Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Twarze do PES4
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Archiwum
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97
ppatrykk
wlasnie wiem ze musze zrobic kogos,kogo w grze nie ma smile.gif jutro cos zmajstruje i , tak jak mowi T-MC , zobaczymy co potrafie tongue.gif a tak wogole to dzieki wszystkim za komenty smile.gif pozdro for all laugh.gif
==>Benek<==
Wszechmogacy poszukaj na porzednich stronach myślisz ,ze "twòrcy twarzy" będą sie wpie**** z tym co juz było bo ty masz takie widzimisie?? weź pomyśl zanim coś tu napiszesz :wink:
Raffels
Carlos Pena
Raffels
Carlos Pena
norek
GHOST twarze na specjalnych paletach wygladaja fajnie ale dla mnie ciezej sie je robi bo ciezko kolor dobrac tongue.gif
wszechmogący
Benek, patrzyłem na poprzednich stronach i myśle, że ci "twòrcy twarzy", jak i inni forumowicze, domyślili się, ze jeśli szukam jakiś mord to poszukam w tym temacie na poprzednich stronach. To logiczne. Jednak to forum i te poprzednie strony nie są jedynym źròdłem tego czego szukam i niektòrzy zapewne korzystają z innych stron, więc jakby ktoś na coś trafił nawet przypadkiem i miał dobre chęci to mòwłby np. zapodać linka. To najnormalniejsza prośba. Pomysl zanim coś napiszesz. :wink:
T-Mac
Tomasson

BIN
Special hair
windu
spòrbuje tokś może Javiera Francisco z Albacete Balonpie?

fota:

http://www.albacete-bp.es/Plantilla/Fotos/...s/francisco.jpg

ppatrykk
pozniej sie jeszcze zajme tymi , ktorych w grze nie ma smile.gif jak narazie - Ayala :]
Jocker
Ayala jest wypas :wink:
cpr
kwiek

juz wiem czemu poprzednie byly zamazane ;P ocencie czy juz lepiej ;p
Jocker
Hmmm... No Kwiek taki sobie :?
ppatrykk
zrobilem 1 twarz kogo nie bylo w grze tongue.gif powiem szczerze ze myslalem ze wyjdzie lepiej ale jest spoko smile.gif ocencie sami smile.gif
Vadim
Cytat
kwiek

juz wiem czemu poprzednie byly zamazane ;P ocencie czy juz lepiej ;p

Eh , słabiutko ... :wink: -Czeka Cie jeszcze solidny trening ! smile.gif
Tomak
Ayala -- Wypas
Kwiek-- Bardzo zły
Zickler -- Spox

ppatryk wyrastasz na nową gwiazdę biggrin.gif
Draki
nom to samo mowilem a Zickler wedlog mnie spox
T-Mac
zickler - slaby odmlodzony z 10 lat
pewnie z tej foty co robiles byla nie aktualna dlatego mlodo wyszedl
rozmieszczenie oczu itp dobre, ale bmp tragiczna
z przodu twarzy tego nie widac ale wystarczy przekrecic lekko glowe na bok i widac te tragiczne przejscie zlotego na sino-ludzki smile.gif
uzywaj tej opcji co ci wczesniej chlopaki powiedzieli do obrobki fotki
nie to ze bym byl zlosliwy, ale mi juz sie znudzilo robienie mord wiec trza tu swierzej krwi smile.gif
masz tu aktualna fotke Zicklera (chyba z tej nie robiles)
diego
LARSSON

Oceniajcie
ppatrykk
dzieki t-mc smile.gif potrzebuje rad bo dopiero zaczolem robic twarze wiec dzieki jeszcze raz smile.gif i faktycznie-nie robilem z tej foty tongue.gif hehehe poprobuje z ta smile.gif a fotke mialem aktualna:>z www.uefa.com a one byly robione przed sezonem tylko ze tak jakos mlodo wyszedl tongue.gif hehe laugh.gif pozdro for all!! smile.gif
T-Mac
te na uefa.com to jedne z najgorszych fot taki dziwny kolor maja duzo trza sie z nimi jebac
pawel_szulc
Cytat

(wedlug mnie jednak gorszy od tego od Ghost'a tongue.gif , ale moze komus sie bardziej spodoba laugh.gif )

Cytat

BINA dam pòźniej bo rapidsahre przeciążony  :? [/url]

Jak na mnie to bardzo podobne oba. Ale i tak ta gorna czesc twarzy jakas taka wydluzona:/ I w tym i w tym. Usta troche tez nie pasuja

Cytat

Filippo "super-pippo" Inzaghi tongue.gif

Usta lipne. Ta prawa czesc warg taka smieszna :/ Ale ogolnie bardzo dobra
ppatrykk
Cytat
uzywaj tej opcji co ci wczesniej chlopaki powiedzieli do obrobki fotki
T-MC a o co Ci dokladnie chodzi??bo nie czaje - nikt mi nie mowil nic o obrobce... przynajmniej se nie przypominam ze ktos mi mowi cos jak mam obrabiac fotki...sad.gif
warson
A ja Poprosze o Facjatkę tego oto pana :-) Będe Bardzo Wdzięczny tongue.gif

ppatrykk
splodzilem swoja pierwsza facjatke , ktorej nie zrobilem na specjalnej twarzy tongue.gif niestety to od razu widac sad.gif ale nie jest zle ... tongue.gif prosze o oceny smile.gif jednak lepiej sie ronbi na specjalach tongue.gif
Raffels
BIN SPECIAL HAIR
BIN Face

norek
ppatrykk tak sie zastanawiam jak tego zicklera zrobiles na specjalnej palecie? ustawials model facea w OPTION EDICIe czy jak? bo ja naprawde nie wiem tongue.gif
ppatrykk
Norek nie rozumie o co Ci chodzi z tym Zicklerem ... :? .....
zrobilem Robbena
norek
chodzi mi o to ze z tego co wiem to zickler nie ma ustawionej specjalnej palety a Ty go na takiej zrobiles...w jaki sposob?? smile.gif
ppatrykk
tzn.chodzi o to ze Zicklera zrobilem na specjalnej twarzy ale kogo innego chodzilo mi tylko o to ze tamte wszystkie twarze(oprocz Rau'a)robilem na specjalnych twarzach tongue.gif a tu Pavel Nedved smile.gif
Raffels
Ppatrykk moja rada: pobaw się kontrastem, jasnością itp. bo te kolory jakieś takie dziwne ci wychodzą. ctrl+b i ctrl+u
pozdro
ppatrykk
dzieki za rade Raffels wink.gif potrzebuje rad bo jestem poczatkujacy:Pim wiecej rad tym lepsze beda twarze laugh.gif (mam nadzieje biggrin.gif:D ) laugh.gif pozzdro smile.gif
ppatrykk
ostatnia twarzyczka na dzisiaj smile.gif Michael Ballack smile.gif
norek
patrykk nie rozumiesz mnie....zickler nie ma specjalnej palety w grze (tak mi sie wydaje) a Ty go na takiej zrobiles w jaki sposob?
T-Mac
normalnie za jakas twarz ;P
T-Mac
Cytat
Norek nie rozumie o co Ci chodzi z tym Zicklerem ...  :?  .....
zrobilem Robbena

co do robbena fajny ale bmp slaba
aha sam go probowalem ale kuzwa nie otwiera mi oedit bina z jego twarza tez tak miales ?????
Jocker
ppatrykk jak bys mogl to zapodaj pare binòw :wink: POZDRO
rybka fks
patryk zapodawaj biny bo robisz zajebiste mordki i przydało by się kilka binòw pozdro for all
GHOST
Ja też sobie musze zrobić przerwe w robieniu mordek ale nie kończe z tym (chociaż już niema zbytnio kogo robić :wink: )
hakan
ppatryk,można prosic o bin-a Ballacka, z gòry dzieki !!!!!!!!!!!!!!!!!!! (bo już dosyc mam tego z gry)
norek
GHOST zawsze znajdzie sie ktos kogo mozna by jeszcze zrobic smile.gif ja tam twarzy robic nie przestaje bo ostro mi sie to wkrecilo smile.gif pozdroall
ppatrykk
Cytat
aha sam go probowalem ale kuzwa nie otwiera mi oedit bina z jego twarza tez tak miales ?????
ee.. T-MC ja tych twarzy nie obrabiam w O-EDITcie :> tongue.gif:P moze to i zle ale ja tych binow nie obrabiam tongue.gif pozniej dam pare binow wink.gif pozdro laugh.gif
Łysy
SIEMA !!
pytalem kiedy beda face primeradivison i mialy byc po konic tygodnia czy to DZIŚ ?? laugh.gif laugh.gif
norek
pod koniec tygodnia to jutro albo w niedziele tongue.gif
Draki
ja juz sie doczekac niemoge laugh.gif 8)
norek
Robben

nie wiem czy dobry,ale jak sie spodoba to wrzuce bina
norek
a to cześć twarzyczek realu madryt do packa (te mordki ktore sa nieco zolte w packu beda mialy juz normalny kolor)
Carlos

Zidane

Woodgate

Ronaldo

Raul

Owen

Casillas
T-Mac
Buffon

BIN
ppatrykk
Krzynòwek ( tym razem na normalnej,nie na specjalnej twarzy , tak jak inne moje tongue.gif )
ppatrykk
poprawilem kolor Robbenowi a pozniej dam wszystkie moje twarzye bo teraz RAPIDSHARE nie dziala :/ :? pozdro for all laugh.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.