Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Option File By E9
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > OF Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44
E 9
Już moge?? Ale już teraz w tym momencie?? To zaraz upać zacznę huh.gif

Dajcie żyć.... smile.gif
NeoNH
spoko smile.gif poprostu kazdy by juz chcial miec biggrin.gif bo dobrze przerobiony pes6 jest narazie duzpo lepszy niz 09
jak zacznie sie edycja 09 to Ci dadza spokoj:D
jano
Jagiellonczyku. Czekam na download wink.gif Pozdro
Roger
Wszyscy czekają na premiere Of-a, ja też smile.gif ukończyłeś już wszystko? wink.gif
Raku
Do tego OF'a nie będzie trzeba instalować jakiś patchów itp?
Wystarczy "czysty" PES6?

Z tego co się orientuję to tak ale to jest zbyt piękne żeby mogło być prawdziwe biggrin.gif
E 9
CYTAT(Raku @ Oct 21 2008, 13:07) *
Do tego OF'a nie będzie trzeba instalować jakiś patchów itp?
Wystarczy "czysty" PES6?

Z tego co się orientuję to tak ale to jest zbyt piękne żeby mogło być prawdziwe biggrin.gif

Marzenia sie spełniają ... nic nie trzeba wink.gif, wgrywasz na czystego PES'a, dodajesz kitservera i napierd**** ;P

pzdR
unikat
Dawaj uploada bo już świat nie może się doczekać biggrin.gif
E 9
A ja nie mogę się doczekać ŚWIĘTEGO SPOKOJU.... mellow.gif
d-wade
Rzepa7 jesteś tak samo upierdliwy jak ten gościu z twojego avatara. E9 nie przejmuj się tylko rób swoje. Pzdr.
unikat
Dobra dobra czekam .. na dzień premiery
jejor
Jak tam z pracami:] a reprezentacje aktualizowałes???
Jacmen
Of jest już zrobiony i reprezentacje są na pewno zaktualizowane. E9 z tego co pisał kończy teraz f/h server ;d
Tomek775
Fajnie by było sobie pograć już dzisiaj na tym ofie albo przynajmniej w ten weekend wink.gif
simon1987
Mam pytanie, może troche glupie ale czy te OF to aktualizacja do OE v.4 happy.gif
Jacmen
Faktycznie głupie pytanie ;d To jest zupełnie inny of ;d
demiano7
E9 mam małe pytanko odnoście f/h serwera... jak duzy masz zbiór?? pytam z ciekawości bo wiem że w patchu który robi kubbas i reszta ma byc około 4 tys mord wink.gif pozdr smile.gif
jejor
E9 dużo ci jeszcze zostało:]??

unikat
Dobra nie katujcie go dajcie mu zebrać f/h kitserver biggrin.gif Ja mogę spróbować zebrać do tego stroje tylko nie umiem z jpg. zrobić żeby działał w pesie, ale jak ktoś pomoże to mogę zebrać i w zależności od wagi uploadować, ale z tym będzie gorzej.
E 9
Wydaje mi się, że po dodaniu wszystkiego co mi zostało do wgrania wyjdzie mniej wiecej 2100-200 twarzy. Nie mam pojęcia jak udało się zebrać 4000 tys. twarzy chłopakom od Kubbas'a...jeśli wszystkie są ok itp. itd., to czapki z głów wink.gif

pzdR
Tomek775
E9 a dużo jeszcze masz do zrobienia???
Kiedy premiera?
Damian.
CYTAT(E 9 @ Oct 24 2008, 18:36) *
Wydaje mi się, że po dodaniu wszystkiego co mi zostało do wgrania wyjdzie mniej wiecej 2100-200 twarzy. Nie mam pojęcia jak udało się zebrać 4000 tys. twarzy chłopakom od Kubbas'a...jeśli wszystkie są ok itp. itd., to czapki z głów wink.gif

pzdR

Chyba coś źle zrozumial demiano smile.gif

4000 plików(twarze i włoski) , a nie 4000 twarzy smile.gif

Jeżeli chcesz f/h dla jakiejś ligi,klubu,reprezentacji to jak coś to GG wink.gif
zawsze szybicej wyjdzie OF

A więc czekamy...

Pozdrawiam
demiano7
CYTAT(Damian. @ Oct 24 2008, 19:25) *
Chyba coś źle zrozumial demiano smile.gif

4000 plików(twarze i włoski) , a nie 4000 twarzy smile.gif

Jeżeli chcesz f/h dla jakiejś ligi,klubu,reprezentacji to jak coś to GG wink.gif
zawsze szybicej wyjdzie OF

A więc czekamy...

Pozdrawiam

No to mój błąd wink.gif sorki i czekam wink.gif
shox
E9 mam pytanie. Możliwe że było już to gdzieś wcześniej powiedziane więc sorry. Czy w Twoim of'ie będą aktualne statystyki wszystkich (większości) zawodników? Nie lubię gdy Adriano ma 99 równowagi i siły strzału, albo podobnych dysproporcji u innych piłkarzy :]
Jamnik
Heh, gdyby miał takie rzeczy poprawiać to z rok by OFa nie było. Takie rzeczy to można imho samemu zmienić tongue.gif
shox
Rok to leciutka przesada, bo sam robiłem ligę francuską z 8godz max wliczając w to transfery i nowych zawodników, których nie było w PES'ie. Oczywiście wg strony PES Stats Database. No ale spoko, wyrozumiałość i respekt dla E9 :]
Orange_91
CYTAT(shox @ Oct 25 2008, 09:06) *
E9 mam pytanie. Możliwe że było już to gdzieś wcześniej powiedziane więc sorry. Czy w Twoim of'ie będą aktualne statystyki wszystkich (większości) zawodników? Nie lubię gdy Adriano ma 99 równowagi i siły strzału, albo podobnych dysproporcji u innych piłkarzy :]

Z tego co wiem to w ofie E9 nie będzie takich dysproporcji. Statystyki bierze z database itp. Zresztą wystarczy ściągnąć jego poprzednie ofy i widać, że wszystko jest zrobione bardzo dobrze.
E 9
Tak shox, statystyki są poprawiane...w OFie mam statystyki utworzone przez najlepszych stats makerów na świecie, więc spoko wink.gif ...
Raku
Odnoście kitseavera do OFa

Będzie On tutaj wrzucony czy trzeba będzie go sobie samemu szukać?

Sorry jeśli to jest głupie pytanie. Jestem totalnie zielny jeśli chodzi o takie rzeczy :/
MaTi10
Napewno tutaj się znajdzie wink.gif pozostaje czekać wink.gif
d-wade
Mam prośbę: czy mógłyś wrzucić swój map do foleru uni by można było skompletować sobie stroje?
E 9
CYTAT(wks śląsk @ Oct 26 2008, 16:30) *
Mam prośbę: czy mógłyś wrzucić swój map do foleru uni by można było skompletować sobie stroje?

Odezwij się do mnie na gadu jutro, to ci podeśle bo aktualnie nie mam czasu, pzdR
demiano7
E9 mam pytanie, jak to jest z tym kitserwerem? ja musze mieć swój zainstalowany a Ty tylko face'y i hair'y dasz? czy jak? a co do OFa to jakie ligi w nim będą oprócz oryginalnych? bundesliga i eredivisie? czy może portugalska?
E 9
CYTAT(demiano7 @ Oct 26 2008, 21:00) *
E9 mam pytanie, jak to jest z tym kitserwerem? ja musze mieć swój zainstalowany a Ty tylko face'y i hair'y dasz? czy jak? a co do OFa to jakie ligi w nim będą oprócz oryginalnych? bundesliga i eredivisie? czy może portugalska?

Tak możesz mieć swój, wgrasz OF'a i moj face/hair i bedzie pieknie działać. Oprócz oryginalnych lig jest Ekstraklasa w Other C + Bundesliga w Other B, reszta bez zmian wink.gif
NeoNH
a kiedy sie mozemy spodziewac tego OF`a ?
nie wiem tydzien miesiac biggrin.gif?
jejor
Mam pytanie
Czy w others zmieniły sie jakies druzyny??
E 9
CYTAT(jejor @ Oct 29 2008, 12:10) *
Mam pytanie
Czy w others zmieniły sie jakies druzyny??

Owszem, ale skład Other A i Other B zostawie jak narazie w tajemnicy...;]
jejor
Oprócz F/h bd cos wydawał??
E 9
Ktoś kiedyś się pytał, czy będą poprawione narodówki....oświadczam, że będą wink.gif. Każdą staram się robić wedlug konkretnych powołań, z oficjalnymi numerkami itd. Kadry zespołów z Euro 2008 nie bedą zmieniane, czyli będzie mozna sobie zagrać Ojro jeszcze raz. Oczywiście z wyjątkiem Polski, która jest zaktualizowana z uwzględnieniem ostatnich powołań Leo.

Screeny:

pzdR....

zainteresowanie jak zawsze ogrom wink.gif ... przyzwyczajam się powoli panowie, mam nadzieję, że pomożecie to zmienic.... ; )
Damian.
Ja się interesuję wink.gif

Co do repr...Zostawiasz tych co zrezygnowali z kadr(Thuram,Coupet,Bąk,Koller itd.)?
Rozumiem ze składy Euro 2008 to składu z nimi?
pozdrawiam
jejor
całego juz skompletowales face i fair serva ?? czy to tylko repry masz

E 9
CYTAT(jejor @ Oct 30 2008, 19:38) *
całego juz skompletowales face i fair serva ?? czy to tylko repry masz

Male urozmaicenie, żeby nie wiało nudą wink.gif face/hair mam na ukończeniu...cierpliwie, już nie długo wink.gif

Damiankq a więc tak: Kadra Polski jest taka jak ostatnie powołania Leo. Bąka więc nie ma, lecz tamci są. Myślę, że jak narazie kadry z Euro to najlepsze rozwiązanie wink.gif, nie chciałem aby praca nad updatem z okazji Euro poszła na marne hehe.

pzdR wink.gif
Damian.
CYTAT(E 9 @ Oct 30 2008, 19:45) *
Damiankq a więc tak: Kadra Polski jest taka jak ostatnie powołania Leo. Bąka więc nie ma, lecz tamci są. Myślę, że jak narazie kadry z Euro to najlepsze rozwiązanie wink.gif, nie chciałem aby praca nad updatem z okazji Euro poszła na marne hehe.

pzdR wink.gif

Ok ok, nie doczytałem z Naszą Kadrą.
no może i tak
ładnie f/h ci idzie wink.gif
Kempu
E9, no czekam i czekam;) Co z tym OF'em??smile.gif Dawno mnie nie było...smile.gif
arm
Jak zwykle super wykonanie. Czekamy niecierpliwie na finalizację OF-a biggrin.gif
Jeszcze pytanie. Hondurasu ostatecznie nie robiłeś?
MaTi10
Edson pracuj smile.gif ja również oczekuję na owoce Twojej pracy smile.gif
jejor
Czekamy na ofa dawaj edson:]
jejor
Co tak ucichło nagle:/ ??
bd of??
Ricardo
Oj nie martw się, będzie jak będzie. Ja też czekam z niecierpliwością na tego of'a i jakoś daje radę.
jejor
CYTAT(Ricardo @ Nov 4 2008, 20:15) *
Oj nie martw się, będzie jak będzie. Ja też czekam z niecierpliwością na tego of'a i jakoś daje radę.

Ale ty to nie ja biggrin.gif
Ciekawe kiedy bd??
MaTi10
Może nigdy?? dajcie Mu spokój wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.