Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Option File By E9
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > OF Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44
Orange_91
Cytat(Rossinho @ Mar 15 2008, 14:48:10) *
Jak ktoś może to proszę o zarzucenie plikami "unknown_00535.flg" i "unknown_00536.flg" z ORGILALNEGO Pesa. Z góry thx!

http://www.sendspace.pl/file/yyleAO1m/
Rand
ehh :/ nic nie działa nie moge ściągnać OFa przy każdym serwerze wyskakuje mi "błąd wczytywania" mógłby ktoś zarzucić ofa jeszcze raz na jakikolwiek serwer ( oprócz Megaupload)
ZGRywus
Jak sie nazywa program w którym można zmienić nazwę reprezentacji ? bo w edit lub pes editor nie można ;/ a chiałbym sobie pozmieniać z nowym OFem nazwy repry na polskie. England -> Anglia itp. wink.gif Możecie zarzucić linkiem ale sama nazwa takowego programu wystarczy biggrin.gif
Jamnik
Programik

To chyba o to chodzi smile.gif
mietek_
czy mogl by ktos udostepnic uni pod ofa E9 do oe.v.3.0
mietek_
a i mogl by mi ktos powiedziec jak zrobic zeby flagii loga byly dobre??mam te pliki 2 i niewiem co mam z nimi zrobic??
Ryu
otwierasz O_text przez dkz i szukasz tych dwoch plikow czyli unknown_00535 i unknown_00536 klikasz na kazdy z nich dajesz import i zastepujesz je swoimi nowymi plikami... tongue.gif calosc zapisujesz i podmieniasz w folderze dat z pesem... biggrin.gif
mietek_
ok mam wielkie dzieki!!a czy msz i mozesz mi udostepnic uni pod tego ofa??
mietek_
a czy loga da sie jakos zmienic chodzi mi o loga lig!!
ZGRywus
Oczywiście że się da! Tylko potrzeba odpowiednie pliki, czy ktoś mógł by je wykonać ?tongue.gif
qazwsx
Cytat(mietek_ @ Mar 16 2008, 10:25:29) *
a czy loga da sie jakos zmienic chodzi mi o loga lig!!

Ja zrobiłem tak:
Wrzuciłem loga lig od OESa z jego tematu :

Cytat(oes @ Jun 27 2007, 17:48:12) *

Potem wgrałem oryginalne pliki flg do 0_textu z postu Orange_91
Cytat(Orange_91 @ Mar 15 2008, 14:51:27) *

I śmiga pięknie :]
Pozdro i myślę, że pomogłem wink.gif
ZGRywus
Cytat(Jamnik @ Mar 15 2008, 21:24:18) *
Programik

To chyba o to chodzi smile.gif

Dzięki za ten program zaraz ściagnę i przetestuje biggrin.gif

No i z tym sposobem od qazwsx będzie trzeba spróbować tongue.gif
mietek_
ok a co mam zrobic z tymi plikami z orange??mozesz wyjasnic Gazwsx
mietek_
prosze jesli ktos ma uni do ofa e9 to niech da plissssssssss
qazwsx
Cytat(mietek_ @ Mar 16 2008, 11:11:57) *
ok a co mam zrobic z tymi plikami z orange??mozesz wyjasnic Gazwsx

Każdy kto chociaż raz próbował coś importować przez DKZ coś do pesa nie powinien mieć żadnych problemów. Więc tak:
1. Ściągamy program DKZ Studio ( nie pytajcie skąd tylko szukać ! Google.pl ! )
2. Uruchamiamy DKZ i naciskamy CTRL + O
3. Wyszukujemy w x:\Konami\Pro Evolution Soccer 6\Dat [tzn. tam gdzie zainstalowany jest pes] plik e_text lub p_text ( zależne jakiej wersji językowej używamy )
4. Rozpakowywujemy ściągnięty "orange.rar" i otwieramy nowo powstały folder "orange"
5. Oglądamy po kolei jakie pliki są w wyżej wymienionym folderze : unknow_00015 i parę innych zaczynających się na unknow.
6. Wyszukujemy je w programie DKZ studio i na każdym o takiej samej nazwie jak w folderze orange dajemy Prawy Przycisk Myszy i Importar ( lub import, ja akurat mam wersje hiszpańską tego programu tongue.gif ) i wybieramy odpowiadający nazwie pliki z folderu "orange"
7. Po skończeniu zamykamy DKZ i otwieramy go ponownie
8. Kolejny raz w DKZ naciskamy CTRL + O
9. Wyszukujemy w x:\Konami\Pro Evolution Soccer 6\Dat [tzn. tam gdzie zainstalowany jest pes] plik 0_text
10. Rozpakowywujemy ściągnięty "pulpit" i otwieramy nowo powstały folder "pulpit"
11. Wyszukujemy w programie DKZ studio pliki unknow_00535.flg i unknow_00536.flg, dajemy Prawy Przycisk Myszy i Importar ( lub import) i wybieramy odpowiadający nazwie pliki z folderu "pulpit"
7. Zamykamy DKZ i po sprawie
Myślę, że sobie poradzicie :]
Pompey
Cytat(mietek_ @ Mar 16 2008, 12:58:56) *
prosze jesli ktos ma uni do ofa e9 to niech da plissssssssss

człowieku weź edytuj posty a nie śmietnik robisz

a co do tematu to jeśli robisz E9 bootsy i uni to na ile masz zrobione?
E 9
Cytat(Pompey @ Mar 16 2008, 14:58:05) *
człowieku weź edytuj posty a nie śmietnik robisz

a co do tematu to jeśli robisz E9 bootsy i uni to na ile masz zrobione?

Uni mam od wieków skonczone (; ... ale nie wydam bo jeden user jest niegrzeczny ;DD
A boots...mam zrobione LFP,EPL,Serie A,druzyny z Bundesligi,Other B i Orange Ektraklase.
mietek_
E9 plis daj do uzytku to uni!!pliss
ZGRywus
Czyli z butami jeszce zostało Ci Ligue 1, Eredevise i reszta Other A ? Ile Ci to może zająć ?
Kurde przydało by się uni, bo nie bardzo ktoś ma stroje Zenitu lub El Alhy ;/ Może jednak wydasz uni ?
Jak niegrzeczny to przez kolano i sprać pasem biggrin.gif Prosimy o uni !!
E 9
Wczoraj dawałem stroje dla tych 2 ekip dla JustMe1987 chyba tak brzmi nick ;D.Nie mam juz linku, wiec jak przeczyta ten post to moze wrzuci ;P

Kolega sam wie jak stać sie grzecznym ;DD
Auer
Cytat(Pihszou @ Mar 16 2008, 15:21:32) *
Kurde przydało by się uni, bo nie bardzo ktoś ma stroje Zenitu lub El Alhy ;/ Może jednak wydasz uni ?

El Ahly HD Rozmiar można zmniejszyc w Photoshopie
i nie będą HD smile.gif
mietek_
E9 prosimy wszyscy o uni
ZGRywus
Spoko spoko miejmy nadzieję biggrin.gif A czy mógłbyś chociaż udostępnić paczkę stroi OE ? bo ich nie mam :/ I jeszcze jedno pytanie czy w tym uni masz stroję HD czy zwykłe ? Fajnie by było jakbyś miał pakę stroi OE w HD biggrin.gif Ale zwykłe też mogą być, więc jeśli masz stroję OE to proszę daj linka do downloadu tongue.gif
Pompey
heh no fajnie biggrin.gif
plz plz pzl uni... tongue.gif
mietek_
zebralem juz prawie wszytkie stroje 5 mi brakuje i nic wlanczam i gram w strojach chech albo innych i mam map od E9 i dalej nic co mam zrobic ??albo E9 niech da ten uni!! i mam male pytanie dlaczego nie mam muzyki w grze i przyspiewek??
ZGRywus
Może nie dałeś install w kitserverze ? a może masz źle wpasowany plik map do nazw plików i strojów. w mapie możesz mieć np. podane EPL/Manchester United a tak naprawdę to może być w folderze uni zamiast folderu EPL to Premier League, czyli powinno być w map: Premier League/Manchester United - rozumiesz? taki przykład biggrin.gif
mietek_
tak mam i nic
Najlepiej jak by dal e( uni jedynie stroje oe mi chodza
JustMe1987
Stroje El Ahly i Zenitu

Sendspace: KLIK

E9 jak masz rozwiazana u siebie sprawe przyspiewek?

PS.

Ja mam uni i stadiony zkompletowane w 99% z napisanymi mapami i przypisanymi stadionami do druzyn. Stroje nie sa moze najnowsze bo mam jeszcze z OE 3,0 ale wszystko jest dopiero co zlozone i jeszcze cieple. Same foldery stadionow i strojow waza 1,35 Gb a ja laczem o uploadzie 0,128 tego chyba nie dam rady wrzucic nawet w 12 godzin a chetnie bym to zrobil unsure.gif
mietek_
JustMe1987 to wzuc nawet samo uni!!!!plisss
JustMe1987
Cytat(mietek_ @ Mar 16 2008, 17:50:30) *
JustMe1987 to wzuc nawet samo uni!!!!plisss

Uni to grubo ponad 200 mb wiec bede uploadowal do 21-22... dla jednej osoby i na dodatek nie wiadomo czy spodoba sie zawartosc?? Jesli chcialoby kilka osob to moge sprobowac ale nie dla jednej bo zwyczajnie nie oplaca mi sie blokowac lacza..
mietek_
ale wzuc na server duzo osob z tego skorzysta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
F.C. Barcelona
no mi tez uni by sie przydal pliz wink.gif pozdro
JustMe1987
Cytat(mietek_ @ Mar 16 2008, 18:11:27) *
ale wzuc na server duzo osob z tego skorzysta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cytat(F.C. Barcelona @ Mar 16 2008, 18:14:03) *
no mi tez uni by sie przydal pliz wink.gif pozdro

Moge sprobowac... zobacze jak bedzie sie dobrze uploadowac to napisze w tym poscie za ile bedzie link jak wiecej niz do 22 to sorry ale nie dzis..

Odp: Plik po ciasnym zrarowaniu wazy 180 mb i bedzie po 22 jesli mi upload na sendspace nie bedzie spadal..
mietek_
ok ja juz dzisaij nie bede ale jutro kolo 15 bede znowu Sprobuj wiezymy w ciebier!!!!albo zuc na ff zreszta od ciebie zalezy
JustMe1987
UNI DO OFA E9

SENDSPACE
macieq00092
wiem ze troche wymagam ale prosze....moglby ktos wrzucic tylko kitsy Orange Ekstraklasy oraz kits Zenitu St. bo nie oplaca mi sie sciagac calego uni.....tylko blagam jak tok bedzie laskaw wrzucic na serwer....tylko nie na SENDSPACE !!!! laugh.gif
Pompey
Cytat(JustMe1987 @ Mar 16 2008, 22:03:16) *
UNI DO OFA E9

SENDSPACE

dziękujemy rolleyes.gif
a pisałeś coś że masz w 99% zrobiony uni możesz więc napisać czego Ci brakuje?

EDIT:
mógłbyś wrzucić na inny serwer bo nie działa mi na tym
JustMe1987
Cytat(Pompey @ Mar 17 2008, 13:34:32) *
dziękujemy rolleyes.gif
a pisałeś coś że masz w 99% zrobiony uni możesz więc napisać czego Ci brakuje?

EDIT:
mógłbyś wrzucić na inny serwer bo nie działa mi na tym

Ten 1% zostawilem na ewentualne dzialanie i aktualnosc uni bo stroje chyba sa wszystkie i w miare aktualne.

Co do reuploadu na inny serwer to nie dam rady.. moze ktos inny sciagnie i jak ma duzy upload to niech zrobi mirror
Kempu
Lipa. Nie ściągne bo zbyt duże wzięcie ma to twoje UNI. Ale podziękować to nie ma kto.
Jak będzie można to zassam i wielkie thx.

E9 Jedziesz na naszą arene w sobote o 16:00?
Ja będę. Młyn jak zawsze.
zgredzik90
Mógłby ktos dac do tego uni of najnowszego sory ale sie poglubielem na tej stronce
Pompey
Cytat(JustMe1987 @ Mar 17 2008, 14:13:03) *
Ten 1% zostawilem na ewentualne dzialanie i aktualnosc uni bo stroje chyba sa wszystkie i w miare aktualne.

Co do reuploadu na inny serwer to nie dam rady.. moze ktos inny sciagnie i jak ma duzy upload to niech zrobi mirror

już nie trzeba bo już ładnie wszystko śmiga
Kempu
U mnie dalej NIE ŚMIGA. :/ :/

Ktoś tam chciał nowe loga dla Szachtara i CSKA.
Więc macie:

I E9. Wrzuć te loga do następnej wersji.
CSKA:

Szachtar
macieq00092
wiem ze troche wymagam ale prosze....moglby ktos wrzucic tylko kitsy Orange Ekstraklasy oraz kits Zenitu St. bo nie oplaca mi sie sciagac calego uni.....tylko blagam jak tok bedzie laskaw wrzucic na serwer....tylko nie na SENDSPACE !!!!
mietek_
no ja nie moge pobrac!!!! ok mam posylo mi!!!!
mietek_
a dlkaczego nie mam muzyki w grze??i przyspiewek??da sie cos z tym zrobic??
Kempu
Mietek:
1. Musisz podgłosić w opcjach!! biggrin.gif Bo E9 ma wyciszone.
2. Edytuj posty
3. Patrz co piszesz i poprawiaj błędy bo jak tak będziesz pisał to nikt Ci nic nie wrzuci ani nie pomożę.
Macieq:
1. Poczekaj trochę i ja ci wrzucę samo OE tylko bez tych 2-go ligowców, ok?

E999999999
Jedziesz na ten mecz?
Pompey
JustMe1987 a możesz wrzucić jeszcze stadiuma wraz z mapem?
myślę że inni też by skorzystali
Vadiim
Posiada ktos plik z logami (HD Najlepiej ) smile.gif
Wszystkich druzyn zgodnych z tym ofem smile.gif?
Przypominam ;p
Log druzyn, nie lig wink.gif

pozdrowionka..

btw.
swietna swietna praca!: )

edit

a wlasnie smile.gif
Zamierzacie wydac moze folder "boots" do BS na podstawie tego ofa?

Bo sam nie wiem czy warto samemu zaczynac smile.gif?

JustMe1987
Cytat(Pompey @ Mar 17 2008, 17:48:01) *
JustMe1987 a możesz wrzucić jeszcze stadiuma wraz z mapem?
myślę że inni też by skorzystali

Jutro bede probowal ze szkoly zapodac ta gigowa paczke stadionikow wraz z mapem. Jesli sie uda utrzymac tam upload na poziomie 512 to napewno jutro o tej samej porze bedzie link.

Zna ktos jakis dobry serwer ktory wciagnie 1gb na raz?
Vadiim
CYTAT(JustMe1987 @ Mar 17 2008, 19:03:32) *
Jutro bede probowale ze szkoly zapodac ta gigowa paczke stadionikow wraz z mapem. Jesli sie uda utrzymac tam upload na poziomie 512 to napewno jutro o tej samej porze bedzie link.

Zna ktos jakis dobry serwer ktory wciagnie 1gb na raz?

FileFront wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.