Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Option File By E9
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > OF Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44
Damian.
Hehe , pewnie E-nine ;D go nie zrobi.On będzie grał pewnie w Barcie C wink.gif.Jeśli by był ten małolat to i musiałby być Gai Assulin, Olmo, Jeffren, Jeffrey, Valiente, Vazquez itd. ;P
Pozdr smile.gif
Arek.PL
Cytat(Damianinho @ Feb 14 2008, 20:31:12) *
Hehe , pewnie E-nine ;D go nie zrobi.On będzie grał pewnie w Barcie C wink.gif.Jeśli by był ten małolat to i musiałby być Gai Assulin, Olmo, Jeffren, Jeffrey, Valiente, Vazquez itd. ;P
Pozdr smile.gif

Damianinho wyprzedziłeś mnie,podobą wypowiedź chciałem napisac .... tongue.gif

Pozdro
E 9
Tu was troszeczke zaskocze wink.gif Próbowałem go już robić i jeżeli znajde chwilke czasu to postaram sie go zrobić.Oczywiście nie bd w Barcelonie tylko w zawodnikach z pesshopu gdzie są wszyscy juniorzy.

Co do piłkarzy, których wymienił Damianinjło ;P to już od 2 wersji w Barcelonie jest...Gay Y.Assulin.Thiago Alcantara,Valiente,Jeffren...chyba ci, no i oczywiście Pedrito. Tych wcześcniejszych, grających w Barca B postanowiłem zrobić, ponieważ debiutowali w tym roku w 1 drużynie w meczu o Puchar Katalonii. ;] Są w grupie zawodnikow "na trybunach" wink.gif

pzdR

Macie może jeszcze jakieś pomysły? ;]]]]]
Damian.
hehe , ok biggrin.gif

http://pilkanozna.pl/news.php?ID=84477

To wkońcu gdzie on gra???

Pozdr smile.gif

p.s.jestem za Panathinaikos'em.
E 9
Ukończyłem Other Leagues.. ale nie w 100 % ;P .Nie ruszyłem Rosenborgu i Besictasu.Dlaczego?Besictas sami wiecie a Rosenborg, poniewaz nigdzie nie mozna znalezc statów dla nowych grajków z tej drużyny... unsure.gif I teraz pytanie trzeba cos z tym zrobic. Za Besictas wiadomo- Al Ahly lub Zenit.A Rosenborg? Chodzi mi po głowie Red Bull Salzburg lub Panathinaikos... a może wy macie jakieś pomysły??

Mała dawka screenów z OTher A (z Other B juz byli one ;P )

pzdR
F.C. Barcelona
Ja raczej bylbym za panatha albo zrobic tak ze za besiktas dac al-ahly a za rosenborg dac zenit bo jedni wola al-alhy a drudzy zenit
Rossinho
Ja tak jak wcześniej mówiłem może Club America Mexico City za Besiktas biggrin.gif. Aha i jeszcze prosiłbym Cię E9 o screen Manchesteru United. Najlepiej z napadziorami i kawałkiem pomocników wink.gif
Kempu
Ja jestem za Al-ahly i za LARISĄ! Jest Galaxy bo Bex przeszedł to czemu niby Larisy ma nie być. W sumie to to ciekawy klub po przejściu do niego Żurawia.

E9 mam pytanie co do Celticu. Kupili Samarasa i Huthinsona (tak się chyba nazywa) i obaj z Middlesborrow? (też nie wiem czy tak się to pisze) Samarasa znalazłem. A tego drugiego nie moge. Jest tylko "Huth" to on?
E 9
Cytat(Kempu @ Feb 16 2008, 15:29:19) *
Ja jestem za Al-ahly i za LARISĄ! Jest Galaxy bo Bex przeszedł to czemu niby Larisy ma nie być. W sumie to to ciekawy klub po przejściu do niego Żurawia.

E9 mam pytanie co do Celticu. Kupili Samarasa i Huthinsona (tak się chyba nazywa) i obaj z Middlesborrow? (też nie wiem czy tak się to pisze) Samarasa znalazłem. A tego drugiego nie moge. Jest tylko "Huth" to on?

Samaras przeszedł z Manchester City...A co do Hutchinsona tez nie wiem jak sie pisze ;P to masz racje przeszedł z "Boro" ale jak narazie go nie zrobilem...powod? BRak statów ;PP Jak sie znajda to sie oczywiscie zrobi...ale jak narazie Celtic jest bez niego ;]]

Co do LArissy...Brak Statów,Brak Strojów itp...ciezko by było unsure.gif
take_me_bite_me
Samaras - grecki napadzior, grał w Manchester City,a nie w Middlesbrough.. a tego drugiego to nie kojarzę ;/
Bulwion
Staty Hutchinsona http://fmtopes.free.fr/Stats/HUTCHINSON%20Ben.jpg
lukasz0
no of zapowiada sie kozacki smile.gif)

a w miedzy czasie ma ktos moze jakis inny (obojetnie jaki) OF po zimowym okienku ?
pzdr
Pompey
Cytat(E 9 @ Feb 16 2008, 16:39:35) *
Samaras przeszedł z Manchester City...A co do Hutchinsona tez nie wiem jak sie pisze ;P to masz racje przeszedł z "Boro" ale jak narazie go nie zrobilem...powod? BRak statów ;PP Jak sie znajda to sie oczywiscie zrobi...ale jak narazie Celtic jest bez niego ;]]

Co do LArissy...Brak Statów,Brak Strojów itp...ciezko by było unsure.gif

http://pl.youtube.com/watch?v=W0q0IQq_T-c
http://en.wikipedia.org/wiki/AEL_1964
http://www.uefa.com/footballeurope/club=50053/domestic.html
http://www.ael1964.gr/index.asp?lang=en
http://www.ael1964.gr/e-shop.asp?lang=en

wystarczy chcieć wink.gif
a staty jak znajde to ci walne ale juz masz opisane tu o nich duzo wink.gif
Kempu
Ja mogę Ci zapodać logo Larisy. A madrista i jego skład robi OF;a z Larisą. Więc może mają bardziej szczegółowe dane.
szołpas
Cytat(Kempu @ Feb 16 2008, 19:20:08) *
Ja mogę Ci zapodać logo Larisy. A madrista i jego skład robi OF;a z Larisą. Więc może mają bardziej szczegółowe dane.

ta tylko ze staty pewnie sa zrobione na odjeb wink.gif
Kempu
Trza się zapytać czy porządne czy tak żeby były.
Arcz
A Schalke chyba jest nie?jak tak to mohlbys E9 dac screen Vicente Sancheza i pare screenow Porto a jesli niema Schalke to ja jestem zdecydowanie za nimi i Al-Ahly pzdr;)
E 9
Vicente Sanchez jest w standardowym PES'ie w repr. Urugwaju a jak narazie go nie ruszalem i wyglada identycznie jak u ciebie wink.gif ... Tak jest Schalke..jest 5 niemieckich zespołów.

Dziś nie mam czasu na screeny... może jutro postaram sie wrzucic
E 9
Ligue 1 ukończone :

ufff łatwo tu nie było ;l ;P
Rossinho
No i lajtowo. Co Ci jeszcze zostało? Na kiedy planujesz koniec? biggrin.gif
E 9
Cytat(Rossinho @ Feb 18 2008, 22:08:02) *
No i lajtowo. Co Ci jeszcze zostało? Na kiedy planujesz koniec? biggrin.gif

Co zostało? OE,aktualizacja, które pozostały,sprawa nowych ekip i ...coś tam ;P

A z tym końcem to nikt nie wie wink.gif .. nawet ja ;] ostatnio bywało, że nie miałem przez cały dzien czasu aby coś ruszyć, a czasem było tak, że mialem nic nie ruszac a robiłem ze 2 godzinki...Róznie w życiu bywa ;]. Myśle, że baardzo wczesny początek Marca...mam nadzieje, ze tak bedzie
Kempu
Pokaż skład PSG. Gra tam ten Yapes czy przeszedł do Realu Saragossa?
E 9
Cytat(Kempu @ Feb 19 2008, 15:07:46) *
Pokaż skład PSG. Gra tam ten Yapes czy przeszedł do Realu Saragossa?

Tak gra...

Screen:
Kempu
Madrista będzie statsy robił sam dla Larisy- "na oko".
Szukam dalej.
andrzejl07
ja bym proponowal za rosenborg red bull salzburg, cska moskwa albo basel a za besiktas corinthians sao paolo albo internacional...cos z brazyli w koncu tam rodza sie perelki...nastepnymi w kolejce powinni byc kerlon i renato augusto...smile.gif
Kempu
Wymyśliłem że wezmę staty dla Larisy z FIFY 2008. Mała korekta i jest ok. Jak myślicie? Mam robić screeny zawodników itd? Tylko mały problem. Muszę skołować sobie FIFE.

EDIT: Tylko czy W FIFIE jest gracka? Ale powinna być. Jak OE jest to powinna być grekca biggrin.gif
Andrzej- Juz jest raczej ustalone co będzie robił E9.
Orange_91
Cytat(Kempu @ Feb 20 2008, 20:26:33) *
Wymyśliłem że wezmę staty dla Larisy z FIFY 2008. Mała korekta i jest ok. Jak myślicie? Mam robić screeny zawodników itd? Tylko mały problem. Muszę skołować sobie FIFE.

EDIT: Tylko czy W FIFIE jest gracka? Ale powinna być. Jak OE jest to powinna być grekca biggrin.gif
Andrzej- Juz jest raczej ustalone co będzie robił E9.

W FIFIE nie ma ligi greckiej.
E 9
Larissy nie będzie...bo przecież nie ma sensu robić przeciętniaka z ligi grackiej...tylko dlatego, ze gra tam kapitan naszej kadry. W samym OF'ie z Grecji jest tylko Olympiacos...a przydałby sie jeszcze PAO i AEK...

Co do wypowiedzi Andrzeja...
CSKA Moskwa już dawno jest smile.gif ... a temat Red Bull Salzburg już był wiec coś jest na rzeczy i pomyslę nad tym ;]
F.C. Barcelona
kiedy sie bedzie mozna spodziewac of'a tak dokladniej troche??
Damian.
Cytat(F.C. Barcelona @ Feb 21 2008, 18:01:28) *
kiedy sie bedzie mozna spodziewac of'a tak dokladniej troche??

Cytat(E 9 @ Feb 18 2008, 22:11:01) *
Co zostało? OE,aktualizacja, które pozostały,sprawa nowych ekip i ...coś tam ;P

A z tym końcem to nikt nie wie wink.gif .. nawet ja ;] ostatnio bywało, że nie miałem przez cały dzien czasu aby coś ruszyć, a czasem było tak, że mialem nic nie ruszac a robiłem ze 2 godzinki...Róznie w życiu bywa ;]. Myśle, że baardzo wczesny początek Marca...mam nadzieje, ze tak bedzie

Pozdr smile.gif
Kempu
Ale przeciętniak LA Galaxy bo gra tam Beckham to ok? dry.gif
Już wolalbym to niż Besiktas który jest dlatego że w LM grał albo FC Kopenchaga. No trudna.
Sam se zrobię Larise.
take_me_bite_me
a co powiecie na to żeby w wolnych transferach zrobić kilku-kilkunastu polskich piłkarzy których nie ma w grze z racji tego, że grają w słabszych klubach, lecz z punktu widzenia osoby która lubi grać piłkarzami z Polski byłaby to fajna sprawa (np. Saganowski, Białkowski, Kosowski, Sosin, Sznaucner, Lukaszewicz, Kieszek, Gorawski, Slusarski, Szamotulski, Malarz itp. + np. najbardziej ciekawi kopacze z ligi polskiej).
Powtórz to jeszcze w paru innych tematach.
artysta germanista
Cytat(take_me_bite_me @ Feb 22 2008, 01:30:59) *
a co powiecie na to żeby w wolnych transferach zrobić kilku-kilkunastu polskich piłkarzy których nie ma w grze z racji tego, że grają w słabszych klubach, lecz z punktu widzenia osoby która lubi grać piłkarzami z Polski byłaby to fajna sprawa (np. Saganowski, Białkowski, Kosowski, Sosin, Sznaucner, Lukaszewicz, Kieszek, Gorawski, Slusarski, Szamotulski, Malarz itp. + np. najbardziej ciekawi kopacze z ligi polskiej).

a z jakiej parafii powtarzasz to w temacie o każdym teraz tworzonym ofie lub patchu? będziesz grał na trzech na raz? sam możesz sobie dorobić
Patraul
E 9 mógłbyś wrzucić tego OF'a jeszcze raz rolleyes.gif Ten pierwszy jakoś nie chce się ściągać.
Pompey
Cytat(Patraul @ Feb 22 2008, 09:21:05) *
E 9 mógłbyś wrzucić tego OF'a jeszcze raz rolleyes.gif Ten pierwszy jakoś nie chce się ściągać.

blink.gif przecież to jest stary of blink.gif dopiero na początku marca bodajrze będzie uaktualniony
Arek.PL
Cytat(E 9 @ Feb 9 2008, 19:51:42) *
Screeny Kadry:

Twarz Boruca do wymiany wink.gif Jest lepsza na rynku smile.gif

Pozdro
Kempu
take_me_bite_me- Ci zawodnicy juz są!! Widać że nie grałeś nawet na tym ofie.
MarekSLU
Poszukuję aktualnego OF-a. Mógłbym prosić o link?
Inne linki w tym temacie nie działają.
KSG1946
Cytat(MarekSLU @ Feb 22 2008, 14:48:12) *
Poszukuję aktualnego OF-a. Mógłbym prosić o link?
Inne linki w tym temacie nie działają.

wyraźnie jest napisane, że będzie na początku marca blink.gif
take_me_bite_me
Cytat(e_adrian @ Feb 22 2008, 07:49:34) *
a z jakiej parafii powtarzasz to w temacie o każdym teraz tworzonym ofie lub patchu? będziesz grał na trzech na raz? sam możesz sobie dorobić

nie w każdym tylko w dwóch których rozwój na bierząco obserwuję.. więc nie wiem po co ten bulwers. I ja nie każe tego robić tylko to było zapytanie, no ale ok.. zły pomysł to spox, ja tego OFa nie robię przecież. Nie grałem na wcześniejszej wersji, bo póki co zostaję przy OE 3.0, ale jak wyjdzie ten of to na bank się przerzuce.

Pozdrawiam (=
Kempu
Nie wiem czy sie przerzucić bo ten OF nie będzie działał na OE patchu. On jest na czystą gre.
Musialbyś przeinstalować i powgrywać sobie przez DkZ dodatki.

A tak a propo. Ma ktoś przyśpiewki dla OE? Chociaż najlepsze teamy. Lech. Craxa, Korona, Grodzisk.?
GooFy
Zrób Chicago Fire Klub Franka tongue.gif
E 9
Cytat(GoooooFy @ Feb 23 2008, 21:24:24) *
Zrób Chicago Fire Klub Franka tongue.gif

Nie wspominaj mi lepiej o Franku i jego perypetiach transferowych... dla mnie to jest temat śmieszny i wogóle on jest dla mnie ŚMIESZNY...chociaż go szanuje za to co zrobił na polskiej piłki.

MaTi10
no no Edi pogratulowac tylko fajny ofik bd Twój konkurencie xD jak to ktos powiedzial gdzies. pzdr
E 9
Wszystkie ligi nie licząc OE, którą zrobie po zakonczeniu okienka w Polsce są ukończone. Czekajac na OE aktualizuje reprezentacje dodaje jakieś niespodzianki itd. itp. ;P

Kolejne nowe reprezentacje:

Z tych co nie pokazałem zaktualizowałem jeszcze Hiszpanie i Anglie(chodzi o nową kadrę od Capello ;] )

Czekać cierpliwie,komentować i dodawać swoje pomysły ;]]] elo
Damian.
No ładnie sie zapowiada smile.gif
Składy repr z Afryki robisz wzorując sie na PNA ?biggrin.gif
Zarzuć jakieś fotki Espany
Pozdr smile.gif
E 9
Tak Damianq kadry druzyn z Afryki są w 100000% identyczne do tych, które grały na PNA ;]

3-m Hispanje ;D

Arcz
Kapitalny bedzie ten OF czekam z niecierpliwoscia i bardzo podoba mi sie sklad Hiszpanii wczesniej prosilem o screen taki wlasnie z kadra FC Porto i fota Qaresmy jeszcze jakbys mogl to screen Portugalii z Deco z gory thx świetna robota!;)
E 9
Proszę bardzo smile.gif

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.