (tylko kurwa nie marudzic tongue.gif )
kemot
Jak to mowi kolega kemot biggrin.gif Zajebista, dodac zarost (bo sie cham rzadko goli tongue.gif ) i mamy Tomaszka w grze

PS: Czekam na bmp zuchu biggrin.gif
Jimbo
T-mac kto to jest ?
gutted
tomasz klos wedlug mnie;), witam ziomki .
widze timak, ze sie nie opierdalasz, ja tu w oce siedze i sie bawie a ty dzialasz smile.gif
T-Mac
eheh cos tam robie smile.gif

jak wniose pare poprawek dam bmp
culles
nooo, widzę postępy, nie to co mòj Smolarek robiony z czarnobiałej bmp jak w tutorialu. Jeślimmożecie podajcie ròżnice w tworzeniu twarzy między tym tutorialem T-Mac'a a nowym PES4, albo zròbcie jakiś tutorial.
kemot
Hehe, kto to jest, chyba Maradona biggrin.gif Gutted wrocil jest dobrze, a ty Tmc dawaj bmp albo strzelam smile.gif
norek

hmmm oceniajcie....kto wie kto to jest?:>
jesli sie spodoba to bmp wrzuce pozniej:)
michau000
jak Wy to robicie...
ja chyba dam sobie spokòj z tym robieniem twarzy bo tylko nerwy trace sad.gif

oto co mi wyszło ostatnio, zgadnijcie kto to mial byc
innych nawet nie pokazuje :oops:

culles
ODPOWIADAM: Gorawski
michau000
zle. hajto laugh.gif
culles
Jak Hajto jest blondynem....
culles
Jak Hajto jest blondynem....
michau000
bondyn? polemizowałbym, ale nie o kolor włosòw chodzi. mogłby być nawet rudy, gdyby był podobny i tak dałoby się go rozpoznać...
T-Mac
Norek twoj tez Hajto smile.gif wiem bo niedawno probowalem go robic ale ciezko nie ma tak dobrej bmp do podmiany ;/
Rumi
Te śmieszne też fajne Wklejcie Majdana to była fota ale usuneli sad.gif sad.gif sad.gif

:!: :!: :!: WKLEJCIE MAJDANA :!: :!: :!:
norek
sory ze pytma ale bedzie robiony jakis patch polski do pes4...z polska liga itp...jesli tak to ja chetny jestem do robienia mordek biggrin.gif
T-Mac
jak bedziemy robic lige polska to oczywiscie gwiazdy beda miec porobione twarze wiec dzialaj smile.gif co lepsza sie wykorzysta
Szeryf
Czemu wcześniej nie zajrzałem tutaj. Bardzo fajne mordencje a przez oglądanie niektòrych dostałem kolki. Ogłaszam konkurs na najbardziej wykręconego papuasa, szczegòlnie mile widziani początkujący w tej dziedzinie. Nagròd brak ale śmiechu powinno być co nie miara.
T-Mac
moze zrob cos sam pan
T-Mac
patch z liga polska powstanie ( tylko nie wiem kiedy) i zostanie zrobiony przez IssOnline
ppatrykk
elo wszystkim mam pytanko , a mianowicie:czy moglibyscie napisac tutaj na forum jakis tutorial jak wy robicie swoje twarze??z gory dzieki smile.gif
lukasz0
witam
ma prosbe
zrobil by ktos mordke IBRAHIMOVIC'a
Mayor
Raffels na przyszłość nie dawaj bezpośrednich linkòw do załącznikòw z soccergaming bo server je automatycznie usuwa jak wykryje że są hotlinkowane (klikane z innych for jak to na przykład) i wtedy tracą wszyscy bo pod obrazek wstawia tylko text ("everytime you hotlink god kills monkey")
dawaj linki do wątku jak coś
GHOST
zròbcie twarze Szymkowiaka Cantoro Mili i Koszulki polskich klubòw please
michau000
specjalnie dla szeryfa:

:roll:
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.