Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Twarze do PES4
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Archiwum
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97
norek
strona 19 tego tematu i bedziesz miec odpowiedz Maćko smile.gif
Maćko z Bohdańca
dzięki smile.gif smile.gif
norek
co myslicie o krzynowku na stronie wczesniej :?:
T-Mac
Navarro
rodro
Wielka prośba - czy ktoś mògłby zrobić mi van Bastena ?
to idol mojego dzieciństwa i bardzo chciałbym mieć go w PES4 z twarzą podobną do prawdziwej
z gòry dzięki

mam tylko takie zdjęcie
Smoti
Cytat
co myslicie o krzynowku na stronie wczesniej :?:

No NOREK Krzynòwek fajny(chyba najlepszy jaki widziałem) GOOD JOB!!

Ja znalazłem fajnego Nuno Gomesa:
Raffels
To daj dobrą fotę
rybka fks
bede szczery co do jacka poprostu zajebioza to jest mòj idol i mam jego 5 twarzy w pes4 ale ta jest zajebista gratulacje norek
ppatrykk
hmmm....co do Van Basten'a to moze ta fotka sie nada.... :?: :?:
norek
Beckham
norek
Djibril Cisse
rybka fks
Norek robi coraz lepsze twarze niedługo będą wyglądac jak zywi oby tak dalej

reszta tez robi dobre tware niezwalniajcie tępa :wink:
>Kornel<
Słuchajcie mam mały problem ! Mianowicie chodzi o wrzucanie twarzy przez GS... Podmieniam je zgodnie z numerkami czyli np w054 z patch Premiership do w054 w 0_text.afs i niby twarze sie zmieniaja ale w grze sa takie same jak byly ! sad.gif Prosze pomozcie ! :? z gory Wam dziekuje ! Pozdro 4 all
windu
Siema!

Bardzo proszę o face i hair Maxi Lopeza. Świetnie wczoraj grał z Chelsea , oto pare fotek:

http://www.blaugrana.pl/newsobr/12400_maxi.jpg
http://www.fcbarcelona.com/imagenes/jugado..._maxiretrat.jpg
http://www.fcbarcelona.com/imagenes/jugado...axiRetallat.jpg
http://www.fcbarcelona.com/imagenes/jugado...5_Maxi_gran.jpg

Głòwnie chodzi mi o te włosy...tę "kitę" wink.gif

Big thx z gòry
T-Mac
Maxi Lopez
Kris Dee
Emanuel Olisadebe
Draki
dasz binda do maxi lopeza?
norek
kris mam prawie identycznego olisadebe tongue.gif
norek
Ciise BIN
norek
Rio Ferdinand
GHOST
Po dłuższej przerwie spowodowanej problemami z kompem ;D
norek
Kleberson
>Kornel<
Twarze zajebiste ale jak mozecie to dawajcie BINa do kazdego bo chcialbym je posciagac ! Zajebista robota naprawde ! Oby tak dalej ! A kto sie zna na stadionach troche ? pozdro
Smoti
No wlasnie dawajcie przeciez facepacki juz wyszły(nie mowie tu o Maxi Lopezie bo jego chyba nie dacie przede wyjsciem Facepacka Premiera Division)a szkoda:( GOOD JOB PANOWIE!!
Draki
a kiedy planujecie wypuszczenie facepacka do primeradivision ??
norek
pack primeradivision wyjdzie wtedy jak nazbieramy troche graczy z tej ligi ... ale moge poweidziec ze naprawde warto poczekac...pozdrawiam smile.gif
Draki
to super sie zapowada zrobcie duzo zi00mow z barcy biggrin.gif
T-Mac
Zibi Boniek (Juventus 1982-85)

BIN
norek
Wagner Love
norek
Rivaldo
T-Mac
Stolarczyk

twarz przeznaczona do patcha LP
ppatrykk
elo wszystkim smile.gif moglibyscie zapodac BINa Rio Ferdinand'a ?? z gory dzieki smile.gif PS dzieki za facepack'a z twarzami z bundesligi-jest swietny smile.gif wink.gif pozdro for all :twisted: :twisted: 8) 8)
norek
zrobie jeszcze kilka mordek spakuje w calosc i zapodam biny..pozdro
rybka fks
super czekamy na patcha a norek lub t-mac mògłby ktos z was zrobic facjate krzynia ale taką wyjebaną tamta norka ostatnia jest zajebista ale prosiłbym o jeszcze lepszą poszukam foty moze jakas będzie dobra narazie mam jedną ale dodupy
norek
rybka twarz krzynowka jest zajebista..robilem ja z najlepszej foty jaka jest i naki *uj robic go skoro dobry jest....zastanow sie :x
norek
a tylko pamietaj znajdz fote lepsza od tej
==>Benek<==
ma ktoś plik bmp z twarza maxi lopeza??
T-Mac
Maxi Lopez bedzie dostepny w packu 3 klubowym Barca, Real M, Valencia
bartolini
Te "wasze Krzynòwki" są średnie (to tylko moja ocena). Polecam facjate Jacka z pierwszego packu Neovico na SoccerAccess.

Vagner Love i Rivaldo - kozackie ryje! :shock:
Kris Dee
Cytat
Te "wasze Krzynòwki" są średnie (to tylko moja ocena). Polecam facjate Jacka z pierwszego packu Neovico na SoccerAccess.

tą żòłtą :?: smile.gif smile.gif smile.gif
>Kornel<
Twarze sa wypaione ale prosze Was o jedno ! Mianowicie podrzucajcie pliki BIN od razu z twarzami ! Bo nie chce mi sie czekac na niektore facepacki a wiele z Waszych twarzy chcialbym miec juz teraz ! Z gory dzieki ! pozdro
norek
bartolin i sie patrze ze znasz ale na maszynach do szycia :twisted:
_kamil_
a beda tez pack z innymi klubami la liga? powiedzmy z pierwszej 10 obecnego sezonu?
norek
sprobuje ktos zrobic tego przystojniaka :?: laugh.gif
diego
Kornel odpusc se troche...............jakby niebyło to zrobienie twarzy wymaga czasu i poswięcenia,a ty tu wyjezdzasz ze TY CHCESZ MIEC wszystkie w grze..........luzik kornel smile.gif
rodro
Norek - zrobisz mi van Bastena? plis
>Kornel<
Oj Diego nie chodzi mi o to ! Po prostu jak juz wrzuca sie twarze to mozna chyba tez dorzucic BINa prawda ? Doceniam prace tych ktorzy o pocie czola pracuja dniami i nocami aby ucieszyc nowo przybytych na forum issonline (czyt. JA biggrin.gif) Sorry jak ktos to zle zrozumial jak np Diego laugh.gif ... Ale dalej prosze o BINy jak mozecie :]
T-Mac
Frankowski

twarz przeznaczona do patcha LP
[/list]
GHOST
==>Benek<==
Będę bardzo wdzięczny jeśli da ktoś jakiegoś tutoriala do tworzenia twarzy po polsku. Tego po farncusku nie czaje!! Z gòry dzięki
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.