Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Option File By E9
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > OF Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44
Kempu
A Bojana mam nadzieję nie daleś do rep Serbii?!?
Jakby ci się chciało to nazwy wyedytuj. Jak sie da. Np. Kamerun zamiast Cameroon itd.
Jacmen
Nieaktualna mordka Deco gra teraz w dłuższych włosach wink.gif
Arek.PL
Cytat(jacmen @ Feb 25 2008, 14:26:59) *
Nieaktualna mordka Deco gra teraz w dłuższych włosach wink.gif

Nieaktualna ale chyba najlepsza jakie są smile.gif

Pozdro
E 9
Cytat(Kempu @ Feb 25 2008, 10:52:27) *
A Bojana mam nadzieję nie daleś do rep Serbii?!?
Jakby ci się chciało to nazwy wyedytuj. Jak sie da. Np. Kamerun zamiast Cameroon itd.

nazw nie bd edytował bo to wykracza po za możliwości Of'a...

A za kogo ty mnie masz z tym Bojanem ;DDDDDD <lol212844781> ;D Wiem przecież, że gra dla Hiszpanii!!

He wiedzialem, ze ktoś napisze, ze mordka Deco nieaktualna...Tak jak kolega niżej napisał to najlepsza jaka powstała. A po za tym po cholere zmieniac mordki co miesiac bo ktos zmienil wlosy O_o ?? ;D
Damian.
Dz za screeny.
Ja tam nie znam optymalnych pozycji(ty pewnie znasz:D) więc jak cos to nie bij ;P

Bosingwa - gra jako obrońca w lidze
Nani - j.w.
Simao - gra jako pomocnik

Pozdr

EDIT : Sorry , mój błąd , chciałem napisać ze na pomocy nani , bo na ataku on napewno nie gra w ManU biggrin.gif
E 9
Damiankq w 2 przypadkach miales racje wink.gif, w Naniego nie. Nani gra na pozycji bocznego pomocnika(opcjonalnie) i jako cofnięty pomocnik. Przy okazji zaktualizowałem staty tych panów o ktorych wspomniałes rolleyes.gif
Kempu
No wiem. Tak pisze dla pewności. Oczywiśćie Eduardo też ląduje na trybunach.
Arek.PL
Cytat(Kempu @ Feb 25 2008, 20:34:04) *
No wiem. Tak pisze dla pewności. Oczywiśćie Eduardo też ląduje na trybunach.

Dla mnie bezsensowne będzie usuwanie eduardo, to ze ma kontuzje nie znaczy ze ma go usunac calkiem z zespolu;/

Pozdro
E 9
Cytat(PLayer-AreK @ Feb 25 2008, 20:44:36) *

Dla mnie bezsensowne będzie usuwanie eduardo, to ze ma kontuzje nie znaczy ze ma go usunac calkiem z zespolu;/

Pozdro

Nie chodzi o usunięcie zawodnika ale o przeniesienie go do ostatniej grupy, czyli tych, ktorzy nie są w kadrze meczowej. Tylko cięzko mi bedzie teraz obsadzic pozycje napastnika obok Adebayora.Van Persie równiez ostatnie pauzuje i teraz jest dylemat kto bedzie grał. Narazie zostawiam Eduardo i zobaczymy w nast. kolejce kto zagra. Może Walcott?
Arek.PL
Cytat(E 9 @ Feb 25 2008, 20:53:43) *
Nie chodzi o usunięcie zawodnika ale o przeniesienie go do ostatniej grupy, czyli tych, ktorzy nie są w kadrze meczowej. Tylko cięzko mi bedzie teraz obsadzic pozycje napastnika obok Adebayora.Van Persie równiez ostatnie pauzuje i teraz jest dylemat kto bedzie grał. Narazie zostawiam Eduardo i zobaczymy w nast. kolejce kto zagra. Może Walcott?

Moim skromnym zdaniem V.Persie bądz Bendtner smile.gif

Pozdro

E 9
Cytat(PLayer-AreK @ Feb 25 2008, 20:55:52) *
Moim skromnym zdaniem V.Persie bądz Bendtner smile.gif

Pozdro

Bendtner ;] . kompletnie o nim zapomnialem. On dał zmianę dla Eduardo i chyba najlepiej bd go wstawic do podst.11 ;]
szołpas
Cytat(E 9 @ Feb 25 2008, 20:53:43) *

Po ostatnim, pechowym meczu dla Eduardo :/:[ został zmieniony za Walcotta więc to on chyba będzie teraz go zastępował ;-)
pozdro;)
Arek.PL
Cytat(sZ0lpAs @ Feb 25 2008, 20:59:26) *
Po ostatnim, pechowym meczu dla Eduardo :/:[ został zmieniony za Walcotta więc to on chyba będzie teraz go zastępował ;-)
pozdro;)

sZ0lpAs niestety to nie jest prawda smile.gif Bendtner zmienial Eduardo widziałem to...

Pzdr
Damian.
Birmingham City: Taylor, Kelly, Taylor, Ridgewell, Murphy, Larsson (66 Nafti), Johnson, Muamba, Kapo (59 Zarate), McFadden, Forssell (15 Parnaby)

Ławka rezerwowych: Doyle, Jerome, Nafti, Zarate, Parnaby

Arsenal Londyn: Almunia, Sagna, Gallas, Senderos, Clichy, Walcott (89 Denilson), Fabregas, Flamini, Hleb (89 Silva), Eduardo (8 Bendtner), Adebayor

Taka formalność biggrin.gif
Pozdr
E 9
A więc E9 rację miał oN ;]]] dobra kończymy temat Arsenalu. Czas podjąć decyzje co do ekip z Other. 1 już dodana ale nie zdradze jaka ;P . Decydować to zrobie to w tygodniu i zostaną repry i OE.
Kempu
Ale co "decydować"?? Al-Ahly zrób. Jeśli o to Ci chodzi.
E9. Wrzuciłbyś też swój kawalek map z Others A i B. Bo nie mogę skleić
E 9
Kolejne 2 :

Jamnik
Nic nie widzę sad.gif
perONE
Cytat(Jamnik @ Feb 26 2008, 21:22:00) *
Nic nie widzę sad.gif

no to otworz oczy.

a na serio to skirny prezentuja sie imponujaco.
Jamnik
Otworzyłem, i się pojawiły smile.gif

a na serio to coś mi przeglądarka nawala wink.gif
jacekz40
W patchu jest w lidze holenderskiej drużyna VVV-Venlo a w kitsie ich brak.
jacekz40
Już ok, mam, dzięki
Kempu
Cięszę się twoim szczęśćiem ale radzę edytować posty. Tu są modzi bardzo nerwowi i myślą że chcesz sobie posty nabija!

E9. I jak tam OE?? Jaki drugi klub robisz?

EDIT: Mam statsy dla Larisy
E 9
Zobaczycie jak wyjdzie co będzie 2-im zespołem bo troszq mam wątpliwości. Poczekamy do niedzieli.
Co do OE to dziś o 0:00 kończy się termin zgłaszania zawodnikow, wiec mysle ze od jutra powinienem ruszyć z polską liga.

W temacie repr:
Chile gotowe ;P
Saito
Ja mam tylko takie pytanie. Ostatnio bylo 16 druzyn z OE i dwie 2-ligowe. Arka Gdynia i Polonia Warszawa. Ulegnie to zmianie czy caly czas bedzie Arka i Polonia?
Rossinho
Zarzuć proszę skrinem biggrin.gif Chile z Markiem Gonzalezem
E 9
Odpowiedzi na 2 ost. posty:

Saito:
Wydaje mi się, że nic w sprawie składu druzyn nie będę w OE zmieniał...chociaż myślałem nad Śląskiem ale chyba się wstrzymam.

Rossinho:
Mark Gonzalez od 2,3 mecżów nie dostal powania do kadry dlatego też nie ma go w OF'ie w Chile smile.gif
Rossinho
Aha :/ To jak możesz to z Matiasem Fernandezem wink.gif
E 9
Rossinho:

3 Nowe repry przed OE:

i coś starszego czego nie widzieliście ;P
Arek.PL
Maldonado zly kolor skóry twarzy do kolory skory reszty ciała. smile.gif

Pozdro
E 9
Cytat(PLayer-AreK @ Mar 2 2008, 20:53:41) *
Maldonado zly kolor skóry twarzy do kolory skory reszty ciała. smile.gif

Pozdro

W ust. od autora mial podoną 2 jako kolor twarzy i tak jest ustawione ;P. I wedlug mnie chyba wlasnie ta jest odpowiednia?
perONE
zapowiada sie extra
Tolox11
Hello, jestem z Chile and i would like give some corrections, instead of Cristian Alvarez the pleayer should be Gary Medel of Universidad Catolica (and hope Bielsa never call again Alvarez) lol , also Vidangossy almost never plays who should be instead of him is Mark Gonzalez, Gonzalo Fierro is midfield (only played 1 time as forward but just for emergency), and the big star of Chile figure in Argentina forward Alexis Sanchez should be yes or yes instead of Gonzalo Lorca. I dont see goalkeepers but should be Bravo and Miguel Pinto and as 3rd Nicolas Peric (in case you have 3 goalkepeers). Hope this info is usefull.

Salu2
E 9
Cytat(Tolox11 @ Mar 3 2008, 14:38:00) *
Hello, jestem z Chile and i would like give some corrections, instead of Cristian Alvarez the pleayer should be Gary Medel of Universidad Catolica (and hope Bielsa never call again Alvarez) lol , also Vidangossy almost never plays who should be instead of him is Mark Gonzalez, Gonzalo Fierro is midfield (only played 1 time as forward but just for emergency), and the big star of Chile figure in Argentina forward Alexis Sanchez should be yes or yes instead of Gonzalo Lorca. I dont see goalkeepers but should be Bravo and Miguel Pinto and as 3rd Nicolas Peric (in case you have 3 goalkepeers). Hope this info is usefull.

Salu2

Thanks for help. Maybe you can help for me and give me stats for Medel and Orellana?
Tolox11
sure no problem, i sent stats in pm, hope they re good, any question just let me know.

jejor
Co tak ucichło z pracami wiadomo juz kiedy wyjdzie ostatecznie ten zajebisty of rolleyes.gif
E 9
OE Skonczone blee....:

zostały z 2,3 repry...
Arcz
hmm to kiedy dasz rade wydac te cudo bo sie juz podjaralem jest szansa jeszcze dzisiaj?
E 9
Cytat(Arcz @ Mar 6 2008, 18:54:04) *
hmm to kiedy dasz rade wydac te cudo bo sie juz podjaralem jest szansa jeszcze dzisiaj?

Oszalał ;DDD

Nie dziś już nic nie mam zamiaru robic ;]] mysle ze w srode,moze czwartek powinien byc dwnld ;]

JESZCZE TYLKO TROSZQ ;p
Ryu
po skrinach widac ze staty zawodnikow dobrze dopasowne a ryjki tez nawet spoko... tongue.gif na pewno sciagne tego of i mam pytanie czy oprocz ofa i kitservera (mam nadzieje) beda jakies elementy graficzne loga itp. ?? widac ze znasz sie na robieniu ofow tongue.gif a z premiera sie nie spiesz... poczekamy biggrin.gif

pzdr

E 9
Cytat(Ryu @ Mar 6 2008, 20:53:58) *
po skrinach widac ze staty zawodnikow dobrze dopasowne a ryjki tez nawet spoko... tongue.gif na pewno sciagne tego of i mam pytanie czy oprocz ofa i kitservera (mam nadzieje) beda jakies elementy graficzne loga itp. ?? widac ze znasz sie na robieniu ofow tongue.gif a z premiera sie nie spiesz... poczekamy biggrin.gif

pzdr

Dzięki wink.gif

Co do reszty to na pewno będzie face/hair jak to było z każdą wersja...no i postaram się wydać bootserver ktory jakis czas kompletuje sobie powolutq... reszty raczej nie bedzie bo to nie patch ;P hhe.

Nie spiesze sie wink.gif ;]
thierry14
mam pytanko .. ten Face & Hair będzie do kitservera czy jak ? biggrin.gif
E 9
Cytat(thierry14 @ Mar 6 2008, 22:31:50) *
mam pytanko .. ten Face & Hair będzie do kitservera czy jak ? biggrin.gif

Tak...w inny sposob nie da sie tego zrobic wink.gif
Arcz
Ok ok poniosło mnie tongue.gif dopracuj wszystko najlepiej hehe;]
Rafciu666
Mam pytanie do autorów ofa. Skąd bierzecie składy reprezentacji??? Jakaś stronka???
Jacmen
Zapewne E9 bierze składy w jakich ostatnio grały mecze towarzyskie reprezentacje wink.gif
ciapke
Oj to juz tajemnica co do skaldow reprezentacji ale tak szczezre to z wiedzy wlasnej wink.gif pomoglem pare razy E9 przy reprach niektore skaldy znam na pamiec smile.gif a co do numerow to niektore reprezentacje takie jak Niemcy , Portugalia czy Francja ma poprzydielane swoje wlasne np Anelka ma 39 wink.gif wiec latwo jest zaktualizowac sklady
E 9
Cytat(ciapke @ Mar 9 2008, 11:48:57) *
Oj to juz tajemnica co do skaldow reprezentacji ale tak szczezre to z wiedzy wlasnej wink.gif pomoglem pare razy E9 przy reprach niektore skaldy znam na pamiec smile.gif a co do numerow to niektore reprezentacje takie jak Niemcy , Portugalia czy Francja ma poprzydielane swoje wlasne np Anelka ma 39 wink.gif wiec latwo jest zaktualizowac sklady

ojj nie ma zadnej strony z reprami wink.gif poprostu w google piszesz np. Kadra Hiszpanii na mecze..
i ci wyszukuje. Mniej więcej jedna repra zajmujje około 1,5-2 godzinki.Szukanie formacji,numerków itp itd. ;P

Dziś Koniec prac i zostanie tylko face/hair...

Chcecie jakieś screeny bo potem juz nie bedzie mi sie chcialo sie ;]
Jacmen
Jeśli możesz wrzuć screeny Widzewiaków ;P
Rossinho
I Wiślaków:D
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.