Jeśli chodzi o Barce to fajnie jakbyś dodał Oiera Olazábala. Jest to nowy bramkarz zakupiony niedawno gra w rezerwach ale na turnee wyjechał z pierwszym zespołem, można by go zamiast Ruben zrobić.
Wypadałoby też poprawić statsy niektórym zawodnikom. Np Gudjohnsen to już nie ten sam zawodnik co rok temu można by mu atak zmniejszyc bo ma za duży.
Podczas tego okresu przygotowawczego Barcy filarami drużyny okazali sie nie Eto'o czy Ronnie, a Toure i Dos Santos, co zupełnie nie przekłada się na statsy.
Co do Toure to równowaga jak dla mnie w granicy 90 podobnie siła strzału. Po za tym wytrzymałość wyższa i szybkość, bo wbrew pozorom jest chyba w czołówce jeśli chodzi o szybkość w naszej drużynie. Po za tym w Barce wolne strzela zazwyczaj Ronni, ewentualnie Xavi i Deco, do tego teraz należy dodać Toure , gdyż pare razy pokazał że i z wolnych strzela ładnie, tak więc i ten czynnik bym mu podwyzszył.
Co do Dos santosa to bym mu troche wytrzym. zwiększył bo meczy sie jak 34 latek. dodatkowo polepszyłbym celność i technike strzału, w końcu nasz najlepszy strzelec w czasie przygotowań

Co do innych zespołów to ciężko mi cos dodać ale warto przejrzec statsy niektórych, np. Adriano z pewnością atak ma za duży, zwłaszcza że jest kompletnie bez formy. Tak przy okazji nie zapomnij o nowym nabytku interu- Pele. Po za tym Inter zgłosił skład na Lige mistrzów i jest tam chyba z 2 nowych zawodników z rezerw, warto by ich zrobić....
36 Francesco Bolzoni (pomocnik)
35 Dennis Esposito (obrońca)
acha jeszcze jedno Milan ma bardzo mało napastników chyba 3, ostatnio do meczów towarzyskich wrzucali jakiegoś Abumeyanga z rezerw i prawdopodobnie jest on już cześcią 1 zespołu wiec warto by go zrobić...
Co do Screenów to wszystko w jak najlepszym porządku