szolpas
Mar 6 2007, 17:11
QUOTE(BoBaN @ Mar 6 2007, 16:49:06) [snapback]128490[/snapback]
Wszystko jest w trakcie prac.
Zapodawajcie to co wam nie pasuje, spróbujemy poprawić

PS. Szolpas o co Ci chodzi z Fizycznościa?
Chodzi mi o to:

żeby ci z lepszych zawodników mieli swoją fizyczność np.długoś szyji,długoś nogi,bo np.taki Adriano bedzie bardziej taki "taran" niz taka chudzinka Crouch itp.itd.
Szarzan
Mar 6 2007, 17:27
Ja bym proponowal zeby do Chelsea dodac Nuno Moraisa o ile nie został dodany. Gral w tym sezonie malo bo jest w druzynie rezerw ale skoro maja byc perełki to mysle ze nie zaszkodzi

Zaraz cos poszukam o nim w necie
Jego fotka jest w temacie Fotki Dla facemakerów.
Ma 185 cm wzrostu, 76 kg wagi, srodkowy obronca

i ma 23 lata

moze nie taki mlody ale pomyslalem ze warto go dodac, chyba jest mało młodych stoperów
P.S Nie wiem czy to poprawiliscie ale w Chelsea nie ma Hedmana.
spoko ziomuś to można zrobić, napewno bedzie różnica miedzy Adriano a Crouchem ale skąd mam kurde wiedzieć jak długą szyje ma jakiś zawodnik, na kazdej focie inaczej jest ustawiony, długosci szyji nigdy dokładnie nie znasz, a zerowa jest odpowienia, ze tak sie wyraze neutralna.
QUOTE(szerszeń @ Mar 6 2007, 17:31:48) [snapback]128505[/snapback]
Ja bym proponowal zeby do Chelsea dodac Nuno Moraisa o ile nie został dodany. Gral w tym sezonie malo bo jest w druzynie rezerw ale skoro maja byc perełki to mysle ze nie zaszkodzi

Zaraz cos poszukam o nim w necie
Jego fotka jest w temacie Fotki Dla facemakerów.
Ma 185 cm wzrostu, 76 kg wagi, srodkowy obronca

i ma 23 lata

moze nie taki mlody ale pomyslalem ze warto go dodac, chyba jest mało młodych stoperów
P.S Nie wiem czy to poprawiliscie ale w Chelsea nie ma Hedmana.

daj dane tego Hedmana, gdzie grał itp. to zaraz to poprawie. a no i tego Moraisa tez zrobie. nie ma problemu.
Szarzan
Mar 6 2007, 17:45
Nie wiem czy mnie dobrze zrozumiales

Hedmana nie ma w Chelsea a powinien byc
Dane
Jest ze Szwecji, ma 34 lata jest bramkarzem, ma 194 cm wzrostu i 94 kg wagi. Wiecej jest tutaj
http://cfcpoland.com/hedman.php
w tej fizycznosci niekoniecznie chodzi o idealna dlugosc szyi. chodzi o to aby niektorzy pilkarze tj. eto'o, torres, c.ronaldo i inni mieli wyciagniete koszulki tak jak to ma ms w rzeczywistosci. Typ ciala ustawic na 1 a reszte dopasowac aby postac wygladala normalnie. ustawic rodzaj getrow (cristiano nie ma getrow po uda podobnie jak cech) rekawy tasmy itd.
QUOTE(Rand @ Mar 5 2007, 23:54:50) [snapback]128355[/snapback]
Czy ja dobrze zrozumiałem!!! nie będzie Bundesligi, a zamiast tego Orange Ekstraklasa??? Ten patch był dla mnie najlepszy właśnie dlatego że bez likwidacji żadnej z lig dodawał pare drużyn z polskiej ligi. Po co komu cała liga jak jest za to OE patch. mam nadzieje że źle zrozumiałem bo bardzo sie rozczarowałem

Bo E9 i GFF lubią Orange Ekstraklase

.
A martwić sie nie musicie bo Boban szykuje update bez OE(bez mojej pomocy

)Zobaczymy co mu wyjdzie.
szolpas
Mar 6 2007, 21:28
QUOTE(dikhet @ Mar 6 2007, 20:21:54) [snapback]128625[/snapback]
w tej fizycznosci niekoniecznie chodzi o idealna dlugosc szyi. chodzi o to aby niektorzy pilkarze tj. eto'o, torres, c.ronaldo i inni mieli wyciagniete koszulki tak jak to ma ms w rzeczywistosci. Typ ciala ustawic na 1 a reszte dopasowac aby postac wygladala normalnie. ustawic rodzaj getrow (cristiano nie ma getrow po uda podobnie jak cech) rekawy tasmy itd.
Dokładnie o to mi chodzi
QUOTE(szolpas @ Mar 6 2007, 21:32:47) [snapback]128650[/snapback]
Dokładnie o to mi chodzi

ok moze jeszcze dzis poprawie pare rzeczy, jeśli nie dziś to jutro.
PS. Morais i Hedman zajęli swoje miejsce na ławce Chelsea:)
Polecam mloda perelke (chyba jej nie ma w OF'ie

) : Kamil Majkowski.Bardzo szybki, nie balbym sie mu dac speed na 81 :], waleczny, troche agresywny, nie za wysoki, szczuply...Niestety nie znalazlem zadnych informacji o nim

Jest to ofensywny lub zwykly pomocnik oraz moze wystepowac w ataku

Pozdro ;]
szolpas
Mar 6 2007, 22:50
QUOTE(Brecz @ Mar 6 2007, 22:34:59) [snapback]128662[/snapback]
Polecam mloda perelke (chyba jej nie ma w OF'ie

) : Kamil Majkowski.Bardzo szybki, nie balbym sie mu dac speed na 81 :], waleczny, troche agresywny, nie za wysoki, szczuply...Niestety nie znalazlem zadnych informacji o nim

Jest to ofensywny lub zwykly pomocnik oraz moze wystepowac w ataku

Pozdro ;]
A wiesz aby w jakim klubie gra:/:/?
lukasz0
Mar 7 2007, 07:31
hmm moglby ktos podac Option File najnowszego i zarazem najlepszego ?
matthew
Mar 7 2007, 08:43
QUOTE(szolpas @ Mar 6 2007, 22:54:55) [snapback]128671[/snapback]
A wiesz aby w jakim klubie gra:/:/?
(L)egia Warszawa
czarekb
Mar 7 2007, 19:05
proponuje zrobić takiego zawodnika jak Danny Szetela, to podobno jeden z najwiekszych talentów a amerykańskiej piłce, ma chyba polskie obywatelstwo.
Poza ty w ofie nie podoba mi sie ze mlode talenty maja bardzo zawyzone statystyki. Znalazlem nastolatka co ma ma obrone i rownowage na czerwono i jednego cvo ma naet na 99! Lekka przesada?
QUOTE(czarekb @ Mar 7 2007, 19:09:07) [snapback]128817[/snapback]
proponuje zrobić takiego zawodnika jak Danny Szetela, to podobno jeden z najwiekszych talentów a amerykańskiej piłce, ma chyba polskie obywatelstwo.
Poza ty w ofie nie podoba mi sie ze mlode talenty maja bardzo zawyzone statystyki. Znalazlem nastolatka co ma ma obrone i rownowage na czerwono i jednego cvo ma naet na 99! Lekka przesada?
Talenty robił Boban więc nie do mnie pretensje.

Ja osobiście robie OE teraz wiec nie zajmuje sie talentami.POzdro
E 9, sorka ze nie napisalem xD To poprostu z rozpedu

Ma 17 lat, Legia Warszawa, nie za wysoki (maxymalnie 176)

Pozdro ;]
QUOTE(czarekb @ Mar 7 2007, 19:09:07) [snapback]128817[/snapback]
powiedz mi których poprawić to poprawie, nie robiłem wszystkim statystyk od początku bo nie mam statystyk w głowie, a o coniektórych talentach nie mozna znalesc wzrostu i wagi a co dopiero mówic o statystykach. nie jestem Bogiem. Poza tym wilczki sa robione na coniektórych byłych gwiazdach, dlatego mogłem przeoczyc cos. Zobacz ilu młodych zawodników stworzyłem w ciągu właściwie jednego dnia pracy.
Troche zrozumienia....
radek88a
Mar 8 2007, 10:00
dwóch fredów z lyonu?
to jest dwóch innych fredów. maja inne parametry. a celsinho jeden zmieniony na tinge. Pozdro! czekam na kolejne uwagi.
M'Bami nie gra juz w PSG a tutaj w waszym ofie jest jeszcze uwzlgedniony wlasnie jako pilkarz Paryskiego SG.
radek88a
Mar 8 2007, 16:29
Widze, że macie troche problemów z talentami więć piszcie do mnie na ades
[email protected]. Mam Fm 07 to moge podać wam wage,wzrost, itd. jakiegoś piłkarza
A moglibyście zrobić też Zinedine Zidana, Wiadomo że nie gra ale jako taki bonus?
a numery na koszulkach beda wktualne??
Kempu Zidane jest w naszym ofie.
dikhet chodzi Ci o nr reprezentacji? czy ogółem?
najlepiej byloby ogolem ale to przysporzy wam dodatkowej pracy. niby maly detal a jednak mysle ze wazny. zreszta to wasz OF a to tylko taka mala sugestia
Pomyślimy nad takimi szczegółami jak E9 uzupełni zbiory twarzy i włosów. Ja może dodam bootservera i pododaje jakieś twarze jak to bedzie konieczne. Pozniej zajme się numerami.
Kowal11
Mar 13 2007, 19:36
Czy możecie wrzucić GDB do polskich drużyn bo zamiast strojów polskich drużyn są u mnie stroje czech i Anglii albo napiszcie nazwy klubów za które są wrzucone polskie drużyny. bardziej bym się cieszył z 1 wariantu z góry dzięki:)
Kowal11 to jeszcze bedzie do zrobienia.

Usun te stroje Anglii moze ?

Chociaz to lipa nie miec strojow Anglii, ale oni od dawna nic nie osiagneli w pilke, wiec mozesz xD

Pzdr ;]
matthew
Mar 14 2007, 17:06
czekam na ten OF, ale mam pytanie i zarazem prośbe
- co z
FACE&HAIR SERVER'em ??? Ja prosiłem o to
wielokrotnie, i sporo użytkowników także.
Prosze o spelnienie prosby, lub jasna odmowe,
bo nie wiem w koncu cz to dacie, czy nie.
Pozdro
QUOTE(ronnie10 @ Mar 14 2007, 17:10:59) [snapback]130756[/snapback]
czekam na ten OF, ale mam pytanie i zarazem prośbe
- co z
FACE&HAIR SERVER'em ??? Ja prosiłem o to
wielokrotnie, i sporo użytkowników także.
Prosze o spelnienie prosby, lub jasna odmowe,
bo nie wiem w koncu cz to dacie, czy nie.
Pozdro

Cisza panuje,ponieważ robię OE do swojego użytku

.OF ciągle powoli kompletuje i beda wszystkie face dobrej jakości jakie się pojawily.Robie każdy zespoł po kolei wiec jest troszq pracy.OCZYWIŚCIE ŻE GO WYDAM.POZDROOO
Jesli chcecie moge Wam pozbierac twarze i zrobic map.txt :] Przynajmniej mnie robotki bedziecie mieli, a mi i tak sie nudzi

Nie trudna robota, przynajmniej dla mnie
Of zapowiada się rewelacyjnie, tylko żeby nie było OE. Tylko pare drużyn to by było super. A tak. Trudno, muszę zrezygnować z tego OF.
najprawdopodobniej dla wszystkich zniecheconych zespołami z oe wydam wersje of'a bez oe, musze tylko skompletowac twarze i włosy i uzupełnic mapa, a to troche potrwa, bo wszystko trzeba robic od nowa.
teraz jestem chory i nawet nie chce mi sie siedziec przy kompletowaniu F i H. dlatego prosze o czas i wyrozumiałość
QUOTE(BoBaN @ Mar 7 2007, 18:45:06) [snapback]128812[/snapback]
Dlaczego od nowa, ten który tu zamieściłeś jest już bardzo dobry i nie ma tu żadnej OE. jedyne co bym tam zmienił to dodał U-21 paru kraji zamiast Classic teams no i za Jagielonie dał GKS Bełchatów.
Ewentualnie zamiast Real Castilla dał jakis normalny zespół, ale wiem że zaraz bedzie sprzeciw kibiców Realu, dlatego to może zostać. Szczerze mówiąc to ja juz sie gubie z tymi wersjami Ofa i le ma ich być !!??
Edit:
Tak w ramach wyjaśnienia czy to co piwlak w temacie: "Zbieram Ekipe Do Tworzenia Patcha:) " zamieścił to jest nowsza wersja ofa którego wymieniłem powyżej?? Bo porównałem oba i są bodobne tylko w tym od piwlaka jest już u-21 i zamiast Castilli jest korono.
Tak więc ponawiam prośbe ile wersji tego będzie?? Ta co powyżej, OE i coś jeszcze?? Czy zrezygnowaliscie z jagieloni i Catilli ?? Jak tak to świetnie
nie przypominam sobie żeby piwlak sie ze mna kontaktował, nie wiem czy kontaktował sie z E9 i czy poprostu mówiąc brzydko zapierdolił naszego ofa i lekko go zedytował.
co do wersji, to prawdopodobnie wyjda 2. jedna z oe a druga na podstawie tego własnie którego Link dawałem 7 marca. Pozdro!
A w tej wersji bez OE to jakie bonusowe drużyny bedą oprócz Wisły i Legii?? Pozostanie Castilla i Jagielonia?? no i czy bedą U-21, bo to fajna sprawa.
I jeszcze jedno pytanko w ramach wyjasnień, wydawało mi sie że na początku razem pracowaliście z piwlakiem, ale nie ważne, chodzi mi o to czy wy wydajecie tylko offa czy patcha?? Bo przeglądam ten temat i ten- "zbieram ekipe do ..." i chyba już mi sie to pomieszało.

Dzieki za info, pozdrawiam.
ja nie pracuje z E9 od początku wiec nie jestem w stanie powiedziec. jak on bedzie to wszystko wyjasni. a co do u-21 to pewnie zadziałam nad tym w wolnej chwili.
Obecnie jest tak że ja razem z GFF tworze wersje z OE.Boban zaś dokancza moja wersje OF'a poprzednio.Mozna wiec wywnioskowac ze wyjda dwa oddzielne OF.POZDRO
Dzięki. Ale mam jeszcze pytanie i to bardzo hmmm

banalne jak sądzę. Ale moje zabawy z patchami, twarzyczkami itp ograniczały sie zazwyczaj do własnorecznego poprawiania Ofa, lub na jakiegoś z wydanych. Troch poczytałem o tzw Faceserverze. Jest jakiś czysty Faceserver żeby samemu pozmieniać twarzyczki, pododawać, bo jesli dobrze rozumiem to jeśli mam jakiegoś faceservera i wrzuce sobie nowego ofa gdzie zamiast drużyny np. CSKA jest Wisła, to mimo wszystko zawodnicy wisły dalej będą mieli twarze tych z CSKA. Jesli moje rozumowanie jest poprawne to gdzie jest taki czysty face server. jestem laikiem w tym temacie dlatego dzięki za wyrozumiałość i pomoc.
PS. Sorki za OT, ale właśnie chciałem jescze zapytać czy do tego ofa będzie jakiś faceserver??
tak będzie:) jest wciąż kompletowany;p
a co do twojego pytania to dokładnie tak, jesli wrzucisz nowego ofa majac inne drozyny w nim a majac starego faceservera bedziesz miał twarze innej druzyny zamiast tych poprawnych.
ok, wielkie dzięki za odpowiedz. Pozostaje czekać na waszego patcha, jak będziecie znali date premiery chociaż w przybliżeniu dobrze jakbyście zamieścili.
Pozdro.
szolpas
Mar 21 2007, 21:45
Czyżby prace staneły???
Nie stanęły tylko zawzięcie trwają.

.
Wlasie robie 14 drużyne :] :] z OE. jak skoncze to na pewno sie dowiecie i damy z Bobanem 2 wersje OF'a z Oe i z Bundesliga.Spokojnie chlopaki.pozdro
szolpas
Mar 21 2007, 22:41
QUOTE(E 9 @ Mar 21 2007, 22:03:01) [snapback]132705[/snapback]
Nie stanęły tylko zawzięcie trwają.

.
Wlasie robie 14 drużyne :] :] z OE. jak skoncze to na pewno sie dowiecie i damy z Bobanem 2 wersje OF'a z Oe i z Bundesliga.Spokojnie chlopaki.pozdro
aha to spoko juz sie nie moge doczekać

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
To moze dajcie te lepsze kluby z Bundesligi zamiast Castilli, Steua'y Bukarest itd. ? Bo powiedzmy sobie szczerze kto gra Steua czy Realem b ? ^^
Ja z wielką chęcią zagram Realem B;D
poza tym lepsze kluby bundesligi będą w wersji z OE wiec sie nie jarać
Ja z wielką chęcią zagram Realem B;D
poza tym lepsze kluby bundesligi będą w wersji z OE wiec sie nie jarać
BoBan a możesz dokładnie napisać co bedzie w Twojej wersji ofa?? Bo twój z tego co wiem jest bez OE. Chodzi mi o dodatkowe drużyny, czy będzie Bundesliga, U-21 itd oraz ewentualnie jak planujesz coś jeszcze zmienić.
moja wersja bedzie taka jak ten ostatni update ktory wydałem jakis czas temu, tylko postaram sie zamiast klasycznych reprezentacji zrobic reprezentacje do lat 21. no i oczywiscie skompletuje faceservera.
Żeby nie było że E9 się opierdala i pogrywa sobie ML całymi dniami

Screeny z mego update:
Postarałem się troszkę uaktulanić sklady m.in.(Lee Naylor)

Jeśli znacie mniej lub więcej znaczace transfery to piszcie.
No i postanowilem zrobic małą odskocznie.Mysle,że bedzie atrakcją w ML

Ocenki???
POZDRO
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.