Po ogolnych ogledzinach OF'a musze stwiedzic ze troszq do popr.jest
Brakuje kilku zawodnikow w kilku druzynach...Wiec zaczynam szykowac solidny update,ktory bedzie zawierac:
-j.w.
-akcesoria,ktore nosza posczegolni zawodnicy(chyba maniak szolpas o to prosil

)wiec bedzie

narazie zrobie tylko poszczegolna grupe zawodnikow,ale z czasem beda wszyscy

-wyglad niektorych zawodnikow
-staty wazniejszych mlodych gwiazdek ;] <staty beda b.dopracowane z zajebistego źródla

>
POZDRO i do pracy rodacy ;]
te akcesoria to bardzo dobry pomysl tak wedlug mnie
To w ogóle wyjdzie w tym roku ten patch, to bez sensu wiecznie czekać, wydajcie wszystko takie jakie jest, naraz. a potem ten kto będzie chciał to sobie ściągnie update albo samemu zrobi.
Jak myślicie.
Bo już normalnie nie mogę wytrzymać.
Damian.
Apr 28 2007, 09:14
Cytat(Kempu @ Apr 27 2007, 22:35:12) [snapback]142044[/snapback]
To w ogóle wyjdzie w tym roku ten patch, to bez sensu wiecznie czekać, wydajcie wszystko takie jakie jest, naraz. a potem ten kto będzie chciał to sobie ściągnie update albo samemu zrobi.
Jak myślicie.
Bo już normalnie nie mogę wytrzymać.
Patch wyszedł , jest link bodajże na 19 stronie , update wyjddą jak dokończą.
Pozdr
No ale słyszałem że nie ma do tego stroi.
Kiedy wyjdzie Uni do others A i B?
Sorry, ale nie moge znale?? opcji usuwania posta, niech który? admin skasuje, nie dawajcie mi %,/
siwek0009
Apr 28 2007, 15:36
czekam na tego uptade albo ofa z bundesliga bo chce wreszcie zaczac ta master league
Cytat(Kempu @ Apr 28 2007, 11:25:01) [snapback]142141[/snapback]
Kiedy wyjdzie Uni do others A i B?
Sorry, ale nie moge znale?? opcji usuwania posta, niech który? admin skasuje, nie dawajcie mi %,/
Kurde ludzie to nie jest zaden PATCh!!!!!ja robie poprosty OF'a i nie bede wrzucal folderow uni,boots itd.
Co moze jeszcze stadiums wrzucic?eeee...Przeciez mozna sciagnac paczke stroii whana i podmienic stroje niektorych druzyn przeciez to jest moment!!!A stroje z OE mozna znalezc w OE PAtchu we wczesniejszej wersji.Oczywicie update face i hair wrzuce bo to jest potrzebne

.POZDRO
To jak to jest moment to skombinuj te stroje i zrób kawałek map'a tóry sie doklei do starego.
Bo ja jakoś nie dałem rady stroi skompletowac i zrobić mapa.
Map dla OE :
186,"Orange\Arka"
187,"Orange\Cracovia"
188,"Orange\GKS Belchatow"
189,"Orange\Leczna"
190,"Orange\Zabrze"
191,"Orange\Groclin"
192,"Orange\Jagiellonia"
193,"Orange\Korona"
194,"Orange\Lech"
195,"Orange\LKS"
196,"Orange\Odra"
197,"Orange\Pogon"
198,"Orange\Ruch"
199,"Orange\Widzew"
200,"Orange\Plock"
201,"Orange\Wisla"
202,"Orange\Zaglebie"
203,"Orange\Legia"
Potem wrzuce swoj map.txt

POZDRO
Roni 7
Apr 29 2007, 14:04
Kurde wystarczyło sobie ściągnac z oe patch stroje i zastapic za bundeslige w folderze uni wejsc w gre zobaczyc co jest nie tak i pozmieniac w pliku map E9 niech robi tego super uptade;]a nie musi sie bawic;/;/ze strojami
Dzięki, a skąd można stroje ściągnąć?
Roni 7
Apr 30 2007, 07:20
Cytat(Kempu @ Apr 29 2007, 15:23:40) [snapback]142456[/snapback]
Dzięki, a skąd można stroje ściągnąć?
Od czego sa Google...wpisz se kitsy OE do pes 6 na jakims forum o tym mowili i wrzucali stroje szukaj a znajdziesz
Dobra, mam stroje, zrobiłem sobie map'a i dalej zamiast stroi OE to mam stroje reprezantacji czech bodajrze.
Co teraz?
Roni 7
Apr 30 2007, 11:06
Cytat(Kempu @ Apr 30 2007, 11:15:25) [snapback]142633[/snapback]
Dobra, mam stroje, zrobiłem sobie map'a i dalej zamiast stroi OE to mam stroje reprezantacji czech bodajrze.
Co teraz?
to tak OE masz za bundeslige wiec tak teraz musisz w folderze uni tam gdzie jest folder bundesliga musisz stroje zespołow z bundesligi zastapic strojami OE i tyle pozdro
NO to K***A mówie że wszystko zrobiłem, popodmieniałem itd. I C**J nie ma, dla np. Cracowi są stroje rep. angli, dla korony Czech, itd.
Orange_91
May 1 2007, 17:16
Cytat(Kempu @ May 1 2007, 17:50:20) [snapback]143219[/snapback]
NO to K***A mówie że wszystko zrobiłem, popodmieniałem itd. I C**J nie ma, dla np. Cracowi są stroje rep. angli, dla korony Czech, itd.
Napisz dobrze map.
Cytat(Kempu @ May 1 2007, 15:50:20) [snapback]143219[/snapback]
Sorx ale nie wiem ocb bo u mnie i u innych jest wporządku

.Posprawdzaj moze dokladnie numerki w map.txt ;] bo to musi byc wina kitservera a nie OF'a.
A co do tego maj? numerki?
W mapie. zamiast dru?yn Bundesligi powpisywa?em te z Of-a tzw. nazwy byly z folderów ze strojami, nie by?o np. Kolporter Korona Kielce tylko Korona.
Dodam jeszcze ?? jak edytuj? pi?karza to tam jest strój poprawny.
siwek0009
May 3 2007, 09:24
e9 jesli pracujesz na tym uptade dalej to uwzglednij talenty ktore zostaly opisane w wczorajszym przegladzie sportowym

jesli nie to tu masz linka do calego przegladu
http://www.sendspace.com/file/sxz2etpozdrawiam

i czekam z niecerpliwoscia

na zakoczenie prac nad uptadem:)
Cytat(siwek0009 @ May 3 2007, 08:28:08) [snapback]143770[/snapback]
e9 jesli pracujesz na tym uptade dalej to uwzglednij talenty ktore zostaly opisane w wczorajszym przegladzie sportowym

POdaj mi jakies dane

albo ten artykul z Przeglądu

to cos moze wykminie.POZDRO;]
siwek0009
May 3 2007, 09:43
na kiedy tak zrobisz tego uptade ??
Cytat(siwek0009 @ May 3 2007, 08:47:35) [snapback]143775[/snapback]
na kiedy tak zrobisz tego uptade ??
NIe wiem na kiedy jak wyjdzie to wyjdzie ;p postaram sie jak najszybciej,ale gwarantuje ze to bedzie zajebisty update

i do tego wrzuce popr.FACE i HAIR

.
Co do talentów:Większość już była ;] ,z tego artykułu dodam dwóch z Ajaxu i gwiazde mloda Interu,ktroa juz wczoraj mialem robic

.
POZDRo
Uwaga!! Info dla wszystkich tych, którzy czekaja na wersje z Bundeslig?.
Na wst?pie pragn? zakomunikowa?, ?e na t? wersje b?dziecie musieli jeszcze poczeka? z paru wzgl?dów.
Po pierwsze teraz b?d? si? zajmowa? du?ym update do Of'a E9.
Po 2 nie warto wypuszcza? podstarza?ej wersji Option File na koniec sezonu, dlatego te? Moja wersja z Bundeslig? wyjdzie dopiero po zako?czeniu sezonu pi?karskiego 06/07. Zmiany jakie przewiduj?: Du?a ilo?? twarzy i w?osów, spory update sk?adów i lig tzn. Zmiana zespo?ów które zalicz? spadek do drugiel ligi na te które awansuj?. Poza tym wszystkim planuj? wyda? bootserver, a tak?e zrobi? upload ca?ego folderu uni dla tych wszystkich którzy maja problem ze strojami. To wszystko ju? wkrótce. Zatem pozostaje mi tylko prosi? o cierpliwo?? i jak narazie czeka? na Big update Option File by E9 & BoBaN. Dzi?ki za uwage;D
Damian.
May 3 2007, 14:54
Cytat(BoBaN @ May 3 2007, 15:56:57) [snapback]143935[/snapback]
[b] Uwaga!! Info dla wszystkich tych, którzy czekaja na wersje z Bundeslig?.
Na wst?pie pragn? zakomunikowa?, ?e na t? wersje b?dziecie musieli jeszcze poczeka? z paru wzgl?dów.
Po pierwsze teraz b?d? si? zajmowa? du?ym update do Of'a E9.
Po 2 nie warto wypuszcza? podstarza?ej wersji Option File na koniec sezonu, dlatego te? Moja wersja z Bundeslig? wyjdzie dopiero po zako?czeniu sezonu pi?karskiego 06/07. Zmiany jakie przewiduj?: Du?a ilo?? twarzy i w?osów, spory update sk?adów i lig tzn. Zmiana zespo?ów które zalicz? spadek do drugiel ligi na te które awansuj?. Poza tym wszystkim planuj? wyda? bootserver, a tak?e zrobi? upload ca?ego folderu uni dla tych wszystkich którzy maja problem ze strojami. To wszystko ju? wkrótce. Zatem pozostaje mi tylko prosi? o cierpliwo?? i jak narazie czeka? na Big update Option File by E9 & BoBaN. Dzi?ki za uwage;D[/b]
Zapowiada sie fajny update patcha.
Czekam z niecierpliwością napewno bedzie bardzo dobry update
a ja się zmartwiłem, bo chciałem od początku sobie zagrać w Master League, po za tym bardzo chciałem mieć patcha z paroma drużynami z polski + bundesliga, a nie całą OE, szkoda bo równie dobrze można tego patcha wydać po skończeniu okienka transferowego

Nie dało by sie wydać teraz tego ofa w wersji beta??? na pewno wiekszosć jest tam zrobiona, a ja w tej chwili gram na starym ofie by GFF z 2 polskimi drużynami i wszystko byłoby ok gdyby nie to że częśc zawodników w ML mam podwójnych i troche głupio sie gra jak np przeciw sobie gra dwóch Walcotów
Rand dla Ciebie moge wydać teraz ofa ale samego ofa, twarze i włosy bedziesz musiał sam sobie dobrac np. częsc z paczki od e9 a reszte tzn bundeslige z pesfaces.tk chcesz tego ofa??
będę wdzięczny :] Już dziś mógłbym zacząć ML bo wygrywanie 3 pucharów, po raz kolejny z rzedu już tak nie cieszy.
czekam na upload..........
dzięki ponowne

:D
http://www.speedyshare.com/504846142.html tutaj mały prezencik, twarze i włosy bundesligi, wystarczy tylko map.tx zrobić
http://www.speedyshare.com/706261455.html a tu of
jeszcze raz wielkie dzięki, ide teraz się pobawić map.tx :]
Szykuje się naprawde sporo pracy więc mamy nadzieje że to docenicie;)
z tego co zauwazylem na screenach to Anita jest ofensywnym pomocnikiem a nie obronca ale to taki maly bledzik...a bedzie te Los Angeles Galaxy?? ja bym jeszcze w swojej grze chcial zobaczyc Gremio wkoncu z tego klubu sa duze gwiazdy jak Ronaldinho czy talenty Anderson,Lucas ale wiem ze to za duzo roboty czekam na uptade:)
Cytat(Roni 7 @ May 3 2007, 17:57:34) [snapback]144056[/snapback]
z tego co zauwazylem na screenach to Anita jest ofensywnym pomocnikiem a nie obronca ale to taki maly bledzik...a bedzie te Los Angeles Galaxy?? ja bym jeszcze w swojej grze chcial zobaczyc Gremio wkoncu z tego klubu sa duze gwiazdy jak Ronaldinho czy talenty Anderson,Lucas ale wiem ze to za duzo roboty czekam na uptade:)
Anita gra na kazdej pozycji (od obroncy po ofensywnego pomocnika

) a jako pierwsza ust.mu obronce,oczywiscie ma tez ustawione tamte pozycje

.
POZdro
PS:A z tym czy beda nowe zespoły to sie zobaczy ;]
A bedzie mlody napastnik werderu Kevin Schindler??
Wypas, ale czy jeden z największych obecnie talentów Europy Bojan Krkić jest słabszy od swojego rówieśnika Frana Meridy z Arsenalu?
Edit:
Cytat
a ma być słabszy?
No chyba raczej nie...
a ma być słabszy?
a beda akcesoria dla pilkarzy w tym pachu?
Cytat(alek @ May 4 2007, 12:55:40) [snapback]144236[/snapback]
a beda akcesoria dla pilkarzy w tym pachu?
tak jest:) postaramy się zrobić dla każdego gracza akcesoria, a oprócz tego postaram sie o dopasowanie animacji;) w sumie zacząłem się juz tym bawic i zrobiłem cały Real ;p z wiadomych względów;)
to bardzo dobrze ze zrobiles real bo nimi teraz gram

zrob tez dla a.smitha i figo
Podnieście staty Bojanowi...
a ja mam bardzo dobry pomyls, zrobcie nowe zwody dla zawodnikow, bo te to sa cienkie
siwek0009
May 5 2007, 17:23
e9 najlepiej by bylo jak by ten of pasowal z orange patch tzn z kitserverem i nie trzeba by bylo sie bawic w mapie i wtedy byloby super
szołpas
May 5 2007, 18:18
Troche mnie nie było i mam tak w ogóle nowy nick troche ; DDD

A tu sie szykuje widze naprawde swietny update czekam z niecierpliwoscia
A mi ktoś wreszcie pomoże
Cytat(pablo 109 @ May 4 2007, 13:28:04) [snapback]144246[/snapback]
Ponawiam moje pytanie
szołpas
May 7 2007, 19:32
A czy ten OF bedzie zgodny z OE v.2.0 patchem czy to jest kontynuacja na tym poprzednim OF'ie

?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.