Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Option File By E9
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > OF Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44
Cesc
leszczu zobacz sobie ile juz czasu jestem na forum

*** no i co z tego ile jestes na forum??
bo nie pisze bezsensownych rzeczy typu burki nafaso;/

Hee,ja odpowiedziałem E9 na jego text .ze będą kluby z mniejszych państ,to dałem mu pomysł na lige smile.gif.
BoBaN
QUOTE(Cesc @ Apr 7 2007, 11:25:03) [snapback]136994[/snapback]

Szmato no i co z tego ile jestes na forum??

Hee,ja odpowiedziałem E9 na jego text .ze będą kluby z mniejszych państ,to dałem mu pomysł na lige smile.gif.

zauważ gosciu że razem z nim robie tego Ofa i jestem pewien że ta twoja propozycja była tylko ironią. koniec tematu..
the-bhoys
Cesc! Nie obrażaj innego użytkownika od szmaty, bo takie kłótnie i spory zczasem wynikają wink.gif
matej
Panowie Spokój, Lepiej Bierzcie Się Do Pracy smile.gif
szolpas
QUOTE(E 9 @ Apr 6 2007, 18:58:39) [snapback]136816[/snapback]

Sam OF bedzie jutro a face i hair mam tak w polowie wiec do poniedzialku albo wtorku wydam smile.gif.POZDRo
PS:Piszczcie co moge dodac do tego of'a bo jutro zaczynam sobie ML i nic wiecej nie robie tongue.gif

E9 co z tym Of'em tongue.gif biggrin.gif ?
E 9
QUOTE(szolpas @ Apr 7 2007, 12:50:43) [snapback]137073[/snapback]

E9 co z tym Of'em tongue.gif biggrin.gif ?

Zostalo mi do zrobienia dokladnie 5 zawodnikow.4 mlodych i Hedman do Chelsea ;].Dzis wydam spokojnie
szolpas
NO TO Za****ście biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
matej
smile.gif Już nie mogę się doczekać OF'a smile.gif
Pozdro Dla BoBaN'a I E_9
E 9
Wrócilem z meczu JAgi i wziąlem sie do pracy żeby dzis wydać wersje 0.9 rolleyes.gif

Screeny:
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image

Za 20 min link smile.gif
koziolek
No to śłedzę na bierząco smile.gif

E9 masz twarz nugenta? Jeśli nie mogę wrzucić.
E 9
Nie mam rolleyes.gif Jak mozesz to pokaz screena to ci powiem czy warto cie fatygowac smile.gif
koziolek
Trzymaj, są binki i screen w środku
http://www.speedyshare.com/756963449.html

a i jeśli byś potrzebował jakieś mordki to służe pomocą smile.gif
szolpas
E9 daj Defoe do repry Anglii wink.gif Bo ostatnio wymiata w ataku biggrin.gif

Edit:Mam nadzieję że numery w reprezentacjach tez będa uwzględnione aby w tych lepszych no i w Polskiej tongue.gif biggrin.gif
szolpas
Sory że post pod postem.
E9 wydasz jeszcze dzis tego Of'a? tongue.gif Sory że ci tak truje dupe ale mówiłes że dzisiaj go wydasz tongue.gif
koziolek
widzę że 4 młodych i hedman zrobieni smile.gif. Panie i panowie nadchodzi the best of in the world smile.gif.
E 9
Screeny:
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image

NIE WYDAM SPIER**** mad.gif
Dobra coś mi odbija hehehehe ;*

LInk
http://www.sendspace.com/file/2h1ocj

Proszę o oceny i zachecam do ściagania rolleyes.gif .Pozdrowka

WESOŁYCH ŚWIAT
Cesc
E9 wydasz jeszcze dzis tego Of'a?

juz jest...
sciagam OF'a wink.gif
p@blo
A mam nadziej ze bedzie Bojan Krkic
GFF
Gratuluję! Dobry pliczek Ci wyszedł Stary wink.gif
szolpas
Dzieki dzieki hehe oczywiście pobieram tyle na niego czekałem biggrin.gif no no nieżle ci odbija laugh.gif laugh.gif heheh.
Teraz tylko czekać na face i hair smile.gif A właśnie a będzie boots server? biggrin.gif

Przeglądnąłem Of'a i jest to najlepszy Of jaki do tej pory powstał smile.gif smile.gif smile.gif
Roger
Świetny OF, bardzo dobrze wykonany, wreszcie będe mógł sobie pograć Ruchem Chorzów smile.gif
Mooner
Ahh! W końcu! biggrin.gif
Mógłbyś E 9 wypisać wszystkie zmiany jakie zaszły w tym Ofie?

A teraz do sedna.. Of ściągnięty, oczywiście nie przejrzałem wszystkiego, ale już poprzedni of był wyśmienity.. OE.. ahh wszystko mi pomieszało... Co prawda zawodnicy i kluby są zrobione jak należy, ale pomieszało mi i twarze i kitsy, stroje, wszystko.. co było w miejscu Oe.. czyli stroje są z bundesligi..
Szkoda, że jeszcze nie ma face serwera, własnie na to czekam najbardziej..

Czy U-21 już sa zrobione?
E 9
A wiec face i hair jest gotowy w 75% biggrin.gif
A bootserver ma skomletowac Boban wiec...chyba ma byc tongue.gif tongue.gif.

A wiec U-21 moze beda w 1.0 wersji.A face i hair bedzie w poniedzialek smile.gif.A kitsy zawsze jak cus moge kiedys wrzucic.pozdro
POZDRo

A no i czy sa propozycje co moge dodac do wersji 1.0 zeby to juz byla w pelni ostateczna.
p@blo
Ja mam pytanie po sciagnieciu OF'a w karierze zamiast Krkica mam jakiegos debinskiego.Jak szukam Krkica to go nie ma. A w barcie jest zrobiony.Musze zaczac grac od nowa zeby go miec??
szolpas
Tak,musisz niestety grać od nowa .
BoBaN
http://www.sendspace.com/file/kczhph part1
http://www.sendspace.com/file/vb9r12 part2
http://www.sendspace.com/file/weehcb part3
http://www.sendspace.com/file/iujtzl part4

o to 4 częściowa paczka butów, jak narazie same tekstury, możliwe że będę potrzebował pomocy przy robieniu map.txt. dlatego szukam chętnego do pomocy przy mapie. z tego co się orientuje to ktoś współpracował z Ebonem przy jego paczce, więc proszę tego kogoś o pomoc, dla dobra wszystkich oczekujących na bootserver z kompletnym mapem.

Wesołych Świąt:)

PS. Co jakiś czas będę wydawał update, tzn że będe dodawał nowe tekstury. Pozdro!

PS.2. Wkrótce kolejna niespodzianka;)
Rand
Tak przy okazji Boban, kiedy twój of wyjdzie z Bundesligą?? Zrobisz nam prezencik na święta smile.gif Bo z checia bym se pograł od nowa w ML :] I jakie na tym ofie bedą Polskie zespoły? Wybacz że męcze, ale sie doczekać nie moge zwłaszcza ze jest juz of z OE :]
siwek0009
brakuje mi czegos w tym ofie gdzie jest ben sahar w chelsea mam naddzieje ze będzie w uptade smile.gif pozdro
E 9
QUOTE(siwek0009 @ Apr 8 2007, 06:30:11) [snapback]137337[/snapback]

brakuje mi czegos w tym ofie gdzie jest ben sahar w chelsea mam naddzieje ze będzie w uptade smile.gif pozdro

Ben Sahar jest w OF'ie tylko nie dodany do Chelsea smile.gif.Jak chcesz to przeciez mozesz go sobie dodac to chyba nie problem cool.gif
siwek0009
AHA smile.gif widze ze to jest doskonaly of jescze tylko under 21 i mam nadzieje ze w ofie będą po wybierane najlepsze twarze smile.gif wiele twarzy jak nie wszystkie sa na tej stronce smile.gif
http://www.pesfaces.co.uk/news.php
siwek0009
wiesz e 9 dopracuj jescze lige hiszpańska smile.gif będzie super tzn po p[o prawiaj staty smile.gif
szolpas
BoBan i co z tym map'em ??? czekam na niego no i oczywiście na Face i hair servera tongue.gif tongue.gif tongue.gif
BoBaN
QUOTE(szolpas @ Apr 8 2007, 14:43:51) [snapback]137421[/snapback]

BoBan i co z tym map'em ??? czekam na niego no i oczywiście na Face i hair servera tongue.gif tongue.gif tongue.gif

będę potrzebował pomocy przy robieniu map.txt. dlatego szukam chętnego do pomocy przy mapie. z tego co się orientuje to ktoś współpracował z Ebonem przy jego paczce, więc proszę tego kogoś o pomoc, dla dobra wszystkich oczekujących na bootserver z kompletnym mapem

Zacząłbym już prace ale dzisiaj mi sie nie chce, wybaczcie, dopiero wróciłem do domu i zaraz wylot na impreze;) wiec moze dopiero jutro zaczne, dobrze by było jakbym znalazl kogoś do pomocy;) Pozdro!
szolpas
QUOTE(BoBaN @ Apr 8 2007, 17:28:44) [snapback]137484[/snapback]

będę potrzebował pomocy przy robieniu map.txt. dlatego szukam chętnego do pomocy przy mapie. z tego co się orientuje to ktoś współpracował z Ebonem przy jego paczce, więc proszę tego kogoś o pomoc, dla dobra wszystkich oczekujących na bootserver z kompletnym mapem
Zacząłbym już prace ale dzisiaj mi sie nie chce, wybaczcie, dopiero wróciłem do domu i zaraz wylot na impreze;) wiec moze dopiero jutro zaczne, dobrze by było jakbym znalazl kogoś do pomocy;) Pozdro!

Aha wink.gif qrde juz sie nie mogę doczekać wink.gif tongue.gif
E9 a jak tam z tym Face i hair?? tongue.gif tongue.gif
E 9
QUOTE(szolpas @ Apr 8 2007, 18:08:14) [snapback]137515[/snapback]

Aha wink.gif qrde juz sie nie mogę doczekać wink.gif tongue.gif
E9 a jak tam z tym Face i hair?? tongue.gif tongue.gif

Jakos nie bardzo bo dzisiaj chyba nie bylo zbytnio czasu zeby cus zrobic ph34r.gif .Moze jutro wydam pozdro a jak nie to we wtorek na 100%
seen
QUOTE(E 9 @ Apr 8 2007, 20:41:56) [snapback]137524[/snapback]

Jakos nie bardzo bo dzisiaj chyba nie bylo zbytnio czasu zeby cus zrobic ph34r.gif .Moze jutro wydam pozdro a jak nie to we wtorek na 100%

Coz mysl ze OF jest OK . Tylko zas napomne ze super by było gdyby OE była zamiast Eredivisie smile.gif
reS
Przejrzałem tego Waszego of'a na szybko i muszę powiedzieć, że zwłaszcza do gry w ML jest b.dobry. Przydałyby się do niego jeszcze jakieś dodatki typu face, kitserver itp, ale z tego, co widzę to ich wydanie jest tylko kwestą czasu wink.gif
E 9
Szykuje malucienski update a dokladnie bedzie w nim:
IPB Image
-Kamil Krol w Realu Madrid Castilla
-i kilka mniejszych transferow

Następne podejście do OF'a po zakonczeniu sezonu i otwarciu okienka transferowego rolleyes.gif

FACE I HAIR JUTRO x2.gif rolleyes.gif triangle.gif rolleyes.gif square.gif rolleyes.gif circle.gif
szolpas
Idealnie biggrin.gif właśnie robie sobie map do butów tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Anthony Vanden Borre gra jako prawy obrońca, występuje też jako defensywny pomocnik a czasem jako prawy. Na środku obrony raczej nie gra wink.gif Oraz gra w Anderlecht`cie.

http://www.footballdatabase.com/index.php?...ny_Vanden_Borre

Może się przyda wink.gif
vviatr
Mylisz sie Alter Vanden Borre przesniosł sie do Fiorentiny:] oto wiadomosci ze znanej strony z transferami

Vanden Borre w Fiorentinie!

19-letni obrońca Anderlechtu Bruksela - Anthony Vanden Borre po sezonie przeniesie się do Włoch, a konkretniej do AC Fiorentiny.

Taką informacje podał agent piłkarza - Antonio Stina: "Kluby ustaliły cenę za Anthonego. Pozostaje już tylko podpis na kontrakcie, który będzie miał miejsce w czerwcu".

Suma transferu na razie nie została podana. Według ekspertów młody Belg jest wyceniany na 5mln euro.
Źródło: transfery.info

Aha i jeszcze on tam przejdzie w sezonku transferowym w czerwcu.Wiec kto jak chce teraz go miec:]
E 9
QUOTE(alter @ Apr 8 2007, 22:47:06) [snapback]137634[/snapback]

Anthony Vanden Borre gra jako prawy obrońca, występuje też jako defensywny pomocnik a czasem jako prawy. Na środku obrony raczej nie gra wink.gif Oraz gra w Anderlecht`cie.

http://www.footballdatabase.com/index.php?...ny_Vanden_Borre

Może się przyda wink.gif

Gra,ale od razu po sezonie przeniesie sie do Fiorentiny smile.gif wiec go juz dalem bo na stronach pisalo,ze mozliwe ze nie bedzie gral bo trener wiarze sobie plany bez niego.

vviatr:o co ci kur** chodzi huh.gif .PRzeciez wyraznie widac ze go przenioslem do Fiorentiny wiec jak moglem sie pomylic huh.gif .Nie wiem moze chodzi ci o cos innego ale odp.
vviatr
To była wiadomosc do Altera nie do ciebie!!
Jimmy
Kurde szkoda ze nie bedzie w tym ofie bundesligi zamaist ligi Holenderskiej
Holenderska mi sie nie przyda, mordy slabe i wogule pilkarze nieznani, Ajax i PSV mozna dac do Other i bylo by lepiej. W Bundeslidze jest wiecej mord do wrzucenia, wiecej znanych zawodnikow, no ale trudno sie mowi
E 9
QUOTE(vviatr @ Apr 9 2007, 09:17:11) [snapback]137676[/snapback]

To była wiadomosc do Altera nie do ciebie!!

Acha to przepraszam cie wink.gif miales racje.Pozdrówka ;*

QUOTE(Jimmy @ Apr 9 2007, 09:21:54) [snapback]137680[/snapback]

Holenderska mi sie nie przyda, mordy slabe i wogule pilkarze nieznani, Ajax i PSV mozna dac do Other i bylo by lepiej. W Bundeslidze jest wiecej mord do wrzucenia, wiecej znanych zawodnikow, no ale trudno sie mowi

Pewnie ze lepiej ale zeby zamienic OE za Eredevisie to trzeba bawić sie w plikach 0-text'u,a ja na tym sie nie znam zbyt dobrze.Ja poprotu robie Of'y.pozdro wink.gif
Aha, to wybacz wink.gif Ja sprawdzam jedynie na oficjalnych stronach.
Transfery.info to dla mnie badziewna strona. Pamiętam jak w tamtym roku dla nich Ibrahimovic przeszedł do Milanu wink.gif
BoBaN
QUOTE(Jimmy @ Apr 9 2007, 11:21:54) [snapback]137680[/snapback]

Nie martw się, wkrótce wyjdzie wersja of'a bez OE i będzie bundesliga;)
jestin
QUOTE(BoBaN @ Apr 9 2007, 13:30:02) [snapback]137706[/snapback]

Nie martw się, wkrótce wyjdzie wersja of'a bez OE i będzie bundesliga;)

Ale chodzi o to zeby była tylko zastąpiła eredivise
BoBaN
cholera, każdy ma wymagania takie jakby to roboty robiły tego of'a, człowiek sie stara a zawsze komus coś nie pasuje;/

RZAL
jestin
QUOTE(BoBaN @ Apr 9 2007, 15:25:47) [snapback]137765[/snapback]

cholera, każdy ma wymagania takie jakby to roboty robiły tego of'a, człowiek sie stara a zawsze komus coś nie pasuje;/

RZAL

chodzi mi o to ze w lidze holenderskiej licza sie tylko 2-3 druzyny a w lidze niemieckiej jest wiecej cheba ze twierdzisz ze liga holenderska jest lepsza a poza tym jest ciezko znalesc twarze do eredivise mysle ze wiesz o tym jak robiłes face servera do niej ile znalazłesc twarzy tylko tych 3 zespołów ale to jest moja opinia i twój of i ty robisz jak chcesz twierdze tylko ze jak by usunac eredivise to of byłby 10\10 bo jest ciekawy
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.