Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Option File By E9
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > OF Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44
BoBaN
tylko najwiękrzym problemem jest to, że ani ja ani e9 nie mamy ochoty rozgrzebywać O-text bo zeby zamienic evedivise na oe trzeba grzebac w o text.
szolpas
E9 jak tam prace z Face i Hair tongue.gif biggrin.gif ? Kiedy bedzie happy.gif ?
jestin
QUOTE(BoBaN @ Apr 9 2007, 16:15:17) [snapback]137794[/snapback]

tylko najwiękrzym problemem jest to, że ani ja ani e9 nie mamy ochoty rozgrzebywać O-text bo zeby zamienic evedivise na oe trzeba grzebac w o text.

wiem i dlatego nikt nie chce sie w to bawic bo to jest mnóstwo pracy i rozumie cie .pozd
E 9
Cytat(szolpas @ Apr 9 2007, 14:32:46) [snapback]137814[/snapback]
E9 jak tam prace z Face i Hair tongue.gif biggrin.gif ? Kiedy bedzie happy.gif ?

Jutro wieczorem bedzie dzis juz prawie skoncze ale jednak jutro wrzuce.wink.gif pozdro
szolpas
Cytat(E 9 @ Apr 9 2007, 18:38:39) [snapback]137838[/snapback]
Jutro wieczorem bedzie dzis juz prawie skoncze ale jednak jutro wrzuce.wink.gif pozdro

Aha wink.gif qrde troche szkoda że jutro a nie dziś tongue.gif juz sie nakręciłem na dziś a tu lipa wink.gif
matthew
Cytat(szolpas @ Apr 9 2007, 20:09:02) [snapback]137848[/snapback]
Aha wink.gif qrde troche szkoda że jutro a nie dziś tongue.gif juz sie nakręciłem na dziś a tu lipa wink.gif

ja tak samo smile.gif a więc jesli chodzi o ocene OF'a
10/10 !!! Nie czekam na update, bo już chce zaczac ML,
chrzanie Krola itd wink.gif gram na tym, jednak do pełni szczęścia
brakuje mi F&H Server'a mam nadzieje, że jutro już na 100 %
bedzie. Dobra robota E9, szacunek wink.gif
pozdrawiam
E 9
Dzięki za komenty.Jedyna rzecza ktora moze dorobie do konca sezonu beda mlodziezowki.

JESLI KTOŚ BY MOGŁ TO NIECH WRZUCI OF"A NA GŁÓWNA,byłbym zaszczycony i wdzięczny.A potem możecie dorzucic face i hair.biggrin.gif pozdro i z gory thx za pomoc
Pelas
noooooo:O Ronnie 10 zasegureował mi ofa, gdy miałem formata i powiem szczerze wcale nie żałuje....: do dziś na nim mykam a face i hair server to świetne posuniecie z waszej strony......... good work
BoBaN
elo wszystkim, pragnę zapowiedzieć że zacząłem robić sam mapa do bootservera, jak narazie mam połowe premiership i połowe La Liga, więc troche to potrwa, jeśli będzie ktoś chętny do pomocy to pisać w temacie lub na pm, im szybciej bootserver wyjdzie tym lepiej;)
BoBaN
mam złą wiadomość. bedzie wielki problem z zamianą klasycznych reprezentacji na reprezentacje u-21. nie da rady ich zmienic w edit mode, a takze w pes fan editorze..;/

bede kombinowac
szolpas
E9 i jak tam Face i Hair server tongue.gif mam nadzieję że sie wyrobisz do wieczora wink.gif tongue.gifP
szolpas
Sory że post pod postem ale chciałem odświeżyć temat wink.gif
E9 co z tym Face i Hair ? tongue.gif nie chce ci tak truć dupy ale juz sie nie moge doczekać tongue.gif
BoBaN
spokojnie, spokojnie, ostateczne poprawki są poczyniane i bedzie robiony upload. Moze Edson zdąrzy jeszcze do połnocy. Ja w miedzyczasie robie mapa do bootservera. skończyłem lige angielską, teraz robie francuzką.
BoBaN
jednak E9 dzisiaj nie sko?czy f i h servera, przeliczy? si? troche z mo?liwo?ciami. Jutro postaramy sie to naprawic:) Pozdro!
E 9
Sorki panowie wrzuce go jutro po treningu skonczylem kompletowac ale nie mam czasu wrzucic bo musze uciekac.

Dobrej nocki narq

SORKI JESZCZE RAZ
szolpas
No cóż sad.gif Trudno mam nadzieję że jutro już wydacie to co macie wydać smile.gif

Pozdro...wink.gif
matthew
Cytat(szolpas @ Apr 10 2007, 21:45:40) [snapback]138325[/snapback]
No cóż sad.gif Trudno mam nadzieję że jutro już wydacie to co macie wydać smile.gif

Pozdro...wink.gif

ja tez smile.gif
pozdro
Brecz
Czekamy z niecierpliwoscia biggrin.gif
E 9
Uploaduje sie ;] wiec jak skonczy to zedytuje posta

OF:(popr.niektóre drobne rzeczy no i sa w nim ustawienia dla twarzy z face/hair wiec zalecane sciagnac)

Jesli chcecie moge zrobic kilka screenow z poszczegolnymi(wybranymi przez was)facjatami wink.gif

Czekac cierpliwie biggrin.gif

PS:Chociaz wczoraj tak sie wkur*****,że postanowiłem prawie ze nie bede konczyl.Ale specjalnie dla szalonego zapalenca pesowego szolpasa biggrin.gif podjąlem sie wyzwania biggrin.gif xD
BoBaN
jak tylko pojawią się linki to będziemy z Edsonem szukać pomocnika który pomoże nam z kompletowaniem mapu bootservera pod paczke z moimi teksturami które wrzucałem w temacie.

Dla przypomnienia paczka:

http://www.sendspace.com/file/kczhph part1
http://www.sendspace.com/file/vb9r12 part2
http://www.sendspace.com/file/weehcb part3
http://www.sendspace.com/file/iujtzl part4

na tą chwile mam skończoną Lige Angielską, zrobioną połowę Ligue 1 oraz kilka zespołów La Liga, jeśli znajdzie się ktoś do pomocy dam mu wszystko co będzie potrzebne do pracy;) będzie poprostu przypisywal teksturki do zawodników.

Zglaszajcie się!
szolpas
laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif Dzięki ahahhahaha "maniaka szolpasa"

Edit:BoBan pomogl bym wam ale robie z innej paczki butów map tongue.gifP wink.gif))))

dobra ja ide teraz paczeć na LM tongue.gifP i zobacze w przerwie meczu czy cos jest tongue.gifP xDDDDDDDDDDDD
matthew
Cytat(E 9 @ Apr 11 2007, 18:53:01) [snapback]138543[/snapback]
Uploaduje sie ;] wiec jak skonczy to zedytuje posta

OF:(popr.niektóre drobne rzeczy no i sa w nim ustawienia dla twarzy z face/hair wiec zalecane sciagnac)

Jesli chcecie moge zrobic kilka screenow z poszczegolnymi(wybranymi przez was)facjatami wink.gif
Czekac cierpliwie biggrin.gif
PS:Chociaz wczoraj tak sie wkur*****,że postanowiłem prawie ze nie bede konczyl.Ale specjalnie dla szalonego zapalenca pesowego szolpasa biggrin.gif podjąlem sie wyzwania biggrin.gif xD

o ktorej godzinie bedzie? bo nie wiem, czy robic lekcje,
czy czekac ;DD
BoBaN
Cytat(ronnie10 @ Apr 11 2007, 20:01:04) [snapback]138555[/snapback]
o ktorej godzinie bedzie? bo nie wiem, czy robic lekcje,
czy czekac ;DD

rób lekcje:)

jak wyjdzie link to dam Ci znać >>>zostaw mi nr telefonu albo gg na pm i jak wrzucimi linki to dostaniesz info:)
Brecz
To bedzie jeszcze dzis f&h ?
BoBaN
będzie, jakbyś dobrze czytal to byś zauważył że właśnie się uploaduje;)
E 9
FACE and HAIR
http://www.sendspace.com/file/figr3g

OF:(zalecane)
http://www.sendspace.com/file/p7wzc5

JAk ściągniecie to piszcie czy wszystkie są ok i czy brakuje jakiejś dobrej facjaty,która zostala wydana w super jakości. rolleyes.gif

POZDRO

teraz na mecz spadam wink.gif
BoBaN
dalej podjarańcy ściągaćwink.gif a jak już się spodoba i bedzie wam brakować bootservera to niech chętny się zgłasza do pomocy;D
MAT92
A macie może map do koszulek bo nie wiem jakie będą pasować
szolpas
biggrin.gif Dzięki E9 smile.gif)))) ; DDDD spadam teraz na mecz potem zobacze czy coś do zmiany :PPP

BAYERN M 0-2 AC MILAN biggrin.gif:D:D
Brecz
Cytat(BoBaN @ Apr 11 2007, 20:32:57) [snapback]138571[/snapback]
będzie, jakbyś dobrze czytal to byś zauważył że właśnie się uploaduje;)

No tak, ale wczesniej przekladaliscie i to sie tak troszke ociagalo tongue.gif Kurde ale map do koszulek to rzeczywiscie i ja mam problem :/ Moglibyscie wypisac za jakie kluby (od gornego prawego rogu) zostala zamieniona Orange Ekstraklasa ? Przydaloby sie wink.gif

P.S. CO jest ? :| To sa tylko twarze ;/ sami mamy robic map ? :/ echhh lipa
BoBaN
jak edson bedzie to napewno zuploaduje folder uni i bedzie spokój;)
Brecz
A z map'a do twarzy nie bedzie ? :/
BoBaN
Cytat(Brecz @ Apr 12 2007, 10:49:45) [snapback]138656[/snapback]

chyba logiczne jak bedzie zuploadowany folder uni to razem z mapem!
E 9
Cytat(Brecz @ Apr 12 2007, 08:49:45) [snapback]138656[/snapback]

Ale typ ty wogole to ściągales??PRzeciez tam jest map to face i map to hair(sa w folderach)
Nie rozumiem takich ludzi ;/ ; / ;/
RZAL

Piszcie czy wszystko ok szolpas ty ocen ;]
BoBaN
wszystko powinno smigać;d tylko jeszcze folder uni musisz drogi Edku zuploadowac;)
szolpas
A więc tak wszystko śmiga za****ście biggrin.gif jak na razie to jeden transfer był nie zrobiony Ricardo Rocha(BENFICA--->TOTTENHAM tongue.gif) A twarze bdb widze że większość twarzy jest polskich facemakerów wink.gif pozdro jak znajde jakieś jeszcze błędy to napisze wink.gif

Pozdro... wink.gif wink.gif
matthew
ch?opaki, dzieki wielkie, wykonaliscie swietna robote !!!
szacunek dla Was, dzieki za OF i F&H S !!!
pozdrawiam smile.gif

P.S. JEST PLIK MAP, nie wiem o co innym chodzi smile.gif
Brecz
dobra teraz to juz mam sleep.gif
Pelas
b.dobry kistserver..... brakuje paru face'ów ale se już dograłem na własną ręke.....:xD
gratki...
Mooner
Jakich brakuje, jakie dograłeś?
Aha.. lehmann jest słaby.. Widizałem lepsza facjatę, jak znajdę to zarzucę... ;]
Brecz
C.Ronaldo tez nie najlepszy ale reszta raczej ladna wink.gif
Brakuje jednak duzo face'ow (na szczescie mialem swoje i sobie zarzucilem ;P ), chocby brak A. Cole z Chelsea Londyn...
Ale ogolnie to dobra robota !
Pozdro ;]
BoBaN
napewno paru face'ów brakuje ale to logiczne ze każdy może reszte dograć na własną ręke.
E 9
A Cole z Chelsea przeciez wrzucalem???Mam ja u siebie unsure.gif

PS:No nie wiem czy duzo brakuje face'ow??Wiem ze nie ma Roobena,R10 i Kaki bo mialem i w 0-text i dlatego zapomnialem wrzucic ale przeciez pokemonow nie bede wrzucal?JEsli chcesz to pokemony dograj sobie sam ;)Pozdro Dzieki za komenty

MOGLIBYSCIE WALNAC FACE/HAI I OF'A NA GŁÓWNA TYLE PRACY I NIC unsure.gif sad.gif
matthew
ja oprocz wymienionych przez E9 nie mam też:
vieira
nesta
bellamy
hyypia
ljungberg
shevchenko
geremi
paulo ferreira
maniche
maxi rodriguez

musze skompletowac wink.gif
E 9
Cytat(ronnie10 @ Apr 12 2007, 18:46:20) [snapback]138831[/snapback]
ja oprocz wymienionych przez E9 nie mam też:
vieira
nesta
bellamy
hyypia
ljungberg
shevchenko
geremi
paulo ferreira
maniche
maxi rodriguez

musze skompletowac wink.gif

Jesli moglbym prosic to prosze o wrzute tych face'ow i czy wogole one powstały w solidnej/ladnej wersji?????Prosze o odpowiedz wink.gif
matthew
Cytat(E 9 @ Apr 12 2007, 20:58:54) [snapback]138835[/snapback]
Jesli moglbym prosic to prosze o wrzute tych face'ow i czy wogole one powstały w solidnej/ladnej wersji?????Prosze o odpowiedz wink.gif

jutro wrzuce, bo nie mam tylko Ljungberga.
pozdro wink.gif
Damian.
Czy macie moze plik map.txt do tego patcha bo zrycie bez niego.
matthew
Cytat(Damianinho @ Apr 12 2007, 21:28:45) [snapback]138854[/snapback]
Czy macie moze plik map.txt do tego patcha bo zrycie bez niego.

przeciez jest w kazdym z folderow.... blink.gif
naucz sie szukac.
szolpas
Brawo znakomita robota smile.gif wink.gif
A F&H sobie powrzucałem co niektóre inne wink.gif Pozdro i jeszcze raz mówie zajebiście wszyściutko biggrin.gif:D:D
BoBaN
dzi?kujemy za uznanie:)

PS. je?eli kto? zbierze lepszy, wi?krzy zbiór twarzy to niech zrobi upload i si? ze wszystkimi podzieli;) to nikomu nie zaszkodzi;)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.