Cytat(mietek_ @ Mar 16 2008, 11:11:57)

ok a co mam zrobic z tymi plikami z orange??mozesz wyjasnic Gazwsx
Każdy kto chociaż raz próbował coś importować przez DKZ coś do pesa nie powinien mieć żadnych problemów. Więc tak:
1. Ściągamy program DKZ Studio ( nie pytajcie skąd tylko szukać ! Google.pl ! )
2. Uruchamiamy DKZ i naciskamy CTRL + O
3. Wyszukujemy w x:\Konami\Pro Evolution Soccer 6\Dat [tzn. tam gdzie zainstalowany jest pes] plik e_text lub p_text ( zależne jakiej wersji językowej używamy )
4. Rozpakowywujemy ściągnięty "orange.rar" i otwieramy nowo powstały folder "orange"
5. Oglądamy po kolei jakie pliki są w wyżej wymienionym folderze : unknow_00015 i parę innych zaczynających się na unknow.
6. Wyszukujemy je w programie DKZ studio i na każdym o takiej samej nazwie jak w folderze orange dajemy Prawy Przycisk Myszy i Importar ( lub import, ja akurat mam wersje hiszpańską tego programu

) i wybieramy odpowiadający nazwie pliki z folderu "orange"
7. Po skończeniu zamykamy DKZ i otwieramy go ponownie
8. Kolejny raz w DKZ naciskamy CTRL + O
9. Wyszukujemy w x:\Konami\Pro Evolution Soccer 6\Dat [tzn. tam gdzie zainstalowany jest pes] plik 0_text
10. Rozpakowywujemy ściągnięty "pulpit" i otwieramy nowo powstały folder "pulpit"
11. Wyszukujemy w programie DKZ studio pliki unknow_00535.flg i unknow_00536.flg, dajemy Prawy Przycisk Myszy i Importar ( lub import) i wybieramy odpowiadający nazwie pliki z folderu "pulpit"
7. Zamykamy DKZ i po sprawie
Myślę, że sobie poradzicie :]