| QUOTE |
| QUOTE | | Siemka czy istnieje jakiś option file do PES4 z wiekszoscia zrobionych i wprowadzonych przez was twarzy??? skad moge go sciagnac??? Zalezy mi jeszcze na Maxi Lopezie w Barcelonie i dobrze odwzorowanej naszej reprezentacji bo wolf3.0 tego nie oferuje;D Pozdro dla wszystkich wyjadaczy Issa/PESa/WE |
w option file nie ma zawatych twrzy- to jest save
o_text jest odpowiedzialny za twarze
pozdro |
Racja , save jest odpowiedzialny tylko i wyłącznie za włosy :wink: ( jezeli chodzi o ryja)
wszechmogący
Apr 1 2005, 17:02
To pierwszy ryj zrobiony przeze mnie

Rżyjcie ze śmiechu jak chcecie
Maxwell z Ajaxu
http://img80.exs.cx/my.php?loc=img80&image...maxwel996pa.png
Tak, wiem, musze go poprawić :twisted: Wedłu mnie, ma za bardzo pociągłą twarz i kolor troche skapciały. Prosze o uwagi, komentarza, a przede wszystkim rady
Przy okazji...da rade dodać/zamienić nazwiska piłkarzy wypowiadane przez komentatora?
| QUOTE |
To pierwszy ryj zrobiony przeze mnie Rżyjcie ze śmiechu jak chcecie :P
Maxwell z Ajaxu
http://img80.exs.cx/my.php?loc=img80&image...maxwel996pa.png
Tak, wiem, musze go poprawić :twisted: Wedłu mnie, ma za bardzo pociągłą twarz i kolor troche skapciały. Prosze o uwagi, komentarza, a przede wszystkim rady
Przy okazji...da rade dodać/zamienić nazwiska piłkarzy wypowiadane przez komentatora? |
Stary twoja twarz nie jest zła(to moja ocena)a co do pytania"przy okazji.." da sie zmienic nazwiska,a robi sie to w edycji danego pilkarza(tam gdzie wpisujesz jego nazwisko(komantarz to druga opcja))
| QUOTE |
| Siemka czy istnieje jakiś option file do PES4 z wiekszoscia zrobionych i wprowadzonych przez was twarzy??? skad moge go sciagnac??? Zalezy mi jeszcze na Maxi Lopezie w Barcelonie i dobrze odwzorowanej naszej reprezentacji bo wolf3.0 tego nie oferuje;D Pozdro dla wszystkich wyjadaczy Issa/PESa/WE |
chcesz miec polskie ryjki to czekaj na patcha z polska liga
Cały czas czekam na pacz z Polska liga ;D Norek a w lidze Polskiej bedzie Zaglebie Lubin??? ;D Jak tam ida prace nad nim???
Słuchajcie a moze ktos by wprowadzil wszystkie ryjki do pliku 0_text.afs i umiescil go gdzies do sciagniecia??? mysle ze to by bylo dobre rozwiazanie, bo kazdy po kolei musi sam wprowadzac sobie wszystko a tak mozna by bylo uproscic to i na biezaco aktualizowac plik nowymi ryjkami ;D Pozdro
czarny takie wlozenie mord do pliku otex afs nie wypali bo nikt raczej nie ebdzie mial serwera zeby tam wrzucic....wiec to bez sensu pozdro
No i to b.bez sensu ...Bardzo długo zajmuje wgranie twarzy do gry :roll: .. :wink:
| QUOTE |
| QUOTE | | Siemka czy istnieje jakiś option file do PES4 z wiekszoscia zrobionych i wprowadzonych przez was twarzy??? skad moge go sciagnac??? Zalezy mi jeszcze na Maxi Lopezie w Barcelonie i dobrze odwzorowanej naszej reprezentacji bo wolf3.0 tego nie oferuje;D Pozdro dla wszystkich wyjadaczy Issa/PESa/WE |
chcesz miec polskie ryjki to czekaj na patcha z polska liga  |
Pytanie z innej beczki:
Norek istnieje juz liga online w PES4???
Mògłbym jakos z kims z tego forum zmierzyc sie przez siec w PESa4???Jakie trzeba spelnic wymagania do tego: sprzetowe i internetowe???
Czy jest jakis pacz z uaktualnionymi skladami (transfery z lutego) tak zeby np Maxi Lopez byl juz w Barsie i zeby byly normalne statsy nie tak jak w tych konwertach z ChampionshipaManagera???
Pozdro dla wszystkich wyzeraczy ISSa/PRO/WE ;D
Czarny - skorzystaj z opcji 'Szukaj' na Forum ...
michau000
Apr 1 2005, 18:57
vadim, lol.
w sumie jak sie nie zna oryginalu [z gry] to nietrudno sie nabrac :wink:
| QUOTE |
| QUOTE | | QUOTE | | Siemka czy istnieje jakiś option file do PES4 z wiekszoscia zrobionych i wprowadzonych przez was twarzy??? skad moge go sciagnac??? Zalezy mi jeszcze na Maxi Lopezie w Barcelonie i dobrze odwzorowanej naszej reprezentacji bo wolf3.0 tego nie oferuje;D Pozdro dla wszystkich wyjadaczy Issa/PESa/WE |
chcesz miec polskie ryjki to czekaj na patcha z polska liga  |
Pytanie z innej beczki:
Norek istnieje juz liga online w PES4???
Mògłbym jakos z kims z tego forum zmierzyc sie przez siec w PESa4???Jakie trzeba spelnic wymagania do tego: sprzetowe i internetowe???
Czy jest jakis pacz z uaktualnionymi skladami (transfery z lutego) tak zeby np Maxi Lopez byl juz w Barsie i zeby byly normalne statsy nie tak jak w tych konwertach z ChampionshipaManagera???
Pozdro dla wszystkich wyzeraczy ISSa/PRO/WE ;D |
1.lig juz duzo powstalo ale IO jeszcze takowej nie organizowalo
2.moglbys sie zmierzyc na kogos z forum
3.internetowe to zewnetrzne IP(najlepiej) i minimum lacze 160kb/s
4.takowe transfery beda w naszym pazcu z polska liga
pozdro
kiedy bedzie tutorial do robienia włosòw
lukasz0
Apr 1 2005, 21:30
| QUOTE |
| kiedy bedzie tutorial do robienia włosòw |
ee chlopie gdzie sie spieszysz? jak bedzie zrobiony to mam nadzieje ze autorzy go szybko opublikuja:)
pozdro ........(ja tez sie nie moge doczekac tutorial'a) ale no coz czea byc cierpliwym;D
mam do was ogromna prosbe...macie moze jakiego bina szymkowiaka,glowackiego,Rzasy,i jacka Baka??? Bardzo by mi sie przydaly a nie moge ich znalezc...Z gory dzieQje...jesli ktos da rade to prosze w miare szybko bo juz dzis pokopalbym chlopakami z kadry!!!!!!
czekac czekac

na patcha
| QUOTE |
| Czarny - skorzystaj z opcji 'Szukaj' na Forum ... |
Tomak szukałem i niebardzo moge znalezc, jezeli wiesz o jakims patchu do PES4 z transferami z lutego to mi napisz, przeciez to nie wymaga duzo wysilku. czekam pozdro dla wyzeraczy PRO4 8)
Jest ktos teraz na forum kto chcialby pyknac meczyk???
Pozdro dla Norka :wink:
boberto
Apr 2 2005, 06:53
czarny jak chcesz transwery nowe to sobie z bucka sciagnij save samego. a jak nie to wez sam sobie poprzenos lkolesi w edit option file :wink:
boberto
Apr 2 2005, 07:30
oto moj banjamin imeh
ocenki mile widziane
| QUOTE |
oto moj banjamin imeh
ocenki mile widziane |
zly model twarzy wybrales...za gruby w podbrodku i ioczy z ustami za mocno szerokie....
P.S imeha juz mamy
boberto
Apr 2 2005, 07:41
wiem wiem ze macie ale chcialem zobaczyc na tyum modelu twarzy
mamy i patch skonczony jest
boberto
Apr 2 2005, 07:43
| QUOTE |
mamy i patch skonczony jest  |
kiedy patch bedzie do sciagniecia ??
JUZ SIEMM DOCZEKAC NIE MOGE
| QUOTE |
| QUOTE | mamy i patch skonczony jest  |
JUZ SIEMM DOCZEKAC NIE MOGE |
A bedzie trzeba na czystą gre wgrac go czy moze byc z jakims patchem bo ja mam Uefa :wink:
boberto
Apr 2 2005, 07:47
| QUOTE |
| QUOTE | | QUOTE | mamy i patch skonczony jest  |
JUZ SIEMM DOCZEKAC NIE MOGE |
A bedzie trzeba na czystą gre wgrac go czy moze byc z jakims patchem bo ja mam Uefa :wink: |
wlasnie ja tez mam uefa i nie wiem czy bedzie chodzilo
bedzie chodzilo ale po apczu uefy nie bedzie znaku poniewaz patch z liga polska zamieni wszystko

ale powiem ze naprawde warto ;D
rybka fks
Apr 2 2005, 08:04
jak sie dobrze dowiedziałem jest juz patch polska liga jupi cieszymy sie z radziem
wiem ze nie na miejscu

ale co tam
saviola13
Apr 2 2005, 09:37
ej timak ten polski patch keidy oficjalnie wychodzi?? jak co to odpisz
juz sie nei moge doczekac aby pograc legia...
no i wszystko jasne...teraz bez glupich pytan prosze :!:
Sa jakies zespoly z Drugiej ligi czy cala Pierwsza???stadiony tez zrobiliscie??? Na jakiej podstawie tworzyliscie Satystyki zawodnikow???
Flagi sa zajebiste juz widze ze bedzie dobrze ;D
Ile on wazy???
Pozdro czekam na odpowiedz
Ja mam tylko jedno pytanie za jakie druzyny sa wprowadzone?:]
| QUOTE |
no i wszystko jasne...teraz bez glupich pytan prosze :!: |
Ej to jest taki spòźniony żart na 1. Kwietnia czy jak :?: :wink:
| QUOTE |
| Ja mam tylko jedno pytanie za jakie druzyny sa wprowadzone?:] |
Gdybyś czytał co zostało już dawno zapisane to byś wiedział, że za drużyny z
International League.
Prosze o edytowanie postow, kazde nastepne dodawanie wlasnego(offtopicowego) posta bedzie karane, i tak te forum przypomina burdel...
onix_the_chosen
Apr 2 2005, 11:07
Ja chcialbym tylko dodac ze temat z patchem ligi polskiej juz jest a to jest temat TWARZE PES4 wiec po jakiego grzyba pisac to o patchu ligi polskiej. Niech ktos zauwazy tego posta i napisze tam, gdzie znajduje sie miejsce na wypowiedz ktora chce udzielic. NIE ROBCIE SMIETNIKA Z FORUM ! Pozdro ..... :?
michau000
Apr 2 2005, 12:26
T-mc dostanie bana
ten Imeh nie jest taki zły, ale o ile nie poròwnywać go do dzieł Timaka czy norka
boberto
Apr 2 2005, 12:45
no imeha moge zmienic i bewdzie gitas jak ktos da fotke to zrobie mu jakas twarz

moze nie dobra ale taka nawet 8)
ps.
podajcie linka do tematu z liga polska gdzie bedzie link do jej sciagniecia
Stęga64
Apr 2 2005, 12:57
Fota Imeha..taką znalazłem więc moze sie przydac...
boberto
Apr 2 2005, 14:16
stega wlasnie z tej robilem swojego tylko zly model twarzy wzialem jak mi poradzili koledy z dluzszym stazem
JESLI KTOS CHCE TO MOGE ZROBIC JAKIEGOS PILKARZA. TYLKO DAWAJCIE FOTY
Radzio Avia
Apr 2 2005, 21:47
beberto zrob C.Ronaldo. MODLMY SIe ZA PAPIEZA :cry:
boberto
Apr 3 2005, 06:14
wlasnie zaczynam c. ronaldo jak zrobie to wrzuce :wink:
boberto
Apr 3 2005, 08:07
nei wiem co jest grane. ustawiam twarz c.ronaldo robie wszystko zmieniam palete kolorow zapisuje ja i po wgraniu twarzy do gry mam same oczy i zeby a reszta jest przezroczysta. prosze doswiadczonych facemakerow o podpowiedzenie mi co mam zrobic by ta twarz byla normalna :cry:
Jak wgrywasz twarz to zmień opactivy w graphic studio (po prostu kliknij na czarny kwadracik w prawym dolnym rogu programu
boberto
Apr 3 2005, 10:07
opactivy mam na 100% to nie to raczej cos innego jest zwalone :?
Hmn, to niewiem co masz zrobic boberto, tak samo mam z twarzą smolarka :/ ale niezastanawiałem sie nad tym tylko ustawiałem opactivy i potem nazat robiło sie opactivy 0%
Wgraj palete jeszcze raz i będzie ok,przynajmniej u mnie tak było...
Dobra cos tu pusto wiec ja dam mojego baggio slabo wyglada bo ze slabej foty robiony :/ [img]http://img184.exs.cx/my.php?loc=img184&image=1twarz0eo.jpg[/img]
Edit:Prosze o oceny i komentarze
Djibril CISSE
P.S. TO NIE JEST TWARZ ROBIONA PRZEZEMNIE!!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.