Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Option File By E9
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > OF Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44
Roni 7
mysle ze bedziecie badz korzystacie ze strony transfery.info i wszystkie beda ustalone w of
E 9
Roni7:tak kozystam z tej strony i z transfermarket.de

Mała niespodzianka:
Ma ktoś stroje Southampton,stronke ze skladem itd. ;D???JJak ktoś sie zglosi do pomocy to prawdopodobnie zrobie ta druzyne bo duzo osob ja chce... rolleyes.gif
Rand
Mam pytanko, nie wiem czy dobrą wersje ofa mam z OE, ale u mnie nie ma stutgartu,a w tej chwili ta drużyna walczy o mistrzostwo i uwazam że powinna znaleźć sie w Ofie. Oczywiście nie wykluczając pozostałych niemieckich drużyn. uważam że to dobra liga i 4 zespoły mogły by z tamtąd być 9Werder, Bayern, Schalke i Stuttgart)

Stronke ze składem Southampton: http://southampton.pl/infopage.php?id=6
grzybkovic
Masz stroje Southampton'u, ale nie wiem made by kto.

PS: tylko wyjazdowy i domowy. Bramkarza nie mog?em znale??.
E 9
Dzięki grzybkovic za pomoc rolleyes.gif

CHlopacy niestety ja nie jestem robotem i nie mam czasu zeby samemu wydac update jaki zaplanowalismy wspolnie.....JEsli nikt sie nie znajdzie do pomocy obcykany w tym fachu to sam zaczne powoli od 7 czerwca... unsure.gif .Z mojej strony tyle teraz kolej na kogos innego zeby cus napisal..
E 9
Dzięki grzybkovic za pomoc rolleyes.gif

CHlopacy niestety ja nie jestem robotem i nie mam czasu zeby samemu wydac update jaki zaplanowalismy wspolnie.....JEsli nikt sie nie znajdzie do pomocy obcykany w tym fachu to sam zaczne powoli od 7 czerwca... unsure.gif .Z mojej strony tyle teraz kolej na kogos innego zeby cus napisal..

USUNCIE TEN POST!! Sry
Roni 7
ehhh no coz szkoda juz tyle czekamy na update wiec musimy czekac dalej...
BoBaN
ja ostatnio jestem zawalony robotą i nie tylko robotą dlatego tez nie moge pozwolic sobie na hobby. Pozałatwiam sprawy ze sql i napewno Edsonowi pomoge wiec czekajcie;)
Kempu
Wszyscy si? rzucili na LA Galaxy bo tam przeszed? Beckham, kto tam jest taki dobry, Lennon. Beckham przejdzie i od razu robi? dru?yn?, i jeszcze ?ciema ?e ameryka?ska pi?ka jest coraz ciekawsza.
No ludzie, jak wy lubicie tego Beckhama to jak wyjdzie of to sobie go przeniesiecie do tego Realu czy czego tam chcecie.
E 9
Cytat(Kempu @ May 21 2007, 07:35:03) [snapback]148859[/snapback]
Wszyscy si? rzucili na LA Galaxy bo tam przeszed? Beckham, kto tam jest taki dobry, Lennon. Beckham przejdzie i od razu robi? dru?yn?, i jeszcze ?ciema ?e ameryka?ska pi?ka jest coraz ciekawsza.
No ludzie, jak wy lubicie tego Beckhama to jak wyjdzie of to sobie go przeniesiecie do tego Realu czy czego tam chcecie.

W sumie Kempu masz racje wink.gif wink.gif wink.gif A wedlug ciebie co mozna zrobic tzn.jakie 2 druzyny nowe mozna dodac???Na pewno zrobie Stuttgart ale co jeszcze???? dry.gif JAk mozesz to napisz swoja propozycje wink.gif ja mam propozycje taka:Apollon Limasol albo...nie wiem ;p.Czekam Kempu
Nakamura25
ej dajcie mi linka do folderu uni dopasowanego do tego O'FFa bo mam pomieszane stroje!!
Roni 7
w sumie to tez sie zagadzam z kempu dla mnie lepiej zrobic europejskie druzyny moze jeszcze z bundesligi BVB??
Cesc
a w OF-ie będzie Eden Hazard??(w młodych talentach)
Pozdro
Cesc
a w OF-ie będzie Eden Hazard??(w młodych talentach)
Pozdro
szołpas
hmmm...ja bym bardzo chciał La Galaxy,Southampton no i Stuttgart i to mi wystarczy szczeże smile.gif
E 9
szolpas:Z wielką checia ale sam nie zdołam ich zrobic unsure.gif ...odezwij sie na gadu wink.gif jutro

CESC:Z wielką checia ci go zrobie.Ale podaj mi jego dane wiek,wzrost,waga i jakies zdjecie gdzie widac w miare twarz,wlosy i buciki.I jesli masz mozliwosc to moglbys tez zarzucic screenem ze statami z FM'a rolleyes.gif .POzdro odp
Kempu
Southampton, na pewno, jak sie da to można jeszcze Sunderland za np. drużyny spatkowe, te Watfordy itp. Przecież tym nikt chyba nie gra???
Można by też zrobić te Al-altiah czy jakoś tak, Bo to bogaty zespół i w ogóle jakaś Azjacka odmiana.
Stuggart jest ok, i można niemieckie zespoły, bo tu OE a parę niemieckich, BM. ML. SH04, WB. bo chyba nie ma.
Narazie tyle mi w głowie świta.
E 9
Kempu:
Zawartośc obecna OF'a:
-3 drużyny z Niemiec:Bayern,Weder,Schalke
-OE
-Jest już Sunderland(za Sheffield) i Birmingham(za Watford),

Co do twoich propozycji to Stuttgart bedzie na pewno.Chcialem uz dawno zrobic te Al Ittihad ale wlasnie nie mam ich stroii ;/ mam sklad,logo itp ale strojow brak ;/.A Southampton za pewne tez sie znajdzie.

LUDZIE pisac co chcecie jeszcze zeby bylo w OF'ie.
Roni 7
Szkoda ze niema ludzi do robienia go im szybciej tym lepiej...Almeria jest juz w primiera division a spadkowicz to juz na pewno Nastic Tarragona wiec mozna juz zaczac prace nad tym zespolem ja bym tez byl za tym zeby za polskie druzyny zastapic niemieckimi (nie wszystkie) mi sie jednak nie widzi te Al Ittihad...zamiast tych wszystkich LA Galaxy,Ittihad,Santos czy jeszcze innych z ameryk czy azji wolałbym zespoły z innych lig ktore beda grac w przyszłym sezonie w LM
E 9
Cytat(Roni 7 @ May 22 2007, 17:51:03) [snapback]149234[/snapback]
Szkoda ze niema ludzi do robienia go im szybciej tym lepiej...Almeria jest juz w primiera division a spadkowicz to juz na pewno Nastic Tarragona wiec mozna juz zaczac prace nad tym zespolem ja bym tez byl za tym zeby za polskie druzyny zastapic niemieckimi (nie wszystkie) mi sie jednak nie widzi te Al Ittihad...zamiast tych wszystkich LA Galaxy,Ittihad,Santos czy jeszcze innych z ameryk czy azji wolałbym zespoły z innych lig ktore beda grac w przyszłym sezonie w LM

1.Nie usune druzyn z OE...
2.Bedzie Stuttgart a jak sie wyjasni kto bd gral w Lidze Mistrzow to tez te zespoly sie pojawia ale do tego bedzie update...
3.Z checia bym zrobil ta Almerie,Murcie i Valladorid..ale nie ma nikogo kto by pomogl a sam nie bede robil 24/h huh.gif .Poprostu nie mam na to czasu! ph34r.gif .NIe samym Pes'em czlowiek żyje...
Roni 7
no wiadomo...ja tez bym tego nie zrobił...
E 9
Jak myślicie czy zrobienie gwiazdy z każdego zespołu z Euro U-17 to dobry pomysł bo nie wiem czy zaczynać??Byliby to:
Anglia-Victor Moses
Niemcy-Tomi Kross
Holandia-??????
Hiszpania-Jest juz Krkic i Merida.
Belgia-Eden Hazard
Ukraina-??????
Francja-??????
Islandia-Gunnarson.Nie jestem pewien ale on juz chyba jest.

Jesli wiecie kto był najlepszym zawodnikiem poszczegolnych ekip prosze o ich ina,fotki itp.
LUDZIE POMAGAJCIE rolleyes.gif !
szołpas
Ja mysle ze to bardzo dobry pomsyl im wiecej mlodzikow tym lepiej wink.gif
Nakamura25
Ej E9 jak będziesz mógł to dopasuj plik map w folderze uni do tego offa w tedy bym go z chęcią ściągnął!!
E 9
Cytat(Nakamura25 @ May 24 2007, 19:08:42) [snapback]149606[/snapback]
Ej E9 jak będziesz mógł to dopasuj plik map w folderze uni do tego offa w tedy bym go z chęcią ściągnął!!

Wrzuce ci jutro plik map.txt wink.gif wink.gif wink.gif pod tego OF'a.

To co pomoze ktos z tymi mlodziakami ktorych jeszcze nie mam?
Nakamura25
Dodaj Chrisa Eaglesa m?odego pomocnika ManU!

PS. Ej E9 sorki ale daj mi ca?y folder Uni do tego patcha bo si? nie po??pie!! a tak to wszystko git!!
E 9
Cytat(Nakamura25 @ May 25 2007, 11:17:18) [snapback]149676[/snapback]
Dodaj Chrisa Eaglesa m?odego pomocnika ManU!

PS. Ej E9 sorki ale daj mi ca?y folder Uni do tego patcha bo si? nie po??pie!! a tak to wszystko git!!

PRzecież Eagles juz dawno jest blink.gif zrobiony...lol..byl nawet screen na ktorym go widac widocznie nie zauwazyles.
A calego folderu uni nie wrzuce bo mam slabe lacze.Wrzuce ci map.txt dopasowac wtedy to juz chyba nie problem rolleyes.gif
Nakamura25
Cytat(E 9 @ May 25 2007, 16:23:50) [snapback]149705[/snapback]
PRzecie? Eagles juz dawno jest blink.gif zrobiony...lol..byl nawet screen na ktorym go widac widocznie nie zauwazyles.
A calego folderu uni nie wrzuce bo mam slabe lacze.Wrzuce ci map.txt dopasowac wtedy to juz chyba nie problem rolleyes.gif

Nom oki to wrzu? mi mapa!!
Nakamura25
Sorki że post pod postem ale E9 miałeś mi dać mapa do tego patcha
!!
E 9
Cytat(Nakamura25 @ May 26 2007, 18:54:12) [snapback]149984[/snapback]
Sorki że post pod postem ale E9 miałeś mi dać mapa do tego patcha
!!

Sorry Nakamura ale jakos zapomnialem i nie siedzialem prawie wogole przy kompie.
3-maj http://www.sendspace.com/file/v4nj7u

rolleyes.gif
Nakamura25
Cytat(E 9 @ May 26 2007, 21:14:19) [snapback]149990[/snapback]
Sorry Nakamura ale jakos zapomnialem i nie siedzialem prawie wogole przy kompie.
3-maj http://www.sendspace.com/file/v4nj7u

rolleyes.gif

No nareszcie!! laugh.gif to nic rozumiem ci? te? czasami zapominam i dzi?ki za mapa!! pozdro!! laugh.gif

PS. Ej E9 gdzie masz Eaglesa bo nie znalaz?em!! daj mi link do najnowszego upata bo si? ju? zgubi??m!!
E 9
Cytat(Nakamura25 @ May 26 2007, 19:33:49) [snapback]149994[/snapback]
No nareszcie!! laugh.gif to nic rozumiem ci? te? czasami zapominam i dzi?ki za mapa!! pozdro!! laugh.gif
PS. Ej E9 gdzie masz Eaglesa bo nie znalaz?em!! daj mi link do najnowszego upata bo si? ju? zgubi??m!!

Z Eaglesem chodzilo mi o to ze jest juz w moim OF'ie ktorego robie ciagle biggrin.gif.Napisales zebym go dorobil wiec napisalem ze juz jest rolleyes.gif .Dawalem nawet screena..Kazdy moze nie zauwazyc unsure.gif .Jak chcesz to wrzuce potem screena jeszcze raz.
Nakamura25
Cytat(E 9 @ May 27 2007, 13:48:39) [snapback]150089[/snapback]
Z Eaglesem chodzilo mi o to ze jest juz w moim OF'ie ktorego robie ciagle biggrin.gif.Napisales zebym go dorobil wiec napisalem ze juz jest rolleyes.gif .Dawalem nawet screena..Kazdy moze nie zauwazyc unsure.gif .Jak chcesz to wrzuce potem screena jeszcze raz.

nie trzeba wierze ci na słowo!! mam nadzieje że kolejny upate będzie już nie długo trzymaj się i powodzenia!! rolleyes.gif
Vadiim
Cytat(E 9 @ Apr 11 2007, 20:39:51) [snapback]138573[/snapback]
FACE and HAIR
http://www.sendspace.com/file/figr3g

OF:(zalecane)
http://www.sendspace.com/file/p7wzc5
JAk ściągniecie to piszcie czy wszystkie są ok i czy brakuje jakiejś dobrej facjaty,która zostala wydana w super jakości. rolleyes.gif
POZDRO

teraz na mecz spadam wink.gif

Mógłby ktos tego OFA jeszcze raz wrzucic na jakis serv:) ? ..
E 9
Nie mam obecnie tej wersji wiec...wrzuce aktualna ;p.Testujcie,piszcie co jest nie tak itd itp.Transferow jeszcze nie zaczalem aktualizowac rolleyes.gif .

http://www.sendspace.com/file/6bwwqi

rolleyes.gif

Czekam bez komentow nie wydam finala biggrin.gif
11A
mozesz napisac co bedzie w tym update
E 9
Cytat(alek @ May 27 2007, 12:48:11) [snapback]150108[/snapback]
mozesz napisac co bedzie w tym update

UPDATE:
-poprawione staty dla wazniejszych mlodych gwiazd.
-j/w tylko ze dla normalnych zawodnikow
-sprobuje dodac Stuttgart i jakas jeszcze druzynke
-transfery na nowy sezon.

Chyba tyle.Ludzie ściągac bo wydawanie dla kilku osob nie ma sensu ;//
Vadiim
... tylko, ?e w?a?nie nie chcia?em OFA z OE tylko Eredivisie oraz chcia?em normalnie pouk?adana Bundeslige (Alfabetycznie.) ...

Prosz? o wrzucenie najnowszego Ofaa GFF, E9 itp .. Najnowszego pod wzgl?dem Eredivisie (Nie chce OE)!.. Oraz Bundesliga oczywiscie..
Dzieki z góry .
Krzychu19
Mógłby ktoś dać jeszcze raz tą paczkę z twarzami i włosami
Nakamura25
Bardzo dobra praca!! czekam na finala bo ten upatch jest już i tak bardzo dobry ale licze że finał go przebije!!
szołpas
Najlepszy OF wink.gif juz ci chyba mówiłem ze jestes najlepszym " Of makerem cool.gif "
Nakamura25
a więc E9 po tym nie pełnym upatcie mogę już grać ML czy jeszcze jakiś piłkarzów dodasz??
E 9
Cytat(Nakamura25 @ May 27 2007, 14:16:20) [snapback]150123[/snapback]
a więc E9 po tym nie pełnym upatcie mogę już grać ML czy jeszcze jakiś piłkarzów dodasz??

7 zawodnikow zostalo do dodania i Stuttgart.
Varies.
E_9 moze sie przyda:
logo HD Southampton:

i Al Ittihad:

and LA Galaxy:

Nakamura25
no to dodaj jeszcze jonego evansa!!
E 9
Cytat(Nakamura25 @ May 27 2007, 17:56:38) [snapback]150183[/snapback]
no to dodaj jeszcze jonego evansa!!

A kto to? blink.gif rolleyes.gif Nie kojaze goscia.Podaj mi jego dane i fotka rzuc.
W google nic mi nie wyskakuje o Jony'm Evansie ;/
Nakamura25
Sorka pomyłka przy imieniu Johnny Evans młody talent Diabłów to dzięki niemu sunderlecht awansował do premiership!!
Cesc
E_9 mogłbyś wrzućić OF-a na wyslijto.pl ?? bo z sendspace nie moge pobrac :|
pisze Download Link: KONAMI-WIN32PES6OPT klikam i znowu to samo juz chyba 20 raz klikam i nic:|
Roni 7
a bedzie powiekszony face i hair?? i moze bys jeszcze doda? Pereirinhe ze Sportingu tez zapowiada sie mlody utalentowany zawodnik...
P.S niema jeszcze Grimiego w Milanie ale pewnie zrobisz i jeszcze bym prosil o upload stroji dla Birmingham i Sunderland mam nadzieje ze bedzie jeszcze Southampton...smile.gif
E 9
Kilka screenów rolleyes.gif :

Komentujcie plisss unsure.gif sad.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.