Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Option File By E9
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > OF Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44
macieq00092
Cytat(Kempu @ Mar 17 2008, 17:19:04) *
Mietek:
1. Musisz podgłosić w opcjach!! biggrin.gif Bo E9 ma wyciszone.
2. Edytuj posty
3. Patrz co piszesz i poprawiaj błędy bo jak tak będziesz pisał to nikt Ci nic nie wrzuci ani nie pomożę.
Macieq:
1. Poczekaj trochę i ja ci wrzucę samo OE tylko bez tych 2-go ligowców, ok?

E999999999
Jedziesz na ten mecz?

OK Kempu chetnie poczekam...i wilkie dzieki=) rolleyes.gif
E 9
Cytat(Vadiim @ Mar 17 2008, 17:56:29) *
Posiada ktos plik z logami (HD Najlepiej ) smile.gif
Wszystkich druzyn zgodnych z tym ofem smile.gif?
Przypominam ;p
Log druzyn, nie lig wink.gif

pozdrowionka..

btw.
swietna swietna praca!: )

edit

a wlasnie smile.gif
Zamierzacie wydac moze folder "boots" do BS na podstawie tego ofa?

Bo sam nie wiem czy warto samemu zaczynac smile.gif?

Dzięki Vadimq ;P postaralem sie specjalnie dla ciebie hehe.
Co do bootsów..Tak, jestem tak w 75 % konczenia bootsów...ale szolpas jest nie grzeczny chlopiec i dlatego moze nie byc downa ;DDD xD ... on juz wie dla"czemu" ;PP

Kempu:
NIe jade, bikałs brak kasy, która odkładam na Lech i moze Widzew...a po 2 święta sie szykuja i nie bardzo by mnie starzy puscili...coż poradzic minusy braku posiadania pełnoletnosci ;P
JustMe1987
Niestety nie wrzuce stadionow bo mam zbyt maly upload w szkole...
macieq00092
Cytat(Kempu @ Mar 17 2008, 17:19:04) *
Mietek:
1. Musisz podgłosić w opcjach!! biggrin.gif Bo E9 ma wyciszone.
2. Edytuj posty
3. Patrz co piszesz i poprawiaj błędy bo jak tak będziesz pisał to nikt Ci nic nie wrzuci ani nie pomożę.
Macieq:
1. Poczekaj trochę i ja ci wrzucę samo OE tylko bez tych 2-go ligowców, ok?

E999999999
Jedziesz na ten mecz?

I jak Kempu kiedy moglbys dostarczyc te kitsy ? pzdr rolleyes.gif
mietek_
A CZY MA KTOS O_sound pod tego ofa??chodzi mi o przyspiewki!!
Jamnik
OF już został wydany, także chyba nie bardzo.
macieq00092
A propo OFu moglby ktos go wrzucic na inny serwer?
Pompey
Cytat(E 9 @ Mar 17 2008, 22:36:17) *
Dzięki Vadimq ;P postaralem sie specjalnie dla ciebie hehe.
Co do bootsów..Tak, jestem tak w 75 % konczenia bootsów...ale szolpas jest nie grzeczny chlopiec i dlatego moze nie byc downa ;DDD xD ... on juz wie dla"czemu" ;PP

prosić.... rolleyes.gif
mam nadzieje że szolpas będzie grzeczny...

Cytat(JustMe1987 @ Mar 18 2008, 08:57:18) *
Niestety nie wrzuce stadionow bo mam zbyt maly upload w szkole...

a możesz teraz gdy jest przerwa świąteczna spróbować?
zgredzik90
wrzuczaj
macieq00092
tongue.gif E9 kiedy przewidujesz dokonczenie "boots'ow" dokladny dzien?
E 9
Cytat(macieq00092 @ Mar 20 2008, 13:16:42) *
tongue.gif E9 kiedy przewidujesz dokonczenie "boots'ow" dokladny dzien?

Wczoraj bedzie...

Weźcie się opanujcie czy ja nie mam nic do roboty niż tylko siedzieć i robić boots..?Zrobie na kiedy bede chcial i na kiedy bede mogl..Nie płacą mi za to, ze mam znac dokladny termin...

Bez odbioru
cnb
amen tongue.gif jeśli byś jakichś butów potrzebował to jestem do twojej dyspozycji wink.gif
mazitbg
Wszystko pięknie i ładnie, chciałem podziękować wszystkim, którzy włożyli swoją prace w to uaktualnienie wink.gif Tylko teraz mam takie pytanie, jak zmienić, żeby zamiast nazwy ligi np "Bundesliga" była "Orange Ekstraklasa" ? Z góry dzięki za pomoc wink.gif
Vadiim
Jeżeli chodzi jeszcze głównie o sam Option File..
To żałuje jedynie, że nie jest on na podstawie Orange Ekstraklsa Patch 3.0 .. wink.gif
Szkoda,że nadal nie pozostała nasza rodzima Liga w miejscu Eredivisie, a Bundesliga w miejscu OTHER smile.gif
Mimo, że wszystkie elementy dodatków są zgodne (czyli uni sam face z hair'em - wszystko to jest ustawione zgodnie z Twoim Option Filem .. to jednak wiele problemów oraz sporo mętliku jest przy samym pliku 0_sound, w którym jak wszyscy wiemy - Twórcy OEP również dośc w dużym stopniu dokonali roszad jezeli chodzi o same sloty chants'ów dla poszczególnych teamów..
No i teraz po wgraniu Twojego pliku exe (bez którego cały Twój OF nie będzie miał najmniejszego sensu) - wszystkie śpiewki są makabrycznie pomieszane wink.gif
Grając Barceloną słyszymy śpiewki Chelsea.. Grając holenderską drużyną, słyszymy śpiewki GKS Katowice.. itp itd.. wink.gif
Jedynie pod tym względem można żałować, że ten OF nie jest na podstawie całego patcha wraz z wlaśnie 0_sound'em wink.gif
Tak więc każdego kto chce mieć w największym porządku wszystkie śpiewki .. Musi spoooro grzebać w samym pliku .exe i ręcznie ustawiać sloty każdego teamu, który ma prawo do swoich własnych dźwięków wink.gif

Ale cóż... smile.gif
To taka jedyna uwaga jeżeli chodzi o sam OF wink.gif

Więcej takich większych niezgodności nie ma na pewno i bez wątpienia stwierdzam raz jeszcze, ze ten OF to jeden z najlepszych wydanych Fajlów do Pro Six wink.gif

Strzałeczka.
JustMe1987
Cytat(Vadiim @ Mar 21 2008, 13:25:12) *
Jeżeli chodzi jeszcze głównie o sam Option File..
To żałuje jedynie, że nie jest on na podstawie Orange Ekstraklsa Patch 3.0 .. wink.gif
Szkoda,że nadal nie pozostała nasza rodzima Liga w miejscu Eredivisie, a Bundesliga w miejscu OTHER smile.gif
Mimo, że wszystkie elementy dodatków są zgodne (czyli uni sam face z hair'em - wszystko to jest ustawione zgodnie z Twoim Option Filem .. to jednak wiele problemów oraz sporo mętliku jest przy samym pliku 0_sound, w którym jak wszyscy wiemy - Twórcy OEP również dośc w dużym stopniu dokonali roszad jezeli chodzi o same sloty chants'ów dla poszczególnych teamów..
No i teraz po wgraniu Twojego pliku exe (bez którego cały Twój OF nie będzie miał najmniejszego sensu) - wszystkie śpiewki są makabrycznie pomieszane wink.gif
Grając Barceloną słyszymy śpiewki Chelsea.. Grając holenderską drużyną, słyszymy śpiewki GKS Katowice.. itp itd.. wink.gif
Jedynie pod tym względem można żałować, że ten OF nie jest na podstawie całego patcha wraz z wlaśnie 0_sound'em wink.gif
Tak więc każdego kto chce mieć w największym porządku wszystkie śpiewki .. Musi spoooro grzebać w samym pliku .exe i ręcznie ustawiać sloty każdego teamu, który ma prawo do swoich własnych dźwięków wink.gif

Ale cóż... smile.gif
To taka jedyna uwaga jeżeli chodzi o sam OF wink.gif

Więcej takich większych niezgodności nie ma na pewno i bez wątpienia stwierdzam raz jeszcze, ze ten OF to jeden z najlepszych wydanych Fajlów do Pro Six wink.gif

Strzałeczka.

Wiem mi tez szkoda ze tak jest ale co zrobic... no jak to co? wziasc sie do roboty:) Ja sam ustawiam sloty zespolom rolleyes.gif Uporalem sie juz chyba calkiem niezle z nasza OE (co bylo dla mnie najwazniejsze) zrobilem others chociaz ciezko jest zweryfikowac czy dobrze to zrobilem bo inaczej troche brzmia one w dkz a inaczej w grze.. mam zrobiona hiszpanska lige.. zostaly mi angielska francuska wloska i kraje.. Szkoda ze ciezko sie w tym exe zlapac ktory zespol jest ktorym w grze bo roznia sie w nim loga nazwy itd. Ja wszystko recznie staralem sie przeliczyc tak jak sa poukladane w grze i w exe ale nie na wszystkie ligi to dziala.. w kazdym razie bede nad tym pracowal i wrzuce exe jak zdolam zrobic tyle ile jestem w stanie dopasowac.. stadiuma z mapem tez bede ladowal a narazie wszystkich prosze o cierpliwosc bo napewno wszystko to wypuszcze tylko z czasem bo wiadomo sa tez inne rzeczy oprocz dlubania przy pesie;]
Exe bedzie pod 0_sound z OEv3
E 9
cnb:

tych Jomków mi potrzeba i aktualnych butów Beckhama. Aktualnie biega bodajże w Adidas Predator Absolute Swerve WhiteBlack tylko, że zamiast czarnych pasków mają złote.

wink.gif
JustMe1987
Cytat(Vadiim @ Mar 17 2008, 18:04:17) *
FileFront wink.gif

Chcialem wam zapodac stadiony i ladowalem na ff ich polowe czyli 550MB przez 9 godzin i sie kurwa zawiesilo po zaladowaniu.. dry.gif Juz nie ma cierpliwosci do tego takze przykro mi ale nic nie udostepnie bo nie mam czasu ani dobrego neta na takie eksperymenty dry.gif
Kubbas
Cytat(JustMe1987 @ Mar 22 2008, 19:38:10) *
Chcialem wam zapodac stadiony i ladowalem na ff ich polowe czyli 550MB przez 9 godzin i sie kurwa zawiesilo po zaladowaniu..

Przy dużych plikach 500 mb i powyżej 5 - 7 min trza czekać aż się załaduje po zuploadowaniu. pzdr
Arcz
Pytanie odnosnie OF-a czy jest w nim mloda gwiazda Atletico Ignacio Camacho super mecz wczoraj zagral i kapitan mlodziezowej reprezentacji szukalem i niemoge znalezc szkoda gdyby go nie bylo no ale najwyzej sobie sam zrobie
warson
Panowie wrzuciem UNi tego ktorego podał E9 i dalej mam Pomieszane stroje Naprzykład Juventus ma Stroj odry Wodzisław, Wrder brema ma tez poski, a polskie maja jakies inne sad.gif Czemu sad.gif
Pronto
bo pewnie pliku map.txt nie zamieniłeś
Robson21
sciągne i zobacze ostatnio bawiłem sie ofami po prostu na tej stronie jest dużo ofów..
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?cat_id=431
mietek_
prosze o link do stadionu chelsea londyn stamford brigde
Kempu

Chelsea Londyn Stadium

A ty Mietek to niewidomy jesteś? Mało jest tematów ze stadionami?
JustMe1987
Cytat(mietek_ @ Mar 24 2008, 09:26:04) *
prosze o link do stadionu chelsea londyn stamford brigde

Niech ktos zrobi porzadek z tym Neonem unsure.gif

Dzis wrzuce przerobione exe w wersji beta na ktorym staralem sie dopasowac sloty przyspiewek do 0_soundu z OEv3
E 9
Cytat(JustMe1987 @ Mar 24 2008, 13:14:10) *
Niech ktos zrobi porzadek z tym Neonem unsure.gif

Dzis wrzuce przerobione exe w wersji beta na ktorym staralem sie dopasowac sloty przyspiewek do 0_soundu z OEv3

Ma ktoś może jakiś plik, żeby zainstalować to w 0_sound?? Bo nie będe prosił o wrzucanie całego pliku dźwiękowego... Jak już JustMe postarał się o przerobienie mego Exe to miłoby było skorzystać ;]

pzdR wink.gif
mietek_
A ty Mietek to niewidomy jesteś? Mało jest tematów ze stadionami? juz mam sory
JustMe1987
Narazie na 100% zrobiona mam w tym exe hiszpanska i OE ...

Wypuszcze taka mocna bete... Zanim napiszecie ze wam nie smiga pod tym ofem to UPEWNIJCIE SIE CZY MACIE 0_sound z OEv3

FF: OCENZUROWANE BY POL EVO

Dorzuce jeszcze paczuszke logosow (wykonanych przez oesa) do ligi holenderskiej w wersji hd

SCREEN:

DOWNLOAD:

FF: PUKNIJ
qazwsx
Mógłby ktoś wrzucić gdzieś ( najlepiej na filefronta ) Sam 0_sound albo pliki z przyśpiewkami z OEv3 ?
Musiałbym ściągać 12 części na rapidshare ( limity sad.gif ) bo mirrory zamieszczone w tym temacie po części nie działają. Torrenty u mnie odpadają. Pozdro i dzięki z góry.
JustMe1987
Niestety nici z tego co chcialem zrobic dla was forumowicze poniewaz Orange - przedstawiciel i jeden z tworcow OEv3 powiedzial ze zabronione jest edytowanie pod ich 0_sound. Staralem sie przekonac go o slusznosci moich argumentow ale niestety pozostal nieugiety. Z szacunku ktorym daze tworcow patcha ktory umilil mi wiele setek godzin gry postanowilem sie podporzadkowac i zaprzestac jakichkolwiek publikacji zwiazanych z naruszaniem praw autorskich dotyczacych patcha OEv3. Pozdr Orange dry.gif
Pompey
ehh szkoda
a co z tymi stadionami JustMe1987 bo ktoś napisał że przez nie całe 10 min. się ładuje
JustMe1987
Cytat(Pompey @ Mar 25 2008, 18:41:05) *
ehh szkoda
a co z tymi stadionami JustMe1987 bo ktoś napisał że przez nie całe 10 min. się ładuje

Polowa stadionow laduje mi sie na ff przez 10h prawie a w 10 minut to link sie uaktywnia po zaladowaniu hehe. Zasponsorujcie mi szybszego neta to beda happy.gif
cnb
CYTAT(E 9 @ Mar 22 2008, 13:49:57) *
cnb:

tych Jomków mi potrzeba i aktualnych butów Beckhama. Aktualnie biega bodajże w Adidas Predator Absolute Swerve WhiteBlack tylko, że zamiast czarnych pasków mają złote.

wink.gif

jomek niestety nie mam, fotek do ich zrobienia też nie, natomiast buty becksa:
MaTi10
Korki Jomy Edi łap
Pompey
Cytat(JustMe1987 @ Mar 25 2008, 22:04:37) *
Polowa stadionow laduje mi sie na ff przez 10h prawie a w 10 minut to link sie uaktywnia po zaladowaniu hehe. Zasponsorujcie mi szybszego neta to beda happy.gif

ehh a jaką masz prędkość neta bo jak co to ja spróbuje skompletować stadiuma i wrzuce
JustMe1987
Cytat(Pompey @ Mar 26 2008, 19:49:34) *
ehh a jaką masz prędkość neta bo jak co to ja spróbuje skompletować stadiuma i wrzuce

Skompletuj lepiej bo ja mam 128 up wiec wyobraz sobie jaka to meka..
Pompey
Cytat(JustMe1987 @ Mar 26 2008, 19:55:25) *
Skompletuj lepiej bo ja mam 128 up wiec wyobraz sobie jaka to meka..

no to jak co to zaczne w piątek kompletować i jak będe miał czasu to i może w piątek skończe i wtedy zobacze jaki będe miał up
mietek_
mam male pytanie?gram egiptem a mam flage togo jak mam to zmienic??odp
Pompey
Cytat(mietek_ @ Mar 28 2008, 13:28:41) *
mam male pytanie?gram egiptem a mam flage togo jak mam to zmienic??odp

przecież ktoś dawał już plik z podmienionymi flagami blink.gif
ja wgrałem i mam dobrze
mietek_
ja tez te pliki mam i nic tylko ta flaga egiptu jest zle
Pompey
Cytat(mietek_ @ Mar 28 2008, 17:09:55) *
ja tez te pliki mam i nic tylko ta flaga egiptu jest zle

bo te pliki co masz to są prawdopodobnie pliki z czystego pesa i masz je pewnie dwa a te prawidłowe dawał arm
http://www.speedyshare.com/929662499.html
i to wgraj
mietek_
wgralem to do O_TEXT i dalej nic flaga togo jest ratujcie
Pompey
Cytat(mietek_ @ Mar 29 2008, 12:29:17) *
wgralem to do O_TEXT i dalej nic flaga togo jest ratujcie

bo jak wrzucisz te loga to poóźniej jak zapisujesz to nie zamieniaj tego 0_text tylko sobie zapisz np. 0_text1
jak ci się zapisze to wtedy usuń ten stary a ten z nowymi flagami zamien na 0_text
mietek_
dalej nic!!!!!
Pompey
no to nie wiem
E 9
Obiecane boots'y. Jest to leciutko zaktualizowana paczka od Kriss'a 91, którą wydał bodajże w Sylwka. Map.txt napisałem sam i dodałem pare modeli samograjków.
Tyle z mojej strony wink.gif

DOWNLOAD
Vadiim
CYTAT(E 9 @ Mar 30 2008, 21:17:18) *
Obiecane boots'y. Jest to leciutko zaktualizowana paczka od Kriss'a 91, którą wydał bodajże w Sylwka. Map.txt napisałem sam i dodałem pare modeli samograjków.
Tyle z mojej strony wink.gif

DOWNLOAD

Na to pało czekałem!;)
Dzieki ściero wink.gif
Good work!;D
3maj sie:)
E 9
Cytat(Vadiim @ Mar 30 2008, 22:06:56) *
Na to pało czekałem!;)
Dzieki ściero wink.gif
Good work!;D
3maj sie:)

Nie ma to jak szczerze podziekowanie ;D. Aż miło czytać mmm oj Vadimq wub.gif ;DD

Widze, ze duze zainteresowanie... rolleyes.gif
MaTi10
Edi ze az CI sie chlopie chcialo takie cos zrobic;p dobra robota pzdr;]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.