Dobra, moje pierwsze wrażenie - ogólnie no i Real szczegółowo - pierwsze co mi sie rzuyca w oczy to Ramos

przyspieszenie 73 i brak zdolnosci 'wslizgi' - parodia.... Diarra z kolei ma grę głową 68...a jest dobry pod tym względemi ma def. 71 a to przeciez ostoja obrony Realu obok Ramosa :|, Robinho - dużo ćwiczył i nie waży 60kg tylko 67 i dlatego mysle ze balansa moglby miec nieco wyzszego:P , Dudek GK skills 79...no nie wiem zalezy od formy, Higuain teamwork 69 - on gra bardzo zespolowo i swietnie przyjmuje pilke tu na 100% powinno byc pow. 80! Poza tym całe ustawienie nierzeczywiste. PEPE jest duzo szybszy i lepszy technicznie od Metzeldera - tu go zrobiliscie na podstawie słabego wystep z Sevilla, cały do poprawy(prawie:P), Robben nie ma "one touch pass", a gra tak często. Guti i Sneijder zrobieni troszkę na mięczaków(balans), ale tu może wyolbrzymiuam, niesa tez "bykami".
To tyle na minus. Teraz to co mi sie bardzo podoba:
Sneijder, Guti, W KOŃCU RAUL umie biegać

:D:D -nowosc w PES(najwiekszy +, choc gre glowa moglby miec nieco lepsza!), kapitalnie oddane zdolności Higuaina i Diarry, szczegolnie szybkosci i siła

. Ruud prawdziwym Goleadorem (moze nawet lekko przesadzony:P )
Po za Realem ogólnie przejżałem ofa no i jak na fana Barcy troche ja potuningowałes(Ronnie czy szybkosc Etoo- on az takim sprinterem nie jest, Henry to samo on nie ma takiego przyspieszenia i szybkosci)

- szczególnie obronę, inne drużyny nawet - nawet, Arsenal słaby wyszedł.
Podsumowanie:
Najwieksze minusy:
-słaba oborna Realu
-zdolnosci Diarry i Ramosa
-nieprawdziwe formacje kilku klubów (Realu tez)
-przesadzona wg. mnie Barca, Inter i Chelsea(minimalnie ale jednak)
-Puyol lepszy od Cannavarro
- mega tytany RONALDINHO i HENRY, tu to ogromna przesada, bierz pod uwage obecną formę i wiek, a jak juz bierzesz szczytową formę to np. PePe powinien byc ostoja obrony Realu:P !!
Najwieksze plusy:
-RAUL RAUL RAUL
-poprawione(nie zawsze) statystyki
-Nowe kluby
-Nowi zawodnicy
-Zawsze coś nowego:)
-hair &face do GDB
Generalnie of mi sie podoba tylko momentami BARDZO SUBIEKTYWNY!!! Ronaldinho i Henry mnie rozbili

Dzieki wielkie! Mam nadzieje, że sie nie obrazicie, ale starałem sie OBIEKTYWNIE i SZCZERZE ocenić Waszą pracę, bardzo dobrą zresztą. Oby tak dalej!
Moja ocena: 8-/10