Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Option File By E9
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > OF Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44
Auer
Ja także chciałbym pograć drużyną Al-Ahly. Moglibyście ją dać zamiast jakieś słabszej drużyny smile.gif
@E-9: Powiedziałeś, że update po zakończeniu styczniowego okienka. Dzisiaj jest 27, więc kiedy będzie można się spodziewać update'a? Już się niecierpliwię, bo wasze OFy są genialne! Pozdro
kulig
a czy ten OF dziala rowniez z PES 6.5 PATH??
E 9
Cytat(kulig @ Jan 28 2008, 11:01:33) *
a czy ten OF dziala rowniez z PES 6.5 PATH??

Chyba NIE unsure.gif

Cytat
Ja także chciałbym pograć drużyną Al-Ahly. Moglibyście ją dać zamiast jakieś słabszej drużyny
@E-9: Powiedziałeś, że update po zakończeniu styczniowego okienka. Dzisiaj jest 27, więc kiedy będzie można się spodziewać update'a? Już się niecierpliwię, bo wasze OFy są genialne! Pozdro

Dzięki za miłe słowo wink.gif ... update bedę robił sam... zaczynam 2 lutego bo wtedy wszystkie transfery beda juz w Europie potwierdzone... wink.gif) mysle ze w 2 tygodnie sie wyrobie bo będę robił sam...
Auer
To super! happy.gif Tylko uwzględnij transfery takie jak np. Manucho w Man Utd - chce sobie nim pograć bo jak na razie to jest jednym z lepszych piłkarz na ACN tongue.gif
Rafciu666
oprocz manucho do ManU jeszcze dwoch bliźniakow fabio i rafael da silva...
E 9
Po to jest update, zeby te transferki wszystkie uwzglednic...wszyscy wymienieni juz są zrobieni rolleyes.gif
mack
A kiedy mozna by sie spodziewac owego 'update'? rolleyes.gif
mdk66
Cytat(E 9 @ Jan 28 2008, 11:22:27) *
update bedę robił sam... zaczynam 2 lutego bo wtedy wszystkie transfery beda juz w Europie potwierdzone... wink.gif) mysle ze w 2 tygodnie sie wyrobie bo będę robił sam...

Tutaj masz odpowiedź, mack.

Pozdro.
mack
Cytat(mdk66 @ Jan 29 2008, 14:45:02) *
Tutaj masz odpowiedź, mack.

Pozdro.

Ups.. kilka postow wyzej bylo. Sorry.. Pozdrawiam smile.gif
E 9
PRACE RUSZYŁY

Będę sie starał robić 1 ligę dziennie ... na dzien dzisiejszy EPL SKONCZONE.

Kilka screenów na pobudzenie apetytów(jezeli wogóle są)

i screeny Repr, które zrobiłem przed rozpoczęciem prac:

(kadry,numery,formacje itd. z PNA)

Jeżeli chcecie jakieś screeny to pisać ... i komentowac ;P
mack
No no , zapowiada sie naprawde ciekwy OF .. nic tylko czekac. Powodzenia smile.gif

Mysle, ze Dzsudzsak bedzie smile.gif .. Podobnie jak Vitor Pele i Balotelli z Interu mam nadzieje ..
Auer
Będzie Balazs Dzsudzsak? Mam nadzieję, że tak bo to teraz czołowy piłkarz PSV... wink.gif
Bartolek
no of zapowiada sie fajnie wink.gif
jwesli bedziecie robic zawodnikow JUVE to dajcie Trezege troche wiecej zwinnosci wink.gif
E 9
Cytat(Bartolek @ Feb 3 2008, 12:04:26) *
no of zapowiada sie fajnie wink.gif
jwesli bedziecie robic zawodnikow JUVE to dajcie Trezege troche wiecej zwinnosci wink.gif

staty Treze-gola są poprawione- współpracuję z ludźmi, którzy uaktualniają staty do PES'a i Trezeguet jest w 100% poprawiony...

Cytat
Będzie Balazs Dzsudzsak? Mam nadzieję, że tak bo to teraz czołowy piłkarz PSV...

Nie bedzie... joke ;D Głupie pytanie... po co pytać czy ktoś będzie jeżeli każdy zespół jest aktualizowany a nie tylko te podst. transfery...

Cytat
Mysle, ze Dzsudzsak bedzie .. Podobnie jak Vitor Pele i Balotelli z Interu mam nadzieje ..

Pele już był i będzie i teraz ;P .. a jak znajdę staty Balotelliego to też oczywiście będzie rolleyes.gif
Bulwion
E9 tu masz staty Balloteliego http://z4.invisionfree.com/PES_Player_Data...?showtopic=1630
E 9
dzięki ciotmen za staty...

Jestem trochę chory..może nawet więcej niż troche...i żeby nie zamartwiać się sobą pozostaje mi kończenie OF'a...

Po EPL przyszła kolej na LFP i Other B

Screeny:

I sprawa...nie poprawiałem Besictasu bo jakaś on mi nie pasuje...hmm dodałbym coś nowego ... ciagle po głowie chodzi mi Al Ahly ;]]]
Proponujecie coś czy sam cos wybiore?? rolleyes.gif

pzdR
jagielloniab
Cytat(E 9 @ Feb 5 2008, 00:04:11) *
I sprawa...nie poprawiałem Besictasu bo jakaś on mi nie pasuje...hmm dodałbym coś nowego ... ciagle po głowie chodzi mi Al Ahly ;]]]
Proponujecie coś czy sam cos wybiore?? rolleyes.gif

pzdR

Ja mam propozycję. Umieść zamiast Besiktasu Klasyczną Polskę (Classic Poland) 74-82.
Masz tu link do OFa gdzie ona jest (w reprezentacjach pod Poland). W jednym nazwisku jest błąd (chyba zamiast Maszczyk jest Maszyk), no i twarze można by lekko podrasować. Mam nadzieje, że dasz sobie radę. Z tą drużyną OF zyska z 30% wartości. Byłoby super. Jak ci się podoba ten pomysł?
http://files.filefront.com/classicpoland74...;/fileinfo.html

Do innych OF-makerów: bierzcie sobie ten zespół do swoich OFów, jeśli macie ochotę.
MaTi10
Edson a kto to jest ten Banega?????
szołpas
Cytat(Madrista100 @ Feb 5 2008, 14:30:00) *
Edson a kto to jest ten Banega?????

http://pl.wikipedia.org/wiki/%C3%89ver_Banega
Orange_91
Cytat(jagielloniab @ Feb 5 2008, 12:25:05) *
Ja mam propozycję. Umieść zamiast Besiktasu Klasyczną Polskę (Classic Poland) 74-82.
Masz tu link do OFa gdzie ona jest (w reprezentacjach pod Poland). W jednym nazwisku jest błąd (chyba zamiast Maszczyk jest Maszyk), no i twarze można by lekko podrasować. Mam nadzieje, że dasz sobie radę. Z tą drużyną OF zyska z 30% wartości. Byłoby super. Jak ci się podoba ten pomysł?
http://files.filefront.com/classicpoland74...;/fileinfo.html

Do innych OF-makerów: bierzcie sobie ten zespół do swoich OFów, jeśli macie ochotę.

Nie uważasz, że umieszczenie Klasycznej Polski w miejscu przeznaczonym na drużyny klubowe wyglądałoby dość głupio? Jeśli już robić Klasyczną Polskę to za jakąś drużynę narodową.
E 9
Pomysł z tą reprą bez sensu.... Jest dokladnie tak jak napisal Orange...

Madrista:
Gratuluje zainteresowania światem piłki-nie wiedziec kto to Banega O_o unsure.gif
jagielloniab
Cytat(Orange_91 @ Feb 5 2008, 14:41:59) *
Nie uważasz, że umieszczenie Klasycznej Polski w miejscu przeznaczonym na drużyny klubowe wyglądałoby dość głupio? Jeśli już robić Klasyczną Polskę to za jakąś drużynę narodową.

Chyba mało w swoim życiu OFów widziałeś, mądralo. Ale dla mnie to w sumie bez różnicy, może być nawet za jakąś drużynę narodową, np. w miejsce Classic France.
Orange_91
Cytat(jagielloniab @ Feb 5 2008, 14:49:14) *
Chyba mało w swoim życiu OFów widziałeś, mądralo. Ale dla mnie to w sumie bez różnicy, może być nawet za jakąś drużynę narodową, np. w miejsce Classic France.

Może i mało bo na samych ofach nie gram. A jeśli chodzi o zmianę za jakąś drużynę narodową to już sama edycja ofa nie wystarcza i można więcej namieszać niż zrobić pożytku. wink.gif
MaTi10
Edson ja sie interesuje pilą od baldzo dawna ale nie kojarzylem tego Banegi;]
Kempu
To zrób to Al- A.. cos tam. Jestem ZA
mdk66
Cytat(Kempu @ Feb 5 2008, 19:35:31) *
To zrób to Al- A.. cos tam. Jestem ZA

Też jestem za zrobieniem Al- A.. cos tam x] Znaczy się Al-Ahly.
Fajny Of się zapowiada, zresztą jak każdy OF od E_9 smile.gif
Powodzenia życzę.

A nie myślałeś nad Ofami do PESa dwatysiące łosiem?

Pozdro.
Damian.
Zapowiada się super update biggrin.gif .... Jeśli mógłbys to zrób screeny: Maduro (z Valencii) i Ivanovica (Chelsea) xD ;p
Pozdr wink.gif
Arek.PL
Cytat(Auer @ Jan 29 2008, 08:41:22) *
To super! happy.gif Tylko uwzględnij transfery takie jak np. Manucho w Man Utd - chce sobie nim pograć bo jak na razie to jest jednym z lepszych piłkarz na ACN tongue.gif

Niestety muszę Cię zmartwić Auer, Manucho został wypożyczonyz Man Utd do Panathinaicosu Ateny aby mógł się rozegrać (nie wiem jak sie dokladnie pisze smile.gif )....

Pozdro
E 9
Cytat(PLayer-AreK @ Feb 5 2008, 22:54:08) *
Niestety muszę Cię zmartwić Auer, Manucho został wypożyczonyz Man Utd do Panathinaicosu Ateny aby mógł się rozegrać (nie wiem jak sie dokladnie pisze smile.gif )....

Pozdro

Wszyscy o tym dobrze wiedzą wink.gif ... Manucho bd w Angoli i jak ktoś bd chciał nim pociachać to go "odściągnie" w karierze... wink.gif

Damian 3-m screeny

Kempu
A pokaż tego SKRTLE czy jakoś tak z Liverpoolu.

Myślę że powinieneś poprawić staty reprezentantom polski. Bo tak narpawdę oni bardzo dobrze grają w tą piłkę. Chodzi mi o takie żeczy jak szybkość, wytrzymałość. po tym remisie 2-2 z Portugalią to z wytrzymałoscią podgonili biggrin.gif Namęczyli się porządnie. Więc myślę że o 1,2 oczka można podwyższyć. I jeszcze taka sprawa że każdy ich strzał mocniejszy to leci 10 m nad bramką. Może też i tą celność poprawić. A co do drużyn to miło by było zagrać tą nową drużyną Żurawskiego.
i dalej czekam na Southampton.
Damian.
Dz za screeny, narazie jest b.dobrze wink.gifsmile.gif
2 pytanka:
1.Będziesz wydawać face/hair
2.Czy w Valencii masz zrobionego Albeldę , czy go wyrzuciłes:D

Pozdr smile.gif
arm
Może zamiast Al Ahly zrób aktualnego klubowego mistrza Afryki Etoile du Sahel albo mistrza Rosji Zenit Sankt Petersburg...
Po screenach OF zapowiada się bardzo dobrze, zapewne wrzucisz też do ściągnięcia face+hair smile.gif ???
Czekamy na finalizację prac wink.gif
E 9
Cytat(Damianinho @ Feb 6 2008, 16:35:48) *
Dz za screeny, narazie jest b.dobrze wink.gifsmile.gif
2 pytanka:
1.Będziesz wydawać face/hair
2.Czy w Valencii masz zrobionego Albeldę , czy go wyrzuciłes:D

Pozdr smile.gif

2 odpowiedzi Damianq ;P

1. Wydam ;]
2. Canizares,Albelda i Angulo są w Valencii w grupie pilkarzy "na trybunach" smile.gif

arm:
Też myślałem nad Zenitem ;] ... A z Etoile du Sahel byłoby ciężko bo raczej nie uda się znaleźć strojów statów itp. ... chyba, że ty moze posiadasz wink.gif to zmienia postać rzeczy ;P
Jamnik
http://fmtopes.free.fr/ - tu jest pełno statów smile.gif
E 9
Cytat(Jamnik @ Feb 6 2008, 20:16:24) *

Znam tą stronke...Nie ma tam statow E. du Sahel smile.gif
Damian.
Cytat(Jamnik @ Feb 6 2008, 20:16:24) *

Dokładniej smile.gif
http://fmtopes.free.fr/Ligue%20C/Z%E9nith%...etersbourg.html

FACE / HAIR Zenitu (z paczki altera)
http://www.sendspace.pl/file/x3Ns6ali/

Tu masz ofa z Zenitem smile.gif
http://www.sendspace.com/file/rx8ut0

Reszta sam sobie poszukaj smile.gif Ja spadam na meczyka , nara:D

E 9
Cytat(Damianinho @ Feb 6 2008, 20:35:12) *
Dokładniej smile.gif
http://fmtopes.free.fr/Ligue%20C/Z%E9nith%...etersbourg.html

FACE / HAIR Zenitu (z paczki altera)
http://www.sendspace.pl/file/x3Ns6ali/

Tu masz ofa z Zenitem smile.gif
http://www.sendspace.com/file/rx8ut0

Reszta sam sobie poszukaj smile.gif Ja spadam na meczyka , nara:D

Dzięki za face/hair ;] bo of'a z Zenitem miałem wink.gif ... To teraz pozostaje mi wybór Zenit czy Al Ahly ;DD

Kempu:
screena dam jutro wink.gif
arm
Z Etoile du Sahel faktycznie byłby problem, może na jakichś francuskojęzycznych stronach o PES-ie znalazłyby się kitsy, ale z tym byłoby za dużo zachodu wacko.gif

Ja jestem za Zenitem, ale wybór jest Twój wink.gif Życzę owocnej pracy nad OF-em i szybkiego wydania...
Kempu
Ja jestem za Al Ahly. Lubię takie drużyny. I oczywiście bardzo mi zależy na reprezentacjach.
E 9
Zrobienie nowej drużyny zostawiam na koniec... wink.gif

Obiecany screen:

EREDIVISIE SKONCZONE:

Na dziś wszycho.... Jutro zrobię kolejne 2 repry i zacznę Serie A

jak chcecie screeny ze skończonych już lig i repr to pisać ... wink.gif
mdk66
No fajnie, fajnie smile.gif
Co do drużyny, to ja jestem za Zenitem, lubie rosyjskie drużyny.
A poza tym nie odpowiedziałeś na moje pytanie: będziesz robił Of'a do PESa 2008?

Pozdro.
E 9
Cytat(mdk66 @ Feb 7 2008, 18:27:28) *
No fajnie, fajnie smile.gif
Co do drużyny, to ja jestem za Zenitem, lubie rosyjskie drużyny.
A poza tym nie odpowiedziałeś na moje pytanie: będziesz robił Of'a do PESa 2008?

Pozdro.

Odpowiadam wink.gif : NIE!

Powód:
Nie gra w PES'a 2008, bo gra i edycja na low nie ma sensu...nawet próbowałem pierwszego dnia posiadania 2008-emki ale nie da rady wink.gif

Zostaje przy 6 ;] i nic i nikt tego nie zmieni ;P
Rand
Mimo że ciągle gram w Pro Evo 2008 to obserwuje ten temat, bo kto ma jeszcze jakiekolwiek wątpliwości to gdybym grał w PEsa 6 to bym z pewnością czekał na kolejne OFy od E 9 smile.gif
Mimo że Pes 2008 ma wiele wad to jakoś gra przez dwa lata w jednego Pesa mnie troche nuży tongue.gif SZkoda że tak go zrypali, full rzeczy poodejmowali nie potrzebnie, od statystyk pomeczowych do ogólnych, dużo błędów na low detalach i ta nieszczęsna edycja, która w PES 6 była po prostu łatwiejsza :/

Jakbyś jednak E 9 robił kiedy samego Ofa na Pes 2008 będę czekał smile.gif ( wiem pobożne życzenie tongue.gif )

Powodzenia z tym ofem, oby tak dalej smile.gif Pozdrawiam fanów PEsa zwłaszcza E 9.
mdk66
Szkoda, liczyłem na jakiegoś porządnego OFa do 2008. Ja próbowałem grać na high, ale trochę się cięło, gram na medium i jest płynnie smile.gif
No, ale trudno. Może wrócę do 6, jak wyjdzie update twojego OFa wink.gif

Pozdro.
Jamnik
Co do pytania czy Al-Ahly czy Zenit to wybrałbym Zenit smile.gif

Patrzę na screena to podpowiem, że Ajax ma jeszcze czwartego GK. Ale nie pamiętam jak się zwie tongue.gif
E 9
Van Duin... może i można go uznać za 4 bramkarza ale w kadrze 1 team'u to ja go nie widze... masz jakieś potwierdzenie?Bo wiedzialem o nim ale jakos nie mialem ochoty szukac ;PP infa czy on jest w kadrze 1 ligowej czy tez nie... ;]
Arcz
Ja jestem za Al-Ahly,Zenit tez spoko ale jednak kusza mnie arabowie
hmmm nie szło by moze zamienic tez repr np w miejsce jakiejs nigerii czy kogos tam wstawic finaliste Egipt?
PS..moglbys kilka screenow z repra Polski...
E 9
Wiesz w 100% sie z tobą zgadzam..też po cześci jestem za Al Ahly..ale może uda sie tak, zeby były obie drużyny...zobaczymy
Druga sprawa...chce własnie zrobić Egipt, mniej więcej wiem jak to zrobic, ale nie do konca...szukam wlasnie osoby, ktora by mi troszke przy Egipcie pomogła.Pytałem koziołka ale nie odpowiedzial jak narazie.
Trzecia sprawa...screeny dam wieczorkiem tak kolo 22...

A 4 sprawa... Serie A jest w połowie gotowe...wink.gif też dam screeny ;]

SERIE A 50%:

Ricardo
A będzie w tym ofie twarz Balloteliego? Z interu mediolan?
E 9
Cytat(Ricardo @ Feb 9 2008, 11:55:32) *
A będzie w tym ofie twarz Balloteliego? Z interu mediolan?

NIe posiadam takiej....Jeżeli masz taką i nie jest pokemonem to możesz podesłac rolleyes.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.