Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Option File By E9
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > OF Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44
świstak
Nie słuchaj. Fotosik najlepszy. smile.gif

PS. Czekam na OF-a. smile.gif
yapi yapo
Ja rowniez poczekam:) I chwala temu kto robi tego OF'a:)
BoBaN
Elo Wszystkim którzy czekają na ofa, chciałbym wraz z wydaniem ofa, face i hair servera a także uni, wydać bootservera, bo od początku ten OF nie miał bootservera tak aby każdy mógł z niego skorzystać..dlatego też proszę o zgłoszenie sie do mnie Szolpasa, bo pamietam że już kiedyś wspominał że pomoże mi z tym. no i oczywiście kogoś chętnego. Pozdro!
Ricardo
A czy ten bootserver będzie się składał z butów Nike, Adidas, Puma, Mitre itp?
BoBaN
wiadome jest że będzie się składał z butów wszystkich firm. Każda z dróżyn w ofie, praktycznie więkrzość zawodników będzie miała swoje przypisane buty.
Ricardo
No to bardzo świetnie. Mam jeszcze jedno takie pytanie. Czy bootserver i inne rzeczy będzie instalowane w kitserverze czy tylko w Of'ie?
BoBaN
to oczywiste że bootserver, face & hair server, a także folder uni z kitsami będą w podlegały pod narzęcie zwane kitserverem;) to nie możliwe by było w ofie;)
Ricardo
Nie będzie żadnego pliku co trzeba zrobić czegoś w DKZ Studio? Raczej nie.
grzesio1712
bardocks27 sto pytań na minute tongue.gif żarcik tongue.gif
PS. jakoś nigdy nie korzystałem z waszego OF'a - on jest robiony na bazie OE Patch czy SuperPatch?
Ricardo
To było już moje ostatnie pytanie gregory biggrin.gif

szołpas
Cytat(grzesio1712 @ Aug 2 2007, 12:15:37) [snapback]169915[/snapback]
bardocks27 sto pytań na minute tongue.gif żarcik tongue.gif
PS. jakoś nigdy nie korzystałem z waszego OF'a - on jest robiony na bazie OE Patch czy SuperPatch?

Na OE Patchu nie ani na SuperPatchu wink.gif
BoBaN
Na naszym ofie możesz grać na czystej grze i napewno bedzie smigał, do tego dorzucasz Kitservera i wszystko miód malina;D
Ricardo
No to dobrze ;D
E 9
Cytat
Adu az taki slaby z porownaniem do santosa.... :/

Staty Adu takie były w standardowym OF'ie a w zadnym innym nie byly poprawione.Staty Dos Santosa zostały zaktualizowane z najlepszej stronki ze statami do PES'a a na tamtej stronce statów Adu nie bylo wiec nie mam z czego ich poprawic...JEsli ktos ma poprawione to niech zapoda w tym temacie a jak nie to zostaje tak jak jest rolleyes.gif
KKSFan
Cytat(E 9 @ Aug 1 2007, 23:13:10) [snapback]169772[/snapback]
Taki mały przedsmak tego co nadchodzi wielkimi krokami rolleyes.gif rolleyes.gif

Teraz mozecie dalej czekac ale sie niedługo doczekacie laugh.gif

Comments???

No no ładnie ładnie... Tylko pytanko z jakim patchem będzie kompatybilny ten OF??
Pozdro
BoBaN
Cytat(djszkielol2007 @ Aug 2 2007, 18:03:44) [snapback]170025[/snapback]
No no ładnie ładnie... Tylko pytanko z jakim patchem będzie kompatybilny ten OF??
Pozdro

Cytat(BoBaN @ Aug 2 2007, 13:53:41) [snapback]169937[/snapback]
Na naszym ofie możesz grać na czystej grze i napewno bedzie smigał, do tego dorzucasz Kitservera i wszystko miód malina;D

Napisałem że na czystą gre wrzucisz ofa i działa, Żaden patch chyba nie bedzie działał.
TOMaSSon 94
A czy będzie do of-a dołączony kitserver? Bo mam z kitserver z OE Patcha (którego będę musiał odinstalować dry.gif ) i map.txt...
BTW niezły OF-ik się szykuje biggrin.gif
KKSFan
Cytat(BoBaN @ Aug 2 2007, 18:13:37) [snapback]170027[/snapback]
Napisałem że na czystą gre wrzucisz ofa i działa, Żaden patch chyba nie bedzie działał.

W takim razie do Ofa najlepiej by było jak byście dorzucili wasz face&hair server. smile.gif
szołpas
Cytat(djszkielol2007 @ Aug 2 2007, 18:26:29) [snapback]170045[/snapback]
wasz face&hair server. smile.gif

Będzie... wink.gif
yapi yapo
A mam pytanko?Czy bede Klasyczni zawodnicy?Bardzo chcialbym zeby byl Roby Baggio:) Jesli bedzie wielkie dzieki:)
skyoca
A ja jeszcze raz prosze o pliki map do twarzy ,wlosow i butow ....

Bardzo prosze..
E 9
NAdejszła wiekopomna chwila laugh.gif
OF SEASON 07/08 by E9 and szolpas WYDANY !!!

Nowa zawartość:
-Beniaminki dla wszystkich lig
-99% transferów(tyle bo dzisiejsze nie zost. uwzglednione)
-Nowe drużyny:Internacional,LA Galaxy,Borussia D.,Stuttgart.
-i wiele wiele innych rzeczy.

Pobierz
Pobierz 2
Pobierz 3

To jest moja przed ostatnia praca do tej wersji PES'a.Ostatnia bedzie po zamknieciu okienka transferowego...

WRZUCAJCIE NA GŁÓWNĄ ;D

Swoją wersje face/hair wrzuce po powrocie ze zgrupowania...inne beda miały błedy bo nie beda dopasowane do OF'a...ale zreszta kazdy sciagnie co chce albo poczeka...
Boban nie brał udzialu w robieniu OF'a bo pracuje ale za to teraz pomaga przy logach HD

WYJEZDZAM WRACAM 13....3-majcie sie ;]
Seen do zobaczenia w Zakopcu rolleyes.gif
szołpas
No no troszku tego było ;pp .... 3m Edson ;]
don rxf
Bardzo dobra robota panowie.
kamikadze_14
OF zaje...super square.gif Tylko czekać na twoją wersje face\hairservera. Pozdro wink.gif
yapi yapo
Dziekowa smile.gif Ten OF jest najlepszy:) pozdro i milego pobytu w Zakopcu;)
Bronx
Pato właśnie przeszedł do Ac Milan, ale rozumiem to już dzisiaj było a co do OF'a to muszę stwierdzić, nieprzeciętna praca...
A co do Adu to kiedy przeszedł do Benfiki?
Kempu
Jak zawsze, ŚWIETNIE!!!
Nie mogę znaleźć w tym OF'ie Zidana, nei wie ktoś czy w ogóle tam jest?
I gdzie?

EDIT: ZNALAZŁEM GO laugh.gif
artysta germanista
no nieźle myśle że mojego ofa,który już niedługo wyjdzie ocenicie tak jak ja waszego;p
sawyer
Bronx, Adu kilka dni temu przeszedl do Benfiki, potwierdzam to tongue.gif, a co do of'a to bardzo dobry, i potrzymuje zdanie e_adriana biggrin.gif
KKSFan
No no of teraz to zajebista sprawa... ale mam pytanie czy Boban nie ma tego faceservera co E 9??
szołpas
Własnie kompletuje jeszcze face i hair server ... jak skompletuje to go wrzuce wink.gif i do tego dam OF'a z ustawieniami w Edit Mode ponieważ ja mam troche innego F&F servera niż Edson smile.gif
comments please... laugh.gif
Tomak
Cytat(sZ0lpAs @ Aug 3 2007, 21:43:41) [snapback]170429[/snapback]
Własnie kompletuje jeszcze face i hair server ... jak skompletuje to go wrzuce wink.gif i do tego dam OF'a z ustawieniami w Edit Mode ponieważ ja mam troche innego F&F servera niż Edson smile.gif
comments please... laugh.gif

Szacunek za robotę.

Kiedy można spodziewać się F&H servera?
TOMaSSon 94
OF super, nie brakuje mu niczego do doskonałego OF-a biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Trochę mój post taki maślany, lecz uważam że dobrze ocenia tę pracę happy.gif

BTW kiedy F&H Server ? Czekam z niecierpliwością smile.gif
Rand
Of świetny brakuje mi tylko 1 napastnika w Mialnu bo maja 3. Ostatnio z rezerw przesunęli niejakiego Aubameyanga lat chyba z 19. Warto by go zrobić, bo w Milanie krucho z napastnikami. Barca jak zawsze świetni zrobiona dużo młodzików, za co serdeczne dzięki ( choć u Toure i tak leciutko statsy pozmieniam)
Świetna robota, pozdrawiam.
szołpas
Cytat(Tomak @ Aug 3 2007, 21:11:38) [snapback]170439[/snapback]
Szacunek za robotę.

Kiedy można spodziewać się F&H servera?

Dzieki wink.gif

Faces,hairs and OF
Sśij

Byłbym wdzięczny za wrzute na główną biggrin.gif:D:D:D
Tomak
Kłaniam się w pas. Aszprirant Jocker siedzący obok również.
piwlak
Jak kots ściągnie prosiłbym o re-up'a FS na Rapida. Transfer z FF 5 Kb/s.

Co do Of'a - świetna robota!
Tomak
Mam problem. Po zaaplikowaniu Waszego OF'a gra w ogóle nie rusza ;/ Ładuje się OF, a później czarny ekran... i nic. ;/
Wrzuciłem dla próby innego OF'a i tam nie było problemu...
Mario4all
OF profeska smile.gif.Trzeba by updejcika zrobić bo niedawno np. Tevez przeszedł do Manu czy też Smith do Newcastle smile.gif Mi tam działa, nie wiem w czym tkwi problem Tomak ;/. Pozdro i czekam na dalsze prace nad ofem :]
szołpas
Cytat(Tomak @ Aug 3 2007, 23:49:48) [snapback]170487[/snapback]
Mam problem. Po zaaplikowaniu Waszego OF'a gra w ogóle nie rusza ;/ Ładuje się OF, a później czarny ekran... i nic. ;/

hmmm... nie wiem co sie mogło stac :/:/ mi działa normalnie innym tez ;p moze przeinstaluj pesa :]
Ricardo
Cytat(Tomak @ Aug 4 2007, 00:49:48) [snapback]170487[/snapback]

Pewnie coś po dodawałeś różne rzeczy przez dkz studio lub w coś jest w twoim kitserverze.
barek
Też mam taki problem, że jest czarne tło i gra się nie włącza. Ale to dopiero z ostatnim OFem. Z poprzednim działa wszystko ładnie. Czy robi różnicę, że mam angielską wersję PESa?
Tomak
Właśnie, ja też mam anglika, a OFa wrzucałem na czystą grę.
grzesio1712
Cytat(Mario4all @ Aug 3 2007, 22:55:07) [snapback]170488[/snapback]
OF profeska smile.gif.Trzeba by updejcika zrobić bo niedawno np. Tevez przeszedł do Manu czy też Smith do Newcastle smile.gif Mi tam działa, nie wiem w czym tkwi problem Tomak ;/. Pozdro i czekam na dalsze prace nad ofem :]

takie transfery może każdy sam zrobić, przecież Ci zawodnicy są ogólnodostępni, rozumiem zrobić takiego Adu czy kogoś tam...
PS. OF bardzo dobry biggrin.gif tylko szkoda ze ten faceserver nie jest uporządkowany, ale wszystkiego mieć nie można tongue.gif
szołpas
Cytat(grzesio1712 @ Aug 4 2007, 11:26:55) [snapback]170562[/snapback]
PS. OF bardzo dobry biggrin.gif tylko szkoda ze ten faceserver nie jest uporządkowany, ale wszystkiego mieć nie można tongue.gif

Co to znaczy "nie jest uporządkowany" biggrin.gif ?
KaroLus
Wyjdzie do tego uni?
Ricardo
A kiedy będzie OF? Chociaż wersja BETA? I czy będzie jeszcze wersja BETA?
Orange_91
Cytat(bardocks27 @ Aug 4 2007, 14:11:49) [snapback]170622[/snapback]
A kiedy będzie OF? Chociaż wersja BETA? I czy będzie jeszcze wersja BETA?

Masz jakies problemy z szukaniem? Wszysto pisze w poscie 288 a pozatym czemu sie tak goraczkujesz? Przeciez niedawno co dopiero wyszedl of i od tego czasu nie bylo wielu zmian w skladach druzyn i to mozna samemu uzupelnic.
Ricardo
Aha, dzięki.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.