Belletti
[img]http://img226.echo.cx/img226/3815/belletti9ep.jpg[/img]
chazzzz
May 8 2005, 10:27
Tan Dudek jakiś taki nie najlepszy... :? chyba ma za bardzo wypukłe usta....:/
Capitan Tsubasa
May 8 2005, 11:20
Belletti nie zly tylko cos brwi mu nie widac i jakies dziwne usta ma
prosze was o jedo, wytłumaczcie mi jak importować tważ przez Graphic Studio. tylko krok po kroku bo jak narazie widziałem tylko tutoriale jak je robić w photoshopie a to umiem. nie wiem jak je wcisnąć do gry. prosze pomocy
Kuszczak 8)
dzenda_dzenda
May 8 2005, 16:58
Stolik jeśli umiesz ZROBI
Capitan Tsubasa
May 8 2005, 20:23
Zarzuccie jakies fajne fotki bo bym sobie zrobil jakas mordke
Radzio Avia
May 8 2005, 20:31
[img]http://img92.echo.cx/img92/869/dasdasdasd0qc.jpg[/img]
Zròb V.Love
jeszcze neta mam wiec moge pogonic
Radzio Avia : Vagner Love byl robiony przezemnie i przez Norka
wygladal perfekcyjnie wiec nie wiem po co sugerujesz komus zeby go zrobil
chyba tylko zeby dojebywac sobie do licznika ( mnie i tak nie przegonisz

)
[img]http://img17.echo.cx/img17/9779/lar5wn.jpg[/img]
baski18
May 8 2005, 20:53
Mi to wyglada na "czarnego" Larssona
fantomas
May 8 2005, 21:50
ej! niech ktoś spròbòje Mascherano ...Totalpruda dał super foty
ppatrykk
May 8 2005, 22:03
[img]http://img75.echo.cx/img75/3416/divaio3tu.jpg[/img]
jak ktos bedzie chcial to dam BINa
onix_the_chosen
May 8 2005, 22:04
| QUOTE |
[img]http://img75.echo.cx/img75/3416/divaio3tu.jpg[/img]
jak ktos bedzie chcial to dam BINa  |
Extra, brawo i wogole, mozesz dac bina :wink:
kemocik
May 8 2005, 22:13
ppatryk- Nie wiem, czy wrzucasz stare screeny, ale już robiłeś Di Vaio i był prawie identyczny. A co do samej twarzy to w gòrnej części widać przejście koloròw

I jeszcze prawa część nosa taka w dòł opuszczona, ale to już oedit.
Mortin
May 11 2005, 18:26
a jak sie robi twarze na specjalnej palecie?? bo na wideo tutorialu nie zostalo to ujete
Mortin
May 14 2005, 13:32
czy moglby mi ktos powiedziec jak sie robi twarze na specjalnej palecie??
lol why oni maja sigi :?: :twisted:
dajenda
May 14 2005, 16:09
Czy ta specjalna paleta na ktorej sie robi jakas twarz ma znaczenie tylko jesli chodzi o kolor twarzy czy tez ta twarz wtedy bedzie bardziej podobna do tej ze zdjecia .Bo ktos kiedys pisal ze jest znaczenie za jaka twarz podstawia sie ta nowa , ze na jednej wyjdzie bardziej podobna a na drugiej juz tak podobna nie bedzie?
Jest gdzies opisane jak na tych specjalnych paletach robic twarzyczki ,moze moglby ktos to opisac??
_DEVIL_
May 14 2005, 18:27
czesc !!!!!!!!!!!
prose juz od dawna czy moze ktos zazucic binem twarzy Gudnjohnsona !!!!!moze kemocik byc dal bina z tymi pierwszymi wlosami!!!!!!!!!!!!!
a i prosze nie ktos zrobi twarz Figo z jakimis wlosami fajnymi (na zelu )
pancer
May 14 2005, 18:29
jest mały problem, otòż jak chce wgrać twarz do PESa i ustawić ją w Option File Editor to jak go włączam to w tej zakładce Physical Settings nie pojawia mi się okienko z aktualną twarzą. nie wiem czemu. miałem przeinstalowanego windowsa i przed tą operacją wszystko było w porząsiu, a tu taki klops, nie wiem jakim cudem tak się stało. wie ktoś jak to okienko przywròcić :?:
EDIT: sorry za offtopic :wink:
settigs i tam masz tylko jedna opcje do wybrania wiec ja wybierasz i wskazujesz 0_text z folderu PES4/dat
onix_the_chosen
May 14 2005, 18:35
| QUOTE |
Myślę, że Final Version (samej twarzy), bo o włosy chyba muszę kogoś poprosić. Zarzucam dwie wersje
  |
Dla mnie ta druga wersja z wlosami Duffa jest extra, to bylo by na tyle, dobra robota, najlepszy Gudjohnsen :wink:
| QUOTE |
| QUOTE | Myślę, że Final Version (samej twarzy), bo o włosy chyba muszę kogoś poprosić. Zarzucam dwie wersje
  |
Dla mnie ta druga wersja z wlosami Duffa jest extra, to bylo by na tyle, dobra robota, najlepszy Gudjohnsen :wink: |
IMHO lepiej by ta twarz wyglądała bez zębòw na wierzchu
Mani3k
May 14 2005, 23:19
Znowu mam małe pytanko...
Wiadomo, że grajac on line lub na sieci option file się nie wgrywa i trzeba utworzyć plik para_we8.bin...
I właśnie po zrobieniu gotowego save'a z twarzami itd. robię w programie Edit Option File plik para_we8.bin (Create para_we8), następnie gdy wrzucę go do 0_text (AFS Explorer'em - powiekszam rozmiar dla tego pliku) gra mi się nie chce włączyć :-/
Gdzie robię błąd? Może mi ktoś podpowiedzieć jakim progsem najlepiej zaimportować ten plik :?:
PS.Wiem, że tekst nie jest w całości związany z tym tematem czyli TWARZE, dlatego proszę o wyrozumiałość administratoròw
Narazie :wink:
pancer
May 15 2005, 13:13
moja opinia o gudim co to powyżej ktoś go wreszcie zrobił :twisted: moim zdaniem twarz może być, ale włosy to nie muszą być przecież special hairstyle, jak dla mnie to lepiej by wyglądał z jakimiś włosami przygotowanymi przez panòw z KONAMI ( god bless KONAMI ) :wink:
EDIT: tylko daj wreszcie bina :!: :twisted: :wink: 8)
[quote]jak dla mnie to lepiej by wyglądał z jakimiś włosami przygotowanymi przez panòw z KONAMI ( god bless KONAMI ) :[/quote]
Obie wersje są z włosami "panòw" z KONAMI ;D
1 wersja z włosami Jespera Gronkjaera
2 wersja z włosami Damiena Duffa :wink:
pancer
May 15 2005, 13:35
aha, to w takim razie sorki za gafę :roll: chodziło mi w każdym razie o te zwykłe fryzurki. przeglądnąłem właśnie OFE i wylookałem włosy nr 90, jak dla mnie są najlepsze dla gudiego :wink:
kemocik
May 15 2005, 14:42
Na szczęście zostawiłem na dysku początkową bmp (jeszcze w RGB) i dałem go na zwykłej palecie, dzięki czemu mogłem dać mu zwykłą fryzurkę
Sami zobaczcie
onix_the_chosen
May 15 2005, 16:15
[quote]Na szczęście zostawiłem na dysku początkową bmp (jeszcze w RGB) i dałem go na zwykłej palecie, dzięki czemu mogłem dać mu zwykłą fryzurkę
Sami zobaczcie

[/quote]
Moim zdaniem najlepiej wygladal z wlosami Duffa ;D
kemocik
May 15 2005, 16:19
Timak dał dobre fotki to z nich jeszcze Kuszczaka zrobiłem.
pancer
May 15 2005, 16:50
kemocik ten gudjohnsen jak dla mnie jest najlepszy. daj bina plizzz. a ten z włosami duffa to jak małpa wyglądał, przecież te włosy nie są za grosz podobne do tych jakie ma gudi :?
dajenda
May 15 2005, 17:19
Czesc
Jak sie sciera te napisy ze zdjec z pilkarzami np. z tej stronki www.gettysimage.com ?
Bo nie wiem jak to zrobic a mam pare dobrych zdjec ale te napisy przeszkadzaja
miałem chwile czasu wolnego i 2 mordki zrobiłem po długiej przerwie
chyba jeszcze nie wyszłem z wprawy :wink:
[b]
BINY DAM P?NIEJ
| QUOTE |
Timak dał dobre fotki to z nich jeszcze Kuszczaka zrobiłem.
 |
no bravo ladna japa
| QUOTE |
Czesc
Jak sie sciera te napisy ze zdjec z pilkarzami np. z tej stronki www.gettysimage.com ?
Bo nie wiem jak to zrobic a mam pare dobrych zdjec ale te napisy przeszkadzaja |
musisz być zaawansowym grafikiem :wink: i umieć posługiwać sie takimi narzędziami jak stempel lub pedzel korygujący
kemocik
May 15 2005, 20:00
gudjohnsen fajny
ghost fajne mordki ytylko dla czarnucha oko popraw
dajenda
May 16 2005, 19:22
moglby ktos wrzucic bina albo bmp twarz numer: r024 bo ja zastapilem lipna a ta wogole wywalilem jesli macie spatchowanego PES4 polskim patchem to powinna byc ta o jaka mi chodzi
z gory dzieki
pancer
May 16 2005, 19:58
no nareszcie ktoś wrzucił tego gudjohnsena ;D szacuken ziomuś 8) a teraz bym poprosił o face'a Tiago i Parkera, tyle że coś zdjęć na necie nie mogę znaleźć. macie jakieś stronki dobre gdzie można poszukać?[/img]
Rychał
May 17 2005, 12:31
Mam pytanie dlaczego tak sie dzieje po zrobienu twarzy według tutoriala
Norka? Wszystko zrobiłem jak trzeba ;(
http://img158.echo.cx/my.php?image=beztytuu2iq.png.Prosze o POMOC!.[
Mortin
May 17 2005, 19:21
Twarze faine, ale ten Guti to cieniasek!!! :cry:
pancer
May 18 2005, 16:06
coś widzę że temat utknął i coraz mniej twarzy zapodajecie :shock: co się z wami ludzie dzieje :?: :!: przecież tylu graczy jest jeszcze do zrobienia 8) macie jakieś pomysły jak tchnąć w ten temat troszkę życia?
kemocik
May 18 2005, 16:33
wiem jak możecie pomòc:
Zarzucajcie linki do DOBRYCH :!: zdjęć piłkarzy, ktòrych mieć chcecie
Dobre - z przodu, najlepiej jednolite światło padające na twarz no i bardzo dobrze by było dość duże
Ładna jakość też mile widziana - najlepiej jpg (gif odpada)
_kamil_
May 18 2005, 17:14
wy jestescie bardziej wprawieni w szukaniu zdjec, wiec nie widze powodu do takiego zastoju. pewnie brakuje wam juz checi lub motywacji. A jesli brakuje wam pomyslow to robcie gosci z Primiera Division
Pisklak
May 18 2005, 17:18
kemocik
May 18 2005, 19:29
kamil - mnie od poczatku meczylo szukanie fotek
spoko facepack kemocik
culles
May 18 2005, 19:57
Przepraszam, że nie daję zdjęcia, ale czy mogę liczyć na OKOCH
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.