to geniusze jestesccie fajne ryjki ale kiedy wyjdzie ostateczni faces patch :?: i czy on bedzie do pes4 i we8 czy tylko do pes4
Cech
w grze...
lukasz0
Feb 8 2005, 12:36
Okocha Update(koncowa wersja)
Okocha wypas- tak jak wszystkie pozostale twarze. no i kiedy facepack? a moze by tak ktos zrobil wlosy do D.CISSE??
Cytat
Cech
w grze...

Sorry ,że zapytam ,ale kto 'nosi te włosy w grze, takie ma teraz Cech ... na tym obrazku ...
Bo chciałem ustawic te włosy Tomaszowi Hajto !!!
I nie moge się dopatrzec kto ??? takie nosi ...włosy .
no zamieniłem już twarz i teraz gdzie zapamiętać prosze odpiszcie albo na gg wejdźcie
tydzien moze 2 i bedzie pack
mati5 to wlosy vandervarta czy jak to sie tam piesze
OK!
Dzięki za podpowiedź ...
Ale ,mam takie głupie pytanko ???
BO nie wiem gdzie on gra w jakim klubie ??? :wink:
saviola13
Feb 8 2005, 14:19
Norek Daj Bina Cecha... bo jest spoko:) Pozdro
lukasz0
Feb 8 2005, 14:59
Mati5 -Van Der Vaart gra w Ajaxie
bina nie dam bo te twarze wyjda w facpeacku

nic tylko czekac ;D
Edu
lukasz0
Feb 8 2005, 18:29
T-MAC: Edu co ma za wlosy( znaczy sie kogo)
pozdro
czekam na pack'a
Piresa tak jak Flamini
to sa hairw117 chyba
Hoyte
michau000
Feb 8 2005, 20:31
michau000- Najlepszy Dudek jakiego widziałem, reszta była lepiej zrobiona ale żaden nie był tak podobny jak Twòj.
A.Svensson
lukasz0
Feb 8 2005, 21:37
hmmm michau000 moje zdanie jest przeciwne niz culles'a - wypasiony jest Vassel, a pozostala dwojka taka se:D ale nie ma co nazekac, lepsze to niz nic;)
michau000
Feb 8 2005, 22:03
Cytat
hmmm michau000 moje zdanie jest przeciwne niz culles'a - wypasiony jest Vassel, a pozostala dwojka taka se:D ale nie ma co nazekac, lepsze to niz nic;)
ja tez sklanialbym sie do takiego stwierdzenia. chociaz cullesowi chodzilo chyba raczej o samo zdjecie, podobienstwo, niz wykonanie, ktore faktycznie jest mizerne.
michau000 dawaj scriny w normalnej postaci a nie jakies pomniejszone raz z boku raz z gory
michau000
Feb 8 2005, 22:49
Cytat
michau000 dawaj scriny w normalnej postaci a nie jakies pomniejszone raz z boku raz z gory
nie rozumiem... jak wygląda normalny screen? swoje starałem się zamieszczać mniejsze, bo mi osobiście takie najwygodniej się przegląda.
a z tymi bokami i gòrami to już kompletnie nie załapałem...
edit: ach, chyba wiem o co chodzi. masz na myśli, że raz jest trochę bardziej ucięty z lewej a drugi od gòry tak? sorry, nie skumałem od razu... còż, jak Ci to przeszkadza, to ew. następne będę wklejał "normalne", mi to nie robi ròżnicy.
michau000 chodzi o to ze albo wyglada jak zmiazdzony albo jak scisniety i wtedy luydzik traci proporcje
slawek72
Feb 9 2005, 12:28
Na tej stronie angole z Evo-web umiescili facjate RASIAKA
http://www.evo-web.co.uk/forums/showthread...7&page=14&pp=30 (sorry ale nie umiem wrzucic screena wiec dlatego podaje adres ) wyglada ze jest tam juz troszke znany [/img]
Witam wszystkich na forum ! I odrazu z małym pytaniem wyskakuje...
Mam problem gdyż nie moge wrzucac twarzy do gry przez Graphic Studio pod postacią .BMP ,nie wiem czym jest to spowodowane. W Graphic Studio wszystko wygląda normalnie ,a w grze twarzy nie widac. A jak wrzucam twarzem pod postacią .bin to nie wszystkie ròwniez sie pojawiaja w grze( jedyne ktòre są to : Żurawski,Gorawski,Baszczyński,Frankowski,Majdan,Olisadebe,Kałużny i Krzynòwek reszty nie widac w grze) Jak rozwiązac ten problem? Licze że ktos mi pomoże bo mam dużo ryjkòw zrobionych w postaci bmp a nie moge ich do gry wrzucic . Z gòry dzięki!!!
Problem przezroczystosci(opacity), niektore maja ja ustawiona na 0% i ich nie widac, w GS automatycznie zmniejsza ja do 100% czarny kwadracik...
Odnosi sie ta zasada do kazdej rzeczy importowanej GS'em z bmp, png itd.
Też mam podobny problem :x
Niby wszystko dobrze wygląda, daję Opacity na 100%, a w grze
jak wybieram twarz to wygląda jakby to była maska nałożona na oryginalną twarz- jest pòłprzezroczysta. O co chodzi :?:
Cytat
Problem przezroczystosci(opacity), niektore maja ja ustawiona na 0% i ich nie widac, w GS automatycznie zmniejsza ja do 100% czarny kwadracik...
Odnosi sie ta zasada do kazdej rzeczy importowanej GS'em z bmp, png itd.
O tym to ja wiem ,ale mimo to w grze nie widac zmian. Może ktos miał taki problem i sobie z nim poradził? Ponadto nie widac u mnie wiekszosci twarzy robionych przez was np. Hajty
HELP !!!
lukasz0
Feb 9 2005, 17:19
hmm to wam wspolczuje;/
u mnie na cale szczescie wszyskto chodzi- czy to bmp. czy bin.
pozdro i zycze szybkiego rozwiazania problemu. Wydaje mi sie ze senk tkwi w tym co mowi Kemot:)
Brad Friedel
michau000
Feb 9 2005, 19:36
teraz chyba dobre screeny?
jak zwykle wyszło kiepsko, nie wiem jak poprawić tę jakość...
mimo wszysko przedstawiam efekt mojej pracy:
poprawiłem (?)/ przerobiłem Dudka.
Zidane
Hyypia
Mendieta
Terry...
Wanchope
C. Jensen
Radzinski
Cytat
Radzinski

Radziński b.dobry
Michau - Twarz Zidana i Dudka jest bardzo słaba :wink:
guys podajcie mi dzialajacego linka do Polish Face Pack ver.1.0(T-Mac) bo te 2 newsa nie dzialaja ;/ a chyba nigdzie indziej nie ma

thx in advance
F3niX.
Feb 10 2005, 15:55
Cytat
guys podajcie mi dzialajacego linka do Polish Face Pack ver.1.0(T-Mac) bo te 2 newsa nie dzialaja ;/ a chyba nigdzie indziej nie ma

thx in advance
na socceraccess jest ten facepack
McBride
thx ale tam jest chyba blad ;p bo pisze ze to wersja 1.0 a zawiera:
This Patch includes the following faces
w105 - Kaluzny
w015 - Baros
w028 - Almunia
w109 - Berbatov
y020 - Blasi
w095 - Canizares
itp
a ja chcem to z zurawskim krzynowkiem..
lukasz0
Feb 10 2005, 16:38
cpr odezwij sie na gg to ci wysle tego packa
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.