Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Twarze do PES4
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Archiwum
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97
saper
to geniusze jestesccie fajne ryjki ale kiedy wyjdzie ostateczni faces patch :?: i czy on bedzie do pes4 i we8 czy tylko do pes4
norek
Cech

w grze...
lukasz0
Okocha Update(koncowa wersja)

Okocha wypas- tak jak wszystkie pozostale twarze. no i kiedy facepack? a moze by tak ktos zrobil wlosy do D.CISSE??
Mati5
Cytat
Cech

w grze...

Sorry ,że zapytam ,ale kto 'nosi te włosy w grze, takie ma teraz Cech ... na tym obrazku ...
Bo chciałem ustawic te włosy Tomaszowi Hajto !!!
I nie moge się dopatrzec kto ??? takie nosi ...włosy .
Kamil
no zamieniłem już twarz i teraz gdzie zapamiętać prosze odpiszcie albo na gg wejdźcie
T-Mac
tydzien moze 2 i bedzie pack
Dorin
mati5 to wlosy vandervarta czy jak to sie tam piesze smile.gif
Mati5
OK!

Dzięki za podpowiedź ...
Ale ,mam takie głupie pytanko ???
BO nie wiem gdzie on gra w jakim klubie ??? :wink:
saviola13
Norek Daj Bina Cecha... bo jest spoko:) Pozdro
lukasz0
Mati5 -Van Der Vaart gra w Ajaxie
norek
bina nie dam bo te twarze wyjda w facpeacku smile.gif nic tylko czekac ;D
GHOST

T-Mac
Edu
lukasz0
T-MAC: Edu co ma za wlosy( znaczy sie kogo) biggrin.gif
pozdro
czekam na pack'a
T-Mac
Piresa tak jak Flamini smile.gif
to sa hairw117 chyba
T-Mac
Hoyte
michau000
heh sorry T-mc ale Hoyte robiłem w tym samym czasie:) mam pytanie: jk pozbyć się tych obrzydliwych rozstępòw? na bitmapie tego nie widać...

GHOST
culles
michau000- Najlepszy Dudek jakiego widziałem, reszta była lepiej zrobiona ale żaden nie był tak podobny jak Twòj.
norek
A.Svensson
lukasz0
hmmm michau000 moje zdanie jest przeciwne niz culles'a - wypasiony jest Vassel, a pozostala dwojka taka se:D ale nie ma co nazekac, lepsze to niz nic;)
michau000
Cytat
hmmm michau000 moje zdanie jest przeciwne niz culles'a - wypasiony jest Vassel, a pozostala dwojka taka se:D ale nie ma co nazekac, lepsze to niz nic;)

ja tez sklanialbym sie do takiego stwierdzenia. chociaz cullesowi chodzilo chyba raczej o samo zdjecie, podobienstwo, niz wykonanie, ktore faktycznie jest mizerne.
T-Mac
michau000 dawaj scriny w normalnej postaci a nie jakies pomniejszone raz z boku raz z gory
michau000
Cytat
michau000 dawaj scriny w normalnej postaci a nie jakies pomniejszone raz z boku raz z gory

nie rozumiem... jak wygląda normalny screen? swoje starałem się zamieszczać mniejsze, bo mi osobiście takie najwygodniej się przegląda.

a z tymi bokami i gòrami to już kompletnie nie załapałem...

edit: ach, chyba wiem o co chodzi. masz na myśli, że raz jest trochę bardziej ucięty z lewej a drugi od gòry tak? sorry, nie skumałem od razu... còż, jak Ci to przeszkadza, to ew. następne będę wklejał "normalne", mi to nie robi ròżnicy.
norek
michau000 chodzi o to ze albo wyglada jak zmiazdzony albo jak scisniety i wtedy luydzik traci proporcje smile.gif
slawek72
Na tej stronie angole z Evo-web umiescili facjate RASIAKA http://www.evo-web.co.uk/forums/showthread...7&page=14&pp=30 (sorry ale nie umiem wrzucic screena wiec dlatego podaje adres ) wyglada ze jest tam juz troszke znany [/img]
WąSu
Witam wszystkich na forum ! I odrazu z małym pytaniem wyskakuje...
Mam problem gdyż nie moge wrzucac twarzy do gry przez Graphic Studio pod postacią .BMP ,nie wiem czym jest to spowodowane. W Graphic Studio wszystko wygląda normalnie ,a w grze twarzy nie widac. A jak wrzucam twarzem pod postacią .bin to nie wszystkie ròwniez sie pojawiaja w grze( jedyne ktòre są to : Żurawski,Gorawski,Baszczyński,Frankowski,Majdan,Olisadebe,Kałużny i Krzynòwek reszty nie widac w grze) Jak rozwiązac ten problem? Licze że ktos mi pomoże bo mam dużo ryjkòw zrobionych w postaci bmp a nie moge ich do gry wrzucic . Z gòry dzięki!!!
kemot
Problem przezroczystosci(opacity), niektore maja ja ustawiona na 0% i ich nie widac, w GS automatycznie zmniejsza ja do 100% czarny kwadracik...

Odnosi sie ta zasada do kazdej rzeczy importowanej GS'em z bmp, png itd.
Regz
Też mam podobny problem :x
Niby wszystko dobrze wygląda, daję Opacity na 100%, a w grze
jak wybieram twarz to wygląda jakby to była maska nałożona na oryginalną twarz- jest pòłprzezroczysta. O co chodzi :?: sad.gif
WąSu
Cytat
Problem przezroczystosci(opacity), niektore maja ja ustawiona na 0% i ich nie widac, w GS automatycznie zmniejsza ja do 100% czarny kwadracik...

Odnosi sie ta zasada do kazdej rzeczy importowanej GS'em z bmp, png itd.

O tym to ja wiem ,ale mimo to w grze nie widac zmian. Może ktos miał taki problem i sobie z nim poradził? Ponadto nie widac u mnie wiekszosci twarzy robionych przez was np. Hajty

HELP !!!
lukasz0
hmm to wam wspolczuje;/
u mnie na cale szczescie wszyskto chodzi- czy to bmp. czy bin.
pozdro i zycze szybkiego rozwiazania problemu. Wydaje mi sie ze senk tkwi w tym co mowi Kemot:)
GHOST

T-Mac
Brad Friedel
GHOST
michau000
teraz chyba dobre screeny?

jak zwykle wyszło kiepsko, nie wiem jak poprawić tę jakość...
mimo wszysko przedstawiam efekt mojej pracy:

poprawiłem (?)/ przerobiłem Dudka.

Zidane

Hyypia

Mendieta

Terry...
norek
Wanchope
norek
C. Jensen
norek
Radzinski
Vadim
Cytat
Radzinski

Radziński b.dobry

Michau - Twarz Zidana i Dudka jest bardzo słaba :wink:
cpr
guys podajcie mi dzialajacego linka do Polish Face Pack ver.1.0(T-Mac) bo te 2 newsa nie dzialaja ;/ a chyba nigdzie indziej nie ma tongue.gif thx in advance
GHOST
GHOST
GHOST
F3niX.
Cytat
guys podajcie mi dzialajacego linka do Polish Face Pack ver.1.0(T-Mac) bo te 2 newsa nie dzialaja ;/ a chyba nigdzie indziej nie ma tongue.gif thx in advance

na socceraccess jest ten facepack
norek
McBride
GHOST
cpr
thx ale tam jest chyba blad ;p bo pisze ze to wersja 1.0 a zawiera:
This Patch includes the following faces

w105 - Kaluzny
w015 - Baros
w028 - Almunia
w109 - Berbatov
y020 - Blasi
w095 - Canizares
itp

a ja chcem to z zurawskim krzynowkiem..
lukasz0
cpr odezwij sie na gg to ci wysle tego packa
GHOST
GHOST
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.