Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Option File By E9
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > OF Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44
E 9
CYTAT(Kamlot @ Aug 6 2008, 13:35) *
E9, a może jeszcze dodasz 6 teamów z I ligi, by można grać karierę tylko polskimi drużynami.

Nie dodam wink.gif
Wolę drużyny typu Zenit,Steaua niż 2-go ligowców. cool.gif
Roger
Może obok Zagłębie Lubin zrób Podbeskidzie Bielsko Biała, albo Znicz Pruszków, albo jak wspomniałeś wcześniej Widzew Łódź smile.gif
Tomek775
CYTAT(E 9 @ Aug 6 2008, 15:03) *
Skad ty sie urwał? mellow.gif

Odnośnie "Ekstra"klasy:
W Other C mamy 18 zespołów. Jak już dzis wiadomo w Ekstraklasie mamy 16 drużyn. Zostają 2 miejsca. Zagłębie L. ma obecnie chyba najmnocniejszy skład w 1 lidze, więc oni bedą na pewno. Co do 2-ej ekipy to pewny nie jestem...W Kielcach trwa ostra wyprzedaż i może być u nich krucho...zastanawiam się nad Widzewem albo kimś innym.

arm:
Jeżeli Standard awansuje do CL, to oczywiście ich zrobie.

Quaresma:
Nosisz pingle cool.gif ? Na screenach widnieje sama OE, więc po co głupie pytanka czy będzie OE w Other C ;P ?

pzdR wink.gif

Chodziło mi czy mógłby ktoś teraz wrzucić jakiś w miarę aktualny OF którego sam uaktualnia...twojego autorstwo ten OF
Tomek775
CYTAT(E 9 @ Aug 6 2008, 01:34) *
Jeżeli OF zostanie wydany to razem z nim dam nowy FACE/HAIR...więc cierpliwosci.

Macie może jakieś pomysły,sugestie,wskazówki od siebie...? cool.gif

Możesz zrobić stroje w edit mode
E 9
CYTAT(Tomek775 @ Aug 6 2008, 13:55) *
Możesz zrobić stroje w edit mode

Stroje w edit już są wink.gif, a konkretnie bedą je miały drużyny nie posiadające licencji od KONAMI...resztą nie chce mi się bawić bo po co?

Edytuj posty ;*
Tomek775
CYTAT(E 9 @ Aug 6 2008, 15:59) *
Stroje w edit już są wink.gif , a konkretnie bedą je miały drużyny nie posiadające licencji od KONAMI...resztą nie chce mi się bawić bo po co?

Edytuj posty ;*

Fajnie by było jakby Ci sie chciało Barcelonie, realowi i innym także stroje w edit mode zrobić
Zywy
Mam pare pytań bo nie wiem czy zaczynać nową kariere czy czekać na Twojego OFa"
- Jakie są ligi w grze,
- jakie są zespoły w Others,
- czy hair&faces jest obszerny? bardziej od tego z OEP???
E 9
CYTAT(Zywy @ Aug 6 2008, 15:42) *
Mam pare pytań bo nie wiem czy zaczynać nową kariere czy czekać na Twojego OFa"
- Jakie są ligi w grze,
- jakie są zespoły w Others,
- czy hair&faces jest obszerny? bardziej od tego z OEP???

1. EPL,LFP,Ligue1,Serie A,OE,Eredivisie.
2.Other League:
Anderlecht,Kopenhaga,Steaua,Olympiacos,CSKA Moskwa,Zenit,Benfica,Porto,Sporting,Celtic,Rangers,Slavia Praga,Fenerbahce,Galatasaray,Dynamo Kijow,Szachtar,River Plate,Boca Juniors,Bayern,Hamburger,Stuttgart,Werder,Schalke,?
3.Nie wiem ile było w OEP, ale mogę zagwarantować, że face/hair jest wystarczająco obszerny.

Tomek:
Jak bd miał ochotę, to może postaram się zrobić stroje w edit dla Realu i Barcy...nic więcej raczej robić nie bd wink.gif
Tomek775
Spox jesteś Wielki...kiedy możemy się spodziewać OFa???
E 9
CYTAT(Tomek775 @ Aug 6 2008, 19:22) *
Spox jesteś Wielki...kiedy możemy się spodziewać OFa???

Środek Wrzesnia....? Nie chce obiecywać terminów...bo często nie wypala..i tym razem może być podobnie. cool.gif
pkar
CYTAT(E 9 @ Aug 6 2008, 20:31) *
Środek Wrzesnia....? Nie chce obiecywać terminów...bo często nie wypala..i tym razem może być podobnie. cool.gif

A nie wypuściłbyś wcześniej samej Ekstraklasy jak zrobisz? 1 kolejka tuż tuż, fajnie by było sobie pograć. Pzdr
Tomek775
dołanczam się do prośby...
Kempu
Ludziieeee, wszystko byle nie Widzew...;( A co to? Może drużyne Torpeda Stalowe Gniewce??
A skąd wiesz że jeszcze ten PZPN jeszcze czegoś nie wymyślii? wink.gif
djclanv1r00z
CYTAT(Kempu @ Aug 7 2008, 12:36) *
Ludziieeee, wszystko byle nie Widzew...;( A co to? Może drużyne Torpeda Stalowe Gniewce??
A skąd wiesz że jeszcze ten PZPN jeszcze czegoś nie wymyślii? wink.gif

sami się ośmieszyli bo jednemu klubowi anulowali a tym dwum nie tongue.gif

niech robi kluby jakie uważa za słuszne smile.gif

pozdro cool.gif
Kempu
No spoko...smile.gif
Mnie tam i tak najbardziej interesują te najwieksze...smile.gif
Więc "róbta co chceta" byle tak jak zwykle - czyli porządnie...smile.gif
E 9
CYTAT(djclanv1r00z @ Aug 7 2008, 11:39) *
sami się ośmieszyli bo jednemu klubowi anulowali a tym dwum nie tongue.gif

niech robi kluby jakie uważa za słuszne smile.gif

pozdro cool.gif

Co masz z Polaka cool.gif ??

Wracajac do 1-szo ligowcow to bylbym skłonny pozostac przy Koronie...ale ta druzyna stracila juz bodajze 10zawodnikow, za hu** sie nie wzmacniajac?? A juniorow, ktorzy pewnie dojda nie zrobie bo skad mam im wziasc staty?? ;/

pzdR wink.gif
Tomek775
A nie wypuściłbyś wcześniej samej Ekstraklasy jak zrobisz? 1 kolejka tuż tuż, fajnie by było sobie pograć. Pzdr
djclanv1r00z
CYTAT(E 9 @ Aug 7 2008, 15:43) *
Co masz z Polaka cool.gif ??

Wracajac do 1-szo ligowcow to bylbym skłonny pozostac przy Koronie...ale ta druzyna stracila juz bodajze 10zawodnikow, za hu** sie nie wzmacniajac?? A juniorow, ktorzy pewnie dojda nie zrobie bo skad mam im wziasc staty?? ;/

pzdR wink.gif

mam 2 tongue.gif z dyktand tongue.gif ale się staram tongue.gif

pozdro cool.gif
MaTi10
Tomek daj sobie spokój będzie to pograsz nie to pech;p czekaj więc jak wszyscy;d
E 9
Dobrze prawisz bracie wink.gif ... poczeka jak wszyscy...nie mam zamiaru gonić na siłe tylko po to,aby skończyć OE... cool.gif
Kempu
No i racja, więc narazie koniec Off'toppu, może jakieś screeny E9?wink.gif
I jeśli czegoś potrzebujesz to może jakoś pomożemy...tongue.gif
Jamnik
Ja bym poprosił jeśli można o screena drużyny Stoke City
E 9
NIe ma sensu dawać screenów bo do tej pory transferami w Europie się nie bawie...jedynie OE wink.gif
pkar
CYTAT(E 9 @ Aug 7 2008, 21:01) *
Dobrze prawisz bracie wink.gif ... poczeka jak wszyscy...nie mam zamiaru gonić na siłe tylko po to,aby skończyć OE... cool.gif

Ale chyba chodziło o to że jak już skończysz robić samo OE (obojętnie kiedy to będzie) żebyś to wydał. Taka wersja beta v.01 z samą OE zanim zaczniesz robić reszte transferów. Jest sporo ludzi (w tym ja tongue.gif ) których interesuje tylko i wyłącznie Ekstraklasa a nie składy innych lig. Pzdr wink.gif
E 9
CYTAT(pkar @ Aug 7 2008, 20:47) *
Ale chyba chodziło o to że jak już skończysz robić samo OE (obojętnie kiedy to będzie) żebyś to wydał. Taka wersja beta v.01 z samą OE zanim zaczniesz robić reszte transferów. Jest sporo ludzi (w tym ja tongue.gif ) których interesuje tylko i wyłącznie Ekstraklasa a nie składy innych lig. Pzdr wink.gif

No ok, niech bedzie wink.gif Ale i tak najwczesniej bedzie to w pierwszych dniach Wrzesnia...okienko trwa do 31 sierpnia, wiec o 1 wrzesnia prace rusza...I wydaje mi się, że na dokończenie OE wystarczy mi kilka dni cool.gif

pzdR

EDIT: Prosiłbym kogoś o wrzucenie logosów dla Szachtara i CSKA "NIE" w HD i 16kolorach..jeżeli nie ma takowych to prosiłbym kogoś o wykonanie wink.gif

Tomek775
może zrobiłbyś w other borussie dortmund albo zamiast eredvisie (czy jak to się pisze) bundeslige bo fajnie było by też pograć klubami z bundesligi...
E 9
CYTAT(Tomek775 @ Aug 8 2008, 14:26) *
może zrobiłbyś w other borussie dortmund albo zamiast eredvisie (czy jak to się pisze) bundeslige bo fajnie było by też pograć klubami z bundesligi...

W OFie bedzie liga holenderska i nic tego nie zmieni...Dla fanow Bundesligi muszi wystarczyć 5 ekip w Other:
*Bayern M.
*Schalke 04
*Hamburger SV
*Werder B.
*Stuttgart

pzdR
qazwsx
Wolfsburga, który zajął w sezonie 2007/2008 piąte miejsce, dodatkowo wzmocniony Zaccardo i Barzaglim i paroma innymi graczami nie będzie, a będzie Stuttgart, który 'wymęczył' szóstą lokatę. Nie mówię tu już o braku zdobywcy pucharu i superpucharu Niemiec (Wygranego de facto z Bayernem) - Borussi Dortmund. Cóż, wiem, że pewnie odpiszesz, coś takiego jak: "Nie chcesz, nie ściągaj" tongue.gif ale osobiście wydaje mi się to dziwne. mellow.gif

Jeszcze jedna propozycja - może zamiast Kopenhagi lub innego zespołu z Other A dasz Partizana Belgrad ? Mistrz Serbii, całkiem ciekawa drużyna. Jakby coś to na Gamingaccess jest OF całą ligą Serbską, więc nie byłoby problemu ze statsami.
djclanv1r00z
chyba o to Ci chodziło :

pozdro cool.gif
Orange_91
CYTAT(djclanv1r00z @ Aug 8 2008, 18:38) *
chyba o to Ci chodziło :

pozdro cool.gif

Teraz mają inny herb.
djclanv1r00z
CYTAT(Orange_91 @ Aug 8 2008, 18:41) *
Teraz mają inny herb.

innego nie mam smile.gif

chciałem tylko pomóc smile.gif

pozdro cool.gif
E 9
CYTAT(qazwsx @ Aug 8 2008, 17:30) *
Wolfsburga, który zajął w sezonie 2007/2008 piąte miejsce, dodatkowo wzmocniony Zaccardo i Barzaglim i paroma innymi graczami nie będzie, a będzie Stuttgart, który 'wymęczył' szóstą lokatę. Nie mówię tu już o braku zdobywcy pucharu i superpucharu Niemiec (Wygranego de facto z Bayernem) - Borussi Dortmund. Cóż, wiem, że pewnie odpiszesz, coś takiego jak: "Nie chcesz, nie ściągaj" tongue.gif ale osobiście wydaje mi się to dziwne. mellow.gif

Jeszcze jedna propozycja - może zamiast Kopenhagi lub innego zespołu z Other A dasz Partizana Belgrad ? Mistrz Serbii, całkiem ciekawa drużyna. Jakby coś to na Gamingaccess jest OF całą ligą Serbską, więc nie byłoby problemu ze statsami.

Nigdy nikomu nie odpisałem, że jeżeli nie chce to niech nie ściąga...więc nie ironizuj mnie tu ;D cool.gif

Hmm wiesz zastanawiałem się na zamianką Stuttgartu na coś innego...to się jeszcze obcyka bo jest czas ale możecie pomóc w wyborze wink.gif
Tomek775
Myśle że Borussia Dortmund i Wolfsburg by się przydały...
qazwsx
CYTAT(E 9 @ Aug 8 2008, 19:28) *
Nigdy nikomu nie odpisałem, że jeżeli nie chce to niech nie ściąga...więc nie ironizuj mnie tu ;D cool.gif

Hmm wiesz zastanawiałem się na zamianką Stuttgartu na coś innego...to się jeszcze obcyka bo jest czas ale możecie pomóc w wyborze wink.gif

Nie ironizowałem ;D tongue.gif Tylko, że wiele osób potrafiłoby uciąć wszelkie rozmowy takim tekstem jak napisałem.
Stuttgart to wg mnie drużyna słabsza od Dortmundu czy Wolfsburgu - tym bardziej, że ich czołowy napastnik Mario Gomez na wylocie do Bayernu.
Mógłbyś jeszcze pomyśleć co do tego Partizana bo osobiście uważam, że to drużyna o wiele ciekawsza, niż Kopenhaga.

Oczywiście mógłby ktoś powiedzieć, że Dortmund mocny nie jest, że zajął w zeszłym sezonie niską lokatę, aczkolwiek drużyna nieźle się buduje, ciekawe transfery (Hajnal, Felipe Santana), także myślę, że w tym roku, jeśli trafią z formą kluczowi gracze i kontuzje zostawią w spokoju graczy BVB to ta drużyna może wysoko zajść.
MaTi10
a staty Partizana masz Chłopie masz że miałby Edi robić??he bo na odwal sie nie opłaca robić.
qazwsx
CYTAT(MaTi10 @ Aug 8 2008, 21:42) *
a staty Partizana masz Chłopie masz że miałby Edi robić??he bo na odwal sie nie opłaca robić.

CYTAT(qazwsx @ Aug 8 2008, 18:30) *

Mój post stronę wcześniej... Jakbym nie miał to bym nie proponował... dry.gif
MaTi10
A sorki mój błąd,a co do Łofa wątpie aby Edson to robił.
zgredzik90
Szukam ofa do orange v4 Najnowszego z numerami bez nowych zespolow
E 9
CYTAT(zgredzik90 @ Aug 10 2008, 21:55) *
Szukam ofa do orange v4 Najnowszego z numerami bez nowych zespolow

Człowieku...opanuj się ;P
Jeżeli jest temat, gdzie się prosi o szukane OF'y to po cholere szukasz u mnie? Ciężko przejrzeć dział i napisać w odpowiednim miejscu?? mellow.gif
zgredzik90
To jak juz wiez to zrobisz mi tego ofa
MaTi10
po pierwsze Chłopcze nie ten dział o prośbe,a po drugie E9 robi OF'a ale wyda jak skończy.
Zywy
CYTAT(zgredzik90 @ Aug 10 2008, 23:03) *
To jak juz wiez to zrobisz mi tego ofa

O LOL a co to koncert życzeń, sam sobie zrób biggrin.gif
Tomek775
jak tam idą prace nad OFem??? happy.gif
MaTi10
Poczekasz troche na odpowiedz bo Ediego nie ma już od 4 dni;]
JuveR
CYTAT(E 9 @ Aug 8 2008, 14:30) *
W OFie bedzie liga holenderska i nic tego nie zmieni...Dla fanow Bundesligi muszi wystarczyć 5 ekip w Other:
*Bayern M.
*Schalke 04
*Hamburger SV
*Werder B.
*Stuttgart

pzdR

Mi to nawet odpowiada rolleyes.gif Bo często gram ML Ajaxem, a jakoś nie lubię grać pomieszanymi ligami biggrin.gif
batman
Dawno tu nie zaglądałem i mam pytanie do E 9 - kiedy można się spodziewać tego ofa i czy będzie BVB ?
d-wade
A będą wszystkie druzyny które awansowały do tegorocznej edycji Ligi Mistrzów?
Damian.
CYTAT(wks śląsk @ Aug 28 2008, 15:32) *
A będą wszystkie druzyny które awansowały do tegorocznej edycji Ligi Mistrzów?

Przypuszczam, że nie:)

Co tutaj tak cicho?? smile.gif
Jak tam idą prace??
Czyżby narazie przerwa ?

pozdrawiam
Roger
Też jestem ciekaw jak ci idą prace nad Of-em smile.gif może jakieś screeny? wink.gif
malec
a beda tam takie druzyny jak ??
besiktas, CSKA, FC Dynamo Kyiv, Fenerbahçe SK, Feyenoord Rotterdam, Galatasaray SK, Panathinaikos FC, olimpiakos,
PSV Eindhoven, RSC Anderlechtm, Shakhtar Donezk, Spartak Moskva, Steaua Bucuresti, Zenit St. Petersburg
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.