Cytat(Kempu @ Nov 20 2007, 18:32:55)

Herbów w HD jest tyle ile może być, jak chcesz mieć beniaminki z innych lig to będzie pare herbów w gorszej jakości. Trudno, składy to wiadomo że będą...
OK, no i jeszcze znalazlem bląd, niektóre nazwiska, nazwy stadionów są napiseane małą literą np:
-van Nistelroy
-nou Camp itp.
Cytat(Artek @ Nov 20 2007, 12:56:48)

No to jak chcesz wiedziec co poprawic to masz:
herby druzyn przydalyby się w HD
oczywiscie pare nowych transferow...
poszukam bledow, jak bedo to napisze...
Pare nowych transfeów

jakby wszystkich nie bylo <lol38> Widziałes wogóle OF'a??
herbow w HD i tak by nie było jakby ich mozna było dac miliard bo lipnie wygladaja na edytowanych kitsach.
Jak piszesz to najpierw pomysl potem pisz...
Bulwion
Nov 24 2007, 09:32
pracujecie dalej nad Face/Hair bo cos ucichlo w tym temacie ?? ;p
Cytat(ciotmen @ Nov 24 2007, 09:36:42)

pracujecie dalej nad Face/Hair bo cos ucichlo w tym temacie ?? ;p
Tak pracujemy nie da sie zrobic face/hair z ilościa 3000 twarzy w kilka dni

czekac cierpliwie.Acha i każdy zawodników który dostaje twarz w KS ma robione od razu akcesoria
Nakamura25
Nov 25 2007, 09:37
e9 zapodaj mi kitservera bez folderów i mapa do twojego ofa bo miałem reseta i teraz trudno mi co kolwiek jest znaleść
No E9, kiedy wyjdzie OF, niemogę się doczekać.
Bulwion
Nov 28 2007, 19:49
E9 a możesz pokazać paru piłkarzy Manchesteru United?Czekam z niecierpliwością na Face/Hair
Cytat(ciotmen @ Nov 28 2007, 19:53:17)

E9 a możesz pokazać paru piłkarzy Manchesteru United?Czekam z niecierpliwością na Face/Hair

Jutro dam oki bo dziś juz nie bede miał czasu ;l
Ricardo
Dec 2 2007, 10:58
E9, czy w polskiej lidze będzie dużo twarzy?
Aloha

jak tam? Prace pna sie ku końcowi ? Jakbys mógł zapodaj jeszcze jakiś skrinik

Narta
Cytat(Ricardo @ Dec 2 2007, 11:02:09)

E9, czy w polskiej lidze będzie dużo twarzy?
Będą wszystkie jakie powstały
Cytat
Aloha jak tam? Prace pna sie ku końcowi ? Jakbys mógł zapodaj jeszcze jakiś skrinik Narta
AlochA ;] dziś skonczył oN face/hair wiec jeszcze tylko kosmetyczne poprawki w OF'ie i wydaje.
Screeny - nie widzial co dac to dał pedałów ze Złotej Piłki ;D

staty ich przekonwertowane z Fm'a sa one ;P
Bulwion
Dec 6 2007, 14:42
spoko foty

z niecierpliwością czekam na face/hair folder
No geby mają niezłe... Staty do polskiej ligi też z FM 2008?
Ricardo
Dec 7 2007, 18:05
Mam nadziej, że będą poprwaione staty u niektórych staty.
Option File by E9 and szolpasFace/Hair - ok. 2000 twarzy
OF:
aktualne składy na dzien 2 Grudzien 2007
poprawiona całkowicie OE
dodana duża ilość nowych młodych gwiazd w pesshop.
20 aktualnych reprezentacji.
DOWNLOAD:DownloadPOBIERAĆ,OCENIAĆ I CIESZYĆ SIE GRĄ.
NEXT UPDATE PO ZAKONCZENIU STYCZNIOWEGO OKIENKA.
PZDr
No SPOKO< już idzie, to w tym są twarze i gęby??
Cytat(Kempu @ Dec 9 2007, 14:40:21)

No SPOKO< już idzie, to w tym są twarze i gęby??

widze, ze czytac nie umiemy

przeciez sam OF by nie wazyl 50mb
BTW zaczlem pobierac i mysle, ze sie przyda || dzieki
No spox, ale miał być wielki Face&hair więc trochę mało mi się zdawało
Cytat(Kempu @ Dec 12 2007, 14:16:59)

A cO oN wielki niE jezD?

prawie 3000 tych jedynie dobrych twarzy - jezeli to jest mało to ja wymiękam już
pzdR
E_9 wrzucilbys jeszce swoj folder uni?
bylbym bardzo wcieczny
perONE
Dec 15 2007, 07:50
mam prosbe. czy moglibyscie zuploadowac ten ostatni pack (Of + face/hair server) na inny server? Mam problem z filefront i nie wiem czy jak jedyny czy to maja wszyscy ale transfer pobierania waha sie miadzy 3-7 kb/s
najlepiej na speedyshare
Jacmen
Dec 15 2007, 08:33
Cytat(Kempu @ Dec 12 2007, 14:16:59)

Człowieku ty nie wiesz co piszesz w Orange Ekstraklasie 3 było ok 1200 twarzy tu 3000 to co ty gadasz pomyśl trochę zanim coś napiszesz
Muszę zmienić swą wypowiedź ponieważ ściągnąłem tego ofa BO myślałem że jest tam naprawdę3000 twarzy okazało sie ze twarzy jest 1356 a nie 3000 a włosów 1285 a napisałeś że
TWARZY jest 3000 chyba się trochę pomyliłeś.
IronTiga
Dec 15 2007, 15:08
E9 macie waszego patcha na głównej na Pro-Evo.pl

Nie musisz dziękować

Pozdro
artysta germanista
Dec 15 2007, 16:07
ej chłopaki u was też jest takie coś ze wam jak macie 61% to zatrzymuje się ściąganie i huj ?
Cytat(jacmen @ Dec 15 2007, 08:37:59)

Człowieku ty nie wiesz co piszesz w Orange Ekstraklasie 3 było ok 1200 twarzy tu 3000 to co ty gadasz pomyśl trochę zanim coś napiszesz
Muszę zmienić swą wypowiedź ponieważ ściągnąłem tego ofa BO myślałem że jest tam naprawdę3000 twarzy okazało sie ze twarzy jest 1356 a nie 3000 a włosów 1285 a napisałeś że TWARZY jest 3000 chyba się trochę pomyliłeś.
Masz rację pisałem że 3000 twarzy- bo ok. tyle bylo w moim face/hair przed usunieciem tych badziewnych (bodajże było ok. 2100 ) no i sie pospieszylem bo mialem nadzieje ze uda mi sie je zastapic a jednak nie bardzo ;P ale wydaje mi sie ze ilosc twarzy jest bardzo duza

nie wiem jak wy to odbieracie.?
PS:PROSZE CIE TIGER ZMIEN NA PRO-EVO Z 3000 NA 2000

TAK JAK MIAŁOBYĆ ;]
IronTiga
Dec 15 2007, 16:39
nie ma sprawy zmieniam na 2000
Pozdro
Cytat(.:TIGER:. @ Dec 15 2007, 16:43:37)

nie ma sprawy zmieniam na 2000
Pozdro

No thx ;] acha jestes modem na pro-evo??? Jak tk to mogłbys mi zmienić nick z B@rtek1991 czy jakos tak nawet nie pamietam na E9??
Sry za Ot
IronTiga
Dec 15 2007, 16:46
Niestety nie mogę, bo modem nie jestem (tylko newsmanem) ale moge poprosić Credta(moda) o zmienienie Ci nicka

A druga sprawa to to ze forum ma awarie więc teraz sie nieda

Pozdro
Tak, mi idzie z transferem 4 kb/s i lipaa. jak narazie śćiągnąłem samego Of'a E9 wrzuć na rapida... Jak bys miał chwilę czasu
Cytat(Kempu @ Dec 15 2007, 17:16:10)

Tak, mi idzie z transferem 4 kb/s i lipaa. jak narazie śćiągnąłem samego Of'a E9 wrzuć na rapida... Jak bys miał chwilę czasu
Face/hair dac na rapida???
artysta germanista
Dec 15 2007, 17:49
E9 wrzuc tez samego ofa
Wrzuć wszysto i będzie OK.
don_daniello
Dec 17 2007, 18:03
Cytat
Dołączam do prośby. Albo chociaż samego Of'a.
Bartolek
Dec 17 2007, 18:21
to trzeba na czystego pesa wrzuciic czy nie bo mam patcha OE ??
Narazie nie mam czasu zeby wrzucic ale jak znajde do wrzuce

tylko na co chcecie??
Bartolek
Dec 17 2007, 18:57
Cytat(E 9 @ Dec 17 2007, 18:55:34)

Narazie nie mam czasu zeby wrzucic ale jak znajde do wrzuce

tylko na co chcecie??
sendspace lub speedshyre czy jak tam to sie pisze

byle bez limitów
BYLE NIE NA FILEFRONTA BO MAŁY DOWNLOAD :/

EDIT:
-macie jakies dodatki zeby grac na tym ofie ??
troche tak głupio grac na czystym pesie xD
prosze o odpowiedz i danie linków jak coś...
(oczywiście chodzi o komentarz, przyśpiewki itp [twarze, stroje mam])
Chociaż do kolejnego update jeszcze ponad miesiąc to przybywam do was z pytaniem.Mamy z szolpasem plany żeby w temacie drużyn zmieniło się cuś następująco:
Borussia--->Hamburger SV
......-------->Al Ahly Kair (najlepsza i najbardziej zasłużona ekipa w Afryce)
......-------->AEK Ateny (jakoś mnie na nich chcica wzięła po ich meczu z Olympiacosem w lidze O_o )
co wy na to i co proponowalibyście wstawić w miejsce kropek bo razem z szolpasem mamy ciemnosc przed oczami jezeli chodzi o to za jakie druzyny zamienic
Mam nadzieje ze sie wypowiecie..i to w miare licznym gronie...bo jak przyjdzie czas update na nas tez nie bedzie mogli liczyc
perONE
Dec 27 2007, 18:38
Borussie bym zostawil i zamiast Afrykancow wstawil HSV.
Cytat(perONE @ Dec 27 2007, 18:42:54)

Borussie bym zostawil i zamiast Afrykancow wstawil HSV.
No ale chodzi o to, że szwabów jest już troszq za dużo O_o ;// i dlatego albo zostawiamy Borussie alb o dajemy Hamburger tylko taki manewr wchodzi w gre jeżeli chodzi o niemców
Flares
Dec 28 2007, 15:15
Moglibyście wrzucić to na rapidshare (OF + twarze i włosy) bo na tym filefroncie lipa
Cytat(Flares @ Dec 28 2007, 15:19:31)

Moglibyście wrzucić to na rapidshare (OF + twarze i włosy) bo na tym filefroncie lipa
Postaram sie jutro to zrobić....
DZięki za masę podpowiedzi,pomocy i swoich pomysłów...odwdzięczymy się w 100% tym samym....
Werder >> Al Ahly Kair
Besiktas>>>AEK Ateny
A za Shalke 04 dałbym Bayer L.
I popracujcie nad reprezentacjami... bo u mnie nie wiem czemu nie mam Rooney'a w Anglii...
Cytat(Kempu @ Dec 31 2007, 13:20:49)

Werder >> Al Ahly Kair
Besiktas>>>AEK Ateny
A za Shalke 04 dałbym Bayer L.
I popracujcie nad reprezentacjami... bo u mnie nie wiem czemu nie mam Rooney'a w Anglii...
Owszem w starszej wersji Anglia była bez Rooneya...masz starszą wersje...w najnowszej jest 20 aktualnych reprezentacji...na wiecej trza poczekac do nastepnego update...do ktorego mi sie nie spieszy

.
hmmm Werderu i Schalke raczej ruszać nie bd bo obie drużyny występowały w LM.
Wrzuć ten ostatni update na rapida, ok?
Ten OF który wykonał E9 jest fenomanalny. Ludzie ściągajcie wszyscy tego OFa. Jest to poprostu odjazd kapitalna sprawa nic dodać nic ująć. Bardzo dobrze mu to wyszło. Pozdrawiam
Chciałbym poinformować, że powoli zabieram sie z szolpasem za update ale to taka moozolna zapowiedź narazie...chciałbym tylko dodać, że mam nadzieje, że ci co czekają po raz kolejny sie nie zawiodą i będa zadowoleni....
I jak zwykle....MACIE JAKIEŚ SWOJE POMYSŁY???
ja mam pomysł;p edson przerzuć się na Pesa2008 i tam zajmij się ofem;)
Cytat(BoBaN @ Jan 27 2008, 01:30:03)

ja mam pomysł;p edson przerzuć się na Pesa2008 i tam zajmij się ofem;)
He.... wiesz Roberciku ;P , że nawet zabierałem sie do tego pierwszego dnia posiadania 2008...ale edycja na medium albo i low jest straasznie trudna... ;// ;// itd.
Nie wiem ... nie wiem... moze kiedys mnie coś skłoni do 2008 ale narazie NIE MA chyba takiej opcji....

)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.