lukasz0
Apr 17 2005, 17:26
T- MAC wysmienita ta twarz!! tylko bym mu troche inne wlosy zrobil ( hyh ale ja wymyslam;) )
pozdro
onix_the_chosen
Apr 17 2005, 17:46
| QUOTE |
piscie co poprawic [img]http://img34.echo.cx/img34/874/zlatan7zu.jpg[/img] |
Ja bym zrobil od nowa, bo moim zdaniem prawie wogole niepodobny :?
jak tu zrobilem nie podobnego to ja nie wiem jak twoim zdaniem wyglada obecnie Ibrahimovich
ps
mozesz zaczac robic

zobaczymy co ci wyjdzie
twarz Ibrahimovica jest podobna :wink: moze nie wiesz ktory to ibrahimovic ??? :twisted:
baski18
Apr 17 2005, 18:47
Oczy, a dokladnie brwi musialbys poprawic

reszta wporzadeczku
Baski masz racje. Moze wlosy by duzo zmienily, on ma ciut dluzsze.
zborek
Apr 17 2005, 19:04
Jak dla mnie twarz Ibrahimovica jest dosyc dobra.
No moze kilka poprawek by sie przydalo,ale jest ok.
pozdro
;D
T-mac moim zdaniem twarz wykonana bardzo fajnie i ładnie ale twarz jest mało podobna :? ............ powodem tego jest to ze twarz za ktorą kazdy podkłada jest zupełnie niepodobna do ibrahimovica..............panowie z konami sie niepostarali jezeli chodzi o zlatana,i bardzo cięzko jest zrobic na tym BMP dobtrego zlatana.............. takie jest moje zdanie,jak znajde troche czasu to poszukam jakiejs innej twarzy za ktorą mozna by zrobic zlatana :wink:
| QUOTE |
Oczy, a dokladnie brwi musialbys poprawic reszta wporzadeczku  |
tu bedzie problem bo fotka z ktorej robilem byla bardzo mala ale chyba i tak wyciagnolem z niej tyle ile moglem
w oedit brwiami sie bawilem spory czas i to chyba najlepszy efekt jaki mi wyszedl
pozniej dam bina
saviola13
Apr 17 2005, 19:26
t-mac daj jesszcze bina do marcelinho z gòry dzięki..
a co dom twarzy ibrahimovica jest spoko.. to na tyle narazie
bin do Marcelinho ?? JA TEZ CHCE :!:
Radzio Avia
Apr 17 2005, 19:38
no wreszcie ja tesh zrobilem zlatana ale ten jest 100 razy lepszy .
PS.Zlatan dzis zaliczył 3 bramenje juve-lecce 5-2 FORZA :twisted:
Raffels
Apr 17 2005, 19:57
T-mac edytuj posty ;D ;D 8) 8) Przyjmuje od tej pory zamòwienia na konkretnych piłkarzy bo sam już nie wiem kogo mam robić (koniec pomysłòw:( ). Dobre foty mile widziane.
rafal005
Apr 17 2005, 20:11
T-Mac twarz Zlatana świetna! ;D Wielkie dzięki. Wreszcie ktoś to zrobił porządnie

Brodę ma trochę kwadratową, ale to nie przeszkadza

Jeszcze raz dzięki.
Raffels
Apr 17 2005, 20:49
Ja mam taką drobną prośbe. Zrobiłby mi ktoś moją twarz? Jak by co to fote moge wysłać na maila.
Ronaldo super
fantomas
Apr 17 2005, 21:20
dzięki z a Hatema, czekam jeszcze na Meneza i Nasriego i bede mogł zagrać France U-17, tyle że już chyba mają teraz po 18
1.zebyscie zobaczyli fote ibrahimovica z ktorej Timak robil byscie sie zalamali
2.onix nie denerwuj mnie
3.Raffels podobnie uwazam jak Timak..Ronadlo great
Raffels moglbys zapodac bina do C. Ronaldo ale z tą inną fryzurą ?
Tamten jest lepszy IMO
kiedy norek wyda bina swojego szymkowiaka bo jest poprostu idealny....??
pS. Mam nadzieje że tu jeszcze zagląda a nie na soccergaming tylko
Baros (nie skonczony)
onix_the_chosen
Apr 18 2005, 09:39
| QUOTE |
Baros (nie skonczony)
 |
Baros fajny, w sumie nie wiem, co mozna by bylo poprawic :wink:
| QUOTE |
pS. Mam nadzieje że tu jeszcze zagląda a nie na soccergaming tylko  |
thc zadnych narazie nowychmordek nie robilem ale jak cos robie napewno tutaj sie znajdzie..pozdro i dzieki za uznanie
| QUOTE |
| QUOTE | Baros (nie skonczony)
[img]http://img124.echo.cx/img124/1025/baros5zb.jpg[/img] |
Baros fajny, w sumie nie wiem, co mozna by bylo poprawic :wink: |
usta bede chcial poprawic i moze jakies specjalne wlosy dobrac
rybka fks
Apr 18 2005, 12:08
| QUOTE |
| QUOTE | | QUOTE | Baros (nie skonczony)
usta bede chcial poprawic i moze jakies specjalne wlosy dobrac |
jakos mi ta twarz MAXIM LOPEZEM zalatuje myle sie czy nie ale tak to jest fajna
onix_the_chosen
Apr 18 2005, 13:10
| QUOTE |
| QUOTE | | QUOTE | | QUOTE | Baros (nie skonczony)
usta bede chcial poprawic i moze jakies specjalne wlosy dobrac |
jakos mi ta twarz MAXIM LOPEZEM zalatuje myle sie czy nie ale tak to jest fajna |
No co ty. Maxi Lopez inaczej wyglada :shock: Widac ze Baros, mi sie rzucily w oczy odrazu te brwi :wink: ehhhh ......... ;D
tomek828
Apr 18 2005, 13:20
Baros jak zywy :!: GRATULACJE pieknie zrobiona twarz

:!:
nic wiecej nie wykombionowalem tylko lekko bmp poprawilem po bokach
Milan Baros
[img]http://img169.echo.cx/img169/994/baros6gw.jpg[/img]
[img]http://img169.echo.cx/img169/8695/baros11sz.jpg[/img]
Baros Face BIN
lukasz0
Apr 18 2005, 13:52
| QUOTE |
Baros (nie skonczony)
:shock: Baros rewelka!!!!!
onix_the_chosen
Apr 18 2005, 14:27
| QUOTE |
nic wiecej nie wykombionowalem tylko lekko bmp poprawilem po bokach
Milan Baros [img]http://img169.echo.cx/img169/994/baros6gw.jpg[/img] [img]http://img169.echo.cx/img169/8695/baros11sz.jpg[/img] Baros Face BIN |
Chyba twoja najlepsza twarz ;D ;D ;D Oby tak dalej, juz sciagam bin-a :wink:
P.S Ma ktos moze dobrze zrobionego Rickena :?: :?: :?: Kiedys dawalem dobra fotke do zrobienia, ale nikt sie nie odezwal
Radzio Avia
Apr 18 2005, 15:12
| QUOTE |
Baros (nie skonczony)
 |
No t-mac widac w ttwoich twarzach znaczną poparwe grate job :wink:
Raffels
Apr 18 2005, 15:16
U T-maca wcale nie widać żadnej poprawy :!: :!: :!: :!: Przecież on zawsze robi twarze nan najwyższym poziomie ;D ;D ;D ;D fantomas mogłbyś zapodać jeszcze raz fote Meneza :?: :?:
michau000
Apr 18 2005, 15:27
ludzie czy Wy nie mylicie tego Timaka z jakims innym timakiem? przeciez on tu od poczatku robil najlepsze twarze jakie mozna wymyslic, mysle ze nadal jest najlepszy, norek zaraz za nim.
no ja nie moge no kurde no :wink:
nie no pierdolca dostalem
onix_the_chosen i Radzio Avia wy tak zawsze ??
kurwa wez sobie przejzyj tak od 15 strony ten temat i skonczcie pisac takie bzdury
widac poprawe !! nosz kurwa mac a czy ja zle robilem wczesniej mordy ??
wy jak dolanczaliscie na te forum to ja zapierdalalem lige polska
dlatego mialem dluzsza przerwe w robieniu mord w tym temacie, bo non stop robilem mordy do ligi polskiej i nie tylko to
ale nie jak ktos nie przeglada wczesniejszych stron to skad moze wiedziec takie rzeczy i pisze glupoty
ja tam nie widze zadnej poprawy bo robilem tak prawie od zawsze
i ta twarz napewno nie jest najlepsza jaka zrobilem bo taka jeszcze nie powstala
onix_the_chosen
Apr 18 2005, 16:00
| QUOTE |
nie no pierdolca dostalem onix_the_chosen i Radzio Avia wy tak zawsze ?? kurwa wez sobie przejzyj tak od 15 strony ten temat i skonczcie pisac takie bzdury widac poprawe !! nosz kurwa mac a czy ja zle robilem wczesniej mordy ??
wy jak dolanczaliscie na te forum to ja zapierdalalem lige polska dlatego mialem dluzsza przerwe w robieniu mord w tym temacie, bo non stop robilem mordy do ligi polskiej i nie tylko to ale nie jak ktos nie przeglada wczesniejszych stron to skad moze wiedziec takie rzeczy i pisze glupoty ja tam nie widze zadnej poprawy bo robilem tak prawie od zawsze i ta twarz napewno nie jest najlepsza jaka zrobilem bo taka jeszcze nie powstala |
Byc moze, ale ja to forum obserwuje niemalze od powstania tego tematu, wiec widzialem jakie twarze kto robil i czy ktos jest w tym dobry czy nie. Ja tu mowie ze najlepsza twarz jak dla mnie, a tu odrazu mnie jadą. To nastepnym razem bede mowil ze morda sie nie nadaje to moze bedzie wszystko ok ...................
ja nie chce nic mowic.... ale wstąpiles na forum 13 marca 2005, a ten temat zostal zalozony 11 grudnia 2004
| QUOTE |
Byc moze, ale ja to forum obserwuje niemalze od powstania tego tematu, wiec widzialem jakie twarze kto robil i czy ktos jest w tym dobry czy nie. Ja tu mowie ze najlepsza twarz jak dla mnie, a tu odrazu mnie jadą. To nastepnym razem bede mowil ze morda sie nie nadaje to moze bedzie wszystko ok ................... |
mozesz pisac ze najlepsza to ci napisalem ze nie dla mnie
i kto na ciebie najezdzal ?? zobacz sobie do czego sie przypierdolilem
moje slowa bardziej byly skierowane do tego drugiego typa
Capitan Tsubasa
Apr 18 2005, 16:33
Mam pytanie dlaczego jak robie twarz np. na facew062 to zostaje tylko szczeka i oczy a jak robie na zwyklym np. w062 to jest wszystko wporzadku ??? Bo chce miec specjalna fryzure z danej twarzy
fantomas
Apr 18 2005, 16:51
Raffels wysłałem ci też na poczte te zdjęcia
onix_the_chosen
Apr 18 2005, 17:02
| QUOTE |
| ja nie chce nic mowic.... ale wstąpiles na forum 13 marca 2005, a ten temat zostal zalozony 11 grudnia 2004 |
Mowie ze obserwowalem a nie ze bylem zarejestrowany, czytaj ze zrozumieniem :shock: A do Timaka: widocznie moze zle odczytalem, ale widzialem duuuzo twoich twarzy i ta mi sie najbardziej podoba :wink:
| QUOTE |
| QUOTE | | ja nie chce nic mowic.... ale wstąpiles na forum 13 marca 2005, a ten temat zostal zalozony 11 grudnia 2004 |
Mowie ze obserwowalem a nie nie bylem zarejestrowany, czytaj ze zrozumieniem :shock: A do Timaka: widocznie moze zle odczytalem, ale widzialem duuuzo twoich twarzy i ta mi sie najbardziej podoba :wink: |
ja nie chce nic mowic szanowny kolesiu z kraju korupcji
, ale ty se czytaj ze zrozumieniem :evil:
onix_the_chosen
Apr 18 2005, 17:18
| QUOTE |
| QUOTE | | QUOTE | | ja nie chce nic mowic.... ale wstąpiles na forum 13 marca 2005, a ten temat zostal zalozony 11 grudnia 2004 |
Mowie ze obserwowalem a nie nie bylem zarejestrowany, czytaj ze zrozumieniem :shock: A do Timaka: widocznie moze zle odczytalem, ale widzialem duuuzo twoich twarzy i ta mi sie najbardziej podoba :wink: |
ja nie chce nic mowic szanowny kolesiu z kraju korupcji , ale ty se czytaj ze zrozumieniem :evil: |
Po co zasmiecasz forum jakimis bezsensownymi tekstami :?: Zle przeczytales wiec napisalem zebys czytal ze zrozumieniem. A ty teraz bedziesz sie klocil chyba do konca tego tematu ............ ehhhh :? I jeszcze zamkną temat przez takie glupkowate posty :?
ehhh... juz mi sie nie chce komentowac :evil: moj wczesniejszy post byl zwrocony do twojej wypowiedzi na temat twarzy t-mac'a... szkoda, ze nie jestem Frisk'iem na tym forum
dajcie na luz panowie
Karel Poborsky (jeszcze nie daje bo musze wniesc pare poprawek )
[img]http://img136.echo.cx/img136/383/poborsky2vl.jpg[/img]
zborek
Apr 18 2005, 18:02
| QUOTE |
pS. Mam nadzieje że tu jeszcze zagląda a nie na soccergaming tylko  |
na czas oczekiwań na bina od norka mozesz sciągnąc sobie mojego Szymka................chyba ze ci sie bardzo niepodoba :?
Na stronie 118 mozesz go zassac,wiadome ze robie gorsze mordy od Norka ale szymek w miare chyba mi wyszedł..............
[img]http://img58.echo.cx/img58/2284/szymkowiak3de.jpg[/img]
Radzio Avia
Apr 18 2005, 18:47
Przyjmuje od tej pory zamòwienia na konkretnych piłkarzy bo sam już nie wiem kogo mam robić (koniec pomysłòw:( ). Dobre foty mile widziane.[/quote]
Więc prosze postaraja sie zrobic V.Love wiem ze jush byłe ale sprobuj to fota JEDYNA jaką mi sie udało zdobyc (niebyło trudno) :wink: Ja wiem ze ty robisz dobre twarze ale teraz wchodzi ci coraz lepiej :wink: SORY .
PS.Niedenerwuj sie tak na przyszłosc ;D [/url]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.