Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Option File By E9
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > OF Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44
OskaR
Przeciez E9 napisal ze byc moze w nastepny weekend
P.S.
Nie ma zo co E9 odwalacie kawal dobrej roboty wink.gif
E 9
Mała dawka screenów ;]

tyle aktualnie mam w OF'ie:
EPL - 100%
LFP - 100%
Serie A - 100%
Other A i B - 100%
OE - 99%

i od kilku dni bawię sie reprami to aktualne mam obecnie:
Francja,Włochy,Polska,Chorwacja,Portugalia
ScOuT
Rispekt xD Super wink.gif Czekam na downloada rolleyes.gif
seen
Pokaż screeny Wisły Kraków wink.gif mam nadzieje ze Kosowski ma dobre staty biggrin.gif
TOMaSSon 94
Wspaniale biggrin.gif
Nie mogę się doczekać wink.gif

PS. Jaga 0-0 Korona wink.gif
E 9
Mam pytanie czy ktoś ma OF'a jeszcze z gotową Wisłą Płock???Jesli tak to prosze nniech ktos wrzuci tutaj na forum i da linka z góry thx
wielan_CFC
A gdzie te screeny z Chelsea sad.gif ?
BoBaN
Edson dostałeś ostatnio tego linka z ofem i logami?? daj znać. bo nie wiem co i jak. Aha no i miałeś jeszcze napisać co mam zrobić.. i want help;)
pepe1103
Ja mam prosby do tego OF - zadbaj o Real smile.gif Szczegolnie zazwyczaj Ramos Higuain Raul Diarra i Sneijder maja zanizone statystyki!

Ramos - oglnie szybki dobry drybling i mocny w obroniue, wslizgi, bardzo silny
Higuain - chyba najszybvszy w Realu(tak własnie) swietnie podaje i jest silny!
Raul - zawsze w pesie "nie umie" biegac - sila i speed do poprawy
Diarra - b. silny i wysoki teamwork, dobre podania i dosc szybki
Sneijder - strzal i wolne i szybkosc - normalnie ma celnosc strzalu ok70 a chyba powinna byc powyzej 90 spokojnie, FK to samo :0

To tyle z mojej strony smile.gif
szołpas
Cytat(pepe1103 @ Sep 16 2007, 21:59:02) [snapback]184436[/snapback]
Ja mam prosby do tego OF - zadbaj o Real smile.gif Szczegolnie zazwyczaj Ramos Higuain Raul Diarra i Sneijder maja zanizone statystyki!

Ramos - oglnie szybki dobry drybling i mocny w obroniue, wslizgi, bardzo silny
Higuain - chyba najszybvszy w Realu(tak własnie) swietnie podaje i jest silny!
Raul - zawsze w pesie "nie umie" biegac - sila i speed do poprawy
Diarra - b. silny i wysoki teamwork, dobre podania i dosc szybki
Sneijder - strzal i wolne i szybkosc - normalnie ma celnosc strzalu ok70 a chyba powinna byc powyzej 90 spokojnie, FK to samo :0

To tyle z mojej strony smile.gif

spokojnie zadbam o Blancos ;]]
ps.Hala Madrid biggrin.gif
dziadek25
Poprawil bym staty Nocerino i Cristico(Juventus),i ogolnie o cale Juve.
pepe1103
Cytat(sZ0lpAs @ Sep 16 2007, 22:21:47) [snapback]184444[/snapback]

tylko nie rob tytanów smile.gif z umiarem, jakby co to moglbym pomoc - tzn moglbym byc konsultantem co do statystyk i nie tylko Realu - wiele razy juz robilem OFy smile.gif Bardziej na wlasna reke ale kumple byli zadowoleni tongue.gif

Co do Juve to mysle ze Nacerino tak, ale ogolnie wystarczy bo teraz ta druzyna nie jest ta z przed 2 lat... a szkoda :|
pepe1103
Cytat(sZ0lpAs @ Sep 16 2007, 22:21:47) [snapback]184444[/snapback]

tylko nie rob tytanów smile.gif z umiarem, jakby co to moglbym pomoc - tzn moglbym byc konsultantem co do statystyk i nie tylko Realu - wiele razy juz robilem OFy smile.gif Bardziej na wlasna reke ale kumple byli zadowoleni tongue.gif

Co do Juve to mysle ze Nacerino tak, ale ogolnie wystarczy bo teraz ta druzyna nie jest ta z przed 2 lat... a szkoda :|

lol - czegop 2 razy ten sam post? smile.gif sorka
E 9
Spoko ;P screenów dużo postaram sie dać jutro rolleyes.gif rolleyes.gif bedzie CHelsea bedzie wszycho ;] ;];]

to ma ktoś mego OF'a gdzie jest Wisła Płock unsure.gif unsure.gif potrzebuje go koniecznie wrzucac ludzie !!!

Boban może ty masz tą wersję z Wisła Płock bodajże ostatnio wydawana wersja byla z Wisła P....please pomozcie smile.gif
pepe1103
OK, przejrzę je tongue.gif , a że tak spytam...bedzie do tego jakis kitserver? tzn GDB face itd ?
BoBaN
edson w tym linku co ci dałem tam była wisła płock chyba;p
http://www.sendspace.com/file/ll53u5
kornel199
E 9 moglbys jutro dac screeny z AC Milanu ?
Ricardo
E 9, kiedy będzie update? Bardzo czekam na uaktualnienie tego ofa i face&hair.
Kubbas
E9 można widzieć skąd masz twarz F.Campbella ? ;> Jak możesz to zapodaj linkiem wink.gif
E 9
Nie mam czasu dawać screenów solidną dawkę dam dzień przed wydaniem rolleyes.gif

Albiol staty z FM

Twarz Campbella mam z tematu Don'a wink.gif spokojnie bedzie w face/hair ktory wydam z OF'em wink.gif
pepe1103
Mam nadzieje ze widzieliscie mecz Realu - Joga Bonito i mam nadzieje ze bedzie odzwierciedlenie w tym OFie smile.gif
Kubbas
Wiesz ja twojego ofa używać nie będę gdyż pracuje nad patchami do swojego i ogólnie nad nim nie, żebym nie respektował twojej pracy wink.gif Poprostu nie lubię Polskiej Ekstraklasy ;]
Możesz zapodać linkiem do tej twarzy?;>
szołpas
Cytat(kubbas @ Sep 18 2007, 22:53:35) [snapback]184883[/snapback]
Wiesz ja twojego ofa używać nie będę gdyż pracuje nad patchami do swojego i ogólnie nad nim nie, żebym nie respektował twojej pracy wink.gif Poprostu nie lubię Polskiej Ekstraklasy ;]
Możesz zapodać linkiem do tej twarzy?;>

ta cięzko jest wejsc w temat dona i wpisać w wyszukiwarce Campbell ?! ... no ale łap
ps.usun ta sygnaturke wink.gif
Kubbas
Dzięki bardzo wink.gif
A nie można mieć sigów? sad.gif
TOMaSSon 94
Cytat(kubbas @ Sep 19 2007, 00:42:46) [snapback]184898[/snapback]
Dzięki bardzo wink.gif
A nie można mieć sigów? sad.gif

Cytat
17. Zakazane jest używanie w podpisie grafik[zdjęc].
wielan_CFC
To kiedy ten up smile.gif ?
E 9
NIGDY

Ludzie opanujcie sie nie jestem cyborgiem nie robie tego za kase bedzie jak bedzie......
Kempu
E9, wielka prośba, zrobiłbyś aktualny Of do PES'a 5??? Nawet nie mowisz drużyn nowych, wystarczą slady i statystyki.
ciapke
Kempu

To kupa roboty ale na forum evo-web napewno znajdziesz jakies ofa do pes5 wink.gif Bo kiedys tam widzialem chyba ze to na innej stronie jak znajde to ci dam linka Sorki za offtopic!
Kempu
Właśnie nie ma. E9, jeśli nie chce ci się, nie możesz zrobić to czy ja moge wziąść statsy itd z twojego z PESA i powoli zrobić, chociaż mi to zajmie lata.
pepe1103
Cytat(Kempu @ Sep 22 2007, 17:06:14) [snapback]185746[/snapback]
Właśnie nie ma. E9, jeśli nie chce ci się, nie możesz zrobić to czy ja moge wziąść statsy itd z twojego z PESA i powoli zrobić, chociaż mi to zajmie lata.

ehhh a nie wiecie ze wystarczy nazwe zmienic i dziala OF z Pes 6 do 5 i odwrotnie? Poza tym nie widzisz ze E9 nie wyrabia z tym OF i jeszcze mu zawracasz głowe, jakbys niemogl poszukac? Sam zrob jak takis mądry:P

btw. WZIĄĆ a nie WZIĄŚĆ (tak jakos dzis wszystkich internautów ucze gramatyki dry.gif )
Orange_91
Cytat(pepe1103 @ Sep 22 2007, 19:13:50) [snapback]185775[/snapback]
ehhh a nie wiecie ze wystarczy nazwe zmienic i dziala OF z Pes 6 do 5 i odwrotnie?

O takich cudach to ja jeszcze nie slyszalem ph34r.gif . Nie wiem jak to mozliwe przeciez w pes 5 i 6 jest inny uklad druzyn. Ale bajke wymysliles gratulacje.
E 9
Cytat(pepe1103 @ Sep 22 2007, 17:13:50) [snapback]185775[/snapback]
ehhh a nie wiecie ze wystarczy nazwe zmienic i dziala OF z Pes 6 do 5 i odwrotnie? Poza tym nie widzisz ze E9 nie wyrabia z tym OF i jeszcze mu zawracasz głowe, jakbys niemogl poszukac? Sam zrob jak takis mądry:P

btw. WZIĄĆ a nie WZIĄŚĆ (tak jakos dzis wszystkich internautów ucze gramatyki dry.gif )

uuuu laugh.gif laugh.gif laugh.gif buaaaaaahahaha ale baśn ;D

Nie mam czasu robić OF'a to PES5 to raz,nie mam ochoty i nie mam pES'a 5 wiec odpowiedz juz znasz...

w poniedzialek moze downloadd... rolleyes.gif
Kempu
Nie da się wziąść z PES'a 5, myślisz ze nie patrzyłem.
no nic. to lipa. A pepe ty myślisz ze ja nie wiem jak cieżko się robi of-y?
Jak byś czytal moje posty to byś wiedział, a tak pozatym to ja nie zadałem zeby zrobił tylko prosiłem.
herus
Sorki, że robię mały bałagan ale proszę o szybką odpowiedź. Jaki jest najlepszy i najnowszy OF na bieżący sezon, ale bez Bońków, Pele, Maradony i innych starych dziadów, tylko zeby zamiast nich byl adu, pato carlos vela i inne młode "gwiazdy". Pozdro.
Ricardo
Właśnie jest ten of najlepszy, wg. mnie. Poczekaj trochę, bo niedługo wyjdzie update tego of'a wraz z twarzami.
Kempu
herus umiesz czytać? To temat z Of-em i każdego kogo zapytasz w tym temacie powie ci że ten co tutaj jest. Bo jest najlepszy/
E 9
Raport z "budowy" OF'a ;P :

-wszystkie ligi w 100 % ukonczone(każdy klub po koleii aktualizowany-brak blędów! )

Pozostała Slavia Praga,dokonczyc Wisłe Płock i bodajze 4 zawodnikow do dodania rolleyes.gif

JUŻ NIEDŁUGO....

Chce ktoś screeny z Ligue1 albo OE ??
pepe1103
prosze usunac tego posta, odswiezylem strone niechcacy
pepe1103
Zwracam honor - czytalem gdzies a sam nie sprawdzilem, za to przepraszam, ale nie moge patrzeć jak jest łamana Polszczyzna...w jakim świecie my żyjemy? a podobno w Polsce nie ma analfabetyzmu :|

WZIĄĆ...nie WZIĄŚĆ... a jak nie umiecie to firefox - i sam zaznacza błedy smile.gif

Czekamy niecierpliwie na OFa, szkda ze niedlugo nowy PES tongue.gif
E 9
JUŻ DZIŚ PREMIERA...
piwlak
Świetnie!- Czekamy:)
Kempu
Gites. Zrobię jeszcze pewny swój mały Update i gites.
pepe1103
Cytat(E 9 @ Sep 24 2007, 19:50:17) [snapback]186772[/snapback]
JUŻ DZIŚ PREMIERA...

MIÓD, nareszcie zaczne oistatnia w PES6 Kariere Masterleague tongue.gif czekam niecierpliwie biggrin.gif

Upnij najpierw samego OFa zeby mozna bylo potestowac a wt tym czasie reszcze rolleyes.gif
E 9
NAJLEPSZY OF NA ŚWIECIE!!!
OF BY E9 and SZOLPAS
NO i WYSZEDŁ!

Linki:
http://www.sendspace.com/file/wd1b7n
http://files.filefront.com/KONAMI+WIN32PES...;/fileinfo.html

Zawartość:
-100% aktualnych transferów na dzień 24.09 (każdy zespół robiony po koleii)
-drużyny z tegorocznej LM
-uaktualnione takie reprezentacje jak Chorwacja,Portugalia,Belgia,Polska,Brazylia,Argentyna,Francja,Wlochy,Hiszpania.
-kilka nowych młodych gwiazdek
-a reszte sprawdzcie SAMI!!

Do zobaczenia w PES 2008 chłopaki! Mam nadzieje... rolleyes.gif

Face/Hair za kilka dni...ostatnio wydany face/hair oczywiscie pasuje do tego OF'a.

Sprawdzac,Komentowac,Wy dostaliscie swoje tio ja chce komentarze ;]
szołpas
Wrzucajcie na główną ; DDD
pepe1103
Dobra, moje pierwsze wrażenie - ogólnie no i Real szczegółowo - pierwsze co mi sie rzuyca w oczy to Ramos ohmy.gif przyspieszenie 73 i brak zdolnosci 'wslizgi' - parodia.... Diarra z kolei ma grę głową 68...a jest dobry pod tym względemi ma def. 71 a to przeciez ostoja obrony Realu obok Ramosa :|, Robinho - dużo ćwiczył i nie waży 60kg tylko 67 i dlatego mysle ze balansa moglby miec nieco wyzszego:P , Dudek GK skills 79...no nie wiem zalezy od formy, Higuain teamwork 69 - on gra bardzo zespolowo i swietnie przyjmuje pilke tu na 100% powinno byc pow. 80! Poza tym całe ustawienie nierzeczywiste. PEPE jest duzo szybszy i lepszy technicznie od Metzeldera - tu go zrobiliscie na podstawie słabego wystep z Sevilla, cały do poprawy(prawie:P), Robben nie ma "one touch pass", a gra tak często. Guti i Sneijder zrobieni troszkę na mięczaków(balans), ale tu może wyolbrzymiuam, niesa tez "bykami".

To tyle na minus. Teraz to co mi sie bardzo podoba:
Sneijder, Guti, W KOŃCU RAUL umie biegaćbiggrin.gif:D:D -nowosc w PES(najwiekszy +, choc gre glowa moglby miec nieco lepsza!), kapitalnie oddane zdolności Higuaina i Diarry, szczegolnie szybkosci i siła biggrin.gif. Ruud prawdziwym Goleadorem (moze nawet lekko przesadzony:P )

Po za Realem ogólnie przejżałem ofa no i jak na fana Barcy troche ja potuningowałes(Ronnie czy szybkosc Etoo- on az takim sprinterem nie jest, Henry to samo on nie ma takiego przyspieszenia i szybkosci) tongue.gif - szczególnie obronę, inne drużyny nawet - nawet, Arsenal słaby wyszedł.

Podsumowanie:
Najwieksze minusy:
-słaba oborna Realu
-zdolnosci Diarry i Ramosa
-nieprawdziwe formacje kilku klubów (Realu tez)
-przesadzona wg. mnie Barca, Inter i Chelsea(minimalnie ale jednak)
-Puyol lepszy od Cannavarro
- mega tytany RONALDINHO i HENRY, tu to ogromna przesada, bierz pod uwage obecną formę i wiek, a jak juz bierzesz szczytową formę to np. PePe powinien byc ostoja obrony Realu:P !!

Najwieksze plusy:
-RAUL RAUL RAUL
-poprawione(nie zawsze) statystyki
-Nowe kluby
-Nowi zawodnicy
-Zawsze coś nowego:)
-hair &face do GDB

Generalnie of mi sie podoba tylko momentami BARDZO SUBIEKTYWNY!!! Ronaldinho i Henry mnie rozbili tongue.gif
Dzieki wielkie! Mam nadzieje, że sie nie obrazicie, ale starałem sie OBIEKTYWNIE i SZCZERZE ocenić Waszą pracę, bardzo dobrą zresztą. Oby tak dalej!

Moja ocena: 8-/10
Nakamura25
nareszcie wyszedł brawa dla szoplasa i E9 !!
Kempu
Świetny jak zawsze, tylko jak będziesz wrzucał Face& Hair to dorzuć do tego posta albo tez zrób takiego oznakowanego, żeby nie szukać po postach i pytać, bo będzie bałagan.
Bardzo dobry Of. Jak zwyke, OE bardzo dobrze zrobiona.
Bulwion
face i hair folder juz wygasl sad.gif zauploaduje ktos na inna strone?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.