Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Option File By E9
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > OF Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44
Ricardo
Tak jest. Szolpas a czy to będzie sam plik of czy też twarze?
E 9
A więc tak zostało jeszcze troszq dużo do zrobienia mysle ze do 2 tygodni max sie wyrobimy z szolpasem rolleyes.gif rolleyes.gif

Acha razem z OF'em bedzie mój FACE/HAIR smile.gif

E 9
Wczoraj Reijkard powołal na mecz Pucharu Gampera kilku młodych z BArcy B a najzdolniejsi z nich tio Marc Crosas,Jeffren,Gay Y.Assulin i Thiago.POstanowiłem ich dodać do Barcelony rolleyes.gif Ten pierwszy już był w składzie ale reszta chyba sie przyda.Jesli ktos chce tio jutro wrzuce screenów kilka ;P Pzdr

PS:Sry ze post pod postem ale nikt by nie oblukał xD
Rand
jako kibic Barcelony chyba nawet nie musze wspominać że pomysł z młodzikami jest świetny smile.gif

z niecierpliwością czekam na najnowszy update ;]
ciapke
Ok ja chetnie zobacze screeny smile.gif I czekam na ofa bo to chyba jedyny z nowymi skaldami z face and hair
biggrin.gif
E 9
HEhe ja też jestem Kibicem BArcy wiec wiesz ;DDD Rand.Może ty masz jakieś propozycje co do OF'a bo zawsze jako jedyny z komentujących mówiłes cus konkretnego co do dodanie i popr. wink.gif

AA SCREENY ;P

Pzdr

Acha z transferów mam już skonczone LFP i Serie A rolleyes.gif
Rand
Jeśli chodzi o Barce to fajnie jakbyś dodał Oiera Olazábala. Jest to nowy bramkarz zakupiony niedawno gra w rezerwach ale na turnee wyjechał z pierwszym zespołem, można by go zamiast Ruben zrobić.
Wypadałoby też poprawić statsy niektórym zawodnikom. Np Gudjohnsen to już nie ten sam zawodnik co rok temu można by mu atak zmniejszyc bo ma za duży.
Podczas tego okresu przygotowawczego Barcy filarami drużyny okazali sie nie Eto'o czy Ronnie, a Toure i Dos Santos, co zupełnie nie przekłada się na statsy.
Co do Toure to równowaga jak dla mnie w granicy 90 podobnie siła strzału. Po za tym wytrzymałość wyższa i szybkość, bo wbrew pozorom jest chyba w czołówce jeśli chodzi o szybkość w naszej drużynie. Po za tym w Barce wolne strzela zazwyczaj Ronni, ewentualnie Xavi i Deco, do tego teraz należy dodać Toure , gdyż pare razy pokazał że i z wolnych strzela ładnie, tak więc i ten czynnik bym mu podwyzszył.
Co do Dos santosa to bym mu troche wytrzym. zwiększył bo meczy sie jak 34 latek. dodatkowo polepszyłbym celność i technike strzału, w końcu nasz najlepszy strzelec w czasie przygotowań smile.gif

Co do innych zespołów to ciężko mi cos dodać ale warto przejrzec statsy niektórych, np. Adriano z pewnością atak ma za duży, zwłaszcza że jest kompletnie bez formy. Tak przy okazji nie zapomnij o nowym nabytku interu- Pele. Po za tym Inter zgłosił skład na Lige mistrzów i jest tam chyba z 2 nowych zawodników z rezerw, warto by ich zrobić....
36 Francesco Bolzoni (pomocnik)
35 Dennis Esposito (obrońca)

acha jeszcze jedno Milan ma bardzo mało napastników chyba 3, ostatnio do meczów towarzyskich wrzucali jakiegoś Abumeyanga z rezerw i prawdopodobnie jest on już cześcią 1 zespołu wiec warto by go zrobić...

Co do Screenów to wszystko w jak najlepszym porządku smile.gif
E 9
Hehehe w kilku punktach cię pozytywnie zaskocze smile.gif)

Olazabal jest już zrobiony od dłuzszego czasu ;]
Pelei Aubameyong już dawno są mówiłem ze sklady na Serie A mam już gotowe rolleyes.gif
Staty Yaya Toure i Dos Santosowi dałem ze stronki ze statami bodajże konwertowanymi z FM'a ale może uwzględie twoje uwagi co do Yaya T. i Gio ;]

Pzdr
Rand
To ładnie już porobiłeś smile.gif Co do stronki ze statsami to pewnie z FM 2007 co oznacza że statsy są też pewnie sprzed roku, a wtedy taki Santos to też inaczej grał. Warto dlatego zwrócić uwagę na aktualna formą zawodników i nie chodzi mi o rewolucje jakieś tylko o niewielkie zmiany w paru statsach niektórych ważniejszych zespołów. Bo kto tam wie w jakiej formie są zawodnicy Olimpiakosu tongue.gif Chodzi mi głównie żeby pozmieniac strzelcom np celność, siłe i technike strzału albo ogólnie atak i obrone ( w przypadku sr. obrońców i def. pom.)

Tak więc czekam z niecierpliwością na update, ewentualnie na jakieś nowe screeny smile.gif

PS. Możesz mi przesłać linka do tej stronki ze statsami zawodników z FMa, z ciekawoscią bym se ją przejrzał smile.gif
E 9
oki ;P nio w sumie już porobiłem to co ty powiedziałeś ;P tzn. wytrzymałość i siła strzału u Toure a u Dos Santosa mysle ze celonsć i technika strzału po 77 wystarczy smile.gif

A co chciałbys Rand zobaczyć tio machne parę shotów rolleyes.gif ???
Rand
Z chęcią bym zobaczył pare nowych zawodników np. olozabala, Abumeyanga czy Pele z Interu, jeśli go zrobiłeś smile.gif

i jak mozesz to prześlij mi tą stronkę co wyżej pisałem, ze statsami zawodników z FMa smile.gif
wielan_CFC
A ja bym z chęcią zobaczył parę młodych talentów w Chelsea, np. Ben Sahar, Scott Sinclair, Jack Cork, Sam Hutchinson, Jimmy Smith; zresztą w innych klubach też smile.gif
batman
Cytat(wielan_CFC @ Sep 8 2007, 01:25:39) [snapback]182298[/snapback]
A ja bym z chęcią zobaczył parę młodych talentów w Chelsea, np. Ben Sahar, Scott Sinclair, Jack Cork, Sam Hutchinson, Jimmy Smith; zresztą w innych klubach też smile.gif

Przyłączam sie do prośby wielana !!!pozdro
E 9
Cytat(batman015 @ Sep 8 2007, 07:13:05) [snapback]182311[/snapback]
Przyłączam sie do prośby wielana !!!pozdro

Nie robiłem jeszcze EPL a z tego co zrobiłem do tej pory to w Chelsea jest S.Sinclair narazie.A BEn Sahar został przed sezonem wypożyczony...

Rand zaraz bedą screeny tylko zjem sniadanie ;P

Chcecie cus jeszcze zobaczyc??

PS:Rand odezwij sie na gadu 8760548 ;P
BoBaN
Widze że z każdym dniem robi się coraz ciekawiej, Edson bardzo chciałbym Ci pomóc w tym ofie. Nie wiem tylko co mógłbym zrobić. Odezwij się.
E 9
Obiecane screeny:

Comments???COś w tym poprawic???

Skończone ligi:LFP,Serie A,OE,Eredevisie...

Piszcie jesli chcecie jeszcze jakieś screeny z checia pokaze... rolleyes.gif
.:KUNA:.
To ja prosze o screena man utd;]jesli zrobiles juz;]
Rand
screeny są jak najbardziej w porządku. Tylko ten Abumeyang jakoś za równe ma te noty... ale jak dla mnie jest ok. Kiedys sam mu wygenerowałem statsy i były troche inne. Bo mam ten program co convertuje statsy z FM do Pesa niestety jest to bardza stara wersja. dokładnie to przekłada statsy z CM4 do We7, wiec cieżko stwierdzic czy to sie sprawdza przy fm i PES. W sumie to większość skili co była w CM jest również w FM i tak samo jest w stosunku do WE i PES... jednak i tak używam go w ostateczności...

EDIT:

W ramach porównania wg tego mojego przestarzałego programu Abumeyang powinien wyglądać tak:

E 9
Cytat(..::Igor::.. @ Sep 8 2007, 11:40:25) [snapback]182390[/snapback]
To ja prosze o screena man utd;]jesli zrobiles juz;]

EPL bede robił jutro wiec jutro pokaże kilka screenów z Diabłami rolleyes.gif rolleyes.gif

Dzięki Rand za te staty wink.gif ja mam takowe ponieważ takie są w każdym OF'a który pojawił się od zimy...Revolution,od Milanisty i OE Patch 3.0 rolleyes.gif rolleyes.gif .Napisz potem na gaadu to jakos to obgadamy wink.gif

Nikt nie chce już screenów bo teraz mam czas ;PP
BoBaN
pokaz blancos my friend:) i daj odp na moj post wyzej
wielan_CFC
Kiedy upload ?
Kempu
Dorzuć Upload Uni i Mapa. do tego. Jak chcecie mogę pomóc jak byś ty miał przerwe i nie mógł, mógł bym coś porobić z tym OF'em.
Zrobisz to Southampton?
E 9
NIe bedzie zadnego Southampton bo to słaba druzyna ;P obecnie jeden Rasiak wisony nie czyni.
A co do mapa to wrzuce a z uni to zobacze bo mam wolny upload wiec wiecie... rolleyes.gif

Dzis skoncze EPL wiec jesli ktos chce tio pisac czy ktos chce jakies screeny z Angielskiej to dam poznym wieczorkiem wink.gif
ja ja ja prosze o screeny z man utd;] cr7 i jakis mlodych;]
Rand
Ja to bym obejrzał jakiś nowych zawodników z moich ulubionych drużyn z Premiership, czyli newcastle i Arsenal. Jeśli jakiś nowych zawodników robiłeś z tych drużyn to zapodaj screena.
Z Newcastle bym prosił o Habib Beye, David Edgar, Abdoulaye Faye.
wielan_CFC
Ja bym chetnie zobacyzl mlodych z Chelsea (jezlei zrobiles), Newcastle i West Ham Utd, ale najchetniej to z Chelsea smile.gif Pozdro.
Kubbas
w tym ofie bede klasyczni gracze czy mlodzi?
robilem tez ofy i rozne patche wiec jak cos moge pomoc zwlaszcza w ustalaniu statow jak cos to napisz na pw chetnie pomoge

jedna sugestia jezeli bys nie chcial mojej pomocy: nalezaloby zwiekszyc szybkosc i przyspieszenie c ronaldo oraz atak (jezeli jeszcze tego nie zrobiles) wkoncu jest jednym z szybszych graczy obecnie oraz jednym z najpozyteczniejszych graczy w ataku wink.gif
szołpas
Cytat(kubbas @ Sep 11 2007, 19:39:51) [snapback]183193[/snapback]
w tym ofie bede klasyczni gracze czy mlodzi?
robilem tez ofy i rozne patche wiec jak cos moge pomoc zwlaszcza w ustalaniu statow jak cos to napisz na pw chetnie pomoge

jedna sugestia jezeli bys nie chcial mojej pomocy: nalezaloby zwiekszyc szybkosc i przyspieszenie c ronaldo oraz atak (jezeli jeszcze tego nie zrobiles) wkoncu jest jednym z szybszych graczy obecnie oraz jednym z najpozyteczniejszych graczy w ataku wink.gif

Klasyczni gracze zostali zastąpieni młodzikami (;
wielan_CFC
I bardzo dobrze smile.gif Sklad powinien byc jak najbardzije realistyczny, czyli z mlodzikami a nie np z Pele czy Maradona tongue.gif Pozdro.
miancio
Mógłbym prosić o jakiegoś screena z graczami Valencii? Może znalezi się tam jacyś młodzicy? Może Silva z lepszymi statsami? Co do młodzików to może Sisi, Aaron Niguez, lepsze statystyki Gavilana.
Kubbas
a i czy of bedzie takze z bundesliga czy tylko z oe?
ciapke
Of bedzie z OE z Bundesligi bedzie chyba 5 zespolow w Other League wink.gif

szołpas
Cytat(kubbas @ Sep 11 2007, 22:21:46) [snapback]183259[/snapback]
a i czy of bedzie takze z bundesliga czy tylko z oe?

tylko OE ....
... zrobiłbym pare screenów ale nie chce mi sie ich wrzucać po kolei xDD moge zrobic to w mini paczke i wrzucic c(:
E 9
Dzis przez 4 godziny robiłem EPL i nie skonczylem wiec screenow dzis nie bedzie...beda jutro na pewno rolleyes.gif Pzdr

Z tego co wiem Niguez z VAlencii został wypozyczony dry.gif
miancio
do Xerez, zgadza się, mój błąd.
To jak zrobisz to od razu prosze screeny man utd
Kempu
Może jeszcze BETĘ huh.gif do testowania ci na DVD pocztą wysłać, Jak chcesz screeny to sobie zrób. mad.gif
Posłuchaj, nikt Ci nie będzie na specjalne życzenie screenów z MU wysyłał bo nie ma takiej potrzeby, Of wyjdzie to sobie zobaczsz skład, co Cię tak podnieca, że sobie dwa czy trzy nowe nazwiska zobaczysz, to nie nowa FIFA że fani tej gry proszą o Screeny kazdego nowego zawodnika i ligi.
Masz dużo postów, ale jak widzę w niektórych tematach jak piszesz to chyba je nabiłeś. dry.gif
Nie chcem Podważać czy jesteś dobrym Userem czy złym, ale zrozum, nie proś o takie pierdoly, Of niedługo wyjdzie i sobie zobaczysz. rolleyes.gif
Kempu
Może jeszcze BETĘ huh.gif do testowania ci na DVD pocztą wysłać, Jak chcesz screeny to sobie zrób. mad.gif
Posłuchaj, nikt Ci nie będzie na specjalne życzenie screenów z MU wysyłał bo nie ma takiej potrzeby, Of wyjdzie to sobie zobaczsz skład, co Cię tak podnieca, że sobie dwa czy trzy nowe nazwiska zobaczysz, to nie nowa FIFA że fani tej gry proszą o Screeny kazdego nowego zawodnika i ligi.
Masz dużo postów, ale jak widzę w niektórych tematach jak piszesz to chyba je nabiłeś. dry.gif laugh.gif
Nie chcem Podważać czy jesteś dobrym Userem czy złym, ale zrozum, nie proś o takie pierdoly, Of niedługo wyjdzie i sobie zobaczysz. rolleyes.gif

UWAGA!!!
SORRY ZA DOUBLE POSTA< PROSZĘ O USUNIĘCIE!!!
ok tylko e9 prosil jesli ktos chce screeny to niech prosi, a ze jestem fanem mufc to prosilem o te screeny;/Nic nie szkodzi i nie gniewam sie!POZDRO!
E 9
Cytat(..::Igor::.. @ Sep 14 2007, 12:15:22) [snapback]183773[/snapback]
ok tylko e9 prosil jesli ktos chce screeny to niech prosi, a ze jestem fanem mufc to prosilem o te screeny;/Nic nie szkodzi i nie gniewam sie!POZDRO!

I tutaj ty masz racje bo prosilem ze jesli ktos chce to niech prosi...I dlatego dzis dam kilka screenow z tego co mamy gotowe z szolpasem rolleyes.gif
batman
Ja bym bardzo poprosił screeny Chelsea!!!pozdro
E 9
Obiecane kilka screenów:

I jak??? dry.gif
OskaR
Dwa malutenkie bledy Smith ma 26 juz prawie 27 lat , Healy ma juz 28 lat i 173cm wzrostu a nie 170
Pozatym wszystko swietne
cienias
mam nadzieję że już jutro rano wyjdzie to cudo w finaljej wersji pozdro
batman
No mi osobiście sie bardzo podobają!!!A jakbyś mógł to wrzuć screeny CFC!!!
E 9
Cytat(cienias @ Sep 14 2007, 19:37:18) [snapback]183928[/snapback]
mam nadzieję że już jutro rano wyjdzie to cudo w finaljej wersji pozdro

Jutro rano??? laugh.gif laugh.gif NIe ma takiej opcji nie da sie misja nie do wykonania ...najwczesniej wyjdzie w next weekend..no chyba ze cos sie zmieni rolleyes.gif

dzieki Igor ;*
THX za screeny!IMO wszystko z man utd jest ok;]PS za co dziekujesz?;]
miancio
Mógłbym prosić o screeny Valencii? I jedno małe pytanko. Podkręciłeś może statystyki dla Jaime Gavilana (obecnie częstwo występuje w pierwszym zespole z powodu kontuzji Vicente)?, Albiola (w poprzednim sezonie rozegrał najwięcej spotkań z wszystkich graczy Valencii)? i Alexisa Ruano, uważanego za bardzo perspektywicznego obrońcę?
E 9
Cytat(miancio @ Sep 15 2007, 08:02:03) [snapback]183975[/snapback]
Mógłbym prosić o screeny Valencii? I jedno małe pytanko. Podkręciłeś może statystyki dla Jaime Gavilana (obecnie częstwo występuje w pierwszym zespole z powodu kontuzji Vicente)?, Albiola (w poprzednim sezonie rozegrał najwięcej spotkań z wszystkich graczy Valencii)? i Alexisa Ruano, uważanego za bardzo perspektywicznego obrońcę?

NIe ...Poprawiłem tylko staty Alexisa bo znalazlem te skonwertowane z FM.

A co do tamtego to Igor pomyliłem sie laugh.gif miało być "thx Oscar" ;DDD za te wskazówki hehe a ja zaspany napisałem Igor ;PPP Ale ci moge podziekowac za pozytywne komentarz smile.gif
wielan_CFC
No to kiedy up ? smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.