CYTAT(ROS16. @ Nov 4 2008, 20:56)

Moze tak, a moze nie, a moze są uzytkownicy ktorzy czekają na tego ofa żeby pograc na czyms nowym..
Tak samo Ekstraklasa Patch.. ktory pewnie wyjdzie za pol roku albo nie wyjdzie wcale.. po co szum na forum.. jak coś robić to konkretnie z datą premiery albo nie robić wcale.Rozumiem szkola, zycie prywatne.. no ale jak już jest chęć zabrania sie za coś.. to chociaż podac jakąs wstępną date.
Pozdro i czekam!
Jezusie Nazarejski..... O_o kto go przyjął na te forum?? Ten post własnie potwierdza jak wysoki poziom intelektualny panuje obecnie na forum...
chciałem na tym skończyć ale sorka, nie moge....
Możliwe, że masz na życie wyjebane i żyjesz jedynie kompem...Normalny człowiek chce czasem od tego odpocząć i porobić coś innego, lub poprostu życie tego wymaga. Nigdy nie podaję dokładnych dat, bo NIKT MI ZA TO NIE PŁACI, podobnie jak dla twórców Ekstraklasa Patch'a i reszcie P.Makerów!
Ironia z twojej strony do twórców w.w. patcha nie była naprawdę smaczna...chłopaki we 2,3 zakurwiają aż miło, a własnie tacy jak wy zawsze coś znajdą...
Kończąc posta proponuję ci samemu zabrać się za coś i pokazać nam, jak ty jesteś Oh i Ah! Pozdro i mam nadzieję, że twojej głupiej gadki już tu nie ujrzę...
bez odbioru ; * !