Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Option File By E9
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > OF Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44
szolpas
No no JUŻ SIE NIE MOGE DOCZEKAĆ JAK SE BEDE PYKAŁ happy.gif
matthew
QUOTE(E 9 @ Mar 24 2007, 22:33:30) [snapback]133623[/snapback]

Żeby nie było że E9 się opierdala i pogrywa sobie ML całymi dniami tongue.gif

Screeny z mego update:
Postarałem się troszkę uaktulanić sklady m.in.(Lee Naylor)
IPB Image
Jeśli znacie mniej lub więcej znaczace transfery to piszcie.
No i postanowilem zrobic małą odskocznie.Mysle,że bedzie atrakcją w ML rolleyes.gif
IPB Image

Ocenki??? rolleyes.gif
POZDRO

Swietny pomysl wink.gif
czekam na OF, i F&H Server
pozdro
Mooner
Chwila.. dopiero teraz jest ta zmiana tematu czy była już wcześniej?
"gff wróć?"
don rxf
wyglada to naprawde niezle wink.gif
pozdro
dikhet
czekamy na OF-a tylko zeby wyszedl pred rozpoczeciem nowego sezonu biggrin.gif
E 9
QUOTE(Mooner @ Mar 25 2007, 10:33:24) [snapback]133709[/snapback]

Chwila.. dopiero teraz jest ta zmiana tematu czy była już wcześniej?
"gff wróć?"

Nazwę tematu zmieniłem wczoraj.GFF poprostu narazie nie ma czasu żeby zajmować się edycją PES'a.Dlatego zmienilem opis.Oczywiście brakuje mi jego pomocy.Zawsze ten temat jest dla niego otwarty i zawsze może wrocić.POZDRO

dikhet:Wyjdzie wyjdzie smile.gif.Myśle, że w następny weekend rolleyes.gif .Oczywiscie nie uda mi sie w tym czasie skompletowac face i hair ale te dwa folderi to mysle że w następne 2 dni po wydaniu OF'a wydam cool.gif

Czemu tak mało opinii unsure.gif
koziolek
E9 czekamy niecierpliwie!!! Ja sam kilkaset razy w ciagu dnia wchodzę sprawdzać co słychać w tym temacie. A of będzie najlepszy jaki do tej pory wyszedł!!!!
szolpas
E9 mgłbyś w swoim Of'ie z OE zrobić Real Castille na podstawie tego Of'a co robi BoBan??? smile.gif
E 9
QUOTE(szolpas @ Mar 25 2007, 14:17:36) [snapback]133806[/snapback]

E9 mgłbyś w swoim Of'ie z OE zrobić Real Castille na podstawie tego Of'a co robi BoBan??? smile.gif

Przecież w moim OF'ie jest Real Madrid Castilla którą zrobilem sam wink.gif wink.gif i jest ona w wersji Bobana.Chyba że cos poprawial to napisz co to zmienie wink.gif.POzdro
szolpas
aha myślałem że w tym twoim Of'ie jest jakas inna druzyna wink.gif
szolpas
E9 mógłbyś zrobic w swoim Of'ie tak że popularni gracze i ci mniej też zostali przypożądkowani do kazdej animacji,które najlepiej ich opisuja tongue.gif biggrin.gif dodało by to grze większego realizmu.Chodzi mi o to zeby było to zrobione cos na podstawie najnowszego Of'a Milanisty???????? smile.gif smile.gif
E 9
QUOTE(szolpas @ Mar 27 2007, 18:54:40) [snapback]134296[/snapback]

E9 mógłbyś zrobic w swoim Of'ie tak że popularni gracze i ci mniej też zostali przypożądkowani do kazdej animacji,które najlepiej ich opisuja tongue.gif biggrin.gif dodało by to grze większego realizmu.Chodzi mi o to zeby było to zrobione cos na podstawie najnowszego Of'a Milanisty???????? smile.gif smile.gif

Myślałem nad tym szolpas.PRzeglądałem nawet ten OF od milanisty i planujemy zrobic z niego Młodzieżówki oraz zamiast Włoch U-21 zrobić Poland U-21 ;].A nad animacjami mozemy popracować ale wtedy dłuzej poczekacie ale wasza wola.Przynajmniej OF bedzie solidniejszy smile.gif.POZDRo
koziolek
nie nie nie smile.gif. Wydajcie go bez animacji a najwyżej dacie je w jakimś update smile.gif.
szolpas
Oki E9 smile.gif a z Of'em zrobisz jak uważasz najwyżej póżniej wydacie jakis update tongue.gif
BoBaN
mimo wszystko czeka nas jeszcze sporo pracy, właściwie teraz całą OE zrobił sam E9 czekam tylko aż skończy i zaczynamy prace nad młodzieżówkami, poźniej kompletowanie Face i Hair Servera. Następnie pod mój zbiór butów będziemy robić map.txt Później sprawdzimy folder Uni A jeszcze poźniej ostatnie poprawki i wyjdzie Final:) Więc prosimy o Cierpliwość.

Jak wszystko gładko pójdzie to może w ten weekend już coś wypuścimy;) ale nic nie obiecuje. Oboje chcemy by OF był dopracowany konkretnie.

PS. Zapomniałem dodać że wersja z OE wyjdzie wcześniej niż wersja z Bundesligą.
Kempu
A mam pytanie, o co chodzi z tymi animacjami w Milaniście? Bo ich nie mogę dostrzec.
Orange_91
QUOTE(Kempu @ Mar 28 2007, 11:02:57) [snapback]134367[/snapback]

A mam pytanie, o co chodzi z tymi animacjami w Milaniście? Bo ich nie mogę dostrzec.

Z tymi animacjami to chyba chodzi ze w tym ofie wiecej pilkarzy ma przyporzadkonwane animacje czyli radosc po bramce,styl dryblingu,styl wykonywania stalych fragmentow gry itp.
Kempu
Aha, no ale w sumie to było już przyporządkowane. W większosci piłkarzy.
PS; Czekam na Of-a i nie moge się doczekać.
matthew
QUOTE(BoBaN @ Mar 27 2007, 21:40:03) [snapback]134312[/snapback]

mimo wszystko czeka nas jeszcze sporo pracy, właściwie teraz całą OE zrobił sam E9 czekam tylko aż skończy i zaczynamy prace nad młodzieżówkami, poźniej kompletowanie Face i Hair Servera. Następnie pod mój zbiór butów będziemy robić map.txt Później sprawdzimy folder Uni A jeszcze poźniej ostatnie poprawki i wyjdzie Final:) Więc prosimy o Cierpliwość.

Jak wszystko gładko pójdzie to może w ten weekend już coś wypuścimy;) ale nic nie obiecuje. Oboje chcemy by OF był dopracowany konkretnie.
PS. Zapomniałem dodać że wersja z OE wyjdzie wcześniej niż wersja z Bundesligą.

spoko chłopaki, tylko nie wiem czy zaczynać ML czy nie..
bo nie wiem kiedy wydacie, a nie mam ostatnio dużo wolnego
czasu i to czekanie troszke mnie drazni. Po prostu
nie ma zadnego terminu.
pozdro
BoBaN
QUOTE(ronnie10 @ Mar 29 2007, 14:41:31) [snapback]134623[/snapback]

spoko chłopaki, tylko nie wiem czy zaczynać ML czy nie..
bo nie wiem kiedy wydacie, a nie mam ostatnio dużo wolnego
czasu i to czekanie troszke mnie drazni. Po prostu
nie ma zadnego terminu.
pozdro

Nie jesteśmy w stanie ocenić kiedy wszystko zostanie dopięte na ostatni guzik, każdy ma szkołe, życie prywatne itp.. ja np. nie grałem juz od prawie 2 miesięcy i też mam okrutną małpe żeby pograć a nie moge bo wszystko jest w rozsypce. Troche wyrozumiałości i cierpliwości a napewno nie bedziecie żałowaćwink.gif
Kempu
Boban mógłbyś umieścić wersje Beta ja już bedziesz w 90% gotowy? Żeby można było ewentualnie powiedzieć o jakiś błędach.
Brecz
Czy moglibyscie dodac Saganowskiego chociaz do zawodnikow nie przyporzadkowanych ?Ostatnio mu dobrze idzie w Championship wiec moglibyscie tongue.gif A i moze dajcie Sounthampton zamiast Steua Bukarest, bo kto nia gra ? :|
Pozdro smile.gif
E 9
Ukończylem własnie OE.i teraz prosba lub przywilej dla was.Wypisujcie po jednejrzeczy,ktora chcielibyscie miec w tej wersji OF'a a czesc zrobie. rolleyes.gif

To jest moja lista co do zr.:
1. 12 nowych młodych zdolych.
2.młodzieżówki
3.niespodzianka biggrin.gif biggrin.gif

POZDRo czekam do jutra do 16 biggrin.gif biggrin.gif potem biorę sie do roboty.
jestin
QUOTE(Brecz @ Mar 31 2007, 15:11:21) [snapback]135089[/snapback]

Czy moglibyscie dodac Saganowskiego chociaz do zawodnikow nie przyporzadkowanych ?Ostatnio mu dobrze idzie w Championship wiec moglibyscie tongue.gif A i moze dajcie Sounthampton zamiast Steua Bukarest, bo kto nia gra ? :|
Pozdro smile.gif

a kto gra Sounthampton cheba nikt a Steua Bukarest grała jak bys nie wiedział w LM
E 9
QUOTE(jestin @ Mar 31 2007, 18:01:34) [snapback]135160[/snapback]

a kto gra Sounthampton cheba nikt a Steua Bukarest grała jak bys nie wiedział w LM

Podzielam.Oczywiście nie będe robil Southampton.

Dawajcie dawajcie bo ja tu sie gotuje do roboty biggrin.gif
jestin
QUOTE(E 9 @ Mar 31 2007, 20:14:29) [snapback]135163[/snapback]

Podzielam.Oczywiście nie będe robil Southampton.

Dawajcie dawajcie bo ja tu sie gotuje do roboty biggrin.gif

opcja 2
E 9
QUOTE(jestin @ Mar 31 2007, 18:38:33) [snapback]135167[/snapback]

opcja 2

Hehe chodzilo o to że te 3 opcje zrobie smile.gif a wy piszcie po jednej tongue.gif <lol>

Czekam czekam biggrin.gif
Jamnik
Może jakiś klub Ameryki Płn ?? Np Los Angeles Galaxy ?? Albo zamiast klasycznych reprezentacji porobić te co brakuje.

Co sądzicie i moich propozycjach ??
jestin
QUOTE(E 9 @ Mar 31 2007, 20:44:32) [snapback]135169[/snapback]

Hehe chodzilo o to że te 3 opcje zrobie smile.gif a wy piszcie po jednej tongue.gif <lol>

Czekam czekam biggrin.gif

ok zle cie zrozumiałem ja bym proponował jakis zespoł z pucharu uefa albo LM jak nie ma obojetnie jaki byle by mozna go dac do jakies grupy trybu kariery zeby była jak najbardziej realna mysle ze wiesz o co mi chodzi,aha i jak kolega napisał zastapienie klasycznych zespołow jak najbardziej było by trawne
szolpas
Eeeee jak dla mnie no to możesz zrobic to co wcześniej pisałem tzn. te wszystkie animacje,wyciągniete koszulki etc. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

...pozdro...

Edit:Mógłbyś zrobić Southampton tongue.gif smile.gif
E 9
QUOTE(jestin @ Mar 31 2007, 19:18:59) [snapback]135176[/snapback]

ok zle cie zrozumiałem ja bym proponował jakis zespoł z pucharu uefa albo LM jak nie ma obojetnie jaki byle by mozna go dac do jakies grupy trybu kariery zeby była jak najbardziej realna mysle ze wiesz o co mi chodzi,aha i jak kolega napisał zastapienie klasycznych zespołow jak najbardziej było by trawne

Napisz jakie zespoły bys chciał a postaram sie może zrobić jeden z nich wink.gif wink.gif wink.gif
jestin
QUOTE(E 9 @ Mar 31 2007, 21:27:17) [snapback]135183[/snapback]

Napisz jakie zespoły bys chciał a postaram sie może zrobić jeden z nich wink.gif wink.gif wink.gif

np lokomotiw moskwa lub Basel ,Grasshoppers,CSKA
E 9
QUOTE(jestin @ Mar 31 2007, 20:07:18) [snapback]135195[/snapback]

np lokomotiw moskwa lub Basel ,Grasshoppers,CSKA

A wiec powiem ci tak:Widocznie nie widziales wersji 1.0 tongue.gif

A byly w nim:
-Steaua
-CSKA
-Lokomotiv
-Szachtar
itd tongue.gif tongue.gif POZDRO
jestin
QUOTE(E 9 @ Mar 31 2007, 22:10:43) [snapback]135199[/snapback]

A wiec powiem ci tak:Widocznie nie widziales wersji 1.0 tongue.gif

A byly w nim:
-Steaua
-CSKA
-Lokomotiv
-Szachtar
itd tongue.gif tongue.gif POZDRO

A OE zastepuje lige niemiecka a robicie tez wersie gdzie OE zastapi lige holenderska i druzyny ligi holenderskiej te cztery najlepsze zostana przeniesione do other B czy tylko z OE a jezeli chodzi o zespoł to zrób Basel
E 9
Robimy OE za Bundeslige.Bayern,Werder i Schalke jest przeniesione do Other.A tej drugiej wersji nie robimy.A nad Basel sie zastanowie smile.gif smile.gif smile.gif

Co tak malo propozycji nic nie chcecie??
szolpas
Jak juz masz robić te Fc Basel to lepiej jakbys zrobił Southampton(dla mnie) tongue.gif biggrin.gif
Rand
Ja tam i tak czekam na wersje bez OE, ale wg mnie Stutgart to dobry zespół i szkoda by było jakby go nie było tongue.gif Schalke, Werder i bayern to za mało jak na drużyny niemieckie.
matthew
QUOTE(E 9 @ Mar 31 2007, 19:41:18) [snapback]135154[/snapback]

Ukończylem własnie OE.i teraz prosba lub przywilej dla was.Wypisujcie po jednejrzeczy,ktora chcielibyscie miec w tej wersji OF'a a czesc zrobie. rolleyes.gif

To jest moja lista co do zr.:
1. 12 nowych młodych zdolych.
2.młodzieżówki
3.niespodzianka biggrin.gif biggrin.gif

POZDRo czekam do jutra do 16 biggrin.gif biggrin.gif potem biorę sie do roboty.

dla mnie wszystko już ok, tylko prosze bez tych lancuszkow
i opasek dla niektorych pilkarzy.
no i jak najwiecej mlodych gwiazd, to jest najwazniejsze biggrin.gif
pozdro wink.gif
lewusek
Moglbys zrobic pare zespolow z angielskiej Championship smile.gif
jestin
QUOTE(Rand @ Mar 31 2007, 22:42:06) [snapback]135218[/snapback]

Ja tam i tak czekam na wersje bez OE, ale wg mnie Stutgart to dobry zespół i szkoda by było jakby go nie było tongue.gif Schalke, Werder i bayern to za mało jak na drużyny niemieckie.

jak by OE zastapiła eredivise było by super ale jak to trudno szkoda bo w niemczech chociaz ich nie nawidze sa dobre zespoły a w eredivise tylko 4
Brecz
Ale ta Wasza Steua co to za klub ? :| Legia nawet w lato ich w sparingu opykala 1-0, ale nie mowie ze takby np. w LM bylo...Wiesz polskie kluby tez graly w LM...Jednak ostatnio nic nie osiagnely, z ok. 15 lat temu cos mielismy w LM...Widzew, Legia, a teraz ? :/A Sounthampton bylby na pewno lepszy od tej Steua'y.W dodatku ich atut w Pes'ie to, to ze gra tam juz chyba 3 polakow:Rasiak, Saganowski, Bialkowski i pewnie jakies mlodziki, o ktorych malo slychac tongue.gif Rozumiem ze Boavisty tez nie zrobicie ?No trudno, szkoda... :/
Ronnie10, a gwiazd Ci jeszcze nie wystarczy ? tongue.gif Ja mam caly zespol w tych mlodzikach, ktorych dodal E9 smile.gif Kozatzko ;D
kroczek
Zrób Los Angeles Galaxy i Southampton.Taka jest moja propozycja.
szolpas
QUOTE(kroczek @ Apr 1 2007, 07:53:36) [snapback]135256[/snapback]

Zrób Los Angeles Galaxy i Southampton.Taka jest moja propozycja.

Mógłbyś zrobic Los Angeles Galaxy,Southampton,Boavista i River Plate,Boca Juniors(te 2 ostatnie to nie wiem czy je robiłeś tongue.gif )

...Pozdro... smile.gif
matthew
QUOTE(Brecz @ Apr 1 2007, 08:39:23) [snapback]135255[/snapback]

Ale ta Wasza Steua co to za klub ? :| Legia nawet w lato ich w sparingu opykala 1-0, ale nie mowie ze takby np. w LM bylo...Wiesz polskie kluby tez graly w LM...Jednak nic nie osiagnely.A Sounthampton bylby na pewno lepszy od tej Steua'y.W dodatku ich atut w Pes'ie to, to ze gra tam juz chyba 3 polakow:Rasiak, Saganowski, Bialkowski i pewnie jakies mlodziki, o ktorych malo slychac tongue.gif Rozumiem ze Boavisty tez nie zrobicie ?No trudno, szkoda... :/
Ronnie10, a gwiazd Ci jeszcze nie wystarczy ? tongue.gif Ja mam caly zespol w tych mlodzikach, ktorych dodal E9 smile.gif Kozatzko ;D

starczy mi, ale lepiej jak najwięcej
wink.gif
dikhet
moja propozycja:
-southampton jak najbardziej
-edycja pilkarzy (koszulki, tasmy, opaski itp.)
-dobrze by bylo tym mlodym pilkarzom przypasowac twarze tylko zdaje sobie sprawe ze jest ich malo
-jakies zespoly z zaplecza najlepszycg lig (np. birmingham, west bromwich, genoa, alaves itp.)
Mooner
A ja myślę, że nie ma sensu wrzucać już więcej dodatków.. szczególnie w postaci klubów, podstawą jest U-21 no i faceserver, można by jeszcze coś wymyślić, ale klubów już wg mnie nie ma sensu dodawać.. no bez przesady.. będziecie grać southampton? raz lub dwa razy może...
Rand
Ale się uparliście na to Southampton. Przecież to jest słaby zespoł, a robić go tylko bo 3 polaków tam gra!? zawsze można ich dodać do zawodników nie przyporzadkowanych. Za dodawaniem drużyn z zaplecza też nie jestem. Dla mnie najlepiej jakby urozmaicić lige zespołami z innych państw. np nie wiem co z tego macie ale choćby AEK (o ile Panathinaikos i Olimpiakos macie), Lokomotiv, CSKA, spartak (kto powiedział że mają być tylko 2 rosyjskie?), Sparta Praga, Anderlecht, Fc Basel, Fc Brugge, Austria Wiedeń, Dynamo kijów, może coś z Ameryki Południowej, albo jeszcze lepiej jakieś 3 najlepsze drużyny co grały w Klubowych Mistrzostwach Świata (oczywiście nie licząc Barcy).
jestin
QUOTE(Rand @ Apr 1 2007, 12:36:12) [snapback]135306[/snapback]

Ale się uparliście na to Southampton. Przecież to jest słaby zespoł, a robić go tylko bo 3 polaków tam gra!? zawsze można ich dodać do zawodników nie przyporzadkowanych. Za dodawaniem drużyn z zaplecza też nie jestem. Dla mnie najlepiej jakby urozmaicić lige zespołami z innych państw. np nie wiem co z tego macie ale choćby AEK (o ile Panathinaikos i Olimpiakos macie), Lokomotiv, CSKA, spartak (kto powiedział że mają być tylko 2 rosyjskie?), Sparta Praga, Anderlecht, Fc Basel, Fc Brugge, Austria Wiedeń, Dynamo kijów, może coś z Ameryki Południowej, albo jeszcze lepiej jakieś 3 najlepsze drużyny co grały w Klubowych Mistrzostwach Świata (oczywiście nie licząc Barcy).

Zgadzam sie z toba w 100% a co do Southampton to jakis koles napisał ze podobno ta druzyna jest lepsza od tych które wymieniłes no i gosciu zna sie na piłce jak nikt inny gratulacje dla tego pana za znajomosc z zakresu pilki kopanej
dikhet
rand - jestem za zespolami z zaplecza poniewaz lubie realistyczna pilke. drazni mnie gdy z hiszpanskimi zespolami gra lokomotiv czy basel. dla mnie bezsens. jesli jest to la liga to niech tak bedzie chyba ze ktos lubi fantasy ja nie przepadam
matthew
QUOTE(Mooner @ Apr 1 2007, 12:31:54) [snapback]135303[/snapback]

A ja myślę, że nie ma sensu wrzucać już więcej dodatków.. szczególnie w postaci klubów, podstawą jest U-21 no i faceserver, można by jeszcze coś wymyślić, ale klubów już wg mnie nie ma sensu dodawać.. no bez przesady.. będziecie grać southampton? raz lub dwa razy może...

ZGADZAM SIE!!!
koniec juz urozmaicania, wszystko naprawde
jest ok!
pozdro, czekam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.