Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Twarze do PES4
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Archiwum
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97
Tomak
QUOTE(Mani3k @ Jul 4 2005, 16:32:14)
Nie Tomak nie było jeszcze Ezquerro tongue.gif
Ale w najbliższym czasie będzie...
Pracuje nad kilkoma facjatkami  biggrin.gif
Pozdrawiam
[right][snapback]28828[/snapback][/right]

Spox, jak się domyślam szykuje się jakiś extra facepack smile.gif
kemocik
A macie na zwykłej palecie Juruś smile.gif
user posted image
Look
Moim zdaniem Jurek bardzo dobrze wykonany ! smile.gif Tylko włosy można było by jakieś inne zarzucić dry.gif
Karol Johnn
Eto Wyjebany w kosmos mozna zapodac bina jakiego, a moje zdezelowane ryje to tak sie bawilem bo sie nudzilem nie chce mi sie za bardzo zaglebiac w temat! Narta
Karol Johnn
A tru troche lepsze zdjecie ryja Niselrooya
http://img163.imageshack.us/my.php?image=rudzik0fd.png

i [B]Chyba moj najlepszy ryj jaki zrobilem i naprawde warty zobaczenia SOLARI narq
http://img163.imageshack.us/my.php?image=solar0ig.png
Diablo
1. Karl John -.-. ten twoj trick z Solarim cos Ci sie nie udal laugh.gif Wklejiles jego zdjecie w pancie i sie cieszysz ze zrobiles super twarz.
2.A to moje dzielo

http://img239.imageshack.us/my.php?image=ruuud4js.jpg
Karol Johnn
Nom raczej, ale tylko nie w paincie, tylko nie w paincie, photoshopem jakims, taki maly durny trick, ale moze ktos by sie nabral a ty musiales odrazu wyjechac z tym paintem, a Ruud fajny
Pozdrawiam
T-Mac
QUOTE(Tomak @ Jul 4 2005, 17:25:57)
OMFG !! Eto'o GIT !! Great job man !

PS. Kiedy BIN biggrin.gif ??
PS2. Możliwe, że przespałem ten moment - był BIN do Ezquerro ??
[right][snapback]28827[/snapback][/right]

strona wczesniej jest bin do ezquerro
Diablo
Kolejne moje dzieło

http://img140.imageshack.us/my.php?image=garcia8aj.jpg
lukasso
QUOTE(duszek2 @ Jul 4 2005, 16:10:10)
haha jak zgadles
duszek2
to co mogl bym zrobic bo sadze ze mi ballack wyszedl

user posted image
duszek2
user posted image

A to jest bosacki tongue.gif

Ocencje biggrin.gif
qazwsx
It's my return smile.gif a więc tak :
ballack niezly smile.gif bosacki troche wygląda jak Hrabia Dracula w dzień tongue.gif ale życze powodzenia bo coraz lepsze twarze robisz duszek wink.gif
Diablo całkiem całkiem ten Luis Garcia
Raffels
QUOTE(Mani3k @ Jul 4 2005, 18:13:53)
Samuel Eto'o

user posted image
PS.Karol Johnn pracuj w OEdit'cie, a może coś z tego będzie... smile.gif
[right][snapback]28826[/snapback][/right]

No brawo świetny ten Eto'o!! Czekam na kolejne twoje prace cool.gif
duszek2
dzieki tongue.gif Sprobuje poprawic bosackiego

A tu ronaldo troche taki nei podobny jakby wink.gif Dajcie jakas fotke to cos zrobie tongue.gif (sprobuje)

user posted image

kemocik
Dobra pyskacze smile.gif
Siekłem Lucio smile.gif
user posted imageuser posted image
Kaj tongue.gif ?
>Kornel<
o kurwa ale wyjebany Lucio ! az mnie zatkalo ! czlowieku zarzucaj binem czy predzej biggrin.gif a za Ronaldo nie ma co sie nawet brac bo byl robiony juz 866557 razy ! pozdro
lodziak
mam pytanie.
ponieważ jestem nowy, niedługo wyjeżdżam, a chciałbym się jeszcze trochę pobawić i na konsoli i na szaraku. Czy ma ktoś lub czy była wymieniana jakaś twarz kogos z druzyny Widzewa?Drugie moje pytanie. Czy jest patch na PS2 z ligą polską?
Ps. Jeśli ktoś ma zrobioną druzynę Widzewa to pisać.
kemocik
Dzięki >Kornel< za opinię smile.gif. Jeszcze dodatkowo mu poszerzyłem oczy (w sensie oddaliłem od siebie) i zlikwidowałem ten błąd w cieniu z prawej strony nosa smile.gif A bina w paczce dam tongue.gif
duszek2
Ja tez wlasnie zrobilem lucio tongue.gif (jaki zbieg okolicznosci)
Powiedzcie mi jedno czy warto ze robie te pyszczki ??

A oto lucio :

user posted image

PS:Jak sie zmeinia brode zeby byla okraglejsza ??
qazwsx
duszek daj bina do ballacka i do tego ronaldo biggrin.gif
duszek2
haha ale ja mam bmp bo na bina nie umiem zrobic ale jesli bys powiedzial jak zrobic na bina to bediesz mial bina biggrin.gif
Diablo
Park Ji-Sung

http://img148.imageshack.us/my.php?image=park6mu.jpg
lodziak
ja pròbuje i pròbuje i nic. za każdym razem twarz jest rozmazana. wiecie dlaczego?
GHOST
kemocik wyczesany Lucio wink.gif widze że temat powoli ożywa i są nowi facemakerzy ktòrzy zastąpili emerytòw smile.gif (w tym mnie dry.gif )
duszek2
Jak sadzisz GHOST moze zemnie byc jakis facemaker ?? (Powyzej moje dziela ) AHa i powiedz mi jak zamienic bmp na bin biggrin.gif
kemocik
duszek2 - wg mnie jest cienko. Z tego, co mòwisz i po twoich pracach widać, że nie używasz Oedita do roboty smile.gif. Popròbuj z nim i wtedy coś się powie wink.gif
A twòj Lucio wyszedł jako taki, bo łatwo jest go nałożyć na stworzone przez KONAMI bmp sposobem oko do oka, nos do nosa itd. smile.gif
duszek2
a gdzie owy program dostane ?? I co sie wnim zmienia ?? tongue.gif
kemocik
Służy do edytowania modelu twarzy gracza smile.gif - czyli możesz przesuwać nos i ogòlnie wszystko z twarzy smile.gif - np tworzyć superpokemony smile.gif
Żeby otworzyć pesowe pliki bin w oedicie trzeba
PES TO OEDIT CONVERTER VERSION 2.0
http://www.gamingaccess.com/welcome.php?fi...&page=downloads
Ktòry też edytuje modele włosòw.

Ale zanim Converter to najpierw OEDIT, ktòrego strona domowa jest tu - http://oedit.nd4spdworld.com/site/index.php

Jak korzystać z OEDITa jest w tutorialu video tu - http://www.issonline.pl/index.php?id=1110103440

Tyle ogłoszeń smile.gif
duszek2
Wielkie dzieki poprawie lucio biggrin.gif
kemocik
Lucio jeszcze jako tako wygląda smile.gif więc popraw bosackiego na przykład - wtedy dopiero widać możliwości OEDITa wink.gif
duszek2
kemocik a ty masz gg bo jak tak to bym sie pytal jak bym cos nie wiedzial no jesli sobie na to pozwolisz podaj numer jesli masz biggrin.gif
123456789
...:::Siemka:::...

Jeżeli ktoś by chciał jakąś twarz, a niewie jak ją znaleść (dobra jakość i wielkość) to proszę o kontakt na forum, a na pewno ową twarz podeślę.

...:::Pozdro:::...

Na początek zawodnik Bayernu M., Michael Ballack (bvo widziałem jak go dużo osòb ostatnio robiło)...
Niechciało mi sie wrzucać poszczegòlnych twarzy osobno wiem wrzuciłem na jeden obrazek, jak coś to sobie oddzielicie, jak żadna niepasuje podeślę inne, leprze.
user posted image
123456789
Nastempna twarz, zawodnik FC LiverpooL - Luis Garcia.
user posted image
PS. Leprzych fotek nieda się znaleść, jest jeszcze taka ale już ją widziałem na forum, pozdro jak znajdę to podżucę.
GHOST
jeśli znajde programy to spròbuje po pòłrocznej przerwie jakaś twarz skombinować wink.gif tylko potrzebuje osoby ktora będzie mi screeny robiła biggrin.gif kontakt gg:1368510
duszek2
Victor Valdes

user posted image

wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif
Look
QUOTE(123456789 @ Jul 6 2005, 01:36:26)
Nastempna twarz, zawodnik FC LiverpooL - Luis Garcia.
user posted image
PS. Leprzych fotek nieda się znaleść, jest jeszcze taka ale już ją widziałem na forum, pozdro jak znajdę to podżucę.
[right][snapback]28923[/snapback][/right]

Wspaniała więź ortograficzna blink.gif biggrin.gif
duszek2
QUOTE(qazwsx @ Jul 5 2005, 16:42:58)
duszek daj bina do ballacka i do tego ronaldo
GHOST
zrobiłem już twarz i potrzebuje osoby ktòra zrobi mi screena ( musi umieć zmieniać twarze zawodnikòw ze zwyklej na specjalna palete smile.gif ) twarzą ktòra zrobiłem jest Kuranyi i na tej karcie co mam (ATI Rage 128 bo mòj podstawowy komp w naprawie sad.gif ) nawet ładnie wygląda
user posted imageuser posted image

numer gg w moim wcześniejszym poście prosze o kontakt smile.gif
Crawler
Valdes jakiś taki dziwny, nos jakby do gòry zadarty za bardzo. A poza tym większość twoich twarz ma kształt tròjkąta do gòry nogami z zaokrąglonymi rogami . Nie podoba mi sie żadna z twoich twarz (bez obrazy).
duszek2
A to koncze z robienie twarzy
GHOST
QUOTE(duszek2 @ Jul 6 2005, 11:35:34)
A to koncze z robienie twarzy
[right][snapback]28940[/snapback][/right]

Co tak szybko wymiękasz dry.gif zobacz sobie moje pierwsze twarze a umrzesz ze śmiechu smile.gif wiadomo że odrazu nie będziesz robil dobrych twarzy musisz ćwiczyć biggrin.gif a poza tym ròb screeny z gry a nie z editpes4optfile bo ròźnica jest duża (Ballack ci fajny wyszedł smile.gif )
duszek2
A mogl bys dac jakas fotke biggrin.gif
=@CiChY@=
mam małe pytanie jak może mi ktos wyjasnic jk mam zrobic ta twarz do pes4 i w jakich programam to ją robić z gòry dziękuje
duszek2
Sa specjalne tutoriale poszukaj tu na forum gdzies napewno beda biggrin.gif
=@CiChY@=
własnie o to chodzi ze nie moge znaleść sad.gif
duszek2
wejdz na poprzednia strone i popatrz na przedostani post dry.gif
=@CiChY@=
Wielkie THx Duszek2 laugh.gif
T-Mac
jak sie czasem nudzi to cos sie zrobi
user posted image
face
hair
GHOST
QUOTE(duszek2 @ Jul 6 2005, 11:49:27)
A mogl bys dac jakas fotke biggrin.gif
[right][snapback]28942[/snapback][/right]

szukaj na GOOGLE
GettyImages
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.