Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Option File By E9
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > OF Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44
E 9
Cytat(Kempu @ Nov 14 2007, 16:53:10) *
Właśnie, Legie obnizyć, bo ostatnio pokazują swoje prawdziwe umiejętności.
Jaga lepsza taka jakaś ostatnio, i dobrze, Lecha ograli, tam im też coś srobnij.
I nad tym face & hair pracuj, jak byś nie mógł twarzy znaleźć jakiś to moge poszukać.

Spokojnie wszycho bedzie ładnie ;P zwłaszcza o Jage bądzcie spokojni rolleyes.gif Co do face/hair: Bedzie ok 3000 twarzy same znakomitej jakosci z ustawieniami gotowymi wiec czekac ;]
Kempu
Już wrzucam, ostatni of E_9 tyle że odemnie. Kurde: nie moge wrzucić dajcie jakiś serwer inny od rapida żeby można było łatwo wrzucić.
Orange_91
Cytat(Kempu @ Nov 14 2007, 18:54:48) *
Już wrzucam, ostatni of E_9 tyle że odemnie. Kurde: nie moge wrzucić dajcie jakiś serwer inny od rapida żeby można było łatwo wrzucić.

www.sendspace.com www.filefront.com www.wyslijto.pl www.megaupload.com.
Kempu
http://www.sendspace.com/delete/akqvz9/4ajnr Prosze.
szołpas
Cytat(Kempu @ Nov 14 2007, 21:28:54) *

heheh własnie usunołem plik xD:D daj inny link ... bo ten jest zły ;DD
Kempu
O lol, sorry, momencik.
Artek
Dacie wkoncu tego ofa???
P@vel
Bartek w twoim face/hair bedzie 3000 mordasów wink.gif to sie ceni smile.gif a tak nawiasem to ile jest wszystkich zawodników w tym ofie ?
Kempu
Prosze: click here
Mam już PES'a 2008, ale tam wszystko przekombinowane...wgrać herby... kurde, ale za miesiąc sie wszystko uspokoi, powychodzą KitSerwery...
Artek
Ty dales linkdo patcha??? Bo mi sie sciagnelo jakies KONAMI-WIN32PES6OPT...
Orange_91
Cytat(Artek @ Nov 16 2007, 14:48:14) *
Ty dales linkdo patcha??? Bo mi sie sciagnelo jakies KONAMI-WIN32PES6OPT...

Bo to jest sam of a nie patch. Chyba nie chciales miec patcha w 1mb laugh.gif
Artek
I co teraz zrobic zeby to dzialalo do gry??? Bo otworzylem za pomoca pes editor 6, ale niewiem co dalej???
Kempu
No to jest właśnie >>>OF<<< Innego tu nie ma, bo jak byś umiał czytać to to jest temat o ofie.
Artek
Co tsza zrobic zeby ci nowi pilkarze itp. byli w grze?
don_daniello
No ściągnąłem sobie ten najnowszy OF i jedno mi sie tylko nasuneło: Co się stało z Liverpoolem!!!! Herb z oryginalnego OF, Torres wygląda, znaczy niewygląda na Torresa blink.gif Da sie to poprawić?
szołpas
Cytat(don_daniello @ Nov 16 2007, 16:11:54) *
No ściągnąłem sobie ten najnowszy OF i jedno mi sie tylko nasuneło: Co się stało z Liverpoolem!!!! Herb z oryginalnego OF, Torres wygląda, znaczy niewygląda na Torresa blink.gif Da sie to poprawić?

nie nie da sie ! ku^$%!a :/ żel ... wez koleś najpierw wrzuć normalnie tego OF'a i dopiero potem gadaj ... nikt jeszcze nie miał takigeo problemu
Artek
pomoze mi ktos?
Bulwion
don_daniello wrzuc sobie ofa takiego jakiego miales wczesniej ,a tego usun ;p moze pomoze
don_daniello
Cytat
nie nie da sie ! ku^$%!a :/ żel ... wez koleś najpierw wrzuć normalnie tego OF'a i dopiero potem gadaj ... nikt jeszcze nie miał takigeo problemu

Kurde uspokuj się.
Nie moja wina, że zmieniają mi się twarze zawodników za każdym razem gdy wchodze do edycji to inna twarz jest zmieniona. a mam go dobrze wrzuconego.

Cytat
don_daniello wrzuc sobie ofa takiego jakiego miales wczesniej ,a tego usun ;p moze pomoze

Nie pomoże. Też tak jest.
Orange_91
Cytat(don_daniello @ Nov 16 2007, 16:47:37) *
Kurde uspokuj się.
Nie moja wina, że zmieniają mi się twarze zawodników za każdym razem gdy wchodze do edycji to inna twarz jest zmieniona. a mam go dobrze wrzuconego.

Nie pomoże. Też tak jest.

Moze masz zainstalowany kitserver i twarze maja inne ID niz te ktore sa w ofie ktory wrzucasz.
P@vel
Myśle tak samo jak Orendż wink.gif a mógłby ktoś zarzucić tego OF-a na sendspace.com ? Z tego linku coś mi nie ciągnie sad.gif
Bulwion
trzymaj http://www.sendspace.com/file/oi8mry
Artek
Ej no powiecie wkoncu co robic??? Wiem ze kazdy z was wie biggrin.gif Nie chcecie powiedziec??? Dlaczemu??? biggrin.gif biggrin.gif
don_daniello
Cytat
Moze masz zainstalowany kitserver i twarze maja inne ID niz te ktore sa w ofie ktory wrzucasz.

Tak to było to, teraz wszystko śmiga.
JuveR
Cytat(Artek @ Nov 16 2007, 17:38:24) *
Ej no powiecie wkoncu co robic??? Wiem ze kazdy z was wie biggrin.gif Nie chcecie powiedziec??? Dlaczemu??? biggrin.gif biggrin.gif

A dlatemu,że to jest zwykły OF i wrzucasz go do Moich Dokumentów/KONAMI...
P@vel
Chłopaki dlaczego tego OF-a jak ściągne to mam w formacie pliku Winampa ? blink.gif
Artek
Sorka ze zadaje (wedlug was) glupie pytanie, ale gdzie dokladnie to wklejam??? sad.gif Do save?? Do folderu 1??? Od razu do pes6?? Bo jak wklejam tam to nic sie nie robi...
E 9
Kur** pomyśl troszq ;l Moje Dokumenty/KONAMI/save/folder1/.. tu i nie śmieć wiecej rolleyes.gif

OFF prawdopodobnie w next weekend ale bd wtedy jeszcze bez face/hair...
Artek
Sorka juz wiem biggrin.gif Aha, macie dobre twarze do OE? bo te w tym ofie są do d%@#$ :/
E 9
Cytat(Artek @ Nov 16 2007, 19:44:38) *
Sorka juz wiem biggrin.gif Aha, macie dobre twarze do OE? bo te w tym ofie są do d%@#$ :/

Ehh chłopcze najpierw poznaj edycję PESa a potem pisz, że cos jest do dupy dry.gif ph34r.gif .Twarze znajdują sie w kitserverze w FAIR/HAIR i tak gwarantuję ci że twarze są światowej jakości...najpierw poczytaj a potem pisz NIE UCZ OJCA DZIECI ROBiC rolleyes.gif
Artek
A dasz link do tego??? Bo ten z 10strony bodajże już wygasł...
Artek
Posciagalem kitservy z OE patcha, ale jak daje tam ten map i wklejam te mordy to jest wszystko nie tak, np. Dawid Nowak ma wlosy kogos z Widzewa, a Ujek wlosy Nowaka... a ten wasz kitserv raczej bedzie pasowal do tego OF'a, tylko ze link wygasl. Mozecie go dac na inny serv???Najlepiej na filefront, czy jakos tak... A wogoe to OF pierwsza klasa biggrin.gif Ci mlodzi pilkarze biggrin.gif biggrin.gif
Kempu
Że herb Liverpoolu jest z oryginału to może się tak zdażyć bo ja mam do Premieship herby w O_text więc mogłem z ofa usunąć bo było mi miejsce potrzebne. A jeśli twarz to inne ID, innego wyjaśnienia nie ma. Ale poczekaj, niedługo update i będzie ok.
michalek1985
moze mi ktoś wrzucic hair & face na sendspace bo te linki z forum juz wygasly.
Artek
Cytat(michalek1985 @ Nov 17 2007, 14:37:31) *
moze mi ktoś wrzucic hair & face na sendspace bo te linki z forum juz wygasly.

Dołączam się do próśby, moze tez byc na filefront'a.
michalek1985
panowie wgralem samego OFa i przy odpalaniu gry przelatuje pasek ladowania i jest czarny ekran, gdzie szukac problemu?
szołpas
Cytat(michalek1985 @ Nov 17 2007, 15:17:28) *
panowie wgralem samego OFa i przy odpalaniu gry przelatuje pasek ladowania i jest czarny ekran, gdzie szukac problemu?

usun wszsytko w folderze1 i wrzuć ofa ... jezeli nie pomoze to nie wiem
Artek
Decie te mordki??? tongue.gif
Artek
No dajcie wkoncu tongue.gif I do tego przydaloby sie odrazu uni, bo teraz wszystko mi się pomieszało :/
Kempu
Pisałem już, niedlugo update i bedzie nowy face&hair serwer, więc nie opłaca sie wrzucać od nowa starych. slabych mordek, czekajcie na nowy OF i nowe twarze i włosy.
E 9
Cytat(Kempu @ Nov 18 2007, 14:32:46) *
Pisałem już, niedlugo update i bedzie nowy face&hair serwer, więc nie opłaca sie wrzucać od nowa starych. slabych mordek, czekajcie na nowy OF i nowe twarze i włosy.

Dokładnie tak...A od siebie dodam tyle: Uspokój się człowieku ile razy można to samo pisać...i posty edytuj a nie śmiecisz rolleyes.gif

Bedzie to bedzie na pewno premiera cię nie omienie wiec czekaj cierpliwie wink.gif
Artek
Sorry, z natury jestem baardzo necierpliwy... a czy mogę liczyc na wszystkie twarze PGE GKS ??? Bo nawet w OE patchu było ich zaledwie 6... a to skandal zeby do tak swietnej druzyny twarzy nie było a do żydzewa(widzewa) wszystkie... dry.gif dry.gif wacko.gif
szołpas
Cytat(Artek @ Nov 18 2007, 22:35:44) *
Sorry, z natury jestem baardzo necierpliwy... a czy mogę liczyc na wszystkie twarze PGE GKS ??? Bo nawet w OE patchu było ich zaledwie 6... a to skandal zeby do tak swietnej druzyny twarzy nie było a do żydzewa(widzewa) wszystkie... dry.gif dry.gif wacko.gif

lol nie było tyle twarzy bo wiecej nie zostało zrobionych o ile sie nie myle ph34r.gif proste chyba nie?!
albin99
siema sory ze tutaj ale nie chce zakładac nowego tematu powiedzcie mi sciagam of do 2008 i on ma nazwe pes2008_edit01. bin ale w moich dokumentach nie mam mtakiego pliku czyli gdzie musze dac ten pobrany of zeby działał mi w pes 2008 jesli ktos wie to zgóry dzieki
Artek
Cytat(sZ0lpAs @ Nov 18 2007, 23:12:12) *
lol nie było tyle twarzy bo wiecej nie zostało zrobionych o ile sie nie myle ph34r.gif proste chyba nie?!

Wiec nie bedziecie szukac nowych i dacie te z OE patcha?? A jezeli poprosiłbym róznych facemakerów o wykonania twarzy i dał wam biny to wrzucilibyście je do waszego face/hair?
Kempu
Jak by były dobrej jakości to by wrzucił E_9....
E 9
kUR** ale ty mi DopIerDalaSz mówiąc wprost...pogajcie jeszcze troche o pierdołach i OF'a nie bedzie bede miał ja i szolpas i hoi...

z tymi twarzami to wyskoczyłes...było mniej bo tyle bylo zrobionych...bedzie wiecej bo tyle obecnie jest zrobionych dry.gif ...nie biore twarzy z OE Patcha...nie musisz odpisywac...

JAK PISZESZ TO PISZ COS Z SENSEM JAK KUR** PYTAM CO DODAC DO OF'A ALBO CO POPRAWIC TO 0 KOMENTOW huh.gif

PZDR
albin99
Cytat(albin99 @ Nov 19 2007, 14:34:49) *
siema sory ze tutaj ale nie chce zakładac nowego tematu powiedzcie mi sciagam of do 2008 i on ma nazwe pes2008_edit01. bin ale w moich dokumentach nie mam mtakiego pliku czyli gdzie musze dac ten pobrany of zeby działał mi w pes 2008 jesli ktos wie to zgóry dzieki

pomoze mi ktoś ??
Artek
No to jak chcesz wiedziec co poprawic to masz:
herby druzyn przydalyby się w HD
oczywiscie pare nowych transferow...
poszukam bledow, jak bedo to napisze...
Kempu
Herbów w HD jest tyle ile może być, jak chcesz mieć beniaminki z innych lig to będzie pare herbów w gorszej jakości. Trudno, składy to wiadomo że będą...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.