strona 19 tego tematu i bedziesz miec odpowiedz Maćko
Maćko z Bohdańca
Feb 23 2005, 07:36
dzięki
co myslicie o krzynowku na stronie wczesniej :?:
Navarro
Wielka prośba - czy ktoś mògłby zrobić mi van Bastena ?
to idol mojego dzieciństwa i bardzo chciałbym mieć go w PES4 z twarzą podobną do prawdziwej
z gòry dzięki
mam tylko takie zdjęcie
Cytat
co myslicie o krzynowku na stronie wczesniej :?:
No NOREK Krzynòwek fajny(chyba najlepszy jaki widziałem) GOOD JOB!!
Ja znalazłem fajnego Nuno Gomesa:
Raffels
Feb 23 2005, 17:56
To daj dobrą fotę
rybka fks
Feb 23 2005, 19:06
bede szczery co do jacka poprostu zajebioza to jest mòj idol i mam jego 5 twarzy w pes4 ale ta jest zajebista gratulacje norek
ppatrykk
Feb 23 2005, 21:50
hmmm....co do Van Basten'a to moze ta fotka sie nada.... :?: :?:
Beckham
Djibril Cisse
rybka fks
Feb 24 2005, 07:23
Norek robi coraz lepsze twarze niedługo będą wyglądac jak zywi oby tak dalej
reszta tez robi dobre tware niezwalniajcie tępa :wink:
>Kornel<
Feb 24 2005, 10:51
Słuchajcie mam mały problem ! Mianowicie chodzi o wrzucanie twarzy przez GS... Podmieniam je zgodnie z numerkami czyli np w054 z patch Premiership do w054 w 0_text.afs i niby twarze sie zmieniaja ale w grze sa takie same jak byly !

Prosze pomozcie ! :? z gory Wam dziekuje ! Pozdro 4 all
Maxi Lopez
Kris Dee
Feb 24 2005, 14:31
Emanuel Olisadebe
dasz binda do maxi lopeza?
kris mam prawie identycznego olisadebe
Rio Ferdinand
Po dłuższej przerwie spowodowanej problemami z kompem ;D
Kleberson
>Kornel<
Feb 24 2005, 20:00
Twarze zajebiste ale jak mozecie to dawajcie BINa do kazdego bo chcialbym je posciagac ! Zajebista robota naprawde ! Oby tak dalej ! A kto sie zna na stadionach troche ? pozdro
No wlasnie dawajcie przeciez facepacki juz wyszły(nie mowie tu o Maxi Lopezie bo jego chyba nie dacie przede wyjsciem Facepacka Premiera Division)a szkoda:( GOOD JOB PANOWIE!!
a kiedy planujecie wypuszczenie facepacka do primeradivision ??
pack primeradivision wyjdzie wtedy jak nazbieramy troche graczy z tej ligi ... ale moge poweidziec ze naprawde warto poczekac...pozdrawiam
to super sie zapowada zrobcie duzo zi00mow z barcy
Zibi Boniek (Juventus 1982-85)
BIN
Wagner Love
Rivaldo
Stolarczyk
twarz przeznaczona do patcha LP
ppatrykk
Feb 24 2005, 23:11
elo wszystkim

moglibyscie zapodac BINa Rio Ferdinand'a ?? z gory dzieki

PS dzieki za facepack'a z twarzami z bundesligi-jest swietny

pozdro for all :twisted: :twisted: 8) 8)
zrobie jeszcze kilka mordek spakuje w calosc i zapodam biny..pozdro
rybka fks
Feb 25 2005, 08:04
super czekamy na patcha a norek lub t-mac mògłby ktos z was zrobic facjate krzynia ale taką wyjebaną tamta norka ostatnia jest zajebista ale prosiłbym o jeszcze lepszą poszukam foty moze jakas będzie dobra narazie mam jedną ale dodupy
rybka twarz krzynowka jest zajebista..robilem ja z najlepszej foty jaka jest i naki *uj robic go skoro dobry jest....zastanow sie :x
a tylko pamietaj znajdz fote lepsza od tej
==>Benek<==
Feb 25 2005, 09:24
ma ktoś plik bmp z twarza maxi lopeza??
Maxi Lopez bedzie dostepny w packu 3 klubowym Barca, Real M, Valencia
bartolini
Feb 25 2005, 09:52
Te "wasze Krzynòwki" są średnie (to tylko moja ocena). Polecam facjate Jacka z pierwszego packu Neovico na SoccerAccess.
Vagner Love i Rivaldo - kozackie ryje! :shock:
Kris Dee
Feb 25 2005, 10:17
Cytat
Te "wasze Krzynòwki" są średnie (to tylko moja ocena). Polecam facjate Jacka z pierwszego packu Neovico na SoccerAccess.
tą żòłtą :?:
>Kornel<
Feb 25 2005, 10:40
Twarze sa wypaione ale prosze Was o jedno ! Mianowicie podrzucajcie pliki BIN od razu z twarzami ! Bo nie chce mi sie czekac na niektore facepacki a wiele z Waszych twarzy chcialbym miec juz teraz ! Z gory dzieki ! pozdro
bartolin i sie patrze ze znasz ale na maszynach do szycia :twisted:
_kamil_
Feb 25 2005, 11:15
a beda tez pack z innymi klubami la liga? powiedzmy z pierwszej 10 obecnego sezonu?
sprobuje ktos zrobic tego przystojniaka :?:
Kornel odpusc se troche...............jakby niebyło to zrobienie twarzy wymaga czasu i poswięcenia,a ty tu wyjezdzasz ze TY CHCESZ MIEC wszystkie w grze..........luzik kornel
Norek - zrobisz mi van Bastena? plis
>Kornel<
Feb 25 2005, 13:26
Oj Diego nie chodzi mi o to ! Po prostu jak juz wrzuca sie twarze to mozna chyba tez dorzucic BINa prawda ? Doceniam prace tych ktorzy o pocie czola pracuja dniami i nocami aby ucieszyc nowo przybytych na forum issonline (czyt. JA

) Sorry jak ktos to zle zrozumial jak np Diego

... Ale dalej prosze o BINy jak mozecie :]
Frankowski
twarz przeznaczona do patcha LP
[/list]
==>Benek<==
Feb 25 2005, 18:42
Będę bardzo wdzięczny jeśli da ktoś jakiegoś tutoriala do tworzenia twarzy po polsku. Tego po farncusku nie czaje!! Z gòry dzięki
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.