Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Option File By E9
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > OF Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44
tomeczek88
... ;/
E 9
CYTAT(ROS16. @ Nov 4 2008, 20:56) *
Moze tak, a moze nie, a moze są uzytkownicy ktorzy czekają na tego ofa żeby pograc na czyms nowym..
Tak samo Ekstraklasa Patch.. ktory pewnie wyjdzie za pol roku albo nie wyjdzie wcale.. po co szum na forum.. jak coś robić to konkretnie z datą premiery albo nie robić wcale.Rozumiem szkola, zycie prywatne.. no ale jak już jest chęć zabrania sie za coś.. to chociaż podac jakąs wstępną date.

Pozdro i czekam!

Jezusie Nazarejski..... O_o kto go przyjął na te forum?? Ten post własnie potwierdza jak wysoki poziom intelektualny panuje obecnie na forum...

chciałem na tym skończyć ale sorka, nie moge....

Możliwe, że masz na życie wyjebane i żyjesz jedynie kompem...Normalny człowiek chce czasem od tego odpocząć i porobić coś innego, lub poprostu życie tego wymaga. Nigdy nie podaję dokładnych dat, bo NIKT MI ZA TO NIE PŁACI, podobnie jak dla twórców Ekstraklasa Patch'a i reszcie P.Makerów!
Ironia z twojej strony do twórców w.w. patcha nie była naprawdę smaczna...chłopaki we 2,3 zakurwiają aż miło, a własnie tacy jak wy zawsze coś znajdą...
Kończąc posta proponuję ci samemu zabrać się za coś i pokazać nam, jak ty jesteś Oh i Ah! Pozdro i mam nadzieję, że twojej głupiej gadki już tu nie ujrzę...

bez odbioru ; * !
demiano7
E9 pracuj w spokoju i nie przejmuj sie tego typu komentarzami wink.gif czekamy smile.gif pozdro
arm
Ignoruj wszystkie gorące głowy i pracuj spokojnie. Ludzie może cierpliwości trochę! Jak jeden z drugim jest taki mądry to zróbcie sobie sami OF-a i nie trujcie dupy... Nie odpisywać...
Orange_91
Spokojnie panowie. Dajcie pracować E9 a nie śmiećcie mu tematu pytaniami kiedy wyjdzie of. Jak tak bardzo chcecie aby ukazał się jak najszybciej to może spytajcie go czy można jakoś pomóc? Autorzy kolejnych postów nic nie wnoszących do tematu zostanią odpowiednio ukarani.
E 9
Do zainteresowanych smile.gif
Wydaje mi się, że wszystko zostało ukończone, teraz tylko zostało mi sprawdzić kilka rzeczy i koniec wink.gif. Myśle, że 2 dni max na to potrzebuję, wiec downloadu proszę spodziewać się max w sobote smile.gif.
Aaa własnie Borussi D. jak narazie brak...wiem, że miała byc ale jak narazie brakowało czasu. Jeżeli chcecie mogę przesunąć premierę o dzień,dwa i wtedy wersja ukarzę się z ekipą z Dortmundu. Jaka więc decyzja?? cool.gif
perONE
No lepiej 2 dni dłużej wink.gif
Damian.
CYTAT(E 9 @ Nov 5 2008, 20:05) *
Do zainteresowanych smile.gif
Wydaje mi się, że wszystko zostało ukończone, teraz tylko zostało mi sprawdzić kilka rzeczy i koniec wink.gif. Myśle, że 2 dni max na to potrzebuję, wiec downloadu proszę spodziewać się max w sobote smile.gif.
Aaa własnie Borussi D. jak narazie brak...wiem, że miała byc ale jak narazie brakowało czasu. Jeżeli chcecie mogę przesunąć premierę o dzień,dwa i wtedy wersja ukarzę się z ekipą z Dortmundu. Jaka więc decyzja?? cool.gif

Wydawaj bez Borussi...
Zapewne ludzie chcą Borussię bo gra tam Kuba wink.gif
No to czekam wink.gif
Tomek775
Wole poczekać na Borussie do soboty ;D
jejor
Za jaką druzyne weszła by Borussia??
E 9
CYTAT(jejor @ Nov 5 2008, 20:26) *
Za jaką druzyne weszła by Borussia??

VFB Stuttgart...
demiano7
Jeśli za Stuttgart to nie!! wydawaj bez borussi smile.gif jak ktoś chce Kube to polską niech gra wink.gif
Roger
Chyba, że poprostu wydasz dwie wersje Of-a smile.gif Jedną z Borussią Dortmund, a drugą z ekipą ze Stuttgartu wink.gif
derock
ja tam robie sam ofa. Zgapiłem najbardziej aktualnego z tej strony robie sobie korekty. Tylko zaznaczam, że nie potrzebuje całej Ligii polskiej wybiore i skopiuje tylko Lecha Legię i Wisłę. Wolę grać w ML i robić mixy lig np Pn europejska poludniowo wschodnia i zachodnia.

A Wy jak mi sie wydaje potrzebujecie Ligę Polską

Mam takie tylko pytanie? - czy w peseditorze mozna przekopiowac na raz jedna druzyne z ofa do ofa czy trzeba tylko tak jak doszedlem do tego kopiowac step by step poszczegolnych zawodnikow ?
jejor
Ja mam takie zdanie wszystkim nie dogodzisz:p jeden lubi stuttgart a jeden Borussie.
Więc zrób jak uważasz.
E 9
CYTAT(derock @ Nov 6 2008, 13:53) *
ja tam robie sam ofa. Zgapiłem najbardziej aktualnego z tej strony robie sobie korekty. Tylko zaznaczam, że nie potrzebuje całej Ligii polskiej wybiore i skopiuje tylko Lecha Legię i Wisłę. Wolę grać w ML i robić mixy lig np Pn europejska poludniowo wschodnia i zachodnia.

A Wy jak mi sie wydaje potrzebujecie Ligę Polską

Mam takie tylko pytanie? - czy w peseditorze mozna przekopiowac na raz jedna druzyne z ofa do ofa czy trzeba tylko tak jak doszedlem do tego kopiowac step by step poszczegolnych zawodnikow ?

A kogo to je[...] w tym własnie temacie?? Masz od takich pytań dokładny temat - centrum Of-makerów więc tam udaj się ze swoim pytaniem..

pzdR wink.gif

EDIT:
Ok postanowione, OF zostanie wydany prawdopodnie w sobotę, bez Borussi wink.gif. Zostały już tylko kosmetyczne poprawki...
Jamnik
Borussi nie będzie ok, ale czy zawodnicy (przynajmniej niektórzy) będą w Free Agents ?
mcmattt25
nie cieszmy sie tak predko ;p bo patch V5.0 mial wyjsc prawdopodobnie w tamtym tygodniu ( zaznaczam prawdopodobnie ) i jeszcze do dzis go nie ma biggrin.gif wiec i ztym of tez nie wiadomo jak bedzie biggrin.gif pozdroo
E 9
CYTAT(Jamnik @ Nov 6 2008, 14:18) *
Borussi nie będzie ok, ale czy zawodnicy (przynajmniej niektórzy) będą w Free Agents ?

Nie ma problemu, powiedz tylko którzy by się przydali wink.gif)

mcmattt25:

Kur** następny mądry huh.gif
Jamnik
E9 w/g mnie godni uwagi są: Kuba, Dede, Kringe, Weidenfeller, Valdez, Subotic, Lee Y.P. Tinga, Zidan, Frei, Klimowicz

Ale zrób jak uważasz (dodaj / usuń) kogoś
E 9
CYTAT(Jamnik @ Nov 6 2008, 17:09) *
E9 w/g mnie godni uwagi są: Kuba, Dede, Kringe, Weidenfeller, Valdez, Subotic, Lee Y.P. Tinga, Zidan, Frei, Klimowicz

Ale zrób jak uważasz (dodaj / usuń) kogoś

W OFie są już oczywiście Kuba,Valdez,Lee Y.P.,Tinga,Zidan oraz Frey. Resztę dorobie ; )
jejor
Wrzuciłbys w wolnej chwili jakies screeny??
unikat
I jak kiedy w końcu go wydasz ;D
A do Free Agents można dodać Beckhama
E 9
CYTAT(Rzepa7 @ Nov 6 2008, 18:56) *
I jak kiedy w końcu go wydasz ;D
A do Free Agents można dodać Beckhama

O matko.... mellow.gif

Panowie proszę was ;PP, wy udajecie czy naprawdę nie potraficie, co po niektórzy czytać?? ; D

----

Backham jest
Jamnik
CYTAT(E 9 @ Oct 19 2008, 00:09) *
Uni mam aktualnie z poprzedniego sezonu i może skompletuje sobie na nowy sezon, ale to już po wydaniu OF'a. Dwa, mam słaby transfer i nie mam czasu na większy up. Jeżeli bedą chetni udostepnie map.txt, i każdy bd mógł sobie kompletować.
Zastanawiam się nad boots, bo mam ukończone ale pomyslimy nad tym.

Wiem że post z 19 października, ale jeżeli to aktualne to prosiłbym Cię E9 o map.txt do strojów rolleyes.gif
E 9
CYTAT(Jamnik @ Nov 6 2008, 20:04) *
Wiem że post z 19 października, ale jeżeli to aktualne to prosiłbym Cię E9 o map.txt do strojów rolleyes.gif

Odezwij się do mnie na gadu późnym wieczorem wink.gif
simon1987
jamnik masz tego mapa do strojów, bo tez bym skorzystał wink.gif
E 9
Map do uni - http://www.sendspace.com/file/tk56cl
simon1987
E9 dzieki za tego mapa rolleyes.gif
Tomek775
bedzie dziś ten OF???
amirkhattab
Właśnie, będzie? Czy możemy już iść spać?

Możesz już iść spać. W temacie pisze wszystko na temat premiery, więc trochę cierpliwości.///Orange_91
E 9
OPTION FILE by E9 2008/09 season WYDANY!

Zawartość:
*Aktualne ligi na sezon 2008/09 (brak FC Volendam!)
*Aktualna Ekstraklasa.
*Poprawione staty, tworzone przez użytkowników strony PES-Database.
*Ogrom orginalnych statsów dla graczy z Ekstraklasy, utworzonych przez E9,Sikora i T-mac'a.
*Nowe reprezentacje: Izrael,Mali.
*Nowe zespoły.
*Ogrom młodych pereł w PES-Shop.
*Mogą sie zdarzyć malusieńkie braki w składach.Jest to spowodowane brakiem konkretnych statystyk dla danych graczy. Jeżeli znajdziecie taki brak i posiadacie dobre staty dla danego gracza, piszcie.
o reszcie przekonajcie się SAMI !

Screeny:

DOWNLOAD

Face/Hair (ok. 3700 plików)

DOWNLOAD
Jamnik
DZIĘKUJEMY DZIĘKUJEMY smile.gif smile.gif
Bulwion
spasiba już zasysam:)
Twelvii
Wielkie dzieki
Billings
rowniez wielkie dzieki. Nie gralem w PES 6 chyba ze z 2 miesiace ale jak jest taki OF to zaczynam gre smile.gif
MaTi10
Pogratulować Panu smile.gif obczailem mniej więcej jak zwykle bezbłędnie smile.gif
jejor
Dzieki extra sprawa z tym ofem
szacun wielki :]
szejk
Kapitalna robota! Dzieki za download.
NoisE
Dzięki wielkie. biggrin.gif
MaTi10
Bartuniu smile.gif jeden malutki błędzik się wkradł Wawrzyniak ma 24 a nie jak u Ciebie 2 smile.gif ale wybaczamy smile.gif pzdr
hak23
Dzięki wielkie za OF, mam malą prośbę do E9, czy mógłbyś umieścić link do uni pod Twojego OF-a.
WKS
CYTAT(hak23 @ Nov 8 2008, 22:03) *
Dzięki wielkie za OF, mam malą prośbę do E9, czy mógłbyś umieścić link do uni pod Twojego OF-a.

dolaczam sie , E9 w chwili wolnego czasu smile.gif

perONE
NO przecież dał: Post #1978

sorki, mój błąd.

W takim razie odsyłam do Post #1897
hak23
CYTAT(perONE @ Nov 8 2008, 22:12) *
NO przecież dał: Post #1978

E9 dał sam plik map do Uni a ja bym prosił o cały folder Uni jeśli jest taka możliwość.
empek
Dzięki za of-a jagielonczyku smile.gif I dopisuje się do prośby Pana wyżej...
thierry14
Właśnie E9. Upniesz Twój folder uni na sezon 08/09 ? Prosiiimyyyyy... smile.gif
Roger
E9 szacunek biggrin.gif Wreszcie się doczekałem wink.gif Dobra robota
MaKu23
Jeśli nie macie nic przeciwko - to jutro udostępnie tutaj swój folder z kitsami na sezon 08/09 pod tego ofa.
simon1987
Przyłaczam sie do gratulacji i podziekowa biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.