Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Twarze do PES4
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Archiwum
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97
Vadim
Siemka czy istnieje jakiś option file do PES4  z wiekszoscia zrobionych i wprowadzonych przez was twarzy??? skad moge go sciagnac??? Zalezy mi jeszcze na Maxi Lopezie w Barcelonie i dobrze odwzorowanej naszej reprezentacji bo wolf3.0 tego nie oferuje;D Pozdro dla wszystkich wyjadaczy Issa/PESa/WE

w option file nie ma zawatych twrzy- to jest save
o_text jest odpowiedzialny za twarze
pozdro

Racja , save jest odpowiedzialny tylko i wyłącznie za włosy :wink: ( jezeli chodzi o ryja) tongue.gif
wszechmogący
To pierwszy ryj zrobiony przeze mnie smile.gif Rżyjcie ze śmiechu jak chcecie tongue.gif tongue.gif
Maxwell z Ajaxu
http://img80.exs.cx/my.php?loc=img80&image...maxwel996pa.png
Tak, wiem, musze go poprawić :twisted: Wedłu mnie, ma za bardzo pociągłą twarz i kolor troche skapciały. Prosze o uwagi, komentarza, a przede wszystkim rady smile.gif

Przy okazji...da rade dodać/zamienić nazwiska piłkarzy wypowiadane przez komentatora?
Smoti
To pierwszy ryj zrobiony przeze mnie smile.gif Rżyjcie ze śmiechu jak chcecie tongue.gif  :P  
Maxwell z Ajaxu
http://img80.exs.cx/my.php?loc=img80&image...maxwel996pa.png
Tak, wiem, musze go poprawić :twisted: Wedłu mnie, ma za bardzo pociągłą twarz i kolor troche skapciały. Prosze o uwagi, komentarza, a przede wszystkim rady smile.gif  

Przy okazji...da rade dodać/zamienić nazwiska piłkarzy wypowiadane przez komentatora?

Stary twoja twarz nie jest zła(to moja ocena)a co do pytania"przy okazji.." da sie zmienic nazwiska,a robi sie to w edycji danego pilkarza(tam gdzie wpisujesz jego nazwisko(komantarz to druga opcja))
norek
Siemka czy istnieje jakiś option file do PES4  z wiekszoscia zrobionych i wprowadzonych przez was twarzy??? skad moge go sciagnac??? Zalezy mi jeszcze na Maxi Lopezie w Barcelonie i dobrze odwzorowanej naszej reprezentacji bo wolf3.0 tego nie oferuje;D Pozdro dla wszystkich wyjadaczy Issa/PESa/WE

chcesz miec polskie ryjki to czekaj na patcha z polska liga smile.gif
Czarny
Cały czas czekam na pacz z Polska liga ;D Norek a w lidze Polskiej bedzie Zaglebie Lubin??? ;D Jak tam ida prace nad nim???
Słuchajcie a moze ktos by wprowadzil wszystkie ryjki do pliku 0_text.afs i umiescil go gdzies do sciagniecia??? mysle ze to by bylo dobre rozwiazanie, bo kazdy po kolei musi sam wprowadzac sobie wszystko a tak mozna by bylo uproscic to i na biezaco aktualizowac plik nowymi ryjkami ;D Pozdro
norek
czarny takie wlozenie mord do pliku otex afs nie wypali bo nikt raczej nie ebdzie mial serwera zeby tam wrzucic....wiec to bez sensu pozdro smile.gif
Vadim
No i to b.bez sensu ...Bardzo długo zajmuje wgranie twarzy do gry :roll: .. :wink:
Czarny

Pytanie z innej beczki:
Norek istnieje juz liga online w PES4???
Mògłbym jakos z kims z tego forum zmierzyc sie przez siec w PESa4???Jakie trzeba spelnic wymagania do tego: sprzetowe i internetowe???
Czy jest jakis pacz z uaktualnionymi skladami (transfery z lutego) tak zeby np Maxi Lopez byl juz w Barsie i zeby byly normalne statsy nie tak jak w tych konwertach z ChampionshipaManagera???
Pozdro dla wszystkich wyzeraczy ISSa/PRO/WE ;D
Tomak
Czarny - skorzystaj z opcji 'Szukaj' na Forum ...
michau000
vadim, lol.
w sumie jak sie nie zna oryginalu [z gry] to nietrudno sie nabrac :wink:
norek

Pytanie z innej beczki:
Norek istnieje juz liga online w PES4???
Mògłbym jakos z kims z tego forum zmierzyc sie przez siec w PESa4???Jakie trzeba spelnic wymagania do tego: sprzetowe i internetowe???
Czy jest jakis pacz z uaktualnionymi skladami (transfery z lutego) tak zeby np Maxi Lopez byl juz w Barsie i zeby byly normalne statsy nie tak jak w tych konwertach z ChampionshipaManagera???
Pozdro dla wszystkich wyzeraczy ISSa/PRO/WE ;D

1.lig juz duzo powstalo ale IO jeszcze takowej nie organizowalo
2.moglbys sie zmierzyc na kogos z forum
3.internetowe to zewnetrzne IP(najlepiej) i minimum lacze 160kb/s
4.takowe transfery beda w naszym pazcu z polska liga
pozdro
alex10
kiedy bedzie tutorial do robienia włosòw
lukasz0
kiedy bedzie tutorial do robienia włosòw

ee chlopie gdzie sie spieszysz? jak bedzie zrobiony to mam nadzieje ze autorzy go szybko opublikuja:)
pozdro ........(ja tez sie nie moge doczekac tutorial'a) ale no coz czea byc cierpliwym;D
Adi86
mam do was ogromna prosbe...macie moze jakiego bina szymkowiaka,glowackiego,Rzasy,i jacka Baka??? Bardzo by mi sie przydaly a nie moge ich znalezc...Z gory dzieQje...jesli ktos da rade to prosze w miare szybko bo juz dzis pokopalbym chlopakami z kadry!!!!!!
T-Mac
czekac czekac smile.gif na patcha
Czarny
Czarny - skorzystaj z opcji 'Szukaj' na Forum ...

Tomak szukałem i niebardzo moge znalezc, jezeli wiesz o jakims patchu do PES4 z transferami z lutego to mi napisz, przeciez to nie wymaga duzo wysilku. czekam pozdro dla wyzeraczy PRO4 8)
Jest ktos teraz na forum kto chcialby pyknac meczyk??? tongue.gif
Pozdro dla Norka :wink:
boberto
czarny jak chcesz transwery nowe to sobie z bucka sciagnij save samego. a jak nie to wez sam sobie poprzenos lkolesi w edit option file :wink:
boberto
oto moj banjamin imeh

ocenki mile widziane
norek
oto moj banjamin imeh  

ocenki mile widziane

zly model twarzy wybrales...za gruby w podbrodku i ioczy z ustami za mocno szerokie....
P.S imeha juz mamy smile.gif
boberto
wiem wiem ze macie ale chcialem zobaczyc na tyum modelu twarzy tongue.gif
T-Mac
mamy i patch skonczony jest tongue.gif
boberto

kiedy patch bedzie do sciagniecia ??
JUZ SIEMM DOCZEKAC NIE MOGE
saper

A bedzie trzeba na czystą gre wgrac go czy moze byc z jakims patchem bo ja mam Uefa :wink:
boberto

A bedzie trzeba na czystą gre wgrac go czy moze byc z jakims patchem bo ja mam Uefa :wink:

wlasnie ja tez mam uefa i nie wiem czy bedzie chodzilo
norek
bedzie chodzilo ale po apczu uefy nie bedzie znaku poniewaz patch z liga polska zamieni wszystko smile.gif ale powiem ze naprawde warto ;D
rybka fks
jak sie dobrze dowiedziałem jest juz patch polska liga jupi cieszymy sie z radziem
T-Mac
wiem ze nie na miejscu smile.gif ale co tam

user posted image
saviola13
ej timak ten polski patch keidy oficjalnie wychodzi?? jak co to odpisz
juz sie nei moge doczekac aby pograc legia...
T-Mac
dzis
norek
dzis

no i wszystko jasne...teraz bez glupich pytan prosze :!:
Czarny
Sa jakies zespoly z Drugiej ligi czy cala Pierwsza???stadiony tez zrobiliscie??? Na jakiej podstawie tworzyliscie Satystyki zawodnikow???
Flagi sa zajebiste juz widze ze bedzie dobrze ;D
Ile on wazy???
Pozdro czekam na odpowiedz
Dino
Ja mam tylko jedno pytanie za jakie druzyny sa wprowadzone?:]
Dr@gon
dzis

no i wszystko jasne...teraz bez glupich pytan prosze :!:

Ej to jest taki spòźniony żart na 1. Kwietnia czy jak :?: :wink:
Dr@gon
Ja mam tylko jedno pytanie za jakie druzyny sa wprowadzone?:]

Gdybyś czytał co zostało już dawno zapisane to byś wiedział, że za drużyny z
International League.
kemot
Prosze o edytowanie postow, kazde nastepne dodawanie wlasnego(offtopicowego) posta bedzie karane, i tak te forum przypomina burdel...
onix_the_chosen
Ja chcialbym tylko dodac ze temat z patchem ligi polskiej juz jest a to jest temat TWARZE PES4 wiec po jakiego grzyba pisac to o patchu ligi polskiej. Niech ktos zauwazy tego posta i napisze tam, gdzie znajduje sie miejsce na wypowiedz ktora chce udzielic. NIE ROBCIE SMIETNIKA Z FORUM ! Pozdro ..... :?
michau000
T-mc dostanie bana tongue.gif

ten Imeh nie jest taki zły, ale o ile nie poròwnywać go do dzieł Timaka czy norka
boberto
no imeha moge zmienic i bewdzie gitas jak ktos da fotke to zrobie mu jakas twarz tongue.gif moze nie dobra ale taka nawet 8)
ps.
podajcie linka do tematu z liga polska gdzie bedzie link do jej sciagniecia
Stęga64
Fota Imeha..taką znalazłem więc moze sie przydac...

user posted image
boberto
stega wlasnie z tej robilem swojego tylko zly model twarzy wzialem jak mi poradzili koledy z dluzszym stazem smile.gif

JESLI KTOS CHCE TO MOGE ZROBIC JAKIEGOS PILKARZA. TYLKO DAWAJCIE FOTY
Smoti
user posted image
Radzio Avia
beberto zrob C.Ronaldo. MODLMY SIe ZA PAPIEZA :cry: user posted image
boberto
wlasnie zaczynam c. ronaldo jak zrobie to wrzuce :wink:
boberto
nei wiem co jest grane. ustawiam twarz c.ronaldo robie wszystko zmieniam palete kolorow zapisuje ja i po wgraniu twarzy do gry mam same oczy i zeby a reszta jest przezroczysta. prosze doswiadczonych facemakerow o podpowiedzenie mi co mam zrobic by ta twarz byla normalna :cry:
qazwsx
Jak wgrywasz twarz to zmień opactivy w graphic studio (po prostu kliknij na czarny kwadracik w prawym dolnym rogu programu
boberto
opactivy mam na 100% to nie to raczej cos innego jest zwalone :?
qazwsx
Hmn, to niewiem co masz zrobic boberto, tak samo mam z twarzą smolarka :/ ale niezastanawiałem sie nad tym tylko ustawiałem opactivy i potem nazat robiło sie opactivy 0%
diego
Wgraj palete jeszcze raz i będzie ok,przynajmniej u mnie tak było...
Dino
Dobra cos tu pusto wiec ja dam mojego baggio slabo wyglada bo ze slabej foty robiony :/ [img]http://img184.exs.cx/my.php?loc=img184&image=1twarz0eo.jpg[/img]
user posted image

Edit:Prosze o oceny i komentarze biggrin.gif
Smoti
Djibril CISSE
user posted image

P.S. TO NIE JEST TWARZ ROBIONA PRZEZEMNIE!!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.