Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Option File By E9
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > OF Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44
Pompey
Cytat(E 9 @ Mar 30 2008, 22:17:18) *
Obiecane boots'y. Jest to leciutko zaktualizowana paczka od Kriss'a 91, którą wydał bodajże w Sylwka. Map.txt napisałem sam i dodałem pare modeli samograjków.
Tyle z mojej strony wink.gif

DOWNLOAD

no E9 boss jesteś biggrin.gif
a u mnie ze stadionami nici no sorki ale nie da rady... nic nie zrobie tez mam za slabego neta :/
Kempu
A ja mam pytanie: Nigdzie nie mogę znaleźć Zizou? Usunąłeś go?
I czy Demichelis jest zawodnikiem Argentyny?
MaTi10
nie ma Zizou u E9 w OF'ie,czekaj na odzew od E9 wsprawie Demichelisa,pojęcia nie mam;]
Kempu
Kurde a był Zizou w poprzedniej edycji OF'a , co mu on przeszkadzał, ehhh.... :/
MaTi10
przecież możesz sobie Zidane zrobic;] staty chcesz??
E 9
Przeszkadzał bo brakowało grajków do edycji a z tego co wiem (i chyba wszyscy wiedza) Zizou skończył kariere. Dobrze Madrista napisał dorobić przecież go sobie można (2 minuty roboty-cięzko?? unsure.gif )

A Demichelis jest Argentynczykiem i gra dla kadry.

pzdR
Kempu
No dorobiłem sobie go i wrzuciłem łebek i włoski ale mi nie działają, tyle dobrze że jego twarz jest w Edicie a łysolek z niego.
Thx za staty ale nie chę.
A co do miejsca to niby czemu przeszkadzał, robisz się go w edytowany piłkarz i jest....
E 9
Cytat(Kempu @ Apr 8 2008, 17:08:51) *
No dorobiłem sobie go i wrzuciłem łebek i włoski ale mi nie działają, tyle dobrze że jego twarz jest w Edicie a łysolek z niego.
Thx za staty ale nie chę.
A co do miejsca to niby czemu przeszkadzał, robisz się go w edytowany piłkarz i jest....

A wiesz, ze jak robisz tak sobie w edytowany pilkarz to potem mordek nie wyswietla tych grajkow w M.L. ?? Dlatego tam nie robie zawodnikow.

Dlaczego ci mordka nie działa?
Kempu
Chyba że tak. Nie wiem czemu, wrzucona mordka jest, ID wpisane itd. i nie działa.
A te ID to ma być wpisane w jakimś określonym miejscu w map'ie czy nie. Może być gdziekolwiek?
W sumie to ta gęba Konami co jest w Edicie to jest znośna, szkoda mi tylko fryzury biggrin.gif
E 9
Cytat(Kempu @ Apr 9 2008, 07:24:00) *
Chyba że tak. Nie wiem czemu, wrzucona mordka jest, ID wpisane itd. i nie działa.
A te ID to ma być wpisane w jakimś określonym miejscu w map'ie czy nie. Może być gdziekolwiek?
W sumie to ta gęba Konami co jest w Edicie to jest znośna, szkoda mi tylko fryzury biggrin.gif

W obojetnym miejscu map'u. Pewnie źle wpisałes numer albo końcówkę wpisu.. może zamiast .str wpisałes .bin albo na odwrót?
d-wade
Ma ktoś herby HD do tego of-a? Jak coś to poproszę o dupload rolleyes.gif
d-wade
Ma ktoś herby HD do tego of-a? Jak coś to poproszę o dupload rolleyes.gif
Kempu
Możliwe. To w face ma być .bin a w hair srt.?
E 9
Cytat(Kempu @ Apr 10 2008, 09:19:48) *
Możliwe. To w face ma być .bin a w hair srt.?

niE ;DD

Popatrz na ikonkę pliku. Jeżeli jest to jak kazdy bin to piszesz .bin a jak jest str to piszesz .str . Może być również tak, ze jest nieznany typ pliku. Piszesz wtedy np. 100,"Zidane."

wink.gif
Kempu
L-i-p-a
Końcówki tej łepetynki i kudłów to .bin ale dalej nie działają. ;/
filipinaikos11
E 9 masz jakies fajne scoreboardy do twojego ofa ?
Orange_91
Cytat(filipinaikos11 @ Apr 12 2008, 02:20:56) *
E 9 masz jakies fajne scoreboardy do twojego ofa ?

Możesz wgrać scoreboard jaki Ci sie podoba, nie zależy to od ofa i nic nie popsuje.
filipinaikos11
Ale mam wgrane hd logos i jak wgrywam jakis scoreboard to mam np biale tlo...
warson
na czysta gre mam wrzucony OF E9 iw rzuciłem jego Map.txt z Koszulek, i Niemiecka Liga ma Polskie a Polska Niemieckie sad.gif

czemu sad.gif
Flares
mógłby ktoś zarzucić mapem do face i hair od E9?
EDIT
sory już wszystko mam smile.gif
Ricardo
Ja mam taki jeden głupi problem z butami. Bo jak zrobiłem swojego zawodnika i przypisałem buty do swego piłkarza to w grze nie ma. Nie działają, przedtem jakoś działało, ale teraz już nie. Czy ktoś ma/miał podobny problem do mojego?
Rossinho
Zapewne robiłeś go od nowa, spróbuj go zrobić za istniejącego już zawodnika smile.gif Pozdrawiam!
Zolo
Sorry ze dupe zawracam, tylko 1 pytanie mam (nie chce mi sie szukac w tych 84 stronach). CZy w tym patchu sa rowniez transfery z letniego okienka transferowego?
Pompey
Cytat(Zolo @ Apr 27 2008, 17:36:08) *
Sorry ze dupe zawracam, tylko 1 pytanie mam (nie chce mi sie szukac w tych 84 stronach). CZy w tym patchu sa rowniez transfery z letniego okienka transferowego?

co?! blink.gif co ty gadasz chłopie?!
przecież był wydany nie dawno po zimowym okienku
pare stron wcześniej wystarczy przejrzeć
E 9
Z nudów... i z nałogu ;DD

jest tego duużo dużo wiecej ; D ale nie zasługujecie na to hehe

miażdze nie ;DD ?
czarekb
jak dla mnie Adrian Mutu ma zdecydowanie za małą statystykę technika strzału. Reszta ok
MaTi10
Miażdysz Miażdysz;] Myślę że Ronaldinho w kadrze Brazylii nie powinno być bo nie zagra do końca sezonu;p,a u Mutu staty bym troche w góre dał i to tyle;] pzdr
E 9
Nie robie kadry z głowy ;P .Każda kadra oparta jest na ostatnich powołaniach. OStatnio była taka kadra i tak zostało ; )
Co do Mutu...nie róbmy gigantów wink.gif Już ktoś kiedyś pisał, żeby dać dla Cr7 drybling 99 i celność strzału 90 bo strzelił 30 parę bramek. Żebyście posiedzieli trochę nad testowaniem statow wiedzielibyscie dlaczego Mutu ma takie a nie inne wink.gif.

pzdR wink.gif
Damian.
Hehe biggrin.gif
Fajne screeny , ale nie kojarze piłkarza w Reprze Brazylii, niejakiego "Richarlysona" biggrin.gif ??
Pozdr smile.gif
E 9
Lewy obronca ; ) Sao Paulo ;]
jano
E9, formowy ćpunie. Dobre zapowiedzi, tak 3mac...wink.gif
MaTi10
E9 chodziło mi o to dokładnie że tak 1-2 w góre kila rzeczy i będzie git;] a staty sam testuje i wiem ocb;]pzDr Jagiellończyku
ciapke
Wlasnie testowalem najnowsza wersje Ofai E9 tak na gadu super Of wink.gif Pomysle jeszcze nad pewnym bajerem moze cos z tego wyjdzie ale narazie nie pisze bo jak nie wyjdzie to bedzie wtopa biggrin.gif
E 9
Pojawił się pomysł, aby zlikwidować z gry ekipę T&T i dodać za nich coś nowego z pary Kanada,Honduras?? Z Kanadą nie miałbym problemów, ale chodzi o to, że jestem za Hondurasem ; P. A dla tej repry miałbym staty może dla 6 zawodników..

Co wy o tym myslicie??

rolleyes.gif
Auer
Ja jestem za! Fajnie byłoby pograć se Hondurasem biggrin.gif
ciapke
Haha ja nigdy T&T niegralem a tym bardziej Hondurasem bym niegral tongue.gif Kanada mysle to lepsze rozwiazanie chociazby dlatego ze znajduje sie tam nasz Polski grajek Radzinski noi pilkaze graja w angielskiej lidze a z Hondurasu nieznam totalnie nikogo smile.gif

Ale czy nie ma lepszych reprezentacji na swiecie ktorych nie ma w Pesie ??
arm
Dobry pomysł z Hondurasem wink.gif Ciekawa drużyna z Davidem Suazo na czele, która gra coraz lepiej (wygrane z Paragwajem i Kolumbią w tym roku), a Kanada jest słabszą reprezentacją w tym momencie.
E 9
Cieszę się, że rozmowa ruszyła. No ciapke ;PP nie mów, że nie znasz Costly'ego z Bełchatowa,Davida Suazo,Carlosa Pavona z LA Galaxy,2 pilkarzy z Wigan i sprintera z Livorno ; DD ??

A co do Kanady to repra jak arm dobrze zauważył jest bez formy ale grajków ma... Radziński,bramkarz Hirsfield czy jakos tak xD,dwóch De Guzmanów itd. ;PP

Jest może osoba, która zna resztę reprezentacji Hondurasu i dałaby radę pomoc??

EDIT: Macie może jakieś swoje propozyszyn na reprę??
arm
Tutaj masz skład Hondurasu z ostatnich meczy...

Listopadowy mecz z Gwatemalą

Br Noel Valladares (Olimpia Tegucigalpa)
Ob Sergio Mendoza (Olimpia Tegucigalpa) - 65' P Edgar Alvarez (AS Livorno)
Ob Maynor Figueroa (Wigan Athletic)
Ob Victor Bernardez (Motagua Tegucigalpa)
Ob Emilio Izaguirre (Motagua Tegucigalpa)
P Amado Guevara (Toronto FC) - 73' P Elvis Danilo Turcios (Olimpia Tegucigalpa)
P Wilson Palacios (Wigan Athletic) - 83' P Mario Rodriguez (Real Espana San Pedro Sula)
P Ramon Nunez (Olimpia Tegucigalpa) - 46' P Hendry Thomas (Olimpia Tegucigalpa)
P Emil Martinez (Shanghai Shenhua) - 65' Ob Oscar Bonieck Garcia (Olimpia Tegucigalpa)
P Walter Martinez (Beijing Guo'an)
N Carlo Costly (GKS Bełchatów) - 78' N Luis Ramirez (Guangzhou Yiyao)

Lutowy mecz z Paragwajem

Br John Bodden (Victoria La Ceiba)
Mendoza - 61' Ob Mariano Acevedo (Marathon San Pedro Sula)
Ob Osman Chavez (Motagua Tegucigalpa)
Bernardez
Figueroa
Guevara - 70' P Carlos Oliva (Marathon San Pedro Sula)
Thomas
Turcios - 79' N Melvin Valladares (Real Espana San Pedro Sula)
Nunez - 85' Ob Johnny Calderon (Vida La Ceiba)
W Martinez - 87' N Marvin Chavez (Victoria La Ceiba)
Costly - 70' N Mitchel Brown (Qingdao Zhongneng)

I marcowy mecz z Kolumbią

N Valladares
Figueroa - 77' E Izaguirre
Bernardez
O Chavez
Mendoza
W Palacios - 76 Nunez
P Julio Cesar De Leon (FC Genoa) - 89' Ob Ashtor Henriquez (Marathon San Pedro Sula)
Thomas
Turcios
Costly - 87 Padilla
N David Suazo (Inter Mediolan)

Jeśli będziesz jeszcze coś potrzebował to daj znać cool.gif
E 9
Dzięki ; * chociaż to pół biedy... Gorzej bd ze statami...które dla Kanady już mam ;// .A jak pisasałem sam jestem za Hondurasem...

Odezwij się do mnie arm jutro na gadu tak po południu... numer masz w profilu ; )
ciapke
Jakies nowki Screeny pokaz bo sie uzaleznilem od ogladania nowych mordoklejek w twoim Ofie haha biggrin.gif a co do Hondurasu dobry pomysl David Suazo mnie przekonal!
E 9
2 dawniej zrobione:

I dzisiejsza repra:

Kto się trochę interesuje to od razy zauważy, że nie powinno tu byc Pizarro,Farfana i Acasiete. Jak wiadomo zostali na rok zdyskwalifikowani... no niestety jak narazie nie wiem kogo tam dac i dlatego tak zostaje. Może arm masz jakiś pomysł? No i pytanie widział ktoś może z jakim numerem gra Rengifo w kadrze bo szukałem z godzine i hu* ; /

pzdR ; )
Bartolek
moze ktos upnac na nowo face/hair bo linki padly ehh :/
ciapke
Chyba nie padly bo jeszcze wczoraj wieczorkiem sciagalem tagze sproboj bo jest na filefroncie tagze tam chwile pliki sie utrzymuja smile.gif A nowy face / hair bedzie z nowsza wersja ofa tagze musicie poczekac napewno znajda sie tam nowe mordy smile.gif Przypuszczam ze of pojawi sie po podaniu skladow na Euro 2008 !
WnK
No rzeczywiscie padl :| Szkoda, bo bez face to tak jakos... mellow.gif

Może ktoś zrehostować, żaden zawodnik nie ma swojej oryginalnej twarzy, np Beckham, Ibrahimović itp. A edytować by to było bardzo długo.
Jamnik
Co do Hondurasu i Kanady:

Kanada - tak
Honduras - nie

takie jest moje skromne zdanie
batman
mógłbym prosić o link do tego ofa ?
artysta germanista
CYTAT(batman015 @ May 4 2008, 12:40:19) *
mógłbym prosić o link do tego ofa ?

http://www.sendspace.com/file/ganfeq
arm
Co do Peru to oprócz tej trójki to jeszcze Andres Mendoza, który wrócił do repry po dłuższej przerwie został zawieszony na rok.
Z kadry Peru z ostatniej wersji OF-a biorąc pod uwagę mecze eliminacji Mistrzostw Świata z końcówki ubiegłego roku i dwa towarzyskie mecze z tego roku powinni wypaść Vasallo, Cruzado, Ismodes, Zegarra, Salazar i E. Delgado, których wogóle w kadrze Peru nie było oraz Rainer Torres, Cominges, Villalta i Cevasco którzy pojawili się epizodycznie.
Zostaje 10-tka: Guerrero, Solano, Pedro Garcia, A. Rodriguez, Juan Vargas, Prado, Vilchez, Butron, Quinteros i Galliquio.
Nowe twarze z meczy eliminacji to:
Bramkarz Diego Penny (Coronel Bolognesi Tacna).
Obrońcy Mario Gomez (Juan Aurich Chiclayo), Guillermo Salas (USMP Lima) i Ernesto Arakaki (Alianza Lima).
Pomocnicy Paolo de la Haza (Czernomorec Odessa), Juan Jayo (Alianza Lima), Carlos Lobaton (Sporting Cristal Lima) i Roberto Palacios (LDU Quito).
Napastnik Miguel Mostto (Coronel Bolognesi Tacna).
Natomiast dwa tegoroczne mecze to typowy przegląd "kadr" i sprawdzanych było tam wielu zawodników i pewnie dopiero kadra Peru na czerwcowe mecze eliminacji MŚ z Kolumbią i Urugwajem da odpowiedź kto wykorzystał szansę. Myślę, że tacy piłkarze jak obrońcy Luis Hernandez (Sporting Cristal Lima - zagrał w obu towarzyskich meczach) i Martin Hidalgo (Gremio Porto Alegre), napastnicy Daniel Chavez (FC Brugge) i Carlos Zambrano (Schalke Gelsenkirchen) a także Rengifo być może dostaną powołanie i możesz ich ewentualne dodać do kadry Peru. Wybór należy do Ciebie... biggrin.gif

E 9
Dzieki za rozpiske ; ) to teraz pomoż zrobić 23 osobową kadrę tzn. rozpiszmy to jakoś:

Bramkarze:
Butron
Forsyth

Obroncy:
Vilchez
Zambrano
Juan Vargas
Prado
Hidalgo
Galliquio
A. Rodriguez

Pomocnicy:
Pedro Garcia
De La Haza
Ismodes (narazie zostawiam ;P )
Quinteros
Juan Marino (ostatnio powoływany)
Solano

Napastnicy:
Rengifo
Guerrero
Chavez

Mamy wiec 18 grajków. Brakuje 5. Czekam na sugestię arm ; ) trzeba dokończyć tą liste i będzie kolejna repra z głowy. wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.