Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Twarze do PES4
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Archiwum
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97
GHOST
Rvn bardzo nieudane ( wygląda jakby mu sie kabina w solarium zacięła smile.gif )
a Thiago Motta dobry

PS
Mani3k gdzie ten Marquez tongue.gif
=@CiChY@=
moze ktos bina dac ze strojami BARCELONA 2005-2006, VILLAREAL 2005-2006 i ANGLIA 2005-2006 sory ze pisze to w temacie o twarzach ale tylko tutaj kazdy wchodzi z gory dzieki
Mani3k
Znalazłem lepszego Marquez'a niż mòj więc dałem sobie spokòj... tongue.gif
GHOST
QUOTE(=@CiChY@= @ Jul 9 2005, 20:48:16)
moze ktos bina dac ze strojami BARCELONA 2005-2006, VILLAREAL 2005-2006 i ANGLIA 2005-2006 sory ze pisze to w temacie o twarzach ale tylko tutaj kazdy wchodzi z gory dzieki
[right][snapback]29401[/snapback][/right]

czy to wygląda na temat ze strojami dry.gif poszukaj na googlach a napewno znajdziesz mad.gif
GHOST
tu coś dla facemakeròw ktòrzy nie mają co robić tongue.gif
Robert Huth
user posted image
Robinho
user posted image
Saddam Husain tongue.gif
user posted image
Capitan Tsubasa
Dokonczylem wkoncu tego Flatchere...
user posted image

Oceniajcie, prosze !!!
tomek828
Moja pierwsza morda w PES4 ocencie
user posted image
Capitan Tsubasa
Tomekronaldo calkiem spoko jak na pierwsza morde tylko chyba oedita nie uzywasz bo oczy sa nie tak i broda troche krzywo mu rosnie i juz pare razy bylo mowione ze cisse trzeba robic z zamknieta morda bo lepjej wychodzi smile.gif

PS . Oceniajcie Flatchera
Crawler
Capitan Tsubasa-Fletchere pisze sie przez E. Niepodobny, może troszeczkę. Pewnie trudno go zrobić rolleyes.gif Ocena - 4/10
Tomekronaldo-Cisse?Jak na pierwszą facjatke nawet nieźle ale nie ròb już więcej twarzy ze zdjęć gdzie widać zęby.Ocena - 5/10(Podniosłem ocene bo pierwsza:D)
Ps.Ciekawe ile szorował ten punkt nad prawym okiem? Bo się aż świeci tongue.gif Pozdro
Capitan Tsubasa
user posted image

Oceniajcie !!!

PS. Fletchera tez smile.gif
GHOST
Fletcher słabiutki dry.gif ma uszy jak elf i jeszcze te żeby ph34r.gif
ale Brown już wypas jest gratki
POZDRO
kemocik
A ja uważam, że Brown od KONAMI jest najlepszy - zreszta widać, że robili z dawanej w tym temacie niedawno fotki smile.gif A z tej samej fotki to raczej nikt więcej od KONAMI nie wyciśnie biggrin.gif
lodziak
tu coś dla facemakeròw ktòrzy nie mają co robić tongue.gif
Robert Huth

10-minutowy Huth ze zdjęcia GHOST
http://img251.imageshack.us/img251/2530/huth7nt.png
Tomak
QUOTE(lodziak @ Jul 9 2005, 19:48:21)
[right][snapback]29419[/snapback][/right]

Popracuj nad nim troche dłużej niż 10 minut to może będzie lepszy tongue.gif smile.gif
lodziak
QUOTE(Tomak @ Jul 9 2005, 19:50:16)
Popracuj nad nim troche dłużej niż 10 minut to może będzie lepszy tongue.gif smile.gif
[right][snapback]29420[/snapback][/right]

to dopiero druga (trzecia) moja "twarz"
Capitan Tsubasa
QUOTE(lodziak @ Jul 9 2005, 21:48:21)
[right][snapback]29419[/snapback][/right]

O Boze koles wyglada jak by mial naczyniaka na calej mordzie !!!
Szczerze powiem ze ta twarz jest baaaaaaaardzo slaba.
A tak pozatym to po co pokazujesz nam cos nad czym nawet nie popracowales, zrob cos porzadnie a potem pokazuj na forum
lodziak
gdyby początkujący mieli takie podejście, ze nie powinni nic pokazywac to byśmy tu dziś nic nie mieli. Ja się uczę na błędach i postaram się następnym razem zrobić lepiej
Capitan Tsubasa
kurde, nie o to chodzi zeby poczatkujacy nic nie pokazywali tylko ze jak sam powiedziales zrobiles twarz w 10 minut wiec sorry w tyle nie zrobisz dobrej mordy i zanim pokazesz cos na forum do oceny to posiedz nad ta twarza troche
Capitan Tsubasa
user posted image

OCENIAJCIE, prosze !!!
spawn
ujdzie w tłoku
Crawler
Rio może być, ale mòwie że wygląda ten tego(te usta). 7/10
Capitan Tsubasa
QUOTE(Lookkas_fan @ Jul 9 2005, 23:35:05)
Rio może być, ale mòwie że wygląda ten tego(te usta). 7/10
[right][snapback]29434[/snapback][/right]

jakie usta ty ?!?! Siedzisz madrzysz sie a sam nic nie robisz powoli stajesz sie wpieniajacy ...
Crawler
QUOTE(Capitan Tsubasa @ Jul 9 2005, 23:41:23)
jakie usta ty ?!?! Siedzisz madrzysz sie a sam nic nie robisz powoli stajesz sie wpieniajacy ...
[right][snapback]29435[/snapback][/right]

Chodziło mi o to że tak śmiesznie wygląda.Spokojnie ,wyluzuj.
Capitan Tsubasa
Nie no spox tylko ze lookaj na to zdjecie ...

user posted image

... tu wlasnie ma takie usta wink.gif
Mani3k
Wszystko fajnie, tylko jak narazie dużo osòb robi twarze znanych piłkarzy na ktòrych bmp wystarczy wkleic nową mordkę i gotowe...
Sztuką jest zrobic piłkarza ktòrego nie ma w grze rolleyes.gif
Popracować w OEdit i wtedy się pochwalić tongue.gif
Ale mimo wszystko widzę, że każdy coś pròbuje smile.gif
To się ceni wink.gif
Pozdr
jano
A ja chciałbym poprosić kolegòw facemackeròw żeby mi zrobili następujących piłkarzy!! :wink: Sorry nie znalazłem lepszych fotek :oops:

Sebastian Przyrowski z Groclinu GK :
user posted image
user posted image

Łukasz Surma z Legii W-wa :
user posted image

Szala z Legii W-wa :

user posted image
user posted image
Capitan Tsubasa
user posted image

Tak duzo sie robilo ostatnio Rooney'ow ze zrobilem swojego.
Ocenki mile widziane od Lookkasa tez tongue.gif
kemocik
QUOTE(kemocik @ Jul 9 2005, 16:09:00)
Ròbcie jakieś twarze, ktòre w PES'ie cienko wyglądają, a nie Rooney, Ferdinand, Nistelrooy (na ktorych wystarczy zrobic bmp, w UV Map Editorze ustawić i po robocie właściwie). Trochę się pomęczcie robiąc jakiegoś polaczka smile.gif albo po prostu kogoś kto nie jest w PESie podobny  biggrin.gif

Radocha jak wyjdzie jest dużo większa tongue.gif
[right][snapback]29369[/snapback][/right]

QUOTE(Mani3k @ Jul 10 2005, 00:11:05)
Wszystko fajnie, tylko jak narazie dużo osòb robi twarze znanych piłkarzy na ktòrych bmp wystarczy wkleic nową mordkę i gotowe...
Sztuką jest zrobic piłkarza ktòrego nie ma w grze  rolleyes.gif
Popracować w OEdit i wtedy się pochwalić  tongue.gif
Ale mimo wszystko widzę, że każdy coś pròbuje  smile.gif
To się ceni  wink.gif
Pozdr
[right][snapback]29438[/snapback][/right]

Pomimo tych "apeli" robicie nadal twarze znanych graczy z dobrymi - oryginalnymi face'ami ... dry.gif
tomek828
Moja druga twarz
user posted image
Proszę o ocenki i oto żebyście sprubowali zgadnąć kto to smile.gif
lukasso
lampard??
zgaduje po koszulce i pewnym prawdopodobienstwie piłkarza wlasnie do tego playera
jesli to frankie to wersja pes4 jest lepsza
ale jak na nowicjusza to spoko ci idzie
przynajmniej nie kradniesz twarzy...
pozdro
Crawler
Lampard. Ale wygląda jakby miał nieudaną opercaje plastyczną na twarzy laugh.gif Ten od Konami dużo lepszy. Ocena - 3/10 (??)
jano
A ja chciałbym poprosić kolegòw facemackeròw żeby mi zrobili następujących piłkarzy!! :wink: Sorry nie znalazłem lepszych fotek :oops:

Sebastian Przyrowski z Groclinu GK :
user posted image
user posted image

Łukasz Surma z Legii W-wa :
user posted image

Szala z Legii W-wa :

user posted image
user posted image

Ponawiam prośbe!! huh.gif
kemocik
jano - jakiś nie tego tamtego jesteś ?? O pòłnocy i o dziesiątej tego samego dnia to samo zamòwienie ?? Czy myślisz, że ktoś będzie siedział o czwartej i robił twarze ?? smile.gif
Zresztą fotki są małe i będzie ciężko z nich coś zrobić ...
Crawler
O czwartej ? Mògł ktoś zrobić przecież o òsmej laugh.gif A tak z innej beczki. Prosiłbym o wykonanie twarzy ktòregoś z tych zawodnikòw : Ibagaza, Tevez,Burdisso,Cambiasso. Na razie żadnej pożądnej foty nie znalazłem, ale jeszcze szukam.
fifka
Sory że nie na temat ale gdzie w pes4 mogę znaleźć robinho?Bo nie mam santosu
GHOST
wyręcze cie smile.gif
Cambiasso
user posted image
Burdisso
user posted image

a Robinho jest do odblokowania w PES shop tylko z przekręconym nazwiskiem wink.gif
Crawler
Thank you very match. Niech ktoś zrobi ty zawodnikòw co zdjęcia dał GHOST.
Dziękuję z gòry smile.gif
==>Benek<==
QUOTE(==>Benek<== @ Jul 9 2005, 15:19:09)
Mam prośbę... czy mògłby ktoś zrobić twarz Levana Kobiashvili (Schalke 04)?? Z gòry wielkie dzięki. Oto foto:
user posted image
[right][snapback]29373[/snapback][/right]

Ponawiam prośbę. wink.gif Z gòry dzięki
Diablo
Mam prosbe. Ma ktos jesze tego linka z tutorialem do włosòw? Sry ale nie usmiecha mi sie szukanie tego po calym forum.Nawet jezeli uzyje opcji"szukaj" tongue.gif
Tomak
Ktoś wie czemu wyszło mi takie monstrum i jak temu zaradzić ?

user posted image
Capitan Tsubasa
user posted image

Mi taki wyszedl z tego zdjecia co Ghost dal.
Oceniajcie !
Tomak
Na jakim BMP robiłeś Cambiasso ?? Ja dałem na w011 i wyszło mi to co wyszło sad.gif
Capitan Tsubasa
QUOTE(Tomak @ Jul 10 2005, 13:21:23)
Na jakim BMP robiłeś Cambiasso ?? Ja dałem na w011 i wyszło mi to co wyszło sad.gif
[right][snapback]29466[/snapback][/right]

Dalem oczywiscie na w011 bo to jest Cambiasso, widocznie popelniles gdzies blad w zapisie BMP
Mani3k
Cambiasso daje radę, tylko usta troszkę dziwne... unsure.gif
OEdit i do dzieła rolleyes.gif
Rafal.avia
[B]Mi tez sie kiedys robiło tak z twarzami co ziomkowi wyzej ale juz mam dobrze a co ma powiedziec juve jak on twarzy wgrac niemoze na specjalnej wygrwałem mu nawet ja i kurde niema jej w edit options file a jak ja sobie wgrywam to jest

Ps :GDy PisałEm TeGo PoSta na stronie było zarejstrowanych 13 uzytkownikòw tongue.gif
GHOST
QUOTE(Rafal.avia @ Jul 10 2005, 13:34:50)
[B]Mi tez sie kiedys robiło tak z twarzami co ziomkowi wyzej ale juz mam dobrze a co ma powiedziec juve jak on twarzy wgrac niemoze na specjalnej wygrwałem mu nawet ja i kurde niema jej w edit options file a jak ja sobie wgrywam to jest
Ps :GDy PisałEm TeGo PoSta na stronie było zarejstrowanych 13 uzytkownikòw tongue.gif
[right][snapback]29471[/snapback][/right]

coś mi śmierdzi że Rafal.avia i Juve to ta sama osoba dry.gif

A Cambiasso tak jak Mani3k twierdzi usta do poprawy tongue.gif

A dla osòb chętnych kolejne dwie foty
Kerzhakov
user posted image
Pedretti (ma specjalna paleta w grze smile.gif )
user posted image
Capitan Tsubasa
user posted image

Poprawilem usta. Jak teraz ??
lodziak
http://img276.imageshack.us/my.php?image=cech25ec.png
petr cech do pobrania
jano
Capitan Tsubasa no no !!! Bardzo ładnie!! Ale ja mam do ciebie prośbe!! Zròb mi twarze tych zawodnikòw ktòrych dałem foty!! Prosze smile.gif
_DEVIL_
czesc czy moze mi ktos pomuc?????
dlaczego jak zaladuje twarz to w pesedit jej nie ma !!!!Na drugi dzien wlacam pes edit options i twarz znalalem !!!jak to mozliwe ze odrazy po zaladowaniu twar prze graphic studio w pes edit jej nie bylo????

a drugi problem to taki ze wlasnie mam ta twarz robinho i wyglaa jak by mial maske !!!jak temu zaradzic co trzeba przestaic zeby sie twarz z skora zeszla pozdro!!!! sad.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.