Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Twarze do PES4
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Archiwum
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97
Mani3k
Belletti
[img]http://img226.echo.cx/img226/3815/belletti9ep.jpg[/img]
chazzzz
Tan Dudek jakiś taki nie najlepszy... :? chyba ma za bardzo wypukłe usta....:/
Capitan Tsubasa
Belletti nie zly tylko cos brwi mu nie widac i jakies dziwne usta ma tongue.gif
Stolik
prosze was o jedo, wytłumaczcie mi jak importować tważ przez Graphic Studio. tylko krok po kroku bo jak narazie widziałem tylko tutoriale jak je robić w photoshopie a to umiem. nie wiem jak je wcisnąć do gry. prosze pomocy
Diablo
Kuszczak 8)

user posted image
dzenda_dzenda
Stolik jeśli umiesz ZROBI
Capitan Tsubasa
Zarzuccie jakies fajne fotki bo bym sobie zrobil jakas mordke smile.gif
Radzio Avia
[img]http://img92.echo.cx/img92/869/dasdasdasd0qc.jpg[/img]
Zròb V.Love laugh.gif laugh.gif
T-Mac
jeszcze neta mam wiec moge pogonic
Radzio Avia : Vagner Love byl robiony przezemnie i przez Norka
wygladal perfekcyjnie wiec nie wiem po co sugerujesz komus zeby go zrobil
chyba tylko zeby dojebywac sobie do licznika ( mnie i tak nie przegonisz tongue.gif )
Diablo
[img]http://img17.echo.cx/img17/9779/lar5wn.jpg[/img]
baski18
Mi to wyglada na "czarnego" Larssona smile.gif
fantomas
ej! niech ktoś spròbòje Mascherano ...Totalpruda dał super foty
ppatrykk
[img]http://img75.echo.cx/img75/3416/divaio3tu.jpg[/img]
jak ktos bedzie chcial to dam BINa smile.gif
onix_the_chosen
[img]http://img75.echo.cx/img75/3416/divaio3tu.jpg[/img]
jak ktos bedzie chcial to dam BINa smile.gif

Extra, brawo i wogole, mozesz dac bina :wink:
kemocik
ppatryk- Nie wiem, czy wrzucasz stare screeny, ale już robiłeś Di Vaio i był prawie identyczny. A co do samej twarzy to w gòrnej części widać przejście koloròw smile.gif I jeszcze prawa część nosa taka w dòł opuszczona, ale to już oedit.
Mortin
a jak sie robi twarze na specjalnej palecie?? bo na wideo tutorialu nie zostalo to ujete
Mortin
czy moglby mi ktos powiedziec jak sie robi twarze na specjalnej palecie??
Draki
lol why oni maja sigi :?: :twisted:
dajenda
Czy ta specjalna paleta na ktorej sie robi jakas twarz ma znaczenie tylko jesli chodzi o kolor twarzy czy tez ta twarz wtedy bedzie bardziej podobna do tej ze zdjecia .Bo ktos kiedys pisal ze jest znaczenie za jaka twarz podstawia sie ta nowa , ze na jednej wyjdzie bardziej podobna a na drugiej juz tak podobna nie bedzie?
Jest gdzies opisane jak na tych specjalnych paletach robic twarzyczki ,moze moglby ktos to opisac??
_DEVIL_
czesc !!!!!!!!!!!
prose juz od dawna czy moze ktos zazucic binem twarzy Gudnjohnsona !!!!!moze kemocik byc dal bina z tymi pierwszymi wlosami!!!!!!!!!!!!!
a i prosze nie ktos zrobi twarz Figo z jakimis wlosami fajnymi (na zelu )
pancer
jest mały problem, otòż jak chce wgrać twarz do PESa i ustawić ją w Option File Editor to jak go włączam to w tej zakładce Physical Settings nie pojawia mi się okienko z aktualną twarzą. nie wiem czemu. miałem przeinstalowanego windowsa i przed tą operacją wszystko było w porząsiu, a tu taki klops, nie wiem jakim cudem tak się stało. wie ktoś jak to okienko przywròcić :?:

EDIT: sorry za offtopic :wink:
T-Mac
settigs i tam masz tylko jedna opcje do wybrania wiec ja wybierasz i wskazujesz 0_text z folderu PES4/dat
onix_the_chosen
Myślę, że Final Version (samej twarzy), bo o włosy chyba muszę kogoś poprosić. Zarzucam dwie wersje   smile.gif  
user posted imageuser posted image

Dla mnie ta druga wersja z wlosami Duffa jest extra, to bylo by na tyle, dobra robota, najlepszy Gudjohnsen :wink:
Exo3
Myślę, że Final Version (samej twarzy), bo o włosy chyba muszę kogoś poprosić. Zarzucam dwie wersje   smile.gif  
user posted imageuser posted image

Dla mnie ta druga wersja z wlosami Duffa jest extra, to bylo by na tyle, dobra robota, najlepszy Gudjohnsen :wink:

IMHO lepiej by ta twarz wyglądała bez zębòw na wierzchu smile.gif
Mani3k
Znowu mam małe pytanko...
Wiadomo, że grajac on line lub na sieci option file się nie wgrywa i trzeba utworzyć plik para_we8.bin...
I właśnie po zrobieniu gotowego save'a z twarzami itd. robię w programie Edit Option File plik para_we8.bin (Create para_we8), następnie gdy wrzucę go do 0_text (AFS Explorer'em - powiekszam rozmiar dla tego pliku) gra mi się nie chce włączyć :-/
Gdzie robię błąd? Może mi ktoś podpowiedzieć jakim progsem najlepiej zaimportować ten plik :?:
PS.Wiem, że tekst nie jest w całości związany z tym tematem czyli TWARZE, dlatego proszę o wyrozumiałość administratoròw smile.gif
Narazie :wink:
pancer
moja opinia o gudim co to powyżej ktoś go wreszcie zrobił :twisted: moim zdaniem twarz może być, ale włosy to nie muszą być przecież special hairstyle, jak dla mnie to lepiej by wyglądał z jakimiś włosami przygotowanymi przez panòw z KONAMI ( god bless KONAMI ) :wink:

EDIT: tylko daj wreszcie bina :!: :twisted: :wink: 8)
GHOST
[quote]jak dla mnie to lepiej by wyglądał z jakimiś włosami przygotowanymi przez panòw z KONAMI ( god bless KONAMI ) :[/quote]

Obie wersje są z włosami "panòw" z KONAMI ;D
1 wersja z włosami Jespera Gronkjaera
2 wersja z włosami Damiena Duffa :wink:
pancer
aha, to w takim razie sorki za gafę :roll: chodziło mi w każdym razie o te zwykłe fryzurki. przeglądnąłem właśnie OFE i wylookałem włosy nr 90, jak dla mnie są najlepsze dla gudiego :wink:
kemocik
Na szczęście zostawiłem na dysku początkową bmp (jeszcze w RGB) i dałem go na zwykłej palecie, dzięki czemu mogłem dać mu zwykłą fryzurkę smile.gif
Sami zobaczcie laugh.gif
user posted image
onix_the_chosen
[quote]Na szczęście zostawiłem na dysku początkową bmp (jeszcze w RGB) i dałem go na zwykłej palecie, dzięki czemu mogłem dać mu zwykłą fryzurkę smile.gif
Sami zobaczcie laugh.gif
user posted image[/quote]

Moim zdaniem najlepiej wygladal z wlosami Duffa ;D
kemocik
Timak dał dobre fotki to z nich jeszcze Kuszczaka zrobiłem.
user posted image
pancer
kemocik ten gudjohnsen jak dla mnie jest najlepszy. daj bina plizzz. a ten z włosami duffa to jak małpa wyglądał, przecież te włosy nie są za grosz podobne do tych jakie ma gudi :?
dajenda
Czesc
Jak sie sciera te napisy ze zdjec z pilkarzami np. z tej stronki www.gettysimage.com ?
Bo nie wiem jak to zrobic a mam pare dobrych zdjec ale te napisy przeszkadzaja
GHOST
miałem chwile czasu wolnego i 2 mordki zrobiłem po długiej przerwie smile.gif
chyba jeszcze nie wyszłem z wprawy :wink:
user posted image
user posted image

[b]BINY DAM P?NIEJ
T-Mac
Timak dał dobre fotki to z nich jeszcze Kuszczaka zrobiłem.
user posted image

no bravo ladna japa smile.gif
GHOST
Czesc
Jak sie sciera te napisy ze zdjec z pilkarzami np. z tej stronki www.gettysimage.com ?
Bo nie wiem jak to zrobic a mam pare dobrych zdjec ale te napisy przeszkadzaja

musisz być zaawansowym grafikiem :wink: i umieć posługiwać sie takimi narzędziami jak stempel lub pedzel korygujący smile.gif
kemocik
A CO ?? ;D

user posted image

DOWNLOAD
Alternatywne źròdło
norek
gudjohnsen fajny smile.gif
ghost fajne mordki ytylko dla czarnucha oko popraw tongue.gif
dajenda
moglby ktos wrzucic bina albo bmp twarz numer: r024 bo ja zastapilem lipna a ta wogole wywalilem jesli macie spatchowanego PES4 polskim patchem to powinna byc ta o jaka mi chodzi
z gory dzieki
pancer
no nareszcie ktoś wrzucił tego gudjohnsena ;D szacuken ziomuś 8) a teraz bym poprosił o face'a Tiago i Parkera, tyle że coś zdjęć na necie nie mogę znaleźć. macie jakieś stronki dobre gdzie można poszukać?[/img]
Rychał
Mam pytanie dlaczego tak sie dzieje po zrobienu twarzy według tutoriala
Norka? Wszystko zrobiłem jak trzeba ;(http://img158.echo.cx/my.php?image=beztytuu2iq.png.Prosze o POMOC!.[
Mortin
user posted image
P!R0
A CO ??  ;D

user posted image

DOWNLOAD
Alternatywne źròdło

Twarze faine, ale ten Guti to cieniasek!!! :cry:
pancer
coś widzę że temat utknął i coraz mniej twarzy zapodajecie :shock: co się z wami ludzie dzieje :?: :!: przecież tylu graczy jest jeszcze do zrobienia 8) macie jakieś pomysły jak tchnąć w ten temat troszkę życia?
kemocik
wiem jak możecie pomòc:
Zarzucajcie linki do DOBRYCH :!: zdjęć piłkarzy, ktòrych mieć chcecie smile.gif
Dobre - z przodu, najlepiej jednolite światło padające na twarz no i bardzo dobrze by było dość duże laugh.gif
Ładna jakość też mile widziana - najlepiej jpg (gif odpada)
_kamil_
wy jestescie bardziej wprawieni w szukaniu zdjec, wiec nie widze powodu do takiego zastoju. pewnie brakuje wam juz checi lub motywacji. A jesli brakuje wam pomyslow to robcie gosci z Primiera Division
Pisklak
moze to antyreklama :wink:
ale polecam wszystkim takze super twarze w wykonaniu CIGMANA
z http://www.soccergaming.tv/showthread.php?...60&page=1&pp=15
laugh.gif
np. - Jorge_Costa
http://rapidshare.de/files/1829824/Jorge_C...Cigman.rar.html
kemocik
kamil - mnie od poczatku meczylo szukanie fotek wink.gif
Cj90
spoko facepack kemocik smile.gif
culles
Przepraszam, że nie daję zdjęcia, ale czy mogę liczyć na OKOCH
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.