Chyba zapomniałeś o palecie

Wygląda jakby wyszedł z komina ;D
paleta jest tylko z "brudnej" foty robiona morda
onix_the_chosen
Apr 29 2005, 14:20
Wreszcie twarz kominiarza do PESA - tego jeszcze nie bylo, cos wspanialego ;D A tak od rzeczy to chyba to mial byc Van Bommel, tak :?: Bo jezeli zgadlem to znaczy ze twarz jest w miare podobna, bo da sie ja rozpoznac, ale popracuj jeszcze troche i naprawde bedzie dobrze :wink: pozdro :wink:
rybka fks
Apr 29 2005, 14:53
| QUOTE |
Przestań męczyc T-maca masz tu roboty Ghosta (pozdro ;D ) zawalisty krzynòwek ktòrego musisz ustawic przez program editpes4optionfile (czy jakoś tak) bo to jest specjalna morda :!:
http://www.board.issonline.pl/viewtopic.ph...j+palecie#17670
i bin http://rapidshare.de/files/1016585/facew168_Krzynio.bin.html |
MAM go juz dawno miałem kazdego znich wienc prosze o nowego pozdro
Rybka lepszego krzynòwka juz sie nie da zrobic !!!!
NOREK !!
Wielkie Dzięki !!!! jestes spox 8)
POZDRO
Raffels
Apr 29 2005, 17:14
[img]http://img9.echo.cx/img9/9356/untitled27te.png[/img]
[img]http://img237.echo.cx/img237/1466/untitled1copy9vo.png[/img]
Chyba nie była robiona jeszcze twarz CAFU, ta w grze wogòle nie przypomina prawdziwej, także jak komuś się chce pobawićto proszę bardzo (Anelka ròwnież byłby mile widziany)...
pasiak KRK
Apr 29 2005, 19:08
dawno tu nie zagladalem, ale z tego co widze to duzo osob ktore tu pisza to kompetni kretyni. Caly czas nawijaja zrobcie tego, tego.... a nie chce im sie szukac ich w poprzednich postach. Dramat.
Raffels
Apr 29 2005, 20:54
>Kornel<
Apr 29 2005, 21:12
raffels bardzo fajny ten xabi ! szykujesz moze jakiegos facepacka ? bo cos Twoich binow nie widac

pozdro i dzieki za twarze !
Raffels
Apr 29 2005, 21:17
| QUOTE |
| raffels bardzo fajny ten xabi ! szykujesz moze jakiegos facepacka ? bo cos Twoich binow nie widac :lol: pozdro i dzieki za twarze ! |
Niom niedługo wydam packa z moimi twarzyczkami ;D ;D ;D ;D Teraz dłuuuugi weekend to mam nadzieję że szybko pòjdzie.
nice Raffels
Seitaridis
BIN Face
BIN HAIR
>Kornel<
Apr 29 2005, 21:41
nie no T-Mac ta twarz mnie rozbroila ! jak wszystkie Twoje zreszta :] ale ta jest wypasiona ! Seitaridis jak zywy ( wiem bo mam pelno jego zdjec) ! ewidentny wypas !

pozdro i oby tak dalej :]
onix_the_chosen
Apr 29 2005, 22:37
| QUOTE |
| Chyba nie była robiona jeszcze twarz CAFU, ta w grze wogòle nie przypomina prawdziwej, także jak komuś się chce pobawićto proszę bardzo (Anelka ròwnież byłby mile widziany)... |
Poszukaj dobrze, bo byla juz robiona twarz Cafu, minimum 2 razy, jedna z nich zrobil Ppatrykk, ktorej uzywam obecnie i jest dobrze odwzorowana, poszukaj wczesniej napewno znajdziesz a co do Anelki to jak chcesz zeby ktos go zrobil to daj przynajmniej jakies foty, samą prośbą nic nie pomozesz ............ :? pozdro :wink:
ZIDANE
[img]http://img246.echo.cx/img246/6420/zidane4ot.jpg[/img]
FACE
HAIR
Raffels
Apr 30 2005, 09:48
| QUOTE |
ZIDANE
[img]http://img246.echo.cx/img246/6420/zidane4ot.jpg[/img]
FACE
HAIR |
No norek udany powròt ;D ;D ;D ;D Najlepszy Zidane jakiego widziałem :wink: :wink: :wink: :wink:
dzenda_dzenda
Apr 30 2005, 10:21
T'mac! człowieku zabiłeś mnie tym Seitaridisem! :shock: . Powinieneś zadzwonić do Konami i powiedziec: "panom facemakerom już dziękuje JA sie tym zajme" 8)

. Norek Twòj Zidane też najlepszy jakiego widziałem! :shock:
rybka fks
Apr 30 2005, 11:57
Norek robisz takiego zidane to zròb fajnego krzynia prosze cie bardzo z gòry dzięki
| QUOTE |
| Norek robisz takiego zidane to zròb fajnego krzynia prosze cie bardzo z gòry dzięki |
przykro mi zolta kartka
Jocker
Apr 30 2005, 12:04
| QUOTE |
| Norek robisz takiego zidane to zròb fajnego krzynia prosze cie bardzo z gòry dzięki |
Koles ja cie troche nie rozumiem..... :?Szczerze mowiac to troche wątpie ze miałes w grze kazdago krzynowka i ze zaden ci sie nie podobał albo ci sie znudził...Facemakerzy tez chcą troche odpocząc, a jesli uznają ze chcą zrobić krzynia to napewno go zrobią :wink:
Ja niekumaty jestem więc powiedzcie mi skąd mam wziąc te palaty do robienia twarzy?
Pzdr
rybka fks
Apr 30 2005, 12:33
Dzięki kurwa za żòłtą kartke pierdoli mnie ona tak jak i wy mnie pierdolicie huj w dupe moderatorom pozdro dla reszty niejestescie tacy zjebani jak oni
Jocker
Apr 30 2005, 12:36
Oj chyba lecisz :evil: Bo teraz to przegiełes..... :x
>Kornel<
Apr 30 2005, 12:46
no to juz chyba nadszedl czas aby spuscic rybke do toalety

czlowieku nie rozumiem Twojego zachowania ! Srasz sie z tym Krzynowkiem od dluzszego czasu ! byl robiony juz duzo razy a przez jedna twarz chyba gra nie zrobi sie o 300 razy lepsza no nie ? daj sobie spokoj chociaz teraz to juz raczej za pozno ! zidane jak z obrazka ! musialem wlaczyc i wylaczyc monitor bo nie wierzylem !!

pozdro
kyle87pl
Apr 30 2005, 12:59
Chłopie opanuj sie bo przez takich jak ty na Forum robi się burdel.
Krzynio byl juz robiony wiele razy i wszyscy wyglądali jak żywy więc nie wiem o co Ci chodzi. Radze Ci jeszcze raz dokładnie przeszukać Forum bo twarz Krzynia już byla i to taka zawalista że z wrażenia z krzesełka spadłem jak ją zobaczyłem.Według mnie najlepszy jest ten GHOSTA
http://www.issonline.pl/board/viewtopic.ph...=asc&start=2400
a co z Portillo ? podalem fote kilka postow wczesniej
| QUOTE |
| Dzięki kurwa za żòłtą kartke pierdoli mnie ona tak jak i wy mnie pierdolicie huj w dupe ........ pozdro dla reszty niejestescie tacy zjebani jak oni |
co jeszcze ciekawego powiesz ??
oj chyba raczej nic, oj napewno nic
panu juz podziekujemy
papa
ps. chuj sie pisze przez CH nie samo H
Monkie
Apr 30 2005, 13:55
no niezly ten ibrahimovic, 4/6... a tak poza marginesem... moglby ktos zrobic z tej fotki Ronaldo ?
tak wiem... robil kris_dee i ktos tam jeszcze... ale ja bardzi potrzebuje go z tej fotki... jak nie da rady z tej to poszukam wiekszej... to naprawde bardzo wazne :roll:
Portillo juz mam jak cos ...
edit1:
daje nowa fote
http://cache.gettyimages.com/comp/1596921....EB06CD80B2935C8
Monkie
Apr 30 2005, 14:33
nie masz troszke jasniejszej fotki ?? 8)
kostek45
Apr 30 2005, 15:25
chłopaki ogòlnie wasze twarze są zajebiste. Szczegòlnie T-Mac,Norek,Ghost!!
Jeszcze taka propozycja dla moderatoròw. Można by usunąć z tego tematu posty niepotrzebne a zostawić same twarze z opisami. Bo tych stronek zrobiło się ponad 130.... było by bardziej przejżyście i na temat. No a tym że znaleźć coś by było łatwe nie wspomnę :wink:
Pozdroofki
Raffels
Apr 30 2005, 16:34
z czego on sie tak cieszy ?

... pytanie do moderatorow forum... czemu jak zaznaczam loguj automatycznie to mnie nie loguje tylko samm musze sie logowac :x
P.S czekam na Ronaldo
Jocker
Apr 30 2005, 17:00
Cj Ronnie był juz robiony baaardzo duzo razy... Troszke poszukaj...A co do Portillo to dołanczam sie do prosby o jego face ;D
Raffels
Apr 30 2005, 17:23
| QUOTE |
| Cj Ronnie był juz robiony baaardzo duzo razy... Troszke poszukaj...A co do Portillo to dołanczam sie do prosby o jego face ;D |
jego face tez byl robiony :wink: ja napisalem ze twarz ronaldo byla robiona ale potrzebuje innej.. tu daje nowa fote
http://cache.gettyimages.com/comp/52628015...757C85AE85A779B
Jocker
Apr 30 2005, 17:39
| QUOTE |
 |
Bardzo dobry, ale z prawym okiem jakiś zonk jest .. taka drobna uwaga ..
Raffels
Apr 30 2005, 17:48
| QUOTE |
| QUOTE |  |
Bardzo dobry, ale z prawym okiem jakiś zonk jest .. taka drobna uwaga .. |
Wiem poprawiłem troszkę podobnie jak usta lekko ale nie chciało mi się już zamieszczać screena :wink: :wink: :wink: :wink:
piszecie zeby oczyscic i zoastawic same twarze...ale po co marnowac czas skoro ciagle ktos zaczyna pieprzyc nie na temat. z tego wszystkiego wychodzi jedna rzecz...niechcecie syfu to go nie robcie :x raffels dobra robota
Maciomaniak
Apr 30 2005, 18:34
Chłopaki, robicie fantastyczne twarze. Według mnie naprawde gdybyście znali Japoński, moglibyście pracowac w KONAMI, wtedy PES byłby jeszcze lepszy, zresztą niewiem czy da się od tego co jest teraz. Szczerze powiem że gdy zobaczyłem tu niektòre z tych twarzy, myslałem że zdębieje. Są niesamowicie realistyczne, aż zainspirowaliście mnie do spròbowania tego...
Ma ktoś pomysł skąd mogę pobrać Adobe Photoshop-a :?: Wiem, że troszkę OffTopic, ale to tylko przy okazji.
Z gòry dzięki za info...
gemini4all
Apr 30 2005, 19:36
Poszukuje twarzy do PES4 dla DEL PIERO wiem ze zrobil ja norek w ostatnim face pack'u ale troche niedorobil swoje dzielo, podczas zblizen twarz "przeswituje" obok ucha po obu stronach, denerwujace... dlatego poszukuje innej jego twarzy. Lecz nigdzie nie moge znalezc. Prosze o pomoc.
Raffels
Apr 30 2005, 20:27
| QUOTE |
| Poszukuje twarzy do PES4 dla DEL PIERO wiem ze zrobil ja norek w ostatnim face pack'u ale troche niedorobil swoje dzielo, podczas zblizen twarz \"przeswituje\" obok ucha po obu stronach, denerwujace... dlatego poszukuje innej jego twarzy. Lecz nigdzie nie moge znalezc. Prosze o pomoc. |
po to sa fora aby ktos znalazl jakies bledy sie wypowiedzial na ten temat
del piero poprawie jak znajde wolna chwile..i dzieki za wylapanie bledu
pozdro
Monkie
Apr 30 2005, 20:43
raku jak tam trzyma sie Ronaldo ? daj bina do Ruuda :wink:
Mam problem :!: :wink: słuchajcie :shock: gram na patchu Wolf 2005 ale stadiony sobie wgrałem z tego patcha nowego. Zassałem właśnie "Polish Face Pack ver.1.0" i mam problem z dwoma piłkarzami, z Sebastianem Milą i Tomaszem Frankowskim. Problem jest taki, że jak normalnie sobie gram reprezentacją Polski czy to mecz towarzyski czy jakieś mistrzostwa to skład jest nowy z wolfa 2005 z Frankowskim jak i Milą w składzie. Jak wchodzę w Edit żeby twarze przerobić to niestety tam reprezentacja Polski ma stary skład nie z Wolfa 2005. I nie ma tam właśnie Franka i Mili :shock: jak ich znaleść :?:
normalne.... tez tak mialem w wolfie .....
Monkie
Apr 30 2005, 22:05
Capitan Tsubasa
Apr 30 2005, 22:34
Winek : Kazdy tak ma jak ma wolfa zainstalowanego do tego najlepiej miec edit option file mozna to zassac chociazby z www.socceraccess.com
Dzieki temu programowi widzisz nowe sklady i nie tylko
_kamil_
Apr 30 2005, 22:35
| QUOTE |
| Mam problem :!: :wink: słuchajcie :shock: gram na patchu Wolf 2005 ale stadiony sobie wgrałem z tego patcha nowego. Zassałem właśnie \"Polish Face Pack ver.1.0\" i mam problem z dwoma piłkarzami, z Sebastianem Milą i Tomaszem Frankowskim. Problem jest taki, że jak normalnie sobie gram reprezentacją Polski czy to mecz towarzyski czy jakieś mistrzostwa to skład jest nowy z wolfa 2005 z Frankowskim jak i Milą w składzie. Jak wchodzę w Edit żeby twarze przerobić to niestety tam reprezentacja Polski ma stary skład nie z Wolfa 2005. I nie ma tam właśnie Franka i Mili :shock: jak ich znaleść :?: |
sciagnij EditPES4OptionFile, i stworz plik para_we8 (file :arrow: create para_we8), a nastepnie zaimportuj afs explorerem
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.