Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Option File By E9
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > OF Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44
Roni 7
dobre!juz sie niemoge doczekac tego update z wszystkimi transferami...szkoda tylko bo juz se porobilem do poprzedniej wersji wszystkie transfery:Pale jest ok
P.S odpowiedz na moje pytania z poprzednich postow
E 9
1.Stroje tych dwoch druzyn wrzuce jak tylko znjade chwilke czasu.
2.Grimiego dodam.

rolleyes.gif
Nakamura25
jeszcze dorób nową gwiazde Gareth Bale jest już piłkarzem Totenhamu!!
szołpas
Od nowego sezonu wink.gif
E 9
Cytat(Nakamura25 @ May 28 2007, 20:03:55) [snapback]150348[/snapback]
jeszcze dorób nową gwiazde Gareth Bale jest już piłkarzem Totenhamu!!

On juz dawno był w OF'ie na pewno go masz w pilkarzach z pesshopu.JAk chcesz to kup go sobie do Tottenhamu wink.gif
Roni 7
Wiesz juz kiedy bedzie finał tego update??wiesz juz sie doczekac nie moge tongue.gif dodaj Jose Sose nowy nabytek Bayernu jak jeszcze nie jest dodany
E 9
NIE WIEM ;P BO NIE WIEM KIEDY BD MIAL TROSZQ WIECEJ CZASU ZEBY WSZYSTKO SOLIDNIE DOKONCZYC wink.gif.Sosa wiem ze przeszedl ale nie mialem czasu go zrobic rolleyes.gif .

PRAWDOPODOBNIE WYDAM GO TAK DLA NIESPODZIANKI NA ZAKONCZENIE ROKU SZKOLNEGO JAK ZDARZE laugh.gif
11A
taki prezecik maly tongue.gif a bedzie al Ittihad czy jednak nie?
E 9
Cytat(alek @ May 30 2007, 19:47:34) [snapback]150638[/snapback]
taki prezecik maly tongue.gif a bedzie al Ittihad czy jednak nie?

a znajdziesz albo zrobisz stroje?? laugh.gif Jesli bedzie to w next update bo chce go wypdac na zakonczenie roku szkolnego wiec nie zdarze wink.gif teraz.
Roni 7
powinnes powiekszyc jeszcze staty niektórym zawodnikom np.Nani czy Anderson
Kempu
Według mnie zawodnicy mają zbyt małe przyspieszenie.
I w końcu jakie te kluby robisz??
E 9
Szykuje cie troszq znaczaca przerwa ;/ tak jak pisalem wczesniej narazie nie mam nikogo do pomocy a sam nie mam az tyle czasu zeby robic OF'a..Bd powolutku narazie dodawal nowe rzeczy i wtedy wydany bd Final.

NOWE NABYTKI LECHA:

rolleyes.gif

seen
Hej E9 to jeszcze sie uczyc musisz? współczuje. Of bardzo fajny i czekamy na finala!
E 9
Cytat(seen @ Jun 6 2007, 12:06:43) [snapback]152052[/snapback]
Hej E9 to jeszcze sie uczyc musisz? współczuje. Of bardzo fajny i czekamy na finala!

Hehe przez caly rok sie nie uczylem wiec teraaz mam sie uczyc (?) O NIE laugh.gif laugh.gif .Poprostu jestem zajety sprawami zwiazanymi ze zmiana barw klubowych a to jednak troszq trwa wink.gif
p@blo
Zrób Riberiego i Toniego w Bayernie Monachium
Kempu
E9 ja mogę pomóc, od środy mam wakację, tylko nie wiem jak, pisz na gg 519050, jakoś się dogadamy.
Bartolomeus
mam taką propozycje żeby w "ukryci zawodnicy trybu kariery" nie było zawodników klasycznych typu PELE MARADONA BONIEK!
I w młodych talentach muszą znaleźć sie tacy piłkarze jak:
*kerlon
*nilmar
*sosa
*pato
*richarlyson
bo ja w swoim OF'ie nie mam Pato a np mój kumpel nie ma Nilmara,zrób tak żeby byli wszyscy razem!

Powodzenia życze
E 9
Cytat(Bartolomeus @ Jun 10 2007, 11:03:23) [snapback]153332[/snapback]
mam taką propozycje żeby w "ukryci zawodnicy trybu kariery" nie było zawodników klasycznych typu PELE MARADONA BONIEK!
I w młodych talentach muszą znaleźć sie tacy piłkarze jak:
*kerlon
*nilmar
*sosa
*pato
*richarlyson
bo ja w swoim OF'ie nie mam Pato a np mój kumpel nie ma Nilmara,zrób tak żeby byli wszyscy razem!

Powodzenia życze

BOZE ZAL ph34r.gif A wogole sprawdzales mego OF'a???PRzeciez wlasnie moj Of tym sie charakteryzuje ze zamiast klasykow sa talenty mlode ;/ ;/ Najpierw poczytaj a potem pisz nastepnym razem rolleyes.gif rolleyes.gif

Kempu:Zobaczymy wink.gif
Xfazi
ej a jest w tym patchu Bojan Krkić?
E 9
Jest Bojan wink.gif wink.gif

Zrobiłem sobie liste,na ktorej znalazlo sie 9 punktow ktore chce zrealizowac w OF'ie.Postaram sie je skonczyc na zakonczenie roku szkolengo tak jak obiecalem rolleyes.gif

PUNKT NR.1
POPRAWA SKŁADU BARCELONY.

CZekam na komentarze i moze na jakies pomysły rolleyes.gif
szołpas
noo gitarka :DDDDD juz sie nie moge doczekac OF'a ;]
pozdro wink.gif
p@blo
Już się nie moge doczekac OF'a
Rand
Cytat(E 9 @ Jun 15 2007, 15:25:51) [snapback]154646[/snapback]
Zrobiłem sobie liste,na ktorej znalazlo sie 9 punktow ktore chce zrealizowac w OF'ie.Postaram sie je skonczyc na zakonczenie roku szkolengo tak jak obiecalem rolleyes.gif

PUNKT NR.1
POPRAWA SKŁADU BARCELONY.

Świetna robota, zawsze chciałem mieć w pełni skład Barcy :] Już kiedyś się upominałem o to. Świetnie że jest Jeffren, Crosas do tego mamy Valiente, Olmo, Dos santosa, Krkicia (którego i tak troszke bym ulepszył np. podania, predkość, wytrzymałość, drybling o pare cyferek w góre wink.gif ) teraz to bede mógł normalny sezon zagrać Barcą, będzie przynajmniej troche zmienników.
Przy okazji nie wiem czemu ale wydaje mi się że większośc młodych gwiazd jak w przypadku Barcy ma bardzo niską wytrzymałość. Mi sie wydaje że wytrzymałość w granicach 60-65 powinni mieć zawodnicy powyżej 32-34 lat. Młodzi grają przecież pełne mecze i też na wielu frontach. Krkić np w ME U-21 (albo u-19 nie pamiętam), w rezerwach Barcy, czasem w Copa del rey, i koleś sporo biega, a tu gram Krkiciem op początku meczu i w połowie 2 połowy ma pasek prawie czerwony. W tym momencie to on nawet dobrze nie poda. Przy czym nie czepiam się dokładnie tego przypadku (na screenie Krkić ma 70 wytrzymałość, ale w mojej wersji miał mniej) ale ogólnie napominam problem wytrzymałościowy. Bo jak wiadomo to zawsze był problem w PESie. Choć w numerze 6 jest już o wiele lepiej, bo w PES 5 to mój bramkarz po 3 meczach miał już połowe brązowego paska!! (chodzi mi o zmęczenie sumowane) teraz to przynajmniej niektórych zawodników ciężej zmęczyć.

Co do nowych pomysłów to oprócz zmiany drużyn w poszczególnych ligach na te z drugich lig to planujesz coś jeszcze??
Stuttgart to pewniak, bo ta ekipa przynajmniej w Other sie znaleźć musi smile.gif
ja proponuje jakieś drużyny z Ameyki Pd, jest tam wiele dobrych zespołów a ze dwa można by wybrać. Sao Paulo, Santos, Gremio, Inernational, Boca Juniors (wg mnie najlepszy z nich) a co do reszty to nie ma co za bardzo zmieniac bo Celtic, Olympiacos itd to zawsze jakieś urozmaicenie. nie można w końcu zostawić samych drużyn z paru zaledwie krajów.
Kempu
E9 pisz do mnie jak chcesz pomocy.

E9, zarzuć ten twój najnowszy OF.
E 9
PUNKT NR.2
KOMPLET GWIAZD Z EURO U-17

I jak sie podoba?? laugh.gif
Vespa64
No genialnie smile.gif Nareszcie! Talenty
A czy ten OF robiony jest na OE patch ??
Kempu
Nie. Nie jest robiony na OE patch/
adison88
Genialnie biggrin.gif . A mam pytanie a ten Nugent to skad?

A i czy móg? by kto? na speedyshare'a wrzucic? Plisss.
E 9
Cytat(adison88 @ Jun 17 2007, 10:53:57) [snapback]155058[/snapback]
Genialnie biggrin.gif . A mam pytanie a ten Nugent to skad?

A i czy móg? by kto? na speedyshare'a wrzucic? Plisss.

Nugent gra w którymś zespole z Coca Cola Championship(odpowiednik polskiej II ligi) i od pewnego czasu również w reprezentacji Anglii wink.gif.

Czekam na komentarze unsure.gif laugh.gif
adison88
Wrzuci ktos na byle jaki aby nie na rapidshare,megaupload,sendspace?
PLISS mellow.gif
Kempu
Tego of'a?, Pisz do E9
Ja też chciałem tą wersje co on teraz robi bo miałem formata i nie mam kitserwera ani OFa
To zarzuć E9
E 9
Zmartwie was ;p ;p bo NIKT do czasu premiery nie dostanie tego OF'a.Jakis czas temu wypuszczalem bardzo wczesna wersje testowa...poprostu musicie poczekac do czasu premiery wink.gif.

PozdRo
Kempu
No to chociaż starą werje wrzuć na jakiś serwer.
E 9
Cytat(Kempu @ Jun 17 2007, 12:37:03) [snapback]155113[/snapback]
No to chociaż starą werje wrzuć na jakiś serwer.

NIestety jej nie posiadam bo wrzucalem wtedy ta co mialem w folder 1 a jak wiadomo to ja wlasnie ciagle aktualizuje smile.gif) Proponuje popytac szolpasa on chyba sciagal tamta ostatnia wersje rolleyes.gif .
cya
Kempu
No trudno, Szkoda że nie opublikujesz bety, ale z drugiej strony to niby czemu.
E 9
Cytat(Kempu @ Jun 17 2007, 12:48:05) [snapback]155122[/snapback]
No trudno, Szkoda że nie opublikujesz bety, ale z drugiej strony to niby czemu.

Bo już taka wersja była wypuszczana xD rolleyes.gif ;p.A uwierz mi ciagle wypuszczanie wersji alfa,beta,gama i jeszcze innych nie ma sensu.Bo sa ludzie ktorzy sciagna sobie taka wersje sami dokoncza na swoj sposob i potem na finalowa wersje czeka 2,3 osoby a uwierz mi nie jest mile jak np.tyle czasu robisz OF'a a komanta napisze ci 1 osoba sad.gif unsure.gif

SRY ALE MUSICIE CZEKAC NA FINAL.

Kempu jak chcesz bete zagadaj na priv do szolpasa. rolleyes.gif
Kempu
A Boban, on miał robić tą co ty tylko że z Bundesligą...
On to jeszcze robi?
E 9
Cytat(Kempu @ Jun 17 2007, 12:53:05) [snapback]155124[/snapback]
A Boban, on miał robić tą co ty tylko że z Bundesligą...
On to jeszcze robi?

Słuch o nim zaginął.....Chyba sie nie doczekacie tej wersji z Bundesliga....cya

WIECZOREM MOZE NEXT PUNKT...
adison88
Wrzuci ktos ostatniego OF'A jaki byl?
Kempu
Post 585, link do najnowszego of'a
Kempu
Post 585, link do najnowszego of'a
BoBaN
Cytat(E 9 @ Jun 17 2007, 14:58:37) [snapback]155128[/snapback]
Słuch o nim zaginął.....Chyba sie nie doczekacie tej wersji z Bundesliga....cya
WIECZOREM MOZE NEXT PUNKT...

nie zaginął nie zaginąl, poprostu miałem sporo problemów ostatnimi czasy i nie miałem głowy do zajęcia się Ofem, poza tym dysk mi sie roz*** i spedziłem pare ładnych godzin aby odzyskac chociaż część danych. Nie jestem w stanie powiedzieć czy wyjdzie of z Bundesligą, ale jeśli E9 chce mojej pomocy przy swoim ofie to mogę pomóc, teraz nie powinienem przez najblizszy czas miec problemów z niczym;p wiec jak cos to Edson wal na gg. Pozdro!
Kempu
Ja też oferuję swoją pomoc.
Jakby co.
A tak sie dziwnie składa że ja też miałem problemy z dyskiem.

EDIT:
Potrzebuję fotek strojów All Attihad
p@blo
Cytat(Kempu @ Jun 18 2007, 12:46:56) [snapback]155348[/snapback]
Ja też oferuję swoją pomoc.
Jakby co.
A tak sie dziwnie składa że ja też miałem problemy z dyskiem.

EDIT:
Potrzebuję fotek strojów All Attihad

Prosze
http://board.issonline.pl/index.php?showto...7824&st=500
Kempu
Dzięki
E 9
PUNKT NR.8:
DODAĆ ZWYCIĘZCE COPA LIBERTADORES:

Uff jeszcze tylko jeden punkt ;p

COMMENTS PLEASE unsure.gif laugh.gif rolleyes.gif
szołpas
nooo juz sie nie moge doczekac ;d heheh znowu to samo pisze laugh.gif
11A
uda ci sie wydac na zakonczenie czy bedzie male opoznienie?
Kempu
Kurde. Mam problem z KitSerwerem do tego OF'a i to juz od dawna.
A jeszcze ostatnio i z p_text.
Może mi ktoś podrzucić żebym miał normalne loga w menu do tego ofa
Żebym miał logo OE a nie BL/
Itd.
I jeszcze tego itserwera, oprócz rep. Premiership, LaLiga, Serie A,
Roni 7
ja równierz sie powtórze ze juz sie niemoge doczekac;]kiedy the end:)??
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.