Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Option File By E9
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > OF Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44
E 9
Po ogolnych ogledzinach OF'a musze stwiedzic ze troszq do popr.jest unsure.gif
Brakuje kilku zawodnikow w kilku druzynach...Wiec zaczynam szykowac solidny update,ktory bedzie zawierac:
-j.w.
-akcesoria,ktore nosza posczegolni zawodnicy(chyba maniak szolpas o to prosil tongue.gif)wiec bedzie wink.gif narazie zrobie tylko poszczegolna grupe zawodnikow,ale z czasem beda wszyscy smile.gif
-wyglad niektorych zawodnikow
-staty wazniejszych mlodych gwiazdek ;] <staty beda b.dopracowane z zajebistego źródla biggrin.gif>

POZDRO i do pracy rodacy ;]
11A
te akcesoria to bardzo dobry pomysl tak wedlug mnie tongue.gif
Kempu
To w ogóle wyjdzie w tym roku ten patch, to bez sensu wiecznie czekać, wydajcie wszystko takie jakie jest, naraz. a potem ten kto będzie chciał to sobie ściągnie update albo samemu zrobi.

Jak myślicie.
Bo już normalnie nie mogę wytrzymać.
Damian.
Cytat(Kempu @ Apr 27 2007, 22:35:12) [snapback]142044[/snapback]
To w ogóle wyjdzie w tym roku ten patch, to bez sensu wiecznie czekać, wydajcie wszystko takie jakie jest, naraz. a potem ten kto będzie chciał to sobie ściągnie update albo samemu zrobi.

Jak myślicie.
Bo już normalnie nie mogę wytrzymać.

Patch wyszedł , jest link bodajże na 19 stronie , update wyjddą jak dokończą.
Pozdr
Kempu
No ale słyszałem że nie ma do tego stroi.
Kempu
Kiedy wyjdzie Uni do others A i B?
Sorry, ale nie moge znale?? opcji usuwania posta, niech który? admin skasuje, nie dawajcie mi %,/
siwek0009
czekam na tego uptade albo ofa z bundesliga bo chce wreszcie zaczac ta master league
E 9
Cytat(Kempu @ Apr 28 2007, 11:25:01) [snapback]142141[/snapback]
Kiedy wyjdzie Uni do others A i B?
Sorry, ale nie moge znale?? opcji usuwania posta, niech który? admin skasuje, nie dawajcie mi %,/

Kurde ludzie to nie jest zaden PATCh!!!!!ja robie poprosty OF'a i nie bede wrzucal folderow uni,boots itd.
Co moze jeszcze stadiums wrzucic?eeee...Przeciez mozna sciagnac paczke stroii whana i podmienic stroje niektorych druzyn przeciez to jest moment!!!A stroje z OE mozna znalezc w OE PAtchu we wczesniejszej wersji.Oczywicie update face i hair wrzuce bo to jest potrzebne wink.gif.POZDRO
Kempu
To jak to jest moment to skombinuj te stroje i zrób kawałek map'a tóry sie doklei do starego.
Bo ja jakoś nie dałem rady stroi skompletowac i zrobić mapa.
E 9
Map dla OE :
186,"Orange\Arka"
187,"Orange\Cracovia"
188,"Orange\GKS Belchatow"
189,"Orange\Leczna"
190,"Orange\Zabrze"
191,"Orange\Groclin"
192,"Orange\Jagiellonia"
193,"Orange\Korona"
194,"Orange\Lech"
195,"Orange\LKS"
196,"Orange\Odra"
197,"Orange\Pogon"
198,"Orange\Ruch"
199,"Orange\Widzew"
200,"Orange\Plock"
201,"Orange\Wisla"
202,"Orange\Zaglebie"
203,"Orange\Legia"

Potem wrzuce swoj map.txt wink.gif POZDRO
Roni 7
Kurde wystarczyło sobie ściągnac z oe patch stroje i zastapic za bundeslige w folderze uni wejsc w gre zobaczyc co jest nie tak i pozmieniac w pliku map E9 niech robi tego super uptade;]a nie musi sie bawic;/;/ze strojami
Kempu
Dzięki, a skąd można stroje ściągnąć?
Roni 7
Cytat(Kempu @ Apr 29 2007, 15:23:40) [snapback]142456[/snapback]
Dzięki, a skąd można stroje ściągnąć?

Od czego sa Google...wpisz se kitsy OE do pes 6 na jakims forum o tym mowili i wrzucali stroje szukaj a znajdziesz
Kempu
Dobra, mam stroje, zrobiłem sobie map'a i dalej zamiast stroi OE to mam stroje reprezantacji czech bodajrze.

Co teraz?
Roni 7
Cytat(Kempu @ Apr 30 2007, 11:15:25) [snapback]142633[/snapback]
Dobra, mam stroje, zrobiłem sobie map'a i dalej zamiast stroi OE to mam stroje reprezantacji czech bodajrze.

Co teraz?

to tak OE masz za bundeslige wiec tak teraz musisz w folderze uni tam gdzie jest folder bundesliga musisz stroje zespołow z bundesligi zastapic strojami OE i tyle pozdro
Kempu
NO to K***A mówie że wszystko zrobiłem, popodmieniałem itd. I C**J nie ma, dla np. Cracowi są stroje rep. angli, dla korony Czech, itd.
Orange_91
Cytat(Kempu @ May 1 2007, 17:50:20) [snapback]143219[/snapback]
NO to K***A mówie że wszystko zrobiłem, popodmieniałem itd. I C**J nie ma, dla np. Cracowi są stroje rep. angli, dla korony Czech, itd.

Napisz dobrze map.
E 9
Cytat(Kempu @ May 1 2007, 15:50:20) [snapback]143219[/snapback]

Sorx ale nie wiem ocb bo u mnie i u innych jest wporządku unsure.gif unsure.gif unsure.gif .Posprawdzaj moze dokladnie numerki w map.txt ;] bo to musi byc wina kitservera a nie OF'a.
Kempu
A co do tego maj? numerki?

W mapie. zamiast dru?yn Bundesligi powpisywa?em te z Of-a tzw. nazwy byly z folderów ze strojami, nie by?o np. Kolporter Korona Kielce tylko Korona.

Dodam jeszcze ?? jak edytuj? pi?karza to tam jest strój poprawny.
siwek0009
e9 jesli pracujesz na tym uptade dalej to uwzglednij talenty ktore zostaly opisane w wczorajszym przegladzie sportowym smile.gif jesli nie to tu masz linka do calego przegladu tongue.gif
http://www.sendspace.com/file/sxz2et
pozdrawiam smile.gif i czekam z niecerpliwoscia smile.gif na zakoczenie prac nad uptadem:)
E 9
Cytat(siwek0009 @ May 3 2007, 08:28:08) [snapback]143770[/snapback]
e9 jesli pracujesz na tym uptade dalej to uwzglednij talenty ktore zostaly opisane w wczorajszym przegladzie sportowym smile.gif

POdaj mi jakies dane wink.gif albo ten artykul z Przeglądu wink.gif to cos moze wykminie.POZDRO;]
siwek0009
na kiedy tak zrobisz tego uptade ??
E 9
Cytat(siwek0009 @ May 3 2007, 08:47:35) [snapback]143775[/snapback]
na kiedy tak zrobisz tego uptade ??

NIe wiem na kiedy jak wyjdzie to wyjdzie ;p postaram sie jak najszybciej,ale gwarantuje ze to bedzie zajebisty update biggrin.gif i do tego wrzuce popr.FACE i HAIR wink.gif.
Co do talentów:Większość już była ;] ,z tego artykułu dodam dwóch z Ajaxu i gwiazde mloda Interu,ktroa juz wczoraj mialem robic tongue.gif.

POZDRo
BoBaN
Uwaga!! Info dla wszystkich tych, którzy czekaja na wersje z Bundeslig?.
Na wst?pie pragn? zakomunikowa?, ?e na t? wersje b?dziecie musieli jeszcze poczeka? z paru wzgl?dów.
Po pierwsze teraz b?d? si? zajmowa? du?ym update do Of'a E9.
Po 2 nie warto wypuszcza? podstarza?ej wersji Option File na koniec sezonu, dlatego te? Moja wersja z Bundeslig? wyjdzie dopiero po zako?czeniu sezonu pi?karskiego 06/07. Zmiany jakie przewiduj?: Du?a ilo?? twarzy i w?osów, spory update sk?adów i lig tzn. Zmiana zespo?ów które zalicz? spadek do drugiel ligi na te które awansuj?. Poza tym wszystkim planuj? wyda? bootserver, a tak?e zrobi? upload ca?ego folderu uni dla tych wszystkich którzy maja problem ze strojami. To wszystko ju? wkrótce. Zatem pozostaje mi tylko prosi? o cierpliwo?? i jak narazie czeka? na Big update Option File by E9 & BoBaN. Dzi?ki za uwage;D
Damian.
Cytat(BoBaN @ May 3 2007, 15:56:57) [snapback]143935[/snapback]
[b] Uwaga!! Info dla wszystkich tych, którzy czekaja na wersje z Bundeslig?.
Na wst?pie pragn? zakomunikowa?, ?e na t? wersje b?dziecie musieli jeszcze poczeka? z paru wzgl?dów.
Po pierwsze teraz b?d? si? zajmowa? du?ym update do Of'a E9.
Po 2 nie warto wypuszcza? podstarza?ej wersji Option File na koniec sezonu, dlatego te? Moja wersja z Bundeslig? wyjdzie dopiero po zako?czeniu sezonu pi?karskiego 06/07. Zmiany jakie przewiduj?: Du?a ilo?? twarzy i w?osów, spory update sk?adów i lig tzn. Zmiana zespo?ów które zalicz? spadek do drugiel ligi na te które awansuj?. Poza tym wszystkim planuj? wyda? bootserver, a tak?e zrobi? upload ca?ego folderu uni dla tych wszystkich którzy maja problem ze strojami. To wszystko ju? wkrótce. Zatem pozostaje mi tylko prosi? o cierpliwo?? i jak narazie czeka? na Big update Option File by E9 & BoBaN. Dzi?ki za uwage;D[/b]

Zapowiada sie fajny update patcha.
Roni 7
Czekam z niecierpliwością napewno bedzie bardzo dobry update
Rand
a ja się zmartwiłem, bo chciałem od początku sobie zagrać w Master League, po za tym bardzo chciałem mieć patcha z paroma drużynami z polski + bundesliga, a nie całą OE, szkoda bo równie dobrze można tego patcha wydać po skończeniu okienka transferowego tongue.gif Nie dało by sie wydać teraz tego ofa w wersji beta??? na pewno wiekszosć jest tam zrobiona, a ja w tej chwili gram na starym ofie by GFF z 2 polskimi drużynami i wszystko byłoby ok gdyby nie to że częśc zawodników w ML mam podwójnych i troche głupio sie gra jak np przeciw sobie gra dwóch Walcotów tongue.gif
BoBaN
Rand dla Ciebie moge wydać teraz ofa ale samego ofa, twarze i włosy bedziesz musiał sam sobie dobrac np. częsc z paczki od e9 a reszte tzn bundeslige z pesfaces.tk chcesz tego ofa??
Rand
będę wdzięczny :] Już dziś mógłbym zacząć ML bo wygrywanie 3 pucharów, po raz kolejny z rzedu już tak nie cieszy.
czekam na upload..........

dzięki ponowne biggrin.gif:D
BoBaN
http://www.speedyshare.com/504846142.html tutaj mały prezencik, twarze i włosy bundesligi, wystarczy tylko map.tx zrobićwink.gif

http://www.speedyshare.com/706261455.html a tu of
E 9
Tak jak pisałem szykuje sie ogromny update,mozna powiedziec revolucja biggrin.gif
Zeby wam zaostrzyc smaczek...

SCREENY:

Ocenki?Propozycje?
Rand
jeszcze raz wielkie dzięki, ide teraz się pobawić map.tx :]
BoBaN
Szykuje się naprawde sporo pracy więc mamy nadzieje że to docenicie;)
Roni 7
z tego co zauwazylem na screenach to Anita jest ofensywnym pomocnikiem a nie obronca ale to taki maly bledzik...a bedzie te Los Angeles Galaxy?? ja bym jeszcze w swojej grze chcial zobaczyc Gremio wkoncu z tego klubu sa duze gwiazdy jak Ronaldinho czy talenty Anderson,Lucas ale wiem ze to za duzo roboty czekam na uptade:)
E 9
Cytat(Roni 7 @ May 3 2007, 17:57:34) [snapback]144056[/snapback]
z tego co zauwazylem na screenach to Anita jest ofensywnym pomocnikiem a nie obronca ale to taki maly bledzik...a bedzie te Los Angeles Galaxy?? ja bym jeszcze w swojej grze chcial zobaczyc Gremio wkoncu z tego klubu sa duze gwiazdy jak Ronaldinho czy talenty Anderson,Lucas ale wiem ze to za duzo roboty czekam na uptade:)

Anita gra na kazdej pozycji (od obroncy po ofensywnego pomocnika wink.gif ) a jako pierwsza ust.mu obronce,oczywiscie ma tez ustawione tamte pozycje wink.gif.

POZdro

PS:A z tym czy beda nowe zespoły to sie zobaczy ;]
p@blo
A bedzie mlody napastnik werderu Kevin Schindler??
kostek
Wypas, ale czy jeden z największych obecnie talentów Europy Bojan Krkić jest słabszy od swojego rówieśnika Frana Meridy z Arsenalu?

Edit:
Cytat
a ma być słabszy?

No chyba raczej nie...
BoBaN
a ma być słabszy?tongue.gif
11A
a beda akcesoria dla pilkarzy w tym pachu?
p@blo
BoBaN
Cytat(alek @ May 4 2007, 12:55:40) [snapback]144236[/snapback]
a beda akcesoria dla pilkarzy w tym pachu?

tak jest:) postaramy się zrobić dla każdego gracza akcesoria, a oprócz tego postaram sie o dopasowanie animacji;) w sumie zacząłem się juz tym bawic i zrobiłem cały Real ;p z wiadomych względów;)
11A
to bardzo dobrze ze zrobiles real bo nimi teraz gram tongue.gif zrob tez dla a.smitha i figo biggrin.gif
Tomak
Podnieście staty Bojanowi...
11A
a ja mam bardzo dobry pomyls, zrobcie nowe zwody dla zawodnikow, bo te to sa cienkie
siwek0009
e9 najlepiej by bylo jak by ten of pasowal z orange patch tzn z kitserverem i nie trzeba by bylo sie bawic w mapie i wtedy byloby super smile.gif
szołpas
Troche mnie nie było i mam tak w ogóle nowy nick troche ; DDD tongue.gif A tu sie szykuje widze naprawde swietny update czekam z niecierpliwoscia biggrin.gif wink.gif
Kempu
A mi ktoś wreszcie pomoże
E 9
Pierwszy gotowy beniaminek do update biggrin.gif

SCREENY:

NExt bedzie Sunderland..zaczne jak sie okaże kto spadnie wink.gif
p@blo
Cytat(pablo 109 @ May 4 2007, 13:28:04) [snapback]144246[/snapback]

Ponawiam moje pytanie
szołpas
A czy ten OF bedzie zgodny z OE v.2.0 patchem czy to jest kontynuacja na tym poprzednim OF'ie wink.gif?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.